Rybc!a Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Nie lubię wschodów słońca, nie chcę opuszczać Krainy Moich Snów, bo tylko tam znajduję ukojenie. W moich snach Ktoś głaszcze mnie po głowie, którą składam z oddaniem na kolanach tego Ktosia, ganiam z Ktosiem po wybujałych trawach płosząc motyle, wystraszone żaby podnoszą wrzask słysząc moje wesołe szczekanie, a dzikie ptaki zrywają się z furkotem, żebym przypadkiem nie znalazł ich gniazd. Wieczorem Ktoś szepcze mi ciepłe słowa kiedy siedzimy razem w domu wtuleni w siebie, ja słyszę bicie serca Ktosia, serca, które należy też do mnie. Nie lubię wschodów słońca, otwieram oczy i widzę moją ciasną, ciemną klatkę. Słyszę głosy ludzi, którzy obojętnie przechodzą obok mnie… Płaczę żywymi łzami, skomlę z rozpaczy, próbuję wykrzyczeć moje cierpienie i tęsknotę… No, cóż kogo obchodzi zwykły pies i jego sny… Lubię zachody słońca, wtulam się w kąt mojej klatki, znów mogę zapuścić się do Krainy Moich Snów gdzie czeka na mnie mój Ktoś. Co można więcej napisać o Mikim.. Jest małym, długowłosym psiakiem z ciekawym, puszystym ogonem i sprośnymi uszami- jedno stoi, drugie opada. Gdy się do niego mówi, wpatruje się w człowieka i słucha, jest bardzo mądry. Ma około 4-5 lat. Niestety, jest zazdrosny o inne psiaki i lepiej byłoby, gdyby był jedynym samcem w domu. Jest bardzo kochany i zawsze domaga się pieszczot. Kontakt w sprawie adopcji: Rybcia email [email protected] GG 5722414 GSM 691364660 Quote
Vitka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Miki jest bardzo śmiesznym psiakiem :lol: Quote
deathgs Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 A tego pana to kojarzę. Takie psiaki się pamięta... na pierwszą. Quote
Klaudus__ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Widzę,że nikt Cię tu nie odwiedza... :roll: Quote
Valeur248 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 O, coś mu uszko się podniosło:evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jaki On słodki... Aż dziw,że takie słoneczko nie ma swojego domu... Quote
Vitka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 W ogóle z tej budy się nie rusza... :roll: Quote
Klaudus__ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Biedaczek... A taki kochany... Zmień może tytuł.. Bo tu cichutko strasznie... Quote
Avaloth Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [url=http://www.adopcje.org/adopcja24377.html]Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierz Quote
Vitka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 A nasz piękny Miki już w nowym domu! :loveu: Quote
Recommended Posts