Karolina. Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Viky i Ja']U nas jest po równo: Carmen kocha wszystkie psy bez wyjątku. Z każdym chce się bawić (no może za wyjatkiem yoreczki z bramy obok, z która moje panienki miały ostre spięcie). Nie ma znaczenia, że pies waży 30-40 kg ;) A Viky jest nieufna i z reguły boi się innych psów.[B] A na te bardziej nachalne potrafi warknąć i ząbki pokazać ;)[/B] Karola zdjęcia Luckiego są cudne. Zupełnie jak na konkurs jakiś :)[/QUOTE] To mój Laki by miał u Viky przerąbane, bo on czasami bywa nachalny do niektórych psów ;) E tam, do konkursowych prac im jeszcze daleko (i mówię tu zupełnie szczerze ;)) [quote name='laurin']Cześć Karolina i Lakuś :loveu: Jakie plany na weekend :cool3:[/QUOTE] A no właśnie jutro mam zaproszenie na 18-tkę kolegi, ale trochę jestem nie w formie, i się jeszcze zastanawiam czy pójdę... :) [quote name='chrupcia'][URL]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2152.jpg?t=1277934864[/URL] - wiatr to musiał porządnie wiać;) on się cały czas uśmiecha i jest na prawdę śliczny:)[/QUOTE] Dzięki Kasiu za te komplementy :) [quote name='*kleo*'][URL]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2082-1.jpg?t=1277934862[/URL] to nadal fotki z tej samej sesji czy on tak namiętnie powraca na tą górkę piasku? :cool3:[/QUOTE] To są zdjęcia z tej samej sesji co poprzednie trzy (te co wstawiałam ostatnio). On lubi tą górkę, bo wtedy jest wysoko i ma tam dobry punkt obserwacyjny :evil_lol: A jak próbuje zejść to ja znowu go tam wsadzam i każę zostać i leżeć :diabloti: A że mam dobry motywator [parówkę], to piesek się słucha pańci, a pańcia cyka fotki :evil_lol: Muszę się Wam pochwalić dziewczyny że piszę tego posta na nowiuteńkim laptopie dzisiaj zakupionym :loveu: Jeszcze go do końca nie ogarniam, dziko się porusza przez touchpad'a, czasami otwieram wiele różnych rzeczy, tylko nie to co chcę, ale daję radę jakoś :cool3: [URL="http://multimedia.agito.pl/image/700x700/0/notebooki/asus-k50ij-sx285.228871.2.jpg"]Takie[/URL] cacuszko mam :multi: Hehe, zanim napisałam tego posta to już zdążyło mnie z dogo wylogować taka jestem szybka :lol: A co mi tam :p Dam zdjęcie, świeżutkie, sprzed sekundy, z laptopowej kamerki hihi :cool3: [SIZE=1]Datą przy zdjęciu się nie sugerować, ona jest chyba w formacie miesiąc/dzień/rok...[/SIZE] Quote
chrupcia Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Cześć Karolina:) no no no, ale masz laptopa fajnego:) ja sie przymierzam do kupienia chyba też z Asusa, ale netbook'a , bo jest mały, poręczny, a mi w sumie tylko komputer do internetu potrzebny więc akurat by był:) Quote
*kleo* Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Też mam Asusa, tylko mój to już dwuletni dziadek :evil_lol: A touchpada nienawidzę, nie umiem prawie nic zrobić bez myszki. [URL]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Ja/image201007010022.jpg[/URL] Lucky'emu chyba się podoba lapek, że też przy nim zasiadł :cool3: Quote
chrupcia Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='*kleo*']touchpada nienawidzę[/QUOTE] Ja bardzo lubie się nim posługiwać, myszke tylko przy zwykłym używam:) Quote
Karolina. Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Noo, ciężko jest się przestawić na tą "płytkę", mnie już palec boli od machania nim :D Ale powoli powoli jakoś się nauczę może :P Lucky się kręcił przy mnie cały czas, bo herbatę piłam, a on koniecznie chciał łyka ;) I nie mogłam mu zrobić zdjęcia kamerką bo ciągle rozmazane wychodziło ;) Chyba jednak wolę moje lustro, tam przynajmniej jak się zrobi zdjęcie to coś widać :eviltong: Ale cieszę się z tego laptopa, teraz nareszcie nie będzie kłótni z bratem o komputer, bo każdy będzie miał swój :eviltong: Quote
Izuuus Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Tak sobie oglądam zdjęcia i mogę Ci powiedzieć, że Lucky ze swoją bielą ma zębach mógłby w reklamach występować:cool3:. A co do touchpada - ja tylko go używam. Nienawidzę przy laptopie używać myszki :cool3: Quote
chrupcia Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Noo, ciężko jest się przestawić na tą "płytkę", mnie już palec boli od machania nim :D Ale powoli powoli jakoś się nauczę może :P Ale cieszę się z tego laptopa, teraz nareszcie nie będzie kłótni z bratem o komputer, bo każdy będzie miał swój :eviltong:[/QUOTE] Mnie na początku też bolał paluch;) ale teraz w jest OK:) To u mnie też był najczęstszy powód kłotni;) Quote
Karolina. Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 W mojej przyszłej klasie będą 22 dziewczyny i 8 chłopaków :placz: :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=Wheat] [/COLOR][/SIZE] Quote
chrupcia Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']W mojej przyszłej klasie będą 22 dziewczyny i 8 chłopaków :placz: :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=Wheat] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Ojejku aż 30 osób.. dużo. :) Quote
Borówka16 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2079a.jpg?t=1277908945[/url] Cudnie ! :loveu: Ja tam też tuchpada nie nawidzę... Quote
*Agnieszka* Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Hej,hej:)zaległości nadrobione:)tyle mnie czasu nie było,pomału ogarniam dogo.Fajnie że masz plany na drugiego psiaczka,he he wiem coś o tym,też tak miałam,najpierw pomysł,póżniej coraz większy apetyt he he aż w końcu pomału realizacja marzeń,ech fajne to uczucie-radocha nie samowita:) Gratki z powodu nowego sprzęciorka:)pomału i go ogarniesz-spokojnie:)Dobra uciekam dalej bo mam ograniczony czas-Mały chory!!!:(wpadnij na nowe fotki:) Quote
*kleo* Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']W mojej przyszłej klasie będą 22 dziewczyny i 8 chłopaków :placz: :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=Wheat] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] U mnie w LO też mniej więcej tak się proporcje płci rozkładały. Całe szczęście, że teraz u mnie w grupie jest prawie pół na pół :p Quote
*Jot* Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Cześć Karolina :multi: To już chyba tradycja,że muszę u Ciebie zawsze nadrabiać.Ale dobrze.:multi: [url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_2073.jpg[/url] prześliczny :loveu::loveu::loveu: Jakby też chciała umieć robić takie profesjonalne zdjęcia.Twoje są super.:loveu: A ja przy laptopie to używam myszki.Nie lubię tej "płytki"i już.:diabloti: No i gratulacje,super sprzęcik dostałaś.Czy to nagroda za pseczek czerwony? ;) Quote
Izuuus Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ciesz się, że masz 8! Ja miałam 6, a zostało 3 po pierwszym półroczu :D Quote
Karolina. Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [B]Kasiu[/B] - no takie liczne klasy nam zrobili :) [B]Borówka[/B] (jak masz na imię?) - Dzięki :) [B]Aga[/B] - Już do Was lecę ! :) [B]Klaudia[/B] - oooo, to fajnie macie :) A jakby tego było mało w klasie jest pięć (!!!) Magd, trzy Karoliny (:placz:), trzech Damianów, trzy Moniki, dwóch Mateuszów, dwie Kingi, dwie Marty :mdleje: I są chyba wszystkie imiona na "M": Michał, Mateusz, Marek, Monika, Marta, Magda, Małgorzata :mdleje: W każdym bądź razie zapowiada się ciekawie :cool3: [B]Jolu[/B] - nooo, można tak powiedzieć że za pasek ;) Ale tak naprawdę to za dużo tym sprzętem nacieszyć się nie mogę, bo większość czasu brat na nim urzęduje ;) A ja nie mogę doczekać aż noga mi się zagoi i będę mogła wyjść na jakiś dłuższy spacer z Lucky'm.... :roll: [B]Iza[/B] - no to nieźle :p Quote
Doti1986 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='chrupcia']Ojejku aż 30 osób.. dużo. :)[/QUOTE] 30 osób to nie dużo:) Ja pamiętam że u mnie w klasie w liceum było 30 chłopaków i 6 dziewczyn:) Quote
*Jot* Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [B][I]Karola zdjęcia u mnie są.Specjalnie dla Ciebie !! Cześć wieczorkiem![/I][/B] :multi::multi::multi: Quote
chrupcia Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Cześć Karola!:) kiedy przybędą nowe uśmiechnięte zdjęcia;)!?? Quote
*kleo* Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']A ja nie mogę doczekać aż noga mi się zagoi i będę mogła wyjść na jakiś dłuższy spacer z Lucky'm.... :roll:[/QUOTE] A co żeś odwaliła, coś mi umknęło czy nie pisałaś? Quote
laurin Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Cześć Karolina :) Co do laptopów to ja bez myszki ani rusz;) Quote
Daga&Maks Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ja też zawsze do laptopa muszę mieć myszkę. Bez też daje rade, ale z myszką jest dużo wygodniej ty masz w klasie przynajmniej tych 8 chłopaków. Ja mam tylko 3 :lol: Quote
*Jot* Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='laurin']Cześć Karolina :) Co do laptopów to ja bez myszki ani rusz;)[/QUOTE] To ja Amka tak samo jak Ty mam .:roll: :oops: Cześć Karola !! No właśnie co z Twoją nogą? :-( Quote
Recommended Posts