Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przywiązany przez "kochającego" właściciela do płotu schroniska. Przy obroży miał kartkę, a na niej napisane, że ma 4 lata, na imię ma Tasman i że jest łagodny.
Jest zadbany, ma piękną sierść, jest odkarmiony.
W stosunku do ludzi trochę nieufny, ale dał się pogłaskać, poklepać.
Sprawę dobka pilotuje Amikat.

jak długo wytrzyma zanim wpadnie w depresję? przestanie jeść, przestanie czekac, przestanie wierzyć? proszę o pomoc - finansową (będzie łatwiej go zabrac gdziekolwiek, do hoteliku, na DT...) o ogłoszenia, o pokazywanie wszystkim!

OGŁOSZENIA TASMANA:
Łagodny DOBERMAN szuka PILNIE domu! (530189185) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Posted

maciaszek napisał(a):
Zagadała mnie dziś pani zainteresowana adopcją Tasmana. Przez gg sprawiała wrażenie ok. Przekierowałam ją do Amikat. Mam nadzieję, że zadzwoni :).

O, to fajnie :) trzymam kciuki!

Posted

Sprawa nieaktualna.
Tasman dzisiaj wrócił prawie do siebie... :roll: Odebrała go matka "właścicielki". "Właścicielka" od siedmiu boleści najpierw próbowała psa oddać do tyskiego schroniska, ale tam go nie przyjęli, więc przywiozła go do Katowic i przywiązała do płotu. Matka była w szoku i załamana...

Posted

maciaszek napisał(a):
Sprawa nieaktualna.
Tasman dzisiaj wrócił prawie do siebie... :roll: Odebrała go matka "właścicielki". "Właścicielka" od siedmiu boleści najpierw próbowała psa oddać do tyskiego schroniska, ale tam go nie przyjęli, więc przywiozła go do Katowic i przywiązała do płotu. Matka była w szoku i załamana...

:angryy: co za ludzie. Dobrze, że przynajmniej matka jest inna.