Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nati28'][URL]http://images47.fotosik.pl/245/e4292890c348533dmed.jpg[/URL] ale fajnie wyglada :loveu: rozowe szelki dla chlopaka?[/QUOTE]
Dzięki ;)
A co to za różnica? :eviltong: Jemu to nie przeszkadza (przynajmniej się nie skarżył), a ludzie i tak biorą go za dziewczynę :wink:

Dzisiaj przyszły nam próbki karmy :multi: Jestem bardzo zadowolona, bo dosyć sporo tego jest, i Lucky'emu smakuje :loveu:

[CENTER][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images48.fotosik.pl/245/bd422510f1a941aemed.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']Lakuś i w różowych szelkach wyglada szałowo. A na jaką karme chcecie zmieniac?[/QUOTE]

Dziękujemy! :)
Karmy przynajmniej na razie nie zmieniamy, zostajemy na Royalu. Ta karma, której dostałam próbki nazywa się [I]Köber's[/I]. Przysyłają ją za darmo, więc zawsze można spróbować czy posmakuje czy nie :)

Posted

[quote name='karkakarka']:evil_lol: różowe szelki :evil_lol: jaki szał!!

A skąd wynaleźliście te próbki??

Ja teraz będę zmieniać karmę, czekam tylko aż ją przyślą :)[/QUOTE]

Wyczuwam ironię :evil_lol:
A wysłaliśmy e-maila do nich, i nam przysłali :multi:
A na jaką karmę zmieniacie? :razz:

[quote name='Izuuus']On, on, on.. jest ..róziowy! :placz:[/QUOTE]
Czego płaczesz?! :eviltong:
Czyżby coś ci nie pasowało?! :obrazic:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Czego płaczesz?! :eviltong:
Czyżby coś ci nie pasowało?! :obrazic:[/QUOTE]

Spedaliłaś mi moje Lakusiątko, mojego małego chłopczyka! :placz:

Posted

[quote name='Izuuus']Spedaliłaś mi moje Lakusiątko, mojego małego chłopczyka! :placz:[/QUOTE]

Hihi, widzę że cię to bardzo poruszyło :evil_lol: Ja tam nie widzę nic złego w [SIZE=3][COLOR=Magenta]róziowych[/COLOR][/SIZE] szelkach :loveu: Wybrałam takie jakie [B]mi[/B] się podobały, a nie zwracałam uwagi na to czy kolor będzie kolidował z płcią :p
[SIZE=1]A poza tym one są z bazarku, i był wystawiony jeden wzór :eviltong: A pieniądze poszły na innego psa, który ich potrzebował :shake: I co, nadal uważasz, że to źle? Jeśli tak to się nie znasz i tyle :obrazic: :shake:[/SIZE]

A tak swoją drogą jak wiązałam kucyki twojemu małemu chłopczykowi, i spinałam mu grzywę [SIZE=3][COLOR=Magenta]róziową[/COLOR][/SIZE] spinką, to nic nie mówiłaś, ha! :eviltong:

Czekam aż Agata tu przyjdzie, ona na pewno mnie zrozumie :placz:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Hihi, widzę że cię to bardzo poruszyło :evil_lol: Ja tam nie widzę nic złego w [SIZE=3][COLOR=Magenta]róziowych[/COLOR][/SIZE] szelkach :loveu: Wybrałam takie jakie [B]mi[/B] się podobały, a nie zwracałam uwagi na to czy kolor będzie kolidował z płcią :p
[SIZE=1]A poza tym one są z bazarku, i był wystawiony jeden wzór :eviltong: A pieniądze poszły na innego psa, który ich potrzebował :shake: I co, nadal uważasz, że to źle? Jeśli tak to się nie znasz i tyle :obrazic: :shake:[/SIZE]

A tak swoją drogą jak wiązałam kucyki twojemu małemu chłopczykowi, i spinałam mu grzywę [SIZE=3][COLOR=Magenta]róziową[/COLOR][/SIZE] spinką, to nic nie mówiłaś, ha! :eviltong:

Czekam aż Agata tu przyjdzie, ona na pewno mnie zrozumie :placz:[/QUOTE]

Róziowy jest dla dziefcynek! Nie no, żartuję tylko. Skoro to pieniądze na psiaka, który ich potrzebował, a Wy lubicie różowy to czemu nie. Lucky wygląda uroczo nawet w różowym. :loveu: [SIZE="1"](ale zawsze możesz przerabować pisakiem)[/SIZE]

Chyba przegapiłam tę spinkę :hmmmm:

Posted

[quote name='Izuuus']Róziowy jest dla dziefcynek! Nie no, żartuję tylko. Skoro to pieniądze na psiaka, który ich potrzebował, a Wy lubicie różowy to czemu nie. Lucky wygląda uroczo nawet w różowym. :loveu: [SIZE=1](ale zawsze możesz przerabować pisakiem)[/SIZE]

[B][COLOR=DarkGreen]Nie martw się. Żeby cię pocieszyć, to powiem ci, że niedługo przyjdzie do nas obroża z lupine. Różowa [/COLOR][/B]:diabloti: :evil_lol:

Chyba przegapiłam tę spinkę :hmmmm:[/QUOTE]

O, i się wydało, jak ty czytasz mą galerię! :obrazic:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']O, i się wydało, jak ty czytasz mą galerię! :obrazic:[/QUOTE]

Czytam.. dokładnie, a przy tym bardzo się skupiam, że aż wymykam się z rzeczywistości, o! A co, śmiesz wątpić? :mad:

[QUOTE]Nie martw się. Żeby cię pocieszyć, to powiem ci, że niedługo przyjdzie do nas obroża z lupine. Różowa [/QUOTE]

Bałabym się powieżyć Ci 'garderobę' mojego psa :cool:

Posted

[quote name='Izuuus']Czytam.. dokładnie, a przy tym bardzo się skupiam, że aż wymykam się z rzeczywistości, o! A co, śmiesz wątpić? :mad:

Bałabym się powieżyć Ci 'garderobę' mojego psa :cool:[/QUOTE]

Śmiem wątpić! Nie zauważyłaś bardzo widocznego, wyraźnego i ważnego zdjęcia w tej otóż galerii!
Za karę cofać się proszę w celu odszukania zdjęcia! I mi je tu w linku pokazać, na dowód że znalazłaś, o! :mad:

Ej, nie przesadzaj, nie jest aż tak źle ze mną! :roll:
Ty nie wiesz, że jako posiadaczka yorka POWINNAM wkładać mu różowe sukienkeczki, [U]koniecznie[/U] z cekinami, kieszonkami, ozdóbkami! A do tego sama powinnam przefarbować się na blond (o bosz... swoją drogą nie wyobrażam sobie siebie w tym kolorze :D), nosić tipsy, różowe ciuchy, itd. Nie wiem na co ja jeszcze czekam :ices_bla: Głupia ja, oj głupia :splat: Zaraz pędzę do fryzjera i kosmetyczkki :loveu:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Śmiem wątpić! Nie zauważyłaś bardzo widocznego, wyraźnego i ważnego zdjęcia w tej otóż galerii!
Za karę cofać się proszę w celu odszukania zdjęcia! I mi je tu w linku pokazać, na dowód że znalazłaś, o! :mad:

Ej, nie przesadzaj, nie jest aż tak źle ze mną! :roll:
Ty nie wiesz, że jako posiadaczka yorka POWINNAM wkładać mu różowe sukienkeczki, [U]koniecznie[/U] z cekinami, kieszonkami, ozdóbkami! A do tego sama powinnam przefarbować się na blond (o bosz... swoją drogą nie wyobrażam sobie siebie w tym kolorze :D), nosić tipsy, różowe ciuchy, itd. Nie wiem na co ja jeszcze czekam :ices_bla: Głupia ja, oj głupia :splat: Zaraz pędzę do fryzjera i kosmetyczkki :loveu:[/QUOTE]

[url]http://images44.fotosik.pl/242/7b3ad2527dee3ab1med.jpg[/url] i co, i co? grozisz mi?!:lmaa:

Masz racje, leć do kosmetyczki, prędko! I wymień całą zawartość szafy na róż! Inne kolory są przecież niedopuszczalne, jak mogłaś to przeoczyć. :nonono2:

Posted

[quote name='Izuuus'][URL]http://images44.fotosik.pl/242/7b3ad2527dee3ab1med.jpg[/URL] i co, i co? grozisz mi?!:lmaa:

Masz racje, leć do kosmetyczki, prędko! I wymień całą zawartość szafy na róż! Inne kolory są przecież niedopuszczalne, jak mogłaś to przeoczyć. :nonono2:[/QUOTE]

No, może być, wybaczam ci :lol!:

Kurcze, no właśnie nie wiem, mam już ponad rok tego psa, a dopiero teraz się zorientowałam :shock:
Kurcze kurcze, mam tyle rzeczy na głowie, wszystko do wymiany, ajajaj, ciuchy, new image, pokój też wypadałoby sobie przerobić na odpowiedni kolor nie? :knuje: I od dzisiaj koniec ze spacerkami, koniec ze spacerkami na własnych nogach! W torebusię i wio na miasto! :PROXY5:
Kurcze kurcze kurcze, jaki nieodpowiedzialny właściciel ze mnie :placz:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']No, może być, wybaczam ci :lol!:

Kurcze, no właśnie nie wiem, mam już ponad rok tego psa, a dopiero teraz się zorientowałam :shock:
Kurcze kurcze, mam tyle rzeczy na głowie, wszystko do wymiany, ajajaj, ciuchy, new image, pokój też wypadałoby sobie przerobić na odpowiedni kolor nie? :knuje: I od dzisiaj koniec ze spacerkami, koniec ze spacerkami na własnych nogach! W torebusię i wio na miasto! :PROXY5:
Kurcze kurcze kurcze, jaki nieodpowiedzialny właściciel ze mnie :placz:[/QUOTE]

Ah, myślę, że na zmiany za późno. Lucky Ci tego nie wybaczy, nigdy! Zaniedbałaś jego potrzeby w kolorze róż! Biedny pies, tyle cierpiania przez ponad rok :placz: Ty, nie wynoś go z domu bo zaraz go przewieje. Kuwete kup, o!

Posted

[quote name='Izuuus']Ah, myślę, że na zmiany za późno. Lucky Ci tego nie wybaczy, nigdy! Zaniedbałaś jego potrzeby w kolorze róż! Biedny pies, tyle cierpiania przez ponad rok :placz: Ty, nie wynoś go z domu bo zaraz go przewieje. Kuwete kup, o![/QUOTE]

Kurcze, biedny pies :placz: Myślałam, że wiem coś o tej rasie, a tu g...uzik :shake: Nic nie wiem :shake: Co ja teraz zrobię?! Czy to, że przed chwilą dałam mu twarożek to też źle?! :shake: Izo, doradź co mam robić! :-(

Kuweta... koniecznie!

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Kurcze, biedny pies :placz: Myślałam, że wiem coś o tej rasie, a tu g...uzik :shake: Nic nie wiem :shake: Co ja teraz zrobię?! Czy to, że przed chwilą dałam mu twarożek to też źle?! :shake: Izo, doradź co mam robić! :-(

Kuweta... koniecznie![/QUOTE]

Twarożek? :o Trzeba karme z najwyższej półki, a ty twarożki mu dajesz! :shake:

Bez kuwety ani rusz. Pamiętaj, z różowym, mięciutkim piaskiem:diabloti:

Posted

[quote name='Izuuus']Twarożek? :o Trzeba karme z najwyższej półki, a ty twarożki mu dajesz! :shake:

Bez kuwety ani rusz. Pamiętaj, z różowym, mięciutkim piaskiem:diabloti:[/QUOTE]

Dobrze że mnie uświadomiłaś :shake: Z najwyższej półki, to pewnie kosztuje 100zł/kg :-(
Jeeej, i gdzie ja taki znajdę :shake:

[quote name='pycia']Witamy niedzielnie[/QUOTE]

Witamy :multi:

Posted

[quote name='iwa63']Witamy
A nam się podoba Lucky w różowych szeleczkach[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo! :Rose:
[quote name='Izuuus']Pamiętaj, żeby było miękkie :cool3: Daj więcej zdjęć, nie obijaj się :)[/QUOTE]

Kiedy ja nie mam więcej zdjęć :shake: Ba, już w ogóle nie mam zdjęć! Limit mi się na fotosiku skończył, a nie chce mi się zakładać konta :lol:

Poza tym teraz siedzę i odrabiam lekcje, w międzyczasie w przerwie pomiędzy jednym a drugim zadaniem zerkam na dogo, a jeszcze się pouczyć trochę muszę, bo ciężki dzień mam jutro :shake:
Z resztą powinnam uczyć się do testów, bo piszę śr-czw-pt, ale taak mi się nie chce :-(
A Lucky jak to Lucky zajął się sobą, łazi po pokoju i bawi się zabawkami - podrzuca je sobie, po czym na nie poluje, więc na razie mam spokój ;)

Posted

Nie no uśmiałam się [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020146.gif[/IMG][/URL]

Wariatki Wy...
Ps nie zapomnij jeszcze kupić różowych bucików, no i jak już będziesz kupować sukieneczki to nie zapomnij o różowych majteczkach na cieczkę....:roflt::evil_lol::evil_lol:

I nie ociągaj się z tymi zdjęciami :D

A i zapomniałam, cel za pieniędze za szelki faktycznie szlachetny :loveu:

[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"]
[/URL]

Posted

Szeleczki pikne :loveu: ale kubraczek nie pod kolor - zdejmij mu go ! Lakuś sam się rozgrzeje,toż to terier z krwi i kości :loveu: :cool3:

Osz Ty, gimnazjalistko :evil_lol: Ja mam jeszcze rok :loveu: Powodzenia ;) A co potem robisz ? :cool3: