Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jot11 napisał(a):
http://i46.tinypic.com/9ubvbp.jpg śliczne ząbeczki :lol:

Cześć Karola!

:loveu:
Cześć! :multi:

*kleo* napisał(a):
Naprawdę ładne ma te ząbki, takie zwarte :)

:oops:

Nati28 napisał(a):
http://i46.tinypic.com/9ubvbp.jpg slodki nosek do calowania :loveu:

Doti1986 napisał(a):
Śliczniusi :):)

jot11 napisał(a):
Hej Karola! Daj zdjęcia słodziaka :loveu:

Nie mam :oops:

Izuuus napisał(a):
Ferie Ci się powoli kończą :loveu:

No i...? :roll::eviltong:

Wpadam zobaczyć co tu u nas słychać, zerknę co tam u Was, i idę robić 'Chatkę baby Jagi' :)

Posted

jot11 napisał(a):
Jak fajniutka rybula Ona jest żywa? I to jest takie malutkie akwarium? Pytam bo ja niedouczona jestem

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak, to jest żywa rybka, i to jest małe akwarium. I rybka żywi się kilkaniem myszki. Czyli jak się klika myszką to się karmi rybkę :evil_lol:

ladyyork napisał(a):
Skąd ją masz ,ja też taką chce jest super

Ze sklepu :grins:

Doti1986 napisał(a):
Ale super

Dzięki :)

*kleo* napisał(a):
http://i47.tinypic.com/etbosg.jpg jaka wypaśna a moja myszka zmarła i na razie użytkuję pożyczoną

Ja właśnie też musiałam sobie nową kupić, bo moja poprzednia, to aż wstyd się przyznać, ale miała chyba z 10 lat :crazyeye::lol: Aż w końcu padła. Bo miałam ją odkąd tylko kupiliśmy komputer ;) Z tym że później wymienialiśmy systematycznie jednostkę, monitor, zamiast głośników jest głos z kina, no a myszka i klawiatura zostały stare ;) Lecz ostatnio myszka zaczęła tak szwankować, że już wytrzymać nie mogłam :angryy: Ale w sumie nie dziwne, po tylu latach... No i w końcu trzeba było wymienić na nową.
Ale ja tam się cieszę, bo tamta nie dość że była na kulkę, to jeszcze miała tylko dwa klawisze, tzn. nie miała tej rolki do przewijania :D
I jedyne co teraz mam od początku, i co jeszcze nie było zmieniane, jest klawiatura. Jestem z niej bardzo zadowolona, bo niby te 10 lat ma, ale żadne klawisze nie są powciskane, każdy klawisz działa bez zarzutu, i pod względem wizualnym jest taka jaka była na początku, tzn. w ogóle nie jest zniszczona :)

karkakarka napisał(a):
http://i47.tinypic.com/etbosg.jpg ale zajefajna ta myszka z rybką

Ja to mam zwykłą, czarna, bezprzewodową i ma czerwone światełko pod spodem hihi

Hihi, ja też mam takie światełko :lol: Ja chyba też bym wolała czarną, tym bardziej że by mi do monitora, jednostki i kina pasowała :)
No ale akurat tak się złożyło, że to brat kupował myszkę, więc on wybierał ;) Ale najważniejsze żeby działała.

Infortune. napisał(a):
http://images35.fotosik.pl/117/dbfcf3379a3c0242med.jpg
O mamo, jaki śliczny szczurek

A myszka świetna! Gdzie się takie cuda kupuje? Jeszcze nigdy takiej nie widziałam.

W sklepie :grins:

WeronikaM napisał(a):
ja taką gdzieś miałam , tylko, że woda niebieska

A no... bo niebieskie też są :D http://e5.pl/component/page,shop.product_details/flypage,flypage.tpl/product_id,136/category_id,1/option,com_virtuemart/Itemid,1/ :razz: Tylko że akurat u nas w sklepie była tylko pomarańczowa :-(

Z góry przepraszam że was nie odwiedzam, ale na wytłumaczenie mam to, że jestem chora :-(
No normalnie na koniec ferii się rozchorowałam na dobre :-( Katar leci strumieniami, gardło booli, oczy łzawią, kicham, prycham, nie wiem czy nie mam gorączki buuu :placz: A od wczoraj zużyłam już całe opakowanie tabletek p. bólowi gardła...
Dzisiaj ponad pół dnia przespałam, bo na nic nie mam siły... Dobrze że chociaż dobrego brata mam, to się piesem zaopiekował, i z nim wychodził, bo ja bym chyba nie dała rady. Z resztą pies też jest kochany, bo świetnie się dostosowuje w zależności od sytuacji. Dzisiaj wiedział że pani chora, więc pomimo krótkich spacerków nie rozrabiał, i grzecznie ze mną przespał ten czas.

Na komputer też niby nie mogę patrzeć bo oczy mi łzawią [chociaż teraz po wzięciu leków i tak jest lepiej], no ale siedzę i przeglądam te dogo, bo już mam dosyć leżenia w łóżku. :roll: Już mnie boli głowa od ciągłego leżenia.

I nie przyszedł jeszcze do mnie najnowszy numer 'Mojego psa'. Powinien już być z tydzień temu, a tu ani widu ani słychu. Miałam nadzieję że może dzisiaj jeszcze przyjdzie, akurat bym miała co poczytać w trakcie tej choroby, ale się nie doczekałam. Więc napisałam do redakcji z pytaniem co się dzieje.
Dostałam odpowiedź, że od pewnego czasu są problemy z dostarczeniem MP... mam czekać do połowy przyszłego tygodnia, jak nie przyjdzie, to wtedy będą tam coś działać. :roll:

Ah, ponarzekałam sobie, ale jak się wali, to na całego... :-(

Posted

Witamy
A to nie fajnie że chorubsko Cię dopadło ,zdrowiej szybciutko
Lucki jakie ma śliczne zębiska taki równiutkie ,a myszka wypasiona jaka kolorowa ,super

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak, to jest żywa rybka, i to jest małe akwarium. I rybka żywi się kilkaniem myszki. Czyli jak się klika myszką to się karmi rybkę :evil_lol:

:oops: :oops: :oops: :oops:
Dzięki Karola za wyjaśnienie.Teraz wiem wszystko.
Zdrówka życzę :lol:

Posted

A dziękuję, już jest lepiej ;) Co prawda jeszcze trochę katar mnie męczy, ale już powoli dochodzę do siebie :)

Mam zdjęcia średnio udane ale na lepsze na razie nie mas szans :roll: Jutro jak będzie ładna pogoda to może wyciągnę apatatos na spacer.

Wyskok do miśka

Tutaj po kąpieli

Z misiakiem

Portrecik [niestety tinypic uciął :roll: trzeba wziąć prawym przyciskiem myszki --> pokaż obrazek, to pokaże się cały]