Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda że nie pojedziesz ze mną. Idek lubi yorki tylko nie wiem jak by na niego zareagował w obecności suki. Jak ja byłam na obozie to w jednym domku 3 Berneńczyki mieszkały. Ja moge w oddzielnym pokoju spać bo tam są 2 pokoje w których są po 2 łóżka i kuchnia.
Zdjęcia świetne my z Idefixem dopiero zaczynamy agilitować i to tylko u siebie na podwórku bo najbliższy klub jest tylko 2godz. drogi od "mojego" miasta (Gołdap a najbliższy klub jest w Białymstoku). Daj więcej zdjęć z agility jak biegniesz ze swoją sucz bo jestem ciekawa. Pozdr
odezwe się na gg

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki wszystkim! :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Westiczka']Szkoda że nie pojedziesz ze mną. Idek lubi yorki tylko nie wiem jak by na niego zareagował w obecności suki. Jak ja byłam na obozie to w jednym domku 3 Berneńczyki mieszkały. Ja moge w oddzielnym pokoju spać bo tam są 2 pokoje w których są po 2 łóżka i kuchnia.
Zdjęcia świetne my z Idefixem dopiero zaczynamy agilitować i to tylko u siebie na podwórku bo najbliższy klub jest tylko 2godz. drogi od "mojego" miasta (Gołdap a najbliższy klub jest w Białymstoku). Daj więcej zdjęć z agility jak biegniesz ze swoją sucz bo jestem ciekawa. Pozdr
odezwe się na gg[/QUOTE]

Po pierwsze - jadę na obóz, ale chyba nie będziemy razem w pokoju, bo Madzia nie chce dwóch westów w pokoju :-(
Po drugie - my nie uprawiamy agi, o co chodzi? :roll:

Posted

Myślałam że cwiczycie agility b cos tam było wspomniane o agi. MOże mi się pomyliło :eviltong:. Ty napisałaś że twoja koleżanka nie chce 2 westów w pokoju tu chyba chodziło o jeden domek bo w domkach są po 2 pokoje z łóżkami tak jak już mówiłam i kuchnia. Ja z moja koleżanka spałyśmy w jednym pokoju a ciuchy trzymałyśmy w drógim. Niestety ona w wkacje nie bedzie mogła jechac na obóz :-(.
Powiem tylko tyle OBÓZ byl extra.

Posted

[quote name='Westiczka']Myślałam że cwiczycie agility b cos tam było wspomniane o agi. MOże mi się pomyliło :eviltong:. Ty napisałaś że twoja koleżanka nie chce 2 westów w pokoju tu chyba chodziło o jeden domek bo w domkach są po 2 pokoje z łóżkami tak jak już mówiłam i kuchnia. Ja z moja koleżanka spałyśmy w jednym pokoju a ciuchy trzymałyśmy w drógim. Niestety ona w wkacje nie bedzie mogła jechac na obóz :-(.
Powiem tylko tyle OBÓZ byl extra.[/QUOTE]

Tak, tak, chodzi o jeden domek :razz:

Co do agi - no cóż, Mi przeskoczyła tylko 3 razy na zawodach agi we Wrocku na ringu przygotowawczym ;) W domu mamy tylko tunel i przez niego przechodzi, a nawet na profesionalnym torku resztę zawala. Nie lubi aglity, ja nie umiem jej nakręcić... Marzę o borderku :evil_lol:
Pozdro

Shel - hejo! :multi:

Posted

[quote name='Westiczka']Ja tez marzę o własnym Borderku. Ale mama nie chce z domu psiarni robić bo w końcu trzeci pies to za dużo:mad: Ja to bym mogła mieć i 20 psów no ale moja mama nie :mad:[/QUOTE]

Nie, mi dwa wystarczą ;) Zresztą myślę, że jak [I]na razie[/I] nie warto go mieć, bo trzeba się w końcu bardzo przygotować fizycznie jak i psychicznie. Na razie mam w planach starty z borderkami w MP, wtedy będę miała ich do woli koło siebie, mimo, że nie będą moje :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Czasowa']Podziel się aparatem :placz:[/QUOTE]

Nie zrozumiałam... :roll:

Westiczka - fotki będą, ale potem ;) W ogóle miło się rozmawiało przez te 20 min (a dokładniej 19 i 23 sek. :lol:). Nie mogę się doczekać obozu! :loveu::razz::multi:

Posted

No 20 min xpp
Mam nadzieję że dajesz fotki. Ja tez nie mogę się doczekac obozu. My z Marianem mieszkałyśmy w 19 ale keśli bedzie wolny to mieszkamy w winnym no zalezy ale raczej tak.
Ja już dałam foty nowe

Posted

[quote name='Westiczka']No 20 min xpp
Mam nadzieję że dajesz fotki. Ja tez nie mogę się doczekac obozu. My z Marianem mieszkałyśmy w 19 ale keśli bedzie wolny to mieszkamy w winnym no zalezy ale raczej tak.
Ja już dałam foty nowe[/QUOTE]

No fotki fotki! :multi:

Posted

Witamy. :hand:

Fajne oglądanie Hałsa widziałam na poprzednich stronach. :evil_lol:

U ans to wygląda trochę inaczej. Ja siedzę wygodnie rozłożona, a Tofik wtedy mnie zaczepia i chce się bawić, to ja wtedy wysyłam kogoś na spacer z tym potworem i mam spokój. :lol:

Posted

[quote name='metaxa']Twój list nie dostał sie przypadkiem do PP ??[/QUOTE]

Owszem, dostał się :)

[quote name='Cavy']Witamy. :hand:

Fajne oglądanie Hałsa widziałam na poprzednich stronach. :evil_lol:

U ans to wygląda trochę inaczej. Ja siedzę wygodnie rozłożona, a Tofik wtedy mnie zaczepia i chce się bawić, to ja wtedy wysyłam kogoś na spacer z tym potworem i mam spokój. :lol:[/QUOTE]

Hej! :loveu:
Hehe :eviltong: Moja Mi coś ostatnio jest leniwa wrrr...

Posted

[quote name='kaskaSz']Hej! Gratuluje wspaniałego listu, który napisaś do PP! No i powodzenia na wystawach :)[/QUOTE]

Dzięki :oops:

[quote name='bianka19']Czeeść :)
Mój Cezar też ostatnio jest bardzo leniwy.. :angryy:

Czekamy na foty :eviltong:[/QUOTE]

Trochę sobie poczekacie :evil_lol:

[quote name='ewelinka_m']:crazyeye::crazyeye: wieki mnie tu nie było...czekam na nowe foty, :razz:
w kielcach na wystawie będziesz z Misią?[/QUOTE]

Nie, Mi nie biorę ;)

Na zdjęcia trochę poczekacie bo imageshack mi świruje, a TinyPic za długo ładuje.

Posted

W takim razie macie ćwiczenie na MP: litera "U".

[url=http://www.youtube.com/watch?v=NbKGlYSDaK8]YouTube - MP "U"[/url]

Oczywiście ta literka jest raczej rzadko wykorzystywana w MP, ale mam coś dla osób, które chcą się podkształcić w tym celu: litera T i L w wykonaniu Kiss i Fox :diabloti:

[url=http://www.youtube.com/watch?v=0ntlaapUdDA]YouTube - Kiss/Fox MP[/url]

Oczywiście film nie jest mojego autorstwa, tylko wzięty z forum MP i mam nadzieję, że ani Kiss, ani Foxowa mnie za to nie zabije :diabloti: