rita60 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Wow ales wyrosł Bereczku :-oładny chłopak z ciebie,domki bic sie o przystojniaka:cool3: Quote
hop! Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Kilka ogłoszeń Berka... M�ody, �adny, niewielki Berek czeka na dom... Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia �adny, m�ody, niewielki Berek czeka na dom... - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Berek - Zwierzaki - cafeanimal.pl Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies rudy Elbląg Młody, niewielki, ładny Berek czeka na dom... - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Trójmiasto Berek to �adny, oko�o roczny i niewielki / bli�ej nieokre�lona ;) / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Berek Młody, ładny, niewielki Berek czeka na dom... : hop! : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl M�ody, �adny, niewielki Berek czeka na dom..., Gda�sk - Gdynia - Sopot, Spo�eczno��, zwierzaki, Ogłoszenie Młody, ładny, niewielki Berek czeka na dom... Trójmieście Trójmiasto - Adsy.pl adopcje.org Quote
Rybc!a Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Wielkie dzięki, HOP! Jesteś niezastąpiona. :loveu: . Quote
hop! Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Rybc!a napisał(a):Wielkie dzięki, HOP! Jesteś niezastąpiona. :loveu: . Aniu, nie masz mnie za co chwalić - to tylko ogłoszenia. Ty duuużo więcej robisz dla psiaków... :loveu: Berek jest ślicznym i młodym psiakiem. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom. Quote
Rybc!a Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Hop!, kwestię ogłoszeń aktualnie strasznie zaniedbuję . Ale staram się pomagać na miejscu, kiedy tylko mogę. :) Quote
hop! Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Rybc!a napisał(a):Hop!, kwestię ogłoszeń aktualnie strasznie zaniedbuję . Ale staram się pomagać na miejscu, kiedy tylko mogę. :) Nie jesteś w stanie zrobić wszystkiego sama. To oczywiste. Pomagasz psiakom realnie - w schronisku. :-) Quote
hop! Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Dla mnie to on jest bardziej rudy, niż kremowy... ;) Quote
rita60 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='hop!']Dla mnie to on jest bardziej rudy, niż kremowy... ;) Z okazji Swiat zycze ci domku kochany rudzielcu:razz: Quote
rita60 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Pokochaj slicznego rudzielca,nie pozwol mu tracic najlepszych miesiecy zycia. Quote
hop! Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='hop!']Kto zrobi Berkowi allegro? Naprawdę nie ma chętnych? :placz: Może chociaż ktoś wstawi bannerek do podpisu? Quote
rita60 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='hop!']Naprawdę nie ma chętnych? :placz: Może chociaż ktoś wstawi bannerek do podpisu? Nie płacz cioteczko,juz wklejam rudzielca:p Quote
rita60 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Rude,szorstkie slicznosci czeka na ciebie... Quote
dorcass Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 toż on nie wyglada jak pies tylko jak lew!!! ja mu zrobie allegro ale zwykle bo krucho z kasa Quote
hop! Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 dorcass napisał(a):toż on nie wyglada jak pies tylko jak lew!!! ja mu zrobie allegro ale zwykle bo krucho z kasa Przerobię wyróżnione allegro Salmy (ma już dom) na allegro Berka i odnowię mu ogłoszenia. ;) Quote
hop! Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Dzisiaj odnowiłam ogłoszenia. Berek ma wyróżnione allegro do 7 maja. Quote
Recommended Posts