Karolina. Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Fryzura nie wyszła źle - chociaż ogólnie to jestem średnio zadowolona :) Tzn. babka miała mi pocieniować włosy, a jakoś tego pocieniowania zbytnio nie widać ;) Mi ogólnie trudno jest dogodzić, jestem dosyć wymagająca ;) Do tej pory znalazłam tylko jednego fryzjera [młodego faceta, bo jak chodzę do babek to zawsze jest coś nie tak :cool3:], który co prawda bierze dwukrotnie więcej kasy niż przeciętny fryzjer, ale za to super obcina włosy :loveu: I przy okazji fajnie wywija nożyczkami :evil_lol: Niestety teraz jakoś mi nie po drodze było do niego, ale jak włosy odrosną to się chyba tam wybiorę. Aaa... i zrobiłam sobie trochę inną grzywkę niż planowałam, bo planowałam prostą, a mam na ukos. No i straciłam dużżo włosów - miałam długie, a teraz mam sporo krótsze, bo niestety włos był bardzo zniszczony i trzeba było go trochę podreperować. Głupio się teraz czuję w takiej długości, nie mogę się odczekać aż odrosną. No i to chyba tyle jeśli chodzi o fryzjera. Potem poszłam na zakupy - kupiłam sobie torebkę, spodnie i bluzkę z pieskami [nie mogłam przejść obok niej obojętnie :evil_lol:]. No i dla Lakusińskiego przysmaki pedigrowe, myślałam że punkty wymienię na smycz, a tu zonk - smycze już rozdane :roll: Zdjęcia postaram się zrobić jutro, jak znajdę czas, bo ogólnie to zakręcony dzień mnie czeka ;) [Zdjęcia Lucky'ego, nie moje :eviltong:] Quote
Karolina. Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='Izuuus']To pokaż się nam w nowej fryzurce ;)[/QUOTE] Jednak wolałabym nie :evil_lol: Quote
*Jot* Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Jednak wolałabym nie :evil_lol:[/QUOTE] My wolimy TAK :evil_lol: Pokazuj się Karola :mad: Quote
*kleo* Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Oj ja też bym musiała do fryzjera iść, ale coś się wybrać nie mogę... A wyglądam już masakrycznie, bo grzywka nie współpracuje, na odrosty patrzeć nie mogę... Ale coś mi nie po drodze cały czas, więc pewnie jak już pójdę to zaszaleję ;) Quote
chrupcia Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Karolina nie bądz taka dla nas, powinnaś wiedzieć, że nas ciekawość zżera jak wyglądasz w nowej fryzurce;) co do krótkich włosów to też nie lubie wole mieć trochę dłuższe nie takie długie długie tylko takie jak mam teraz(hehe przecież nie wiesz jakie mam:D) takie za ramiona;) Klaudia mam tak samo jak ty, nie moge się wybrać do fryzjera, ale może pójde w czerwcu.. Quote
Connected Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ja bardzo lubię chodzić do fryzjera, ale właśnie często mi obcinają nie tak sobie umyśliłam :-D Prosimy zdjęcia w nowej fryzurce ;) Quote
Infortune. Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='chrupcia']Karolina za to ja bez grzywki czuje sie jak wariatka.. )[/QUOTE] To tak jak ja. :lol: Ja mam prostą grzywkę i jak ją podepnę to czuję się łyso i goło. :diabloti: Karolina, daj zdjęcia, nie bądź taka :cool3: Quote
Izuuus Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 A ja nawet grzywki nie spinam, bez niej bym się nikomu na oczy nie pokazała :D A też miałam niedawno na prosto, ale odrosła i mam na ukos. Quote
chrupcia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [B]Infortune[/B]- ja sobie nie ścinam całkiem tylko tak żeby do oczu nie wchodziła:) ale tak.. bez grzywki mi łyso chodzić;) [B]Izuus[/B]- ja tak samo miałam prostą, ale teraz sobie na ukos robie, bo juz mi sie znudziła;) Quote
Daga&Maks Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ja kiedyś nie wyobrażałam sobie siebie z grzywką, a teraz nie wyobrażam sobie nie mieć grzywki :D ja robię sobie na zmiane, czasem na prosto, czasem na ukos Quote
WeronikaM Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Daga & Maks']ja kiedyś nie wyobrażałam sobie siebie z grzywką, a teraz nie wyobrażam sobie nie mieć grzywki [/QUOTE], to ja tak miałam , ale teraz od kiedy nie nosze okularów , to nie wyobrażam sobie siebie z grzywką a jak mam okulary (rzadko) , to nie wyobrzażam sobie siebie bez grzywki :roll: :lol: Quote
Karolina. Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Widzę że temat grzywek się rozwinął ;) [quote name='Ppx']Będziecie na York Show w Dębicy :3 ?[/QUOTE] [B]Ppx[/B] - zlituj się! Chodzisz po galeriach i wszędzie wklejasz tą wiadomość! Założyłaś już temat odnośnie York Skow, więc czekaj aż tam się ktoś wypowie. Wysyłasz to wszystkim, nawet jeśli ktoś mieszka na drugim końcu Polski. Jak myślisz, kto z tych osób przyjdzie? NIKT. Raportowałam część Twoich postów. [SIZE=1][QUOTE]2. ZAKAZ a) spamowania * -wielokrotne posty o tej samej treści (linki,zdjęcia,kartki świąteczne,pisanie niechcianych wiadomości na priv)-jest spamem.[/QUOTE][/SIZE] Quote
Shaunell Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Łohoho, dawno nas tu nie było. Ppx, lepiej uważaj :evil_lol: Quote
Shaunell Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Widzę że temat grzywek się rozwinął ;) [/QUOTE] Noo ja sama chcę sobie grzywę zrobić, ale boję się jak bd wyglądać :evil_lol: Ps. Sorry za post pod postem :oops: Quote
chrupcia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Widzę że temat grzywek się rozwinął ;) [B]Ppx[/B] - zlituj się! Chodzisz po galeriach i wszędzie wklejasz tą wiadomość! Założyłaś już temat odnośnie York Skow, więc czekaj aż tam się ktoś wypowie. Wysyłasz to wszystkim, nawet jeśli ktoś mieszka na drugim końcu Polski. Jak myślisz, kto z tych osób przyjdzie? NIKT. Raportowałam część Twoich postów.[/QUOTE] Miałam to samo napisać, ale pomyślałam że co będę dziewczynnie coś gadac jak pewnie swoje i tak wie i się 'obrazi' :) Karolina ale odwlekasz... no pokaż fryzurke!!!;) PROSIMY:D Quote
Karolina. Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='chrupcia'] Karolina ale odwlekasz... no pokaż fryzurke!!!;) PROSIMY:D[/QUOTE] Zaraz lecę na imprezę, jak uda mi się tam zrobić jakieś w miarę przyzwoite zdjęcie, to dam wiecorem ;) A jak nie to dam innym razem :P Quote
chrupcia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Zaraz lecę na imprezę, jak uda mi się tam zrobić jakieś w miarę przyzwoite zdjęcie, to dam wiecorem ;) A jak nie to dam innym razem :P[/QUOTE] nie ma innych razów!;) oo jak ja dawno nie byłam na imprezie.. miłej zabawy!!;) Quote
Izuuus Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Czekamy na to zdjęcia, a i Lakusiastego mogłabyś dać ;) Quote
Karolina. Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Wczorajszy koncert Maryli super się udał, szkoda że tak mało gwiazd do nas przyjeżdża ;) Co prawda na codzień nie słucham jej muzyki, ale taki koncert to co innego, zupełnie inna atmosfera :) Byli tam ludzie młodzi, starzy, małe dzieci, i każdy się dobrze bawił :) Wybawiłam się, porobiłam zdjęcia, nakręciłam filmiki, i dostałam kolejny autograf do mojej pięknej kolekcji :D Muszę Wam powiedzieć że Maryla jest bardzo fajna :) W porównaniu np. do Aleksndry Szwed, z którą się widziałam jakiś rok temu na otwarciu galerii. Olka nie dość że się spóźniła, to weszła, podpisała to co miała podpisać, i poszła. A Maryla przyjechała punktualnie, śmiała się, żartowała, no ogólnie fajnie było :) Już na wstępie powiedziała: "Od razu mówię że śpiewam to co Wy będziecie chcieli" :) [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Koncert%20Maryli%20Rodowicz/DSC_1573.jpg[/IMG] [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Koncert%20Maryli%20Rodowicz/DSC_1585.jpg[/IMG] [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Koncert%20Maryli%20Rodowicz/DSC_1590.jpg[/IMG] Przy podpisywaniu autografów: [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Koncert%20Maryli%20Rodowicz/DSC_1602.jpg[/IMG] Autograf :cool3: :cool1: [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Koncert%20Maryli%20Rodowicz/DSC_155612.jpg[/IMG] Zdjęcia niezbyt udane, gdyż stałam w środku tłumu, i miałam za krótki obiektyw do takich zdjęć ;) Musiałam je potem w domu przycinać, kadrować, żęby cokolwiek było widać. Ale jeśli ktoś jest zainteresowany, i chce zobaczyć więcej moich zdjęć, to można to zrobić tutaj: [URL]http://s736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Koncert%20Maryli%20Rodowicz/[/URL] :) [IMG]http://s736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Koncert%20Maryli%20Rodowicz/?action=view¤t=DSC_1573.jpg[/IMG] Quote
karkakarka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ja też widziałam kiedyś Maryle na żywo - taka z niej równa babka :) Quote
*kleo* Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 U nas w mieście też kiedyś była - świetna atmosfera na koncercie, wszyscy się bawili. No i szacun dla Maryli za głos, niejedna z młodszych piosenkarek mogłaby jej pozazdrościć :) A co do grzywki - ja już różnie miałam, kiedyś na prosto, ostatnio na skos, ale bez sobie nie wyobrażam ;) Quote
chrupcia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ja jej niestety nie widziałam na żywo...:( ale Karolina załamałaś mnie.. ;) Quote
*Jot* Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Fajne fotki.Tylko Ciebie nie widzę nigdzie,pokaż się Karola.:cool3: A ja mam grzywkę obciętą na skos,ale teraz zapuszczam.Tylko nie wiem czy wytrwam.:roll::roll: Quote
Karolina. Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='karkakarka']Ja też widziałam kiedyś Maryle na żywo - taka z niej równa babka :)[/QUOTE] Dokładnie :) [quote name='*kleo*']U nas w mieście też kiedyś była - świetna atmosfera na koncercie, wszyscy się bawili. No i szacun dla Maryli za głos, niejedna z młodszych piosenkarek mogłaby jej pozazdrościć :) A co do grzywki - ja już różnie miałam, kiedyś na prosto, ostatnio na skos, ale bez sobie nie wyobrażam ;)[/QUOTE] Noo... głos to ma niezły :) Śpiewała na żywo, a w ogóle nie fałszowała, tzn. jak niektóre 'gwiazdy' śpiewają na żywo, to piosenka zupełnie nie przypomina tej piosenki nagranej w studiu. A tutaj taka jaka piosenka jest na płycie Maryli, taki ten głos jest też w rzeczywistości ;) Widać że na prawdę umie śpiewać, a nie leci z playback'u jak niektórzy :p [quote name='chrupcia']Ja jej niestety nie widziałam na żywo...:( ale Karolina załamałaś mnie.. ;)[/QUOTE] Ale czym cię załamałam? :eviltong: [quote name='jot11']Fajne fotki.Tylko Ciebie nie widzę nigdzie,pokaż się Karola.:cool3: A ja mam grzywkę obciętą na skos,ale teraz zapuszczam.Tylko nie wiem czy wytrwam.:roll::roll:[/QUOTE] Pokazuję się :eviltong: Przed i po strzyżeniu :cool3: [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Ja/DSC_1425-horz.jpg[/IMG] Dużej różnicy co do długości nie ma, ale ja mimo wszystko to odczuwam ;) No i widać jak mi fryzjerka krzywo te włosy obcięła :mad: Zwaliła robotę, ale i tak częściej mam włosy w kucyku, to tak tej krzywizny nie widać... I jeszcze dzisiejszy Lakusiński odsypiający spacer :cool3: Zrobiliśmy dzisiaj trochę km, a do tego było strasznie gorąco, i pies wrócił do domu padnięty. [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1555.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts