exodus Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Czy pies z dodatnim wynikiem moze zarazic czlowieka przez ugryzienie???? Quote
Flaire Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 może zarazićMonis_t, a skąd ta informacja?Z tego co ja wiem, to nie. Potrzebny jest kleszcz. A przeczytać, że nie, możesz na przykład tutaj (po angielsku). Quote
quigley.orrin Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Psy są szczególnie narażone na tą chorobę, ponieważ podczas spacerów mogą złapać nawet kilka do kilkunastu kleszczy. Quote
Meg97 Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 Muszę potwierdzić. Mój Wolfie odszedł za tęczowy most właśnie z powodu ugryzienia przez kleszcza 😪 Quote
bou Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 Dnia 13.12.2024 o 08:49, Meg97 napisał: z powodu ugryzienia przez kleszcza Pierwsza przyczyna był brak zabezpieczenia przed kleszczami,a druga - chory kleszcz. A tak btw...co Ty masz za motyw,zeby wywlekac kilkuletnie watki,malo jest biezacych spraw? Poza tym ,fajnie,ze przebywajac w UK masz polskie znaki na laptopie/komorce/komputerze. 🙂 1 Quote
Meg97 Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Haha dzięki! A tak, wywlekam i robię nekroposting bo sam popatrz co się dzieje na forumku.. nikt prawie nic nie pisze, tylko same boty coś wrzucają i jacyś sprzedawcy oferty handlowe. Lubię pisać więc odkopałam kilka(naście) wątków w których miałam coś do powiedzenia. A polskie, angielskie czy nowozelandzkie znaczki w foniku to sprawa priorytetowa - muszą być 🤗 Quote
Recommended Posts