Feigned Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Izuuus']Moja babcia miała tę operację, akurat ona na jasrkę i miała to refundowane. Jest zadowolona :) Te zabiegi laserowe to chyba po 21 roku życia można robić.[/QUOTE] ahaś, zgadza się :cool3: Karola, a chcesz psa czy suczkę? ja myślę, że mogliby się dogadać i byłoby ok, chociaż akurat ta rasa raczej do delikatnych nie należy.. :lol: to naprawdę wszystko zależy od konkretnego psa, przyznaję, że decyzję do podjęcia masz nie łatwą :) Quote
Karolina. Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='chrupcia']U mnie też masakryczny upał... :roll: Jazz widzę że strasznie się męczy.. na dwór nie chce w ogole wychodzić, a jak poszliśmy na ogród to poleciał kilka razy za jabłkiem i miał dość, a zwykle jak jest umiarkowanie ciepło to ma takiego powera że przestać nie może ganiać :p w tym tygodniu zamawiam maszynkę to zetnę mu włoski na krócej, już mu trochę odrosły po fryzjerze, a dzisja mu brzuszek wygoliłam, bo miał juz zarośnięty ;)[/QUOTE] No Lucky różnie... na dwór chce bardzo, ale po kilkunastu minutach kładzie się na trawce i zieje, ale leży i do domu nie chce :lol: Więc sobie przesiedzieliśmy jakieś pół godziny na dworze [tzn. Lucky leżał, ja siedziałam], po czym stwierdziłam że dosyć już tego - idziemy do domu :lol: Jak przyjdzie to daj znać jak się sprawuje, ja jeszcze jestem na etapie rozmyślania kupić czy nie :razz: Ale zobaczę jak się u ciebie sprawuje :p [quote name='Borówka16']Hej Karola :p Oj upał jak Afryce , na prawde...:eviltong: Wpadnij na zdjęcia :multi:[/QUOTE] Hej ;) [quote name='Caachou_']Nie dodam, bo straciłam ochotę na prowadzenie fbl. [U]Może[/U] mi się z czasem odwidzi :razz:[/QUOTE] Szkoda ;) Bo naprawdę fajne te Twoje zdjęcia są. Z pomysłem :) [quote name='Izuuus']Moja babcia miała tę operację, akurat ona na jasrkę i miała to refundowane. Jest zadowolona :) Te zabiegi laserowe to chyba po 21 roku życia można robić.[/QUOTE] Aha ;) Może to nie jest takie straszne - nie wiem, bo tylko o tym słyszałam, a nie wczytywałam się w szczegóły, ale same słowo 'operacja' mnie przeraża więc wiesz ;) [quote name='Feigned']ahaś, zgadza się :cool3: Karola, a chcesz psa czy suczkę? ja myślę, że mogliby się dogadać i byłoby ok, chociaż akurat ta rasa raczej do delikatnych nie należy.. :lol: to naprawdę wszystko zależy od konkretnego psa, przyznaję, że decyzję do podjęcia masz nie łatwą :)[/QUOTE] Jeśli już to tylko suczka :) Ej, a ty skąd wiesz o jakiej rasie mówię?! :lol: Wyhaczyłaś mnie gdzieś, czy tylko zgadujesz? :cool3: [COLOR=LightBlue] [/COLOR] Quote
chrupcia Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 ok, powiadomie czy maszynka jest dobra ;) chociaż z moim talentem to może różnie wyjść ścięcie Jazz'a, ale cóż spróbujemy :) Quote
Feigned Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 bo ja jestem zawsze i wszędzie :diabloti: a tak serio to czasami bywam tam i tak jakoś skojarzyłam Quote
Izuuus Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Feigned']bo ja jestem zawsze i wszędzie :diabloti: a tak serio to czasami bywam tam i tak jakoś skojarzyłam[/QUOTE] Powiedz mi w tajemnicy, co to za rasa :cool3: Quote
Feigned Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Izuuus']Powiedz mi w tajemnicy, co to za rasa :cool3:[/QUOTE] ok, to tak w tajemnicy, to to jest.. :diabloti: nie powiem bo mi się dostanie :loveu: :evil_lol: szukajcie a znajdziecie :lol: ja nie chcący znalazłam :diabloti: Quote
Karolina. Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='chrupcia']ok, powiadomie czy maszynka jest dobra ;) chociaż z moim talentem to może różnie wyjść ścięcie Jazz'a, ale cóż spróbujemy :)[/QUOTE] Za pierwszym razem to wiadomo że różnie może wyjść :diabloti: [quote name='Feigned']bo ja jestem zawsze i wszędzie :diabloti: a tak serio to czasami bywam tam i tak jakoś skojarzyłam[/QUOTE] Nie no, nic się przed Wami nie ukryje :mad: :eviltong: Ale dzisiaj sobie oglądałam filmiki z yorkami i [COLOR=White]łowczarami[/COLOR] i super to wyglądało - i na nowo odzyskałam nadzieję że jednak [B]się da [/B]:) No ale wiem że to nie tak hop siup, więc jeszcze dużo pracy i zdobywania informacji przed nami ;) [CENTER]*** [/CENTER] I mam jeszcze cuś :multi: [I]Ency pency czyli gdzie jest smaczek[/I] :razz: [video=youtube;BBeXc0dnMJo]http://www.youtube.com/watch?v=BBeXc0dnMJo[/video] [CENTER] [/CENTER] Quote
Pestka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Karolina.'] A no widzisz, mi mówiła niby jeden dzień tak drugi tak, do tego zakaz siedzenia w soczewkach przed komputerem i noszenie ich max 8godz. :mdleje: Ja na początku też nie żałowałam że kupiłam z kitem, ale wiesz... apetyt rośnie w miarę jedzenia i teraz chciało by się coś lepszego :) Mój w body nie ma silniczka, więc muszę patrzeć na te obiektywy "z" :roll: A nad jakimi obiektywami się zastanawiasz? A z drugim psem to jest o tyle zabawna historia, że ja sama nie wiem :diabloti: To znaczy wiesz... mam jedną rasę ulubioną z gr I., którą w tej chwili biorę pod uwagę. Tylko że to jest tak, że raz jestem pewna i wiem że chcę psa tej rasy, a następnego dnia myślę... a jak on się nie dogada z Lakim? :shake: Ta rasa jest duża (w porównaniu do L.), i tak myślę sobie czy nie lepiej by było żebym ze względu na niego wzięła coś mniejszego? :roll: Chociaż wiem że ludzie żyją sobie z psami mały+duży i jest ok, ale ja mimo wszystko mam obawy... W każdym bądź razie jeśli nie ta wymarzona rasa, to biorę pod uwagę dwie inne, które są mniejsze, ale też fajne charakterkowo [ale mniej mi się podobają z wyglądu :oops:]. [/QUOTE] No co Ty max 8h? Nie, według mnie to nieprawda, no chyba, ze przy Twojej wadzie, ale według mnie w tym wypadku to wiekszego znaczenia nie ma, ja tylko do szkieł po zdjeciu mam kropelki, zeby sie oko za bardzo nie wysuszyło, bo jednak jak soczewka lezy na nim to nie ma dostepu do powietrza, wiec kropelki i nosze ile chce. Mój też nie ma AF, dlatego kupno obiektywu to wydanie wiekszej kasy i dlatego jeszcze tego obiektywu nie mam, ale mimo to nie zaluje jakos ze mam ten d5000. A chciałam tele, 70-300? A co do psa, to ja mam mozna powiedziec taki składzik mały+duzy i u nas jest tak ze w zabawie ta duza uwaza zeby tylko Benia nie skrzywdzić, ale z postrzelonym szczunem moze byc inaczej... Tak strzelam, BC? ;) Quote
Karolina. Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Feigned']jeeeeeeeeju jaki słodziak :loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='Pestka']No co Ty max 8h? Nie, według mnie to nieprawda, no chyba, ze przy Twojej wadzie, ale według mnie w tym wypadku to wiekszego znaczenia nie ma, ja tylko do szkieł po zdjeciu mam kropelki, zeby sie oko za bardzo nie wysuszyło, bo jednak jak soczewka lezy na nim to nie ma dostepu do powietrza, wiec kropelki i nosze ile chce. Mój też nie ma AF, dlatego kupno obiektywu to wydanie wiekszej kasy i dlatego jeszcze tego obiektywu nie mam, ale mimo to nie zaluje jakos ze mam ten d5000. A chciałam tele, 70-300? A co do psa, to ja mam mozna powiedziec taki składzik mały+duzy i u nas jest tak ze w zabawie ta duza uwaza zeby tylko Benia nie skrzywdzić, ale z postrzelonym szczunem moze byc inaczej... Tak strzelam, BC? ;)[/QUOTE] No tak mi mówiła :niewiem: Tele też mam w planach kiedyś ;) Na razie jasną portretówkę bym chciała :) Daję zdjęcie, i zgaduj jaka to rasa - jak zgadniesz to będziesz wiedziała :cool3: [U]...........[/U] [COLOR=LightBlue]Już i tak większość wie, więc co mi tam :eviltong:[/COLOR] Quote
Pestka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Hmm, co to moze byc za rasa? Ja w ogole nie kojarzyć :diabloti: [SIZE=1]Hah, tak myślałam :eviltong:[/SIZE] Quote
mTa Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Dawno nas tu nie było!:) ale pozdrawiamy serecznie i obiecujemy poprawę!:))) Quote
Karolina. Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Pestka']Hmm, co to moze byc za rasa? Ja w ogole nie kojarzyć :diabloti: [SIZE=1]Hah, tak myślałam :eviltong:[/SIZE][/QUOTE] A właśnie że pudło, bo to nie jest BC :diabloti: hehe [quote name='mTa']Dawno nas tu nie było!:) ale pozdrawiamy serecznie i obiecujemy poprawę!:)))[/QUOTE] Oooo, kogo ja widzę :crazyeye: Witajcie :) Quote
Karolina. Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Pestka']a to mnie teraz zmyliłaś :diabloti: ozik?[/QUOTE] yhmm :cool3: [COLOR=LightBlue]specjalnie dałam zdjęcie o takim a nie innym umaszczeniu dla zmyły, jakbym dała blm to by było za łatwo zgadnąć :evil_lol:[/COLOR] Quote
Luzia15 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A ja bym nie pomyślała, że to ozik jest oO Quote
Pestka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Karolina.']yhmm :cool3: [COLOR=LightBlue]specjalnie dałam zdjęcie o takim a nie innym umaszczeniu dla zmyły, jakbym dała blm to by było za łatwo zgadnąć :evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Ty niedobra :diabloti: A tak serio to fajny ten ozik, taki borderzy i dosc lekkiej budowy. A juz masz jakas hodowlę na oku? :cool3: Quote
Karolina. Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Pestka']Ty niedobra :diabloti: A tak serio to fajny ten ozik, taki borderzy i dosc lekkiej budowy. A juz masz jakas hodowlę na oku? :cool3:[/QUOTE] :diabloti: No, mi też się podoba, ale i tak wolę merlaki [jeśli chodzi o wygląd] ;) Mam :cool3: Quote
Luzia15 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 chciałabym z Martim kiedyś nam morze pojechać O.O nigdy nie był. tylko góry. Quote
Karolina. Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [COLOR=White]..........................[/COLOR] Quote
Pestka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Karolina']No, mi też się podoba, ale i tak wolę merlaki [jeśli chodzi o wygląd] ;) Mam :cool3:[/QUOTE] o kurcze, wszystko trzeba z Ciebie wyciagac? :P jaaka?:cool3: Swoja srogą Karolina jaki zaszczyt, jestes modem ;] Quote
Karolina. Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Luzia15']nie mam Oo EDIT: mam.[/QUOTE] :cool3: [quote name='Pestka']o kurcze, wszystko trzeba z Ciebie wyciagac? :P jaaka?:cool3: Swoja srogą Karolina jaki zaszczyt, jestes modem ;][/QUOTE] A tego to ci już nie powiem :P [COLOR=LightBlue]Ale na pocieszenie pokażę ci [URL="http://www.youtube.com/watch?v=mTtH5dlESvI&playnext=1&videos=tHKUmoHHz_0"]coś[/URL] :cool3: [/COLOR] Quote
Recommended Posts