Karolina. Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='iwa63']Jeśli mogę coś podpowiedzieć ,to ja korzystam z TinyPic-bezpłatny hosting- i tam nie ma limitu fotek Ja jestem zadowolona[/QUOTE] Dzięki za rady, ale ja tam nie wiem jak się ustawia rozmiar zdjęcia, żeby był dobry :-( Tzn. kiedyś nie wiedziałam, teraz nie próbowałam, ale przy okazji wstawiania następnych zdjęć może coś wykombinuję ; ) [quote name='karkakarka']Nie no uśmiałam się [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020146.gif[/IMG][/URL] Wariatki Wy... Ps nie zapomnij jeszcze kupić różowych bucików, no i jak już będziesz kupować sukieneczki to nie zapomnij o różowych majteczkach na cieczkę....:roflt: I nie ociągaj się z tymi zdjęciami :D A i zapomniałam, cel za pieniędze za szelki faktycznie szlachetny :loveu: [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"] [/URL][/QUOTE] Ładnie to tak się z kogoś śmiać? :mad:[COLOR=White] .......[/COLOR]:placz: Jeej, buciki, lista się wydłuża, wy mi to dopiero teraz mówicie?! Ja rozumiem, że nie chcieliście mi zrobić przykrości zwracaniem mi uwagi, że źle postępuje ze swoim psem, ale chociaż delikatnie mogłyście mi coś zasugerować :placz: Jak ja teraz naprawię te błędy... : ( A..aa..aalle Lucky jest chłopakiem, to jemu też mam majtki na cieczkę kupować?! :hmmmm: :crazyeye: Kupię na wszelki wypadek, może się kiedyś przydadzą :evil_lol: Najwyżej sobie pośmiga w nich ot, tak o, aby doopcia mu nie zmarzła :evil_lol: [quote name='Agata_Roki']Szeleczki pikne :loveu: ale kubraczek nie pod kolor - zdejmij mu go ! Lakuś sam się rozgrzeje,toż to terier z krwi i kości :loveu: Osz Ty, gimnazjalistko :evil_lol: Ja mam jeszcze rok :loveu: Powodzenia ;) A co potem robisz ? :cool3:[/QUOTE] Wiedziałam, wiedziałam że ci się spodoba :sweetCyb: Kubraczka już nie nosi :shake: Ty masz dobrze, tobie fajnie, łeee... Może pójdziesz za mnie napisać? :loveu: W zamian na czas twojego pisania zaopiekuję się Rońkiem, królisiem, i myszastymi, cooo? :modla: (nie) dziękuję :loveu: A jak co potem robię? Po testach? Po testach dalej się uczę do kolejnych testów :mdleje: Bo pod koniec kwietnia mam te właściwe :roll: Chyba że ci chodzi że co robię po gimnazjum. Po gimnazjum kończę swoją edukację i wyjeżdżam z Lucky'm do Honolulu :evil_lol: [SIZE=1][SIZE=2]Albo do Dubaju na[URL="http://www.portalturystyczny.pl/foto_news/duze/palma_jumeirah.jpg"] palmę[/URL] wskoczę :evil_lol:[/SIZE] A tak na poważnie to o LO w Chełmie myślę ;) Konkretniej o II :loveu: Ale nie wiem czy tam nie za wysokie progi jak na moje nogi :evil_lol:[/SIZE] Quote
Izuuus Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Wy! Ty,ty, ty.. i zapomniałam :shake: To ja lece. Quote
.Agata. Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Karolina&Lucky'] A tak na poważnie to o LO w Chełmie myślę ;) Konkretniej o II :loveu: Ale nie wiem czy tam nie za wysokie progi jak na moje nogi :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE] II jest cholernie ciężkie, moja siostra była :eviltong: I jeśli tam pójdziesz to współczuję Ci dojeżdżania na 7:45 codziennie :evil_lol::cool3: Niemniej też się tam wybieram,jeśli nie to I - też podobny poziom chociaż generalnie ja nie wiem co chce robić w przyszłości :eviltong: Quote
Karolina. Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='Izuuus']Wy! Ty,ty, ty.. i zapomniałam :shake: To ja lece.[/QUOTE] A ty co chciałaś? Ani cześć, ani pa, ładnie to tak? :shake: [quote name='Agata_Roki']II jest cholernie ciężkie, moja siostra była :eviltong: I jeśli tam pójdziesz to współczuję Ci dojeżdżania na 7:45 codziennie :evil_lol::cool3: Niemniej też się tam wybieram,jeśli nie to I - też podobny poziom chociaż generalnie ja nie wiem co chce robić w przyszłości :eviltong:[/QUOTE] Ej, ty mnie nie strasz :eviltong: Ja słyszałam, że tam jest w miarę ok, że nawet fajni nauczyciele... hmm... :evil_lol: Np. słyszałam, że jest facetka od historii, która wystarczy że bierzesz udział w konkursie historycznym, to automatycznie jesteś zwolniona z pisania sprawdzianów z historii, bo musisz się przygotowywać do tego konkursu :crazyeye: Albo że jest starsza facetka, która uczy wf-u, i jak ktoś nie chce biegać, to mówi żeby zaliczał skoki przez skakankę, i 'zajęcze skoki' :lol: [SIZE=1]nie wiem ile w tym prawdy... :eviltong:[/SIZE] Codziennie na 7.45? :crazyeye: Jejuśku, ratunku! Toć to ja teraz prawie o tej godzinie wstaje :evil_lol: Żartuję, wstaję o 7, ale to i tak dla mnie będzie dramat ze wstawaniem :placz: I to Czarniecki? Słyszałam że tam nie za ciekawie, że wysoki poziom a w dodatku nauczyciele znęcają się nad uczniami :diabloti: Haha nie wiem skąd taką opinię mam o tym LO, ale kilka osób mówiło mi, że to nie najlepszy pomysł, i już się zraziłam do I, chociaż nie wiem na ile % te opinie to prawda ;) A w II wysokie progi punktowe są? Jeszcze się nawet nie orientowałam w tym temacie :roll: Witaj w klubie, ja też nie wiem co chcę w przyszłości robić :roll: Quote
.Agata. Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']A ty co chciałaś? Ani cześć, ani pa, ładnie to tak? :shake: Ej, ty mnie nie strasz :eviltong: Ja słyszałam, że tam jest w miarę ok, że nawet fajni nauczyciele... hmm... :evil_lol: Np. słyszałam, że jest facetka od historii, która wystarczy że bierzesz udział w konkursie historycznym, to automatycznie jesteś zwolniona z pisania sprawdzianów z historii, bo musisz się przygotowywać do tego konkursu :crazyeye: Albo że jest starsza facetka, która uczy wf-u, i jak ktoś nie chce biegać, to mówi żeby zaliczał skoki przez skakankę, i 'zajęcze skoki' :lol: [SIZE=1]nie wiem ile w tym prawdy... :eviltong:[/SIZE] Codziennie na 7.45? :crazyeye: Jejuśku, ratunku! Toć to ja teraz prawie o tej godzinie wstaje :evil_lol: Żartuję, wstaję o 7, ale to i tak dla mnie będzie dramat ze wstawaniem :placz: I to Czarniecki? Słyszałam że tam nie za ciekawie, że wysoki poziom a w dodatku nauczyciele znęcają się nad uczniami :diabloti: Haha nie wiem skąd taką opinię mam o tym LO, ale kilka osób mówiło mi, że to nie najlepszy pomysł, i już się zraziłam do I, chociaż nie wiem na ile % te opinie to prawda ;) A w II wysokie progi punktowe są? Jeszcze się nawet nie orientowałam w tym temacie :roll: Witaj w klubie, ja też nie wiem co chcę w przyszłości robić :roll:[/QUOTE] Wiesz , ja Ci mówię to co wiem.Mam troje starszego rodzeństwa - każde było w innym LO i wiem co,gdzie i jak ;) Ale generalnie gdybym miała możliwość to poszłabym do LO do Lublina :loveu: Ale jako że mam u siebie kilka pewnie mama się nie zgodzi :evil_lol: Zobacz sobie strone II to tam są podane chyba kryteria co do przyjmowania ;) A I wcale nie jest złe ,od lat chodzę tam na basen,znam kilku ludzi i wszystko jest w najlepszym porządku ;) IV też w miarę ok,brat był i kończy studia - więc widać,że wyrósł na w miarę 'normalnego', przyzwoitego' człowieka :evil_lol: A to 'Twoje' LO w Rejowcu złe jest czy co ? :eviltong: I jaki profil preferujesz ? biologiczny pewnie,nie ? :cool3: Quote
Karolina. Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='Agata_Roki']Wiesz , ja Ci mówię to co wiem.Mam troje starszego rodzeństwa - każde było w innym LO i wiem co,gdzie i jak ;) Ale generalnie gdybym miała możliwość to poszłabym do LO do Lublina :loveu: Ale jako że mam u siebie kilka pewnie mama się nie zgodzi :evil_lol: Zobacz sobie strone II to tam są podane chyba kryteria co do przyjmowania ;) A I wcale nie jest złe ,od lat chodzę tam na basen,znam kilku ludzi i wszystko jest w najlepszym porządku ;) IV też w miarę ok,brat był i kończy studia - więc widać,że wyrósł na w miarę 'normalnego', przyzwoitego' człowieka :evil_lol: A to 'Twoje' LO w Rejowcu złe jest czy co ? :eviltong: I jaki profil preferujesz ? biologiczny pewnie,nie ? :cool3:[/QUOTE] Nie wiem jeszcze, zobaczymy co wybiorę, mam trochę czasu do zastanowienia się ;) Moje LO nie jest raczej złe, ale nie chcę chodzić ciągle tutaj :eviltong: Chcę gdzieś dalej, bo przecież całe życie tu nie będę siedziała :p A tak to poznam miasto, nowych ludzi. Biologiczny nie jest zły, ale chyba wolę bardziej humanistyczny ;) Nie wiem jeszcze... Quote
.Agata. Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Karolina&Lucky'] A tak to poznam [B]miasto[/B], nowych ludzi. [/QUOTE] Dobre mi sobie :evil_lol: Wiocha zabita dechami nazwana miastem,jak miło :loveu: Quote
*Jot* Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Pieknie Lucky wygląda na zimowych fotkach :loveu: A różowe szelki i smycz super :multi::multi: Quote
Karolina. Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='Agata_Roki']Dobre mi sobie :evil_lol: Wiocha zabita dechami nazwana miastem,jak miło :loveu:[/QUOTE] To co w takim razie mam powiedzieć o mojej miejscowości? ;) Chełm ma przecież status miasta, dlatego tak napisałam :razz: A że w niektórych sprawach miasta nie przypomina, to już insza inszość :evil_lol: [quote name='jot11']Pieknie Lucky wygląda na zimowych fotkach :loveu: A różowe szelki i smycz super :multi::multi:[/QUOTE] Dziękujemy! :loveu: Quote
Izuuus Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Biologiczny nie jest zły, ale chyba wolę bardziej humanistyczny ;) Nie wiem jeszcze...[/QUOTE] Humanistyczny? Ble, ja żałuje, że ten profil wybrałam :shake: Rozszerzony wos, historia, polski są przerażające. Szczególnie ta hisotria i wos. No bynajmniej u nas, a też jestem w LO gdzie poziom najwyższy. Chociaż nie ukrywam, że możnaby pomyśleć, że poza tymi przedmiotami (plus rozszerzona matma, bo u nas wszytskie 1klasy mają) wydaje się, iż biologie też mamy rozszerzoną :D Quote
Karolina. Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='Izuuus']Humanistyczny? Ble, ja żałuje, że ten profil wybrałam :shake: Rozszerzony wos, historia, polski są przerażające. Szczególnie ta hisotria i wos. No bynajmniej u nas, a też jestem w LO gdzie poziom najwyższy. Chociaż nie ukrywam, że możnaby pomyśleć, że poza tymi przedmiotami (plus rozszerzona matma, bo u nas wszytskie 1klasy mają) wydaje się, iż biologie też mamy rozszerzoną :D[/QUOTE] E tam, może nie będzie tak źle... historii też nie lubię, ale nie mam innego wyboru - na profilu matematycznym byłoby jeszcze gorzej ;) Tzn. z matematyką jako tako sobie radzę, raczej nie mam złych ocen, no ale to nie dla mnie :p A jeszcze co do tej historii, to miałam taki moment, że zamaniłam sobie pójście na profil prawniczy :p A tam to głównie historia :evil_lol: [quote name='iwa63']Witamy wieczorkowo[/QUOTE] Witamy :cool3: Wpadam i wypadam. Jeszcze muszę sobie co nieco powtórzyć :roll: Śr - pol/his Czw - mat/przyr Pt - Ang :mdleje: A więc jutro piszę test humanistyczny. Nie za wiele się uczyłam, bo w sumie nie ma czego ;) Środki stylistyczne umiem, jeszcze może budowę zdania i części mowy przypomnę sobie... A z historii to najważniejsze daty (I,II wojna światowa, rozbiory polski, no i pewnie coś o starożytności) i chyba tyle. Gorzej będzie z testem matematycznym, trzeba będzie sobie wzory przypomnieć, eh... Zdjęcia dam bliżej weekendu :) Quote
Izuuus Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Przypomnij sobie jak się pisze list, ROZPRAWKE, podanie, zaproszenie etc. Ja już nawet nie pamiętam co miałam na swoim, ale jakaś krótka forma wypowiedzi była. A w matematycznym to wzory: fizyka, chemia, matma plus zadania z biologi, współczuję. Powodzenia! :lol: Quote
Karolina. Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='Izuuus']Przypomnij sobie jak się pisze list, ROZPRAWKE, podanie, zaproszenie etc. Ja już nawet nie pamiętam co miałam na swoim, ale jakaś krótka forma wypowiedzi była. A w matematycznym to wzory: fizyka, chemia, matma plus zadania z biologi, współczuję. Powodzenia! :lol:[/QUOTE] List umiem, rozprawkę akurat w poniedziałek pisałam na polskim więc pamiętam, zaproszenie łatwe, podanie niedawno na WOS-ie pisałam więc też pamiętam :cool3: Jest jeszcze ogłoszenie, ale też w miarę łatwe. To wszystko zależy od tego, na jaki temat się trafi... Bo chyba zawsze jest krótka forma wypowiedzi + długa. Najbardziej to bym chciała opowiadanie, a już super by było jakby temat związany był ze zwierzętami :eviltong: Tzn. teraz jak teraz, ale żeby na właściwym tak było :lol: Najgorzej dla mnie pisać jeśli temat jest związany z historią, lub z jakąś lekturą :roll: Najfajniej jest, jak temat jakiś z życia wzięty, to przynajmniej rozpisać się można... Biologia, chemia :mdleje: Ile to nauki... Z matmy to dosyć mało materiału, bo minimum teorii, ale trochę wzorów... Z fizy tak o. (nie) dziękuję :loveu: Pouczyłam się trochę, a w międzyczasie jeszcze wykąpałam się i psa, sprawdziłam bratu zadania z matmy, a potem jeszcze ćwiczyłam z piesem komendy, bo już gapa pozapominała, i odświeżyć trzeba było :lol: Ogólnie to robiłam wszystko, żeby jak najmniej się uczyć :lol: Mówiłam, czy nie mówiłam, że przyszedł do nas lupinek puppy love? :loveu: Świetna ta obroża jest, tzn. ta taśma fajna, taka inna niż z RD. Fajnie przylega do szyi Lakusiastego :) I na tym[COLOR=Silver] na razie [/COLOR]kończymy nasze zakupy smyczowo-obrożowo-szelkowe :puppydog: Quote
Karolina. Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [B]Śr - pol/his [/B]- napisane[B] Czw - mat/przyr[/B] - napisane Pt - Ang Dwa testy za mną :multi: Dzisiaj sprawdziłam sobie odp. z humanistycznego... średnio jestem zadowolona... :roll: Natomiast matematyczny to już totalna masakra :evil_lol: Niby z tego co sprawdzałam z ludźmi z klasy, to coś tam dobrze mam, ale strasznie trudny był ten test... :roll: Było jedno zadanie z fizyki, za 5p., zrobiłam je, ale nie wiem czy dobrze... u nas dużo osób miało różne wyniki, czytam na forach, i też jest różnie... no ale co ciekawe niektórzy [pewnie ci, co znają się bardziej na fizyce niż ja] twierdzą, że w ogóle to zadanie nie powinno być punktowane, bo jego[B] nie da się rozwiązać.[/B] :p Ponieważ nie ma jakiejś danej w treści zadania, która jest istotna. Jeszcze jutro angielski i koniec do kwietnia :cool3: Quote
.Agata. Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Gratulacje i powodzenia jutro ;) Trzymamy kciuki [ja+Ronio+Zosia+Daisy+Buba+ Ruda+Luśka+3 nowe myszy = 20 kciuków ! :lol::evil_lol:] Poradzisz sobie świetnie - z takim wsparciem na pewno :evil_lol::loveu: Quote
Karolina. Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='Agata_Roki']Gratulacje i powodzenia jutro ;) Trzymamy kciuki [ja+Ronio+Zosia+Daisy+Buba+ Ruda+Luśka+3 nowe myszy = 20 kciuków ! :lol::evil_lol:] Poradzisz sobie świetnie - z takim wsparciem na pewno :evil_lol::loveu:[/QUOTE] Aaa... będę miała największe wsparcie wśród osób piszących testy :sweetCyb: A już na pewno największe zwierzęce wsparcie :sweetCyb: Podziękuj każdemu z osobna [Rońkowi,Zosi,Daisy,Bubie,Rudej,Luśce i 3 nowym myszom] , daj każdemu buziaka od cioci Karoliny :evil_lol: :loveu: Sobie też możesz podziękować i dać buziaka jeśli chcesz :evil_lol: Teraz to nie mam wątpliwości, że sobie poradzę :loveu: Ale masz stadko :loveu: I znowu ci się powiększyło; idę do twojej galerii - mam nadzieję że znajdę tam zdjęcia nowych myszastych :mad: Quote
karkakarka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ja też trzymam kciuki , za dzisiejszy angielski :) Quote
*Jot* Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 My też trzymamy kciuki.Na pewno sobie poradzisz :lol: Quote
Izuuus Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 I jak po próbnych? Teraz daj nam fotki panienki :cool3: Quote
.Agata. Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='"Izuuus"']I jak po próbnych? Teraz daj nam fotki panienki [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/cool3.gif[/IMG][/QUOTE] Ja chyba gUpia jestem i nie zrozumiałam :evil_lol: Myśle jakiej panienki ? O może Karolina ma jakiegoś gryzoniowatego stwora :evil_lol::lol: Niemniej po chwili zrozumiałam ,że przecież tu o Lakusinke chodzi pewnie :loveu: No i jak tam angielski poszedł dzisiaj ? ;) Quote
Karolina. Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Wy się nie nabijajcie z mojej Lakusinki :mad: Toć to 100% chłopak przecież jest :loveu: Mam to udowodnić? :diabloti: Na temat angielskiego się nie wypowiadam... :diabloti: A jeśli chodzi o zdjęcia, to[SIZE=3] owszem, mam[/SIZE]. Ale muszę się jeszcze zastanowić czy sobie na nie zasłużyliście. :mad: Pięęęknie świeci u nas słońce, jest cudna pogoda, więc byłam z Lakusiem na długim spacerku, porobiłam zdjęcia, teraz on odsypia, a ja mam chwilkę wolnego czasu :loveu: Quote
Recommended Posts