AgaG Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Rózia zniosła dzielnie i dobrze operację:multi:, ma też usunięty kamień nazebny i dostała krople na problem z nietrzymaniem moczu. Niestety dziś musiałam ją dac do hotelu. Zawiozłam jej łózeczko ale ja jedna wiem, jak mi jej żal.. to biedactwo potrzebujące domu , bardzo smutna sunia... :-(:-(:-( ja mam bardzo ograniczone mozliwości jeżdzenia do hotelu, więc proszę kto bedzie w hotelu o dopieszczanie mojej kochanej Rózi.. myslałam , ze mi serce peknie dziś... bo musiałam dac ją z domu do hotelu :shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Aga ,a dzwonilas do tego pana w sparwie transportu suni na niedzile do weta? Quote
AgaG Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Patrycja mi obiecała, że z nią pójdzie:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 AgaG napisał(a):Patrycja mi obiecała, że z nią pójdzie:loveu: To wielkie dzięki dla Patrycji , bo jak by nie moja grypa to bym z nia pojechla. Quote
Patia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Szwy w porządku. Jutro rano zrobię Rózi ładne zdjęcia do ogłoszeń . To bardzo miła suczynka i bardzo ją ciekawi co porabiają inne psiaki :p Quote
karusiap Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ona jest cudowna:loveu:wczoraj miala juz troszke kaftanik nie na swoim miejscu,wiec ubralysmy na nowo,Rozia pieknie wspolpracowala oprocz momentow,gdy nie chciala postawic jednej lapci a juz podnosila druga:evil_lol: Quote
AgaG Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Patia, karusiap dzięki wielkie za opieke nad moją kochaną Rózią. Ja zostawiłam u pana Tomka drugi kaftanik nowiutki na zmiane jakby ten byl już brudny. W czwartek mam miejsce dla słodkiej suni w "KUndlu" tylko nie mam tranportu, bo Ola jest bardzo chora, ma dużą goraczkę.. może ktos pomóc ? Quote
agamika Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 BABCIA ?! :-o:crazyeye: Ona jest pełna energii :evil_lol: .. hasa pośniegu jak młodziak , Patii chyba ciezko było uchwycić Rózię błyskawicę :eviltong: i broniła mnie przed Apollem , Yetim i innymi wieeeeeelkimi psami z odwagą lwa :evil_lol: Baaaaaaaaaaaaardzo za to nie chce zostawac w boksie sama , zrobiła dzis awanture , i jak zamykałam boks to ząbkami próbowała mi dłon przytrzymać :-( zebym nie odchodziła :shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']Agus to cie pieknie wkopalam ,ale przeciez ona taka biedna ,4 lata w schronisku cos w zyciu sie jej nalezy.;) Aga na razie nie mam żadnych luznych funduszy ale mysle ze za jakis czas pani Ela znowu bedzie chcial jakąs kaske podarowac to oczywiscie wespre Rozie.[/quote] Niestety pani Ela chyba w tym miesiacu nie bedzie mogla nas wesprzec bo ma operacje kolezanki ,a ja jestem tez teraz w potrzebie i sama nie wiem skad wziasc kase. ,jamnik potrzebuje zabiegu okolo 200 zl ,a staruszki 12 letnie ,kastarcji i sterylki i usuniecie guzow u suczki i raczej tylko zrobie zabki wincentowi bo go bola ,a staruszki musza poczekac .:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='AgaG']Patia, karusiap dzięki wielkie za opieke nad moją kochaną Rózią. Ja zostawiłam u pana Tomka drugi kaftanik nowiutki na zmiane jakby ten byl już brudny. W czwartek mam miejsce dla słodkiej suni w "KUndlu" tylko nie mam tranportu, bo Ola jest bardzo chora, ma dużą goraczkę.. może ktos pomóc ?[/quote] Aga do programu przywiezie Rozie moja znajoma ,tylko musi z nia pojechac jakas wolontariuszka bo jeszcze Trojka ma jechac ,a Jola nie wezmie psa jak nie bedzie mial kto jej trzymaC.Trojke da za kratke ale Rozie musi ktos trzymac. Quote
Asior Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 a ja coś wiem... ale nie powiem :eviltong: niech Aga to obwieści :evil_lol: Quote
AgaG Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 kciuki potrzebne, ale wyglada na to, ze ta słodzizna będzie miała domek!! Oli podałam telefon pani która dzwoniła do programu (by nie blokowac telefonu w studiu) Ola mówi, ze pani bardzo miła. Mieszkanie w W Oświecimiu. Pani puyała, że Rózia zechce z nią spać w łóżku. mówi, że z jej sikaniem dobie poradzi, bo lojalnie uprzedzałyśmy. jedziemy z ola we wtorek rano.. prosze o Kciuki:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A ja bardzo dziekuje Kindze ,ze pojechala z Jola po psy do wieliczki ,a potem z panem Stanislawem odwiozla je z powrotem do hotelu:loveu: Quote
AgaG Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Bardzo miła rodzina, jestem spokojna o sunię :loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 AgaG napisał(a):Bardzo miła rodzina, jestem spokojna o sunię :loveu::loveu: Aga dzieki ,wielki dzieki ,nastepna weteranka uratowana. :loveu: Aga ,a teraz niesmialo czy moge poprosic cie o wziecie weteranki mili ,ktora siedzi od 2001 roku .;) Ja bym ja mogla wziasc dopiero jak wydam azyla i wincenta ,a to moze potrfac ,a kazdy dzien dla niej jest szansa tym bardziej ze teraz jest jeszcze na szpitalu ,a w kazdej chwili pojdzie na boksy zpowrotem. Tym bardziej ze tyle weteranow czeka ,Zbieg ma oklo 10 lat od 2004 roku w schronie i ma chore serce tez ma nie duzo czasu i moze jego bym wziela jak wydam te dwa .sama juz nie wiem kogo w pierwszej kolejnosci ,a one juz pomalu odchodza samotne i opuszczone:-(:-( Quote
Asior Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 zdjęcia z programu który jej przyniósł szczęście ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Dzieki ogloszeniu Rozi w wyborczej ,weteranka Mili od jutra bedzie miala domek.Prosze wszystkich o trzymanie kciukow ,bo pani sie zdecydowla ze zdjec jakie jej wyslalm ale ona jest bardzo przestraszona taka mala dzikuska (nie ma sie co dziwic 8 lat w schroniksu) wiec boje sie jak t bedzie ale przynajmniej pani ma dom ogrodzony i na spacerki ma wychodzic tylko kolo domu na poczatku. Link do wtku mili http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-weteranka-mili-okruszek-do-towarzystwa-131258/ Quote
AgaG Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Rózia sprawuje się cudownie i ma cudownych państwa. Śniadanka je z panem, jak pani idzie na zekupy, to siedzi w przedpokoju z nosem przy drzwiach i wita ją póxniej jakby jej latami nie widziała. Słodla i wierna, w nocy sp;i z panią w łóżku. Pani jest tak nią zachwycona, że chce tort upiec w rocznicę jakąś i nas zaprasza.. :) Ale się cieszę, ta sunia to takie niepozorne biedactwo było, niekochane a tu tyle szczęscia ma :multi::multi::multi: Quote
karusiap Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images50.fotosik.pl/153/69169dfd32a930bfmed.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/153/004b6a9d63f609afmed.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images44.fotosik.pl/153/add16e79c90f16aamed.jpg[/IMG][/URL] Quote
AgaG Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 to nowiutkie fotki. Sunia ma raj i jest uwielbiana. Pani dzwonila do mnie by ją chwalić i chwalić. :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 AgaG napisał(a):Rózia sprawuje się cudownie i ma cudownych państwa. Śniadanka je z panem, jak pani idzie na zekupy, to siedzi w przedpokoju z nosem przy drzwiach i wita ją póxniej jakby jej latami nie widziała. Słodla i wierna, w nocy sp;i z panią w łóżku. Pani jest tak nią zachwycona, że chce tort upiec w rocznicę jakąś i nas zaprasza.. :) Ale się cieszę, ta sunia to takie niepozorne biedactwo było, niekochane a tu tyle szczęscia ma :multi::multi::multi: Aga tylko takie chcialo by sie czytac wiesci :multi::lol::loveu: Kochana Rozyczka tyle latek w schronisku i wkoncu ma cudowny domek:multi: Quote
Recommended Posts