sota36 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Wczoraj z Guciem bylismy u Gajki. Poznalam tam Kasie i jej o Tobie opowiadalam. Powiedziala mi, ze kiedy uslyszala historie o Tobie, przeszedl ja dreszcz... Dzis bylismy na dzialce, powoli wszystko przekwita, coraz bardziej robi sie podobnie do tego dnia, kiedy... Potem spotkalam Amadeusza - z Azirkiem jest juz ciezko, on przeciez ma 11 lat, na doga to duzo, wspominalismy znow Ciebie i powiedzialm mu, ze ma Gucia, ale za Toba dalej tesknie. Quote
sota36 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Zaczal sie pazdziernik - piekny jesienny pazdziernika, a ja go nienawidze... Wczoraj byli u nas ludzie od zuzy,briardki, kumpeli Gutka - pewno stasznie Cie uchole piekly:) Quote
sota36 Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Dzis Swiatowy Dzien Zwierzat - kocham Cie moja Ty Paskudo! Quote
sota36 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Bylismy dzis w gorach - szlismy na Pilsko - ile ja sie o Tobie nagadalam!!!!! Wspominalismy, jak jezdzilismy z Toba do Lachowic. Wspominalismy nasz lub - dzis mija 11 lat1! Quote
sota36 Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Ciagle mysle o Tobie, dzis mija 2 latka i 1dzien od Twojej operacji, moze gdybysmny Cie nie operowali bylbys z nami? Nie wiem, zadreczam sie myslami, znow mi sie sniles, ale sen nie byl mily, byles jakby polaczeniem Gutka i mialam Cie zostawic na 5 dni, i zostawilam, znow obudzilam sie z tego koszmaru. Dalej tesknie... Quote
LAZY Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ja tez pamiętam...i chociaż ciężko mi się czyta Twoje wyznania to lubię tutaj zaglądać...(') Quote
sota36 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Dzieki Paulinko - my tez zagladamy do Was i bardzo czesto o Was myslimy. Quote
Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [B]Atosku czasami sie zastanawiam co wy tam porabiacie:roll:[/B] Quote
sota36 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 [quote name='Agga'][B]Atosku czasami sie zastanawiam co wy tam porabiacie:roll:[/B][/quote] Znajac Tonia, mysle, ze lepiej nie wiedziec ;) Quote
sota36 Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Słoneczko - dzis 17 pazdziernika - dwa latka temu byla sloneczka,ale chlodna niedziela i nasz ostatni spacer wspolny, z ktrego sam chciales wracac, bo traciles sily, od jutra zaczyna sie walka o Twoje zycie-to juz 2 dlugie lata, a boli tak samo... Quote
zuzolandia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 moje mysli plyna w strone ATOSA............i mojej ANTOSI.......... Quote
sota36 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Dzis 18 pazdziernika - 2 lata wstecz byla panika i przerazenie,zaczynala sie przegrana walka o Ciebie, nienawidze tego zlotego, jesiennego miesiaca. Pamietam, jak chcialam z Toba uciec, kiedy wiadomo bylo, ze jest zle, chcialam Ciebie zabrac i pognac gdzies daleko,ludzac sie, ze to cos da. Znow mam lzy w oczach, znow boli... Quote
Agga Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [B]Jolu nam rok minie 17.lutego. Każdy 17 miesiąca jest dla mnie smutny.Czasami w chwilach zwatpienia i smutku mówie do Sarci, że bardzo bym chciała aby była przy mnie. [/B] Quote
sota36 Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Dzis 19.10 - pierwszy potezny stach o Twoje zycie - to juz 2 lata.... Quote
LAZY Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ja praktycznie codziennie tak jak Ty teraz przeżywam każdą chwilę od moemntu temperatury u Lazy, poprzez chemię, az po ciche odejście... Quote
zuzolandia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Nie smuc sie .... Tosiek patrzy tam z gory na Ciebie, i pewnie jest mu smutno ,ze tak sie smucisz ....... posłał Ci znak ... drobniutki deszczyk.....a zaraz potem wyszło słoneczko , widziałas ? ..... Kochomy Cie .... Quote
sota36 Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 No fakt - drobny deszczyk byl i potem zza chmur troche sloneczka... Quote
zuzolandia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 No widzisz ...... niosek do gory ... Quote
sota36 Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Dzien nadziei podsycany stachem - nasza ostania noc.... Quote
sota36 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Dzis minie 2 lata od kiedy Cie nie ma tu z nami. Wiem, wiem pilnujesz mlodego nam z gory,za co Ci bardzo dziekujemy! Ma fajnego starszego Brata! Ma takiego "Psiego Aniola Stroza"! Dwa dlugie lata, tyle zmian u nas, ale jedno pozostalo i pozostanie - bardzo Ciebie mi brakuje, kocham Cie i nie przestaje myslec. Trudno mi sie nie smucic, kiedy mysle o Tobie,trudno nie miec lez w oczach - to niemozliwe. Dzis, jak 2 lata temu, zapowiada sie sloneczny dzien, mamy piekna jesien. Wiec trzeba sie cieszyc z tego, co jest tu i teraz... Quote
sota36 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Jest 17.00 - najgorsze 5 minut w moim zyciu... No i popatrz Sloneczko - mija 2 rok... Zaczyna sie trzeci bez Ciebie, ale zToba. Wracajac ze spaceru spotkalam kolejnego "Atosa". Tez jak Ty nie przepada za psami... Czy wszystkie "Toski" takie sa??? Wspominalam Cie tez w smsach dzis Kasia -napisala mi, zebyles jedyna w swoim rodzaju "Paskuda"! Mordeczko Ty moja ukochana... Quote
sota36 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Nienawidze tych 5 minut - od 17.00 do 17.05. Quote
Recommended Posts