Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
właśnie chciałam waszym szczylkom watek osobny założyć. ile one mają tygodni i jak duże mogą być docelowo?

Wet ocenił je na 7 tyg. Mama maluchów jest taka do kolan te ciemniejsze mogą byc troszke większe.

• 2 months later...
Posted

Maleńka kompaktowa suńka o śmiesznym ugrzecznionym wyrazie pyszka. W stosunku do ludzi bardzo kochana. W stosunku do psiaków " zadymiara". Gdy biegała wolno po schronisku starała się uczestniczyć we wszystkich zatargach. W kojcu "wtłukła" zdrowo Szarpikowi. Mieszka w kojcu z Ozim/ mix doga i asta/ Tak dużemu psiakowi nic nie zrobi. Dom raczej bez psów a jeśli to z większym.
Na spacerach bardzo grzeczna. Przychodzi na każde wołanie. Uwielbia parówki.
Jest po sterylce.
Karolina z SOS dla schroniska w Gaju/fb/ organizuje jej jakiś domek. Ale co z tego wyjdzie nie wiem.

• 5 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

Hop hop!

Może ktoś nie mieszka w pobliżu Gaju, a chce pomóc schronisku? Szyte są serduszka i sprzedawane po 10zł. Kupując je piszesz na e-mailu, którego psiaka serduszka wybierasz. Wpłacasz pieniądze na konto, a piękne ręcznie robione serduszka zostają do ciebie wysłane, a koszt transportu wynosi 7zł. Serca są urocze, gdy tylko do mnie dojdą podzielę się fotkami. :D Całość ze sprzedaży zostaje przekazane do schroniska w Gaju.

Zdjęcia serduszek:

Więcej zdjęć: https://www.facebook.com/schroniskogajoficjalnastrona/media_set?set=a.159955424183750.1073741854.100005078797993&type=1

Email, na który należy wysłać zgłoszenie -
[FONT=lucida grande][email protected]

[/FONT]