Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam dzisiaj jechać na wycieczkę, już nawet byłam pod szkołą, ale źle się poczułam, zwolniłam się u dyrektorki, i wróciłam do domu. Nie miałam kiedy się rozchorować, tylko akurat dzisiaj. :roll:

Dziewczyny, doradźcie mi którą saszetkę mam wybrać? [URL="http://animalia.pl/produkt,9242,74,Trixie_Pas_na_akcesoria_Dog_on_Tour.html"][B]Tą[/B][/URL] czy [URL="http://animalia.pl/produkt,4288,Trixie_Torebka_-_saszetka_na_drobiazgi.html"][B]tą[/B][/URL] ?
Jak myślicie, która będzie lepsza? Chcę właśnie kupić sobie cuś takiego, bo zamiast nosić to wszystko w rękach, to bym miała schowane w saszetce. :razz: Wydaje mi się że ta za 30zł będzie lepsza, bo wydaje się być większa, a poza tym tamta druga jest do zapięcia przy pasku, a wiadomo że nie zawsze ma się spodnie z paskiem. ;)
A może macie jeszcze jakieś inne propozycje? Bo ja już sama nie wiem co wybrać :roll:

Poza tym wczoraj mi się nudziło, i zrobiłam Lucky'emu łańcuszek :p Z takiej ozdóbki co kiedyś się do spodni przyczepiało :eviltong: Kilka kółeczek powyginałam, poodginałam, skróciłam, i gotowe :grins: Tylko jeszcze wydaje mi się że wymaga regulacji, tzn. skrócenia lekkiego, i będzie oki :cool3:

[CENTER]
[/CENTER]

Posted

Ja bym brała tą na pasek, ale ja mam go zawsze. Sama kombinuję właśnie takie coś, żeby mieć gdzie trzymać smakołyki dla Ulki na wystawie, tylko mniejsze bym wolała.

Posted

Mnie się w sumie obie podobają, tez o czymś takim myślałam. Na zamek jest chyba bardziej wygodna, a ta na biodra też fajna, ale wydaje mi się za duża.. ja w sumie nosze zawsze pasek tak jak Klaudia więc dla mnie by byla ok;)

Posted

No właśnie nie wiem którą wziąć. Ale chyba wezmę tą za 30zł, bo ja pasek noszę tylko do rurek, a np. w dresach paska niet.

Przeglądałam sobie dzisiaj płytę Lakusiową z zdjęciami i filmami z zeszłego roku i patrzcie co znalazłam:
[LEFT] [video=youtube;uea5vQtF96Q]http://www.youtube.com/watch?v=uea5vQtF96Q[/video] [/LEFT]

Filmik ze spotkania z Agatą i jej Rokim :multi: Wtedy jeszcze Lakusiasty długi włos miał :p

Posted

[quote name='chrupcia']Czesc Karolina:) tutaj znowu cisza nastała.... :( ;)[/QUOTE]

A no cisza...

Ja siedzę i myślę, bo jutro idę do fryzjera, i chcę zrobić sobie grzywkę i wycieniować włosy :) Trochę się boję jak będę wyglądała w grzywce, bo ostatnio miałam ją jak byłam w przedszkolu :)
Stare, dobre czasy :P
Najgorzej jak będę debilnie wyglądała w tej nowej fryzurze, bo w niedzielę idę na koncert, i jak ja tam się pokażę wśród tylu ludzi :errrr:

Mam nadzieję że w miarę fajnie to wyjdzie :modla:

[SIZE=1]
Coś mi się dogo znowu psuje :roll: I nie ma odsyłaczy do ostatnich przeczytanych postów wrrr... :roll:[/SIZE]

Posted

Witamy
Filmik super -mam słabość do bokserków
a mnie się podoba ta saszetka za 30 zeta
czekamy na fotki pofryzjerowe ,myślę że ładnemu to we wszystkim ładnie:)

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']A no cisza...

Ja siedzę i myślę, bo jutro idę do fryzjera, i chcę zrobić sobie grzywkę i wycieniować włosy :) Trochę się boję jak będę wyglądała w grzywce, bo ostatnio miałam ją jak byłam w przedszkolu :)
Stare, dobre czasy :P
Najgorzej jak będę debilnie wyglądała w tej nowej fryzurze, bo w niedzielę idę na koncert, i jak ja tam się pokażę wśród tylu ludzi :errrr:

Mam nadzieję że w miarę fajnie to wyjdzie :modla:

[SIZE=1]
Coś mi się dogo znowu psuje :roll: I nie ma odsyłaczy do ostatnich przeczytanych postów wrrr... :roll:[/SIZE][/QUOTE]
Karolina za to ja bez grzywki czuje sie jak wariatka.. miałam prosta, ale ostatnio sobie tak na bok robie, a do fryzjera też by mi sie przydało pójść troche wycieniować i z grzywką porządek zrobić, bo mam już okropne włosy...

myśle że będziesz fajnie wyglądać:) czekam na fotki po fryzjerze Twoje!;)