Karolina. Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Cześć dziewczyny :) Jeszcze zajrzę do kilku galerii i idę spać, bo jutro rano pobudka ;) No nic, lecę dalej... Quote
Yoko2009 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Cześć Karola:)....no teraz to juz chyba nie śpisz:) Quote
Yuveza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 My też przywitamy..... Cześć Karola i Lucky:evil_lol:! Quote
Karolina. Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [SIZE=1]No dobra... miałam się co prawda powstrzymać, ale... Mam nadzieję że mi to wybaczą :oops: [IMG]http://img51.imageshack.us/img51/7/dsc2388e.jpg[/IMG] :loveu::loveu::loveu: [/SIZE] Quote
kiniaaa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Karola czy to cudo jest Twoje???? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Jot* Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Jaki śliczny maluszek :loveu: Cześć Karola !! Quote
slawi Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Karolina.'][SIZE=1]No dobra... miałam się co prawda powstrzymać, ale... Mam nadzieję że mi to wybaczą :oops: [url]http://img51.imageshack.us/img51/7/dsc2388e.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: [/SIZE][/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: masz może jeszcze jakieś:lol:? Quote
*Agnieszka* Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Cześć Karolina:multi:Wow jaki cudowny,Twój? Quote
Karolina. Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [COLOR=wheat]Posty skaczą............dubel........[/COLOR] Quote
*Jot* Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Karola czy to może Cassino od Iwonki ?? :razz::razz: Quote
Karolina. Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='Gucci13']łoo matko jakie cudo:loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='*Jot*']Jaki śliczny maluszek :loveu: Cześć Karola !![/QUOTE] :loveu: [quote name='kiniaaa']Karola czy to cudo jest Twoje???? :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] [quote name='agamewa']Cześć Karolina:multi:Wow jaki cudowny,Twój?[/QUOTE] No prawie moje... gdyby nie to że Iwonka tak pilnowała maluchów to pewnie byłoby moje :diabloti: Ale niestety, nie udało mi się nic przemycić, a tak się starałam ;-) [quote name='slawi']:loveu::loveu::loveu: masz może jeszcze jakieś:lol:?[/QUOTE] Pewnie że mam! Wgrywają się :loveu: [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Luxury%20Gold%20FCI%20-%20miot%20C/DSC_2375.jpg[/IMG] Quote
slawi Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 pilnowałam:evil_lol: bo plecak duży miałaś;) Karola zrobiła mi super niespodziankę :multi:( [SIZE=1]chyba ją jakość moich zdjęć denerwuje[/SIZE] :eviltong:) Moje psiaki dostały od cioteczki Karoliny super smaczki i zostały obfocone:lol: wy się dopiero umawiacie a my już dogomaniackie spotkanie miałyśmy:lol: Quote
Princess_York Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Hej Karola :) . Super takie spotkanko :loveu: Kiedy u mnie będziesz ? :evil_lol: Zapraszam na sesję Arweny do naszej galerii ;) Quote
kiniaaa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ale super spotkanko :) no to ja czekam na więcej zdjęć maluszków :loveu: Quote
Nati28 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Hej Karola, fajnie ze spotkalas sie z Iwona i maluchami :) zdjecia sliczne, no ale to oczywiste bo sa Twojego autorstwa ;) Quote
*Agnieszka* Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Hej:)A ja na początku uwierzyłam że to maluch Karoli...heh..Karola a tak serio pasowałby do Ciebie taki maluszek:cool3: Quote
Gucci13 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 a mi się dalej wydaje że Karolina bierze któregoś malca:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 A wiesz co Hania..że też mi coś tam świta....Karola pewnie pojechała zobaczyć malucha i wybrać..Karola przyznaj się;)są 2 wyjścia:dziewczyny miały okazję to się spotkały,ewentualnie druga opcja to że pojechała zobaczyć maluchy bo chce sobie wybrać któregoś z nich...?hmmm..zagadka. Quote
Recommended Posts