dorota07 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 będąc na wakacjach w zeszłym roku natrafilismy na cos takiego!!!! ale jakoś nie przemówiło do nas i nie weszliśmy...
Nitencja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 hehe na jakos by mnie tez nie przekonalo ale "Pizzeria pod wesołym szkotem" :cool3: ?
Lexie Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 A jakby była to "Pizzeria pod wesołym psem" to dopiero byłoby chętnych !!! :evil_lol:
nikit1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Chciałam powitać nowego użytkownika dogomanii a przy okazji przyszłego właściciela ślicznego szkocika - Ora odezwij się ;)
OMM Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 PIĘKNE, NO PIĘKNE ZARAZKI!! Przez Was to na mnie mój TŻ dziwnie patrzy. Wczoraj radośnie mu oznajmiłam, że CHCĘ SZKOTA!! najlepiej na walentynki:loveu: Dziwnie popatrzył jak mu powiedziałam, że właściwie to dwa lepiej by się chowały:evil_lol: Nie wiecie o co mu chodzi?:roll: Nie rozumiem facetów:razz: Chciałabym wiedzieć jak wygląda uśmiechnięty śledź...
Nitencja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 OMM zaplulam monitor...... Mezczyzni to najpierw podejrzliwie sie patrza i nie chca psow a potem z nimi w lozku spia.......:evil_lol:
dorota07 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 no w końcu Salux doczekałam sie na caciuszki ummm słodziudkie
Ora Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 nikit1 napisał(a):Chciałam powitać nowego użytkownika dogomanii a przy okazji przyszłego właściciela ślicznego szkocika - Ora odezwij się ;) Witam, :lol: Już nie długo bedę szczęśliwą posiadaczką małego czarnego szkocika :loveu: na razie ma 4 tygodnie. Moi wszyscy znajomi oraz kilka osób z pracy zakochali się w nim od pierwszej chwili. Ale musze przyznać, że najbardziej szczęśliwą osobą oprócz mnie jest moja mama.:loveu: Dzieki niki :lol:
Nitencja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 czesc Ora . kolejna juz niedlugo zaszkocona :) Widzialas fotki swojego czarnucha :evil_lol: ?
nikit1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nitencja napisał(a):czesc Ora . kolejna juz niedlugo zaszkocona :) Widzialas fotki swojego czarnucha :evil_lol: ? Już niedługo??? Nitencja on już jest zafiksowana na punkcie tego małego "czarnuszka" :loveu:
Tiramisu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='SALUX'] No to proszę, chcieliście żeby zarazki umieścić to macie!!! To mała porcyjka na początek dnia !!! :) Piękne! Ja się chyba nie doczekam swojego ...
Ora Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ora napisał(a):Witam, :lol: Już nie długo bedę szczęśliwą posiadaczką małego czarnego szkocika :loveu: na razie ma 4 tygodnie. Moi wszyscy znajomi oraz kilka osób z pracy zakochali się w nim od pierwszej chwili. Ale musze przyznać, że najbardziej szczęśliwą osobą oprócz mnie jest moja mama.:loveu: Dzieki niki :lol: Widziałam fotki na stronie hodowli :loveu: troche ich mało ale na poczatek wystarczy :lol: Jeśli będzie tak lubił sie fotografować jak mój wczesniejszy pies :placz: to bede musiała zainwestować w bardzo durzy dom z ogromną biblioteką:lol:
Tiramisu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ora napisał(a):Witam, :lol: Już nie długo bedę szczęśliwą posiadaczką małego czarnego szkocika :loveu: na razie ma 4 tygodnie. Moi wszyscy znajomi oraz kilka osób z pracy zakochali się w nim od pierwszej chwili. Ale musze przyznać, że najbardziej szczęśliwą osobą oprócz mnie jest moja mama.:loveu: Dzieki niki :lol: Czy Twój szkocik też będzie od Magicneski :lol:
nikit1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ora napisał(a):Widziałam fotki na stronie hodowli :loveu: troche ich mało ale na poczatek wystarczy :lol: Jeśli będzie tak lubił sie fotografować jak mój wczesniejszy pies :placz: to bede musiała zainwestować w bardzo durzy dom z ogromną biblioteką:lol: Teraz wystarczy zainwestować w "cyfróweczkę" i płytki :loveu:
Nitencja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Tiramisu z tego samego miotu :) Ora przewertuj ten topic - trafisz na swojego :)
nikit1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nitencja napisał(a):Tiramisu z tego samego miotu :) Ora przewertuj ten topic - trafisz na swojego :) No i co?? Mówiłam, że napalona :p
Tiramisu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :lol: :lol: A skąd jesteś?? Może z Warszawy??? :lol: :lol:
Tiramisu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ora napisał(a)::lol: :lol: tak z warszawy :lol: :lol: To super! Mam nadzieję w takim razie, że się spotkamy razem z naszymi szkotnikami :lol: :multi: :multi:
Ora Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Z przyjemnoscią :lol: :lol: :lol: , ja swojego odbieram w połowie lutego :loveu: A ty kiedy odbierasz swojego malucha?:lol:
Tiramisu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ora napisał(a):Z przyjemnoscią :lol: :lol: :lol: , ja swojego odbieram w połowie lutego :loveu: A ty kiedy odbierasz swojego malucha?:lol: Ja 24 lutego :loveu: A gdzie mieszkasz dokładnie - ja na Dolnym Mokotowie.
Magicnesca Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Och ,tylko na parę godzin nie miałam prądu i nadażam za czytaniem:evil_lol: Witaj Ori w naszym gronie :loveu: :loveu: :loveu: Będą też i specjalne zdjecia dla Ciebie :cool3: Olu to więcej takich zdjęć i coraz większe grona zarażonych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ora Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ja mam nadzieje odebrac swojego 14 lutego:lol: :multi: , natomiast mieszkam na Pradze - Grochów:lol: :lol:
Recommended Posts