sota36 Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Czesc Toniu - dzis mija 18 miesiecy od naszej ostatniej nocy :(. Jutro jedziemy na wies, ale myslami, jak zawsze bede z Toba, zwlaszcza od 17.00. Tesknie cholernie... Wczoraj ogladalam Twoje zdjecia ... Quote
Agga Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Ja mam zdjęcia Sary na biurku. Mam zdjęcie z Agacią. A jeszcze ten kubek co dostałam.:-([/COLOR][/B] Quote
sota36 Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 U mnie zdjecia Tonia sa w pokoju, sypialni, komputerowni, gdzie uwielbial lezec. Te, ktore ogladalam wczoraj sa na kompie - mialm tyle sily i poogladalam, wspomninajc wspolne wyprawy na dzialke, na nasze laki, wakacje. Fajnie jest powspominac, tylko czemu to nadal tak boli Agga???? Quote
sota36 Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Dzis znow kolejny "22" - to juz 18 bez Ciebie tu i teraz... Niby duzo, a tak malo. Zakwitly zonkile, powoli tulipany,bratki sie pieknie przyjely - wesolo masz :) Po majowym dlugim weeknedzie posadze Ci mnostwo innych kolorowych kwiatkow. Quote
Monia70 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Dla Ciebie Atosku ,piekne wiosenne kwiatki... [*] Quote
sota36 Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Dosadzilam Ci czerwonych kwiakow - jak tam masz slicznie, ale o tym pewno wiesz :) Quote
Agga Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='sota36']U mnie zdjecia Tonia sa w pokoju, sypialni, komputerowni, gdzie uwielbial lezec. Te, ktore ogladalam wczoraj sa na kompie - mialm tyle sily i poogladalam, wspomninajc wspolne wyprawy na dzialke, na nasze laki, wakacje. Fajnie jest powspominac, tylko [B][COLOR=darkred]czemu to nadal tak boli Agga[/COLOR][/B]????[/quote] [B][COLOR=darkgreen]Żebym to ja wiedziała:shake: My traktujemy nasz pieski jak domowników. Bardzo się z nimi zaprzyjaźniamy, spędzamy z nimi każda wolną chwilę, jesteśmy z nimi na dobre i złe. Mnie ciągle brakuje Sary i chyba nigdy nie zapomne o niej.[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [I][B]Przyszła Wiosna a wraz z nią zal ze Was z Nami nie ma kochane pieski :-( ['][']['] [/B][/I] Quote
_marcel_lo_ Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Kredzik był naszym psem od szczeniaka. miał 18 i pół roku. Odszedł gdzieś i znalazł się w krainie wiecznego szczęścia, nie znależliśmu Go juz. Podobno psu któe są przywiązane do właścicieli odchodzą gdzieś by w spokoju odejść na "tęczowy most" by nie sprawiac właścicielom przykrości...głęboko w to wierzę. Mam nadzieję że jest mu tam dobrze...boli mnie fakt że nie mam prawie żadnego jego zdjęcia,klisze na których były Jego zdjęcia zniszczyły się zanim je wywołałem. Quote
sota36 Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='_marcel_lo_']Kredzik był naszym psem od szczeniaka. miał 18 i pół roku. Odszedł gdzieś i zdechł, [/quote] - u nas psy, z calym szacunkiem, nie zdychja, a odchodza!!! Quote
_marcel_lo_ Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Przepraszam...może żeczywiście się żle wyraziłem...brakuje mi Go...chociarz teraz mam kolejnego psiaka...Ediego ze schroniska. Przepraszam. Quote
sota36 Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Marcel - jasne, ze sie nie gniewam, lae zwroc uwage, tu w TM wpominaja psy wszyscy, ktrzy je kochali i kochaja. Moze wiec Ty tez zalozysz temat o swoim psiaczku? Wiem, ze brakuje Ci go, mimo, iz masz Nastepce - tak to juz z nami - psiarzami jest, a wiek ktorego Kredzik dozyl tu na Ziemi, to piekny wiek!!! Ktos , bodajze tu, napisala, ze to zaszczyt, zyc obok psa - Staruszka, jakimnie watpliwie On byl. Pozdrawiam cieplutko - Jola Quote
Rybc!a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Kiedyś znowu będziesz mogła go objąć i pocałować za to że był. Czytając to moja Miczka, zaświeciła mi w główce, może mnie odwiedziła? To naprawdę... straszne... Quote
sota36 Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Słoneczko - wlasnie jedziemy na wies - Ty jak zwykle z nami. Quote
sota36 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Wrocilismy - przywiozlam Ci kawalek Julianowa - jutro Ci zasadze :) Quote
sota36 Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Popatrz - Sylwia zrobila nam banerek dzis! Bardzo mi sie podoba (mam 3 do wyboru) - chcialam, zebys byl na nim Ty i Gucio - jacy Wy jestecie rozni!!! Niech inni tez zobacza, jakie mialam i mam szczescie do dwoch ukochanych mordzi!!!! A kwiatki jak obiecalam, tak posadzilam Ci dzis - masz swoj Julianow. Quote
mama Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Kiedy odchodzi przyjaciel pustka jest jak głęboka studnia, która sie nigdy nie zapełni ......placze nawet moja gitara , gdy spiewa żegnaj Pewnie mojego Vipa spotykasz tam hen na zielonych polach i pewnie przestał juz sie bać burzy - opiekuj sie i nim - Quote
sota36 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Wczoraj na szkoleniu Gutka opowiadalam o Tobie. Quote
sota36 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Siedzielismy sobie z Darkiem na dzialeczce kolo Ciebie i gadalismy o Tobie, wspominalismy, mlody latal z jakims badolem pelen energii, mowilismy jak wylegiwales sie kolo tej duzej jablonki pod hamaczkiem, jak Cie tam mrowy pogryzly, jak obkorowywales orzech, jak czekales pod furtke kiedy ktores z nas wychodzilo z ogrodka. Ta zolta kaczka (pamietasz?) - ona ciagle jest! Co prawda "stracila glowe", ale jest - mlody ja dalej meczy. Tesknie.... Quote
sota36 Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Dziewietnasty miesiac sie zaczyna, znow kolejny "18", jak ten czas pedzi! A mnie sie wydaje, ze to zaledwie 3-4 miesiace temu. Quote
ligia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Chciałabym,zeby Twój Atosik tam za Tęczowym Mostem zaopiekował sie troszke moim Reksiem .On odszedł tam dopiero 5 dni temu.Zawsze był trochę gapowaty -gapcio.Przyda mu sie pomoc starszego kolegi a ja będę spokojniejsza. Quote
sota36 Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='ligia']Chciałabym,zeby Twój Atosik tam za Tęczowym Mostem zaopiekował sie troszke moim Reksiem .On odszedł tam dopiero 5 dni temu.Zawsze był trochę gapowaty -gapcio.Przyda mu sie pomoc starszego kolegi a ja będę spokojniejsza.[/quote] - wiesz, Tosiek nie przepadal tu na ziemi za psami, ale ja jestem pewna, ze TAM jest inacej! Ze TAM z pewnoscia szleja razem na teczowym obloczku :) Quote
Agga Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [B][COLOR=darkgreen]tam na pewno ugania sie za panienkami:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Strach pomyślec co robi Sara:diabloti: [/COLOR][/B] Quote
sota36 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 I znow 19 - 19 miesiecy wstecz - pierwszy raz przed moimi oczyma stanela mozliwisc pozegnania sie z Toba. Toniu - pamietaj o Reksiu - wiem, wiem masz wiele na glowie, ale poradzisz sobie. Kocham Cie Słoneczko !!! Quote
Recommended Posts