Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj z Guciem bylismy u Gajki. Poznalam tam Kasie i jej o Tobie opowiadalam. Powiedziala mi, ze kiedy uslyszala historie o Tobie, przeszedl ja dreszcz...
Dzis bylismy na dzialce, powoli wszystko przekwita, coraz bardziej robi sie podobnie do tego dnia, kiedy...
Potem spotkalam Amadeusza - z Azirkiem jest juz ciezko, on przeciez ma 11 lat, na doga to duzo, wspominalismy znow Ciebie i powiedzialm mu, ze ma Gucia, ale za Toba dalej tesknie.

Posted

Zaczal sie pazdziernik - piekny jesienny pazdziernika, a ja go nienawidze...
Wczoraj byli u nas ludzie od zuzy,briardki, kumpeli Gutka - pewno stasznie Cie uchole piekly:)

Posted

Bylismy dzis w gorach - szlismy na Pilsko - ile ja sie o Tobie nagadalam!!!!! Wspominalismy, jak jezdzilismy z Toba do Lachowic. Wspominalismy nasz lub - dzis mija 11 lat1!

Posted

Ciagle mysle o Tobie, dzis mija 2 latka i 1dzien od Twojej operacji, moze gdybysmny Cie nie operowali bylbys z nami? Nie wiem, zadreczam sie myslami, znow mi sie sniles, ale sen nie byl mily, byles jakby polaczeniem Gutka i mialam Cie zostawic na 5 dni, i zostawilam, znow obudzilam sie z tego koszmaru.
Dalej tesknie...

Posted

Słoneczko - dzis 17 pazdziernika - dwa latka temu byla sloneczka,ale chlodna niedziela i nasz ostatni spacer wspolny, z ktrego sam chciales wracac, bo traciles sily, od jutra zaczyna sie walka o Twoje zycie-to juz 2 dlugie lata, a boli tak samo...

Posted

Dzis 18 pazdziernika - 2 lata wstecz byla panika i przerazenie,zaczynala sie przegrana walka o Ciebie, nienawidze tego zlotego, jesiennego miesiaca. Pamietam, jak chcialam z Toba uciec, kiedy wiadomo bylo, ze jest zle, chcialam Ciebie zabrac i pognac gdzies daleko,ludzac sie, ze to cos da.
Znow mam lzy w oczach, znow boli...

Posted

[B]Jolu nam rok minie 17.lutego. Każdy 17 miesiąca jest dla mnie smutny.Czasami w chwilach zwatpienia i smutku mówie do Sarci, że bardzo bym chciała aby była przy mnie. [/B]

Posted

Nie smuc sie .... Tosiek patrzy tam z gory na Ciebie, i pewnie jest mu smutno ,ze tak sie smucisz ....... posłał Ci znak ... drobniutki deszczyk.....a zaraz potem wyszło słoneczko , widziałas ? .....
Kochomy Cie ....

Posted

Dzis minie 2 lata od kiedy Cie nie ma tu z nami. Wiem, wiem pilnujesz mlodego nam z gory,za co Ci bardzo dziekujemy! Ma fajnego starszego Brata! Ma takiego "Psiego Aniola Stroza"!
Dwa dlugie lata, tyle zmian u nas, ale jedno pozostalo i pozostanie - bardzo Ciebie mi brakuje, kocham Cie i nie przestaje myslec. Trudno mi sie nie smucic, kiedy mysle o Tobie,trudno nie miec lez w oczach - to niemozliwe.
Dzis, jak 2 lata temu, zapowiada sie sloneczny dzien, mamy piekna jesien. Wiec trzeba sie cieszyc z tego, co jest tu i teraz...

Posted

Jest 17.00 - najgorsze 5 minut w moim zyciu...
No i popatrz Sloneczko - mija 2 rok... Zaczyna sie trzeci bez Ciebie, ale zToba.
Wracajac ze spaceru spotkalam kolejnego "Atosa". Tez jak Ty nie przepada za psami... Czy wszystkie "Toski" takie sa???
Wspominalam Cie tez w smsach dzis Kasia -napisala mi, zebyles jedyna w swoim rodzaju "Paskuda"! Mordeczko Ty moja ukochana...