LadyK Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [CENTER][url]http://images44.fotosik.pl/66/b9d94f9a4f539a58med.jpg[/url] śniegowy pyszczek :loveu::loveu::loveu:[/CENTER] Quote
Kaya93 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Witanko [URL]http://images44.fotosik.pl/66/b9d94f9a4f539a58med.jpg[/URL] poprostu sie zakochałam:loveu::loveu::loveu::loveu: śliczne zdjęcia:multi: a ode mnie też pączusia dostaniecie [U][COLOR=#0000ff][url=http://www.paczekdlaciebie.pl/271003]Pączek dla Ciebie - Kaya93 przesyła Ci pysznego pączka.[/url][/COLOR][/U] smacznego :cool3:[URL="http://images44.fotosik.pl/66/b9d94f9a4f539a58med.jpg"][/URL] Quote
Ania :) Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [CENTER][I][url]http://images41.fotosik.pl/62/97faf8e206f47e97med.jpg[/url] :loveu: :loveu: [/I][/CENTER] Quote
kamila.m Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Witamy się faworkowo ten tłuściutki czwartek. Laucky przesłodki, szczególnie z tym pysiaczkiem w śniegu. Pięknie rośnie:multi::loveu::multi::loveu: Quote
Skibka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Cześć WAm. :hand: [url]http://images47.fotosik.pl/66/4202c396b6441613med.jpg[/url] Fajne zdjęcie, VIki też udaje surykatkę jak widzi końcówkę ogona jakiegoś psa za zaspą śniegu.:loveu: [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]700post!:lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [QUOTE]Napisał [B]kamila.m[/B] Witamy się faworkowo ten tłuściutki czwartek. Laucky przesłodki, szczególnie z tym pysiaczkiem w śniegu. Pięknie rośnie:multi::loveu::multi::loveu:[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Witamy :sweetCyb: Dziękujemy :lol:[/COLOR][/FONT] [QUOTE]Napisał [B]Skibka[/B] Cześć WAm. :hand: [url]http://images47.fotosik.pl/66/4202c396b6441613med.jpg[/url] Fajne zdjęcie, VIki też udaje surykatkę jak widzi końcówkę ogona jakiegoś psa za zaspą śniegu. :loveu: 700post!:lol:[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hej :bye: Lucky właśnie widział psa, a on przeważnie jak zobaczy psa to robi surykatkę.:lol: Tak jaby prosi go żeby się z nim pobawił :loveu:[/COLOR][/FONT] [FONT="Century Gothic"][SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]Gratulacje 700 posta :p[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
ewa2909 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Czesc Karolina i Lucky:loveu: Ale on śliczniutki:loveu: Quote
Pestka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [url]http://images47.fotosik.pl/66/4202c396b6441613med.jpg[/url] Jaki słodki, jejciu :loveu: Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [QUOTE]Napisał [B]ewa2909[/B] Czesc Karolina i Lucky:loveu: Ale on śliczniutki:loveu:[/QUOTE] [COLOR="Indigo"][FONT="Century Gothic"]Cześć Ewa :multi: Dziękujemy :kiss_2:[/FONT][/COLOR] [QUOTE]Napisał [B]Kinguska[/B] [url]http://images47.fotosik.pl/66/4202c396b6441613med.jpg[/url] Jaki słodki, jejciu :loveu:[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hej! :) Dzięki :loveu:[/COLOR][/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Odwiedziny Wieczorkiem . Hej . Co tam u Was ? Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']Odwiedziny Wieczorkiem . Hej . Co tam u Was ?[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hej :hand: U nas nic ciekawego:roll: Weekend :cool3:[/COLOR][/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Hej :hand: U nas nic ciekawego:roll: Weekend :cool3:[/COLOR][/FONT][/quote] A ja mam Ferie :evil_lol: Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']A ja mam Ferie :evil_lol:[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]A to ci dobrze :diabloti: Ale jeszcze tylko tydzień...Ferie zawsze szybko lecą...:roll:[/COLOR][/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]A to ci dobrze :diabloti: Ale jeszcze tylko tydzień...Ferie zawsze szybko lecą...:roll:[/COLOR][/FONT][/quote] No . :roll: Ja chce już wakacje :cool3: Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']No . :roll: Ja chce już wakacje :cool3:[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Ja też! I żeby było ciepło, i żeby nie chodziło się do szkoły i...pomarzyć zawsze można :placz:[/COLOR][/FONT][FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"] Ale to już 'tylko' 4 m-ce :cool3:[/COLOR][/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Ja też! I żeby było ciepło, i żeby nie chodziło się do szkoły i...pomarzyć zawsze można :placz:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo] Ale to już 'tylko' 4 m-ce :cool3:[/COLOR][/FONT][/quote] No fakt . Ale ja jeszcze 2 kwietnia spr. ten na koniec szóstych klas :roll: Próbny to banał :cool3: Jak był próbny spr. to mój dziadek z moją Tequilą wszedł do sql :evil_lol::evil_lol: Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']No fakt . Ale ja jeszcze 2 kwietnia spr. ten na koniec szóstych klas :roll: Próbny to banał :cool3: Jak był próbny spr. to mój dziadek z moją Tequilą wszedł do sql :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Ja na tym z szóstych klas miałam[/COLOR][/FONT] [FONT="Century Gothic"][SIZE="1"][COLOR="LightBlue"]nie żebym się chwialiła ;P[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"] 36/40p :multi: Łatwy był :evil_lol: Bardziej boję się tego na koniec 3 gimn., który już za rok mnie czeka :scared:[/COLOR][/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Ja na tym z szóstych klas miałam[/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=1][COLOR=LightBlue]nie żebym się chwialiła ;P[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo] 36/40p :multi: Łatwy był :evil_lol: Bardziej boję się tego na koniec 3 gimn., który już za rok mnie czeka :scared:[/COLOR][/FONT][/quote] Jezus ja chyba na dogo jestem najmłodsza :evil_lol: A ja nie pamiętam ile miałam na próbnym Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']Jezus ja chyba na dogo jestem najmłodsza :evil_lol: A ja nie pamiętam ile miałam na próbnym[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hehe - napewno młodsze by się znalazły :lol: [/COLOR][/FONT] [FONT="Century Gothic"][SIZE="1"][COLOR="LightBlue"]Poza tym ciesz się że najmłodsza, a nie najstarsza :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Hehe - napewno młodsze by się znalazły :lol: [/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=1][COLOR=LightBlue]Poza tym ciesz się że najmłodsza, a nie najstarsza :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Nie no cieszę sie ! :razz: Ciekawe ile lat ma ta najmłodsza osóbka .. :cool3: A ile ta najstarsza :cool3: Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']Nie no cieszę sie ! :razz: Ciekawe ile lat ma ta najmłodsza osóbka .. :cool3: A ile ta najstarsza :cool3:[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Ciekawe :cool3: Trzeba by było sprawdzić tylko nie zabardzo wiem jak, bo nie wszyscy by podali swój prawdziwy wiek :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [FONT="Century Gothic"][SIZE="1"][COLOR="LightBlue"]Gratulacje 200 posta :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Ciekawe :cool3: Trzeba by było sprawdzić tylko nie zabardzo wiem jak, bo nie wszyscy by podali swój prawdziwy wiek :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=1][COLOR=LightBlue]Gratulacje 200 posta :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] O.o Dziekować Dziekować . Sama nie zauważyłam :cool3: Nienawidzę tych co oszukują :razz: Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']O.o Dziekować Dziekować . Sama nie zauważyłam :cool3: Nienawidzę tych co oszukują :razz:[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Ja też :roll:[/COLOR][/FONT] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Idę już, dobranoc [/COLOR][/FONT] :bye: Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Ja też :roll:[/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Idę już, dobranoc [/COLOR][/FONT] :bye:[/quote] No ja też idę . O jejQ już ta godz. :crazyeye::crazyeye: U mnie w domQ nie ma nikogo i sie zasiedziałam na kompa :lol: Byee :razz: Wymiziaj Skarbusia :loveu::loveu: Dobranoc ;) Quote
Skibka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Co do wieku to najmłodsza to chyba 9 lat. Najstarsza niewiem ale jest gdzieś na off topicu taki wątek albo ankieta kto mia ile lat wystarczy poszukać.:lol: Quote
Recommended Posts