Karolina. Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='Izuuus']No to świetnie. Liceum to zupełnie inne życie ;)[/QUOTE] Mam nadzieję :loveu: W gimnazjum mi się średnio podoba, więc mam nadzieję, że w LO będzie tylko lepiej ;) [quote name='Daga & Maks']a na jaki profil idziesz? Ja w piątek zanosiłam podanie i chyba mam jakieś obsesje, bo po 10 razy sprawdzałam czy wszystko jest dobrze[/QUOTE] Oj, ja tam powybierałam tych profili że hej :lol: Ale nie, tak na pierwszy wybór padł humanistyczny :) Potem dziennikarski, potem jeszcze jakieś ;) Chociaż liczę że się dostanę na humanistyczny/dziennikarski. Chciałabym, ale że to jedne z lepszych LO, to może być ciężko :roll: A ty na jaki idziesz? [SIZE=1]A jak składasz podanie, to tylko do szkoły pierwszego wyboru tak? I dajesz też zdjęcia, czy zdjęcia się daje razem z świadectwem? [/SIZE] Quote
Daga&Maks Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ja idę do technikum ekonomicznego podanie składa się tylko do szkoły pierwszego wyboru ;) potem zdjęcia i to wszystko daje się ze świadectwem, jak już wiadomo czy dostało się do szkoły czy nie Quote
Karolina. Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 A, ok, dzięki za info. Bo nie wiedziałam czy mam teraz lecieć do fotografa, czy jeszcze się wstrzymać z tymi zdjęciami :evil_lol: A ty też się rejestrowałaś przez ten kseon czy jak mu tam? Quote
laurin Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 jak tak czytam i czytam o tym jak podania do liceum składacie to uświadamiam sobie jaka już stara jestem:cry: Cześć Karolinko:multi: Lakuś na pewno będzie się cieszył z nowych zabaweczek ;) Quote
Karolina. Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='laurin']jak tak czytam i czytam o tym jak podania do liceum składacie to uświadamiam sobie jaka już stara jestem:cry: Cześć Karolinko:multi: Lakuś na pewno będzie się cieszył z nowych zabaweczek ;)[/QUOTE] No nie mogę!!! :splat::mdleje: Aniu, bym coś powiedziała, ale nie powiem :eviltong: Bo musiałabym wtedy użyć mnóstwo takich emotek: :mad: Mam nadzieję, że ten prezencik z okazji dnia dziecka (bo jakby nie patrzeć to moje dziecko jedne jedyne najukochańsze jest :lol:) mu się spodoba. :loveu: A właśnie... jutro dzień dziecka jest... nie żebym Wam to celowo przypominała, no ale wiecie... :diabloti: :evil_lol: No i dam Wam jeszcze jakieś wczorajsze zdjęcie... obrazujące wygłupy z dzieckiem mym... :eviltong: Dziecię kładzie się tak jak widać to na załączonym obrazku, czeka aż mu pańcia rączki swe szanowne da, i dawaj gryźć ją ile wlezie :roll: I przy tym najlepiej wariować, świrować, tarzać się... Ale bawię się z nim tak tylko dlatego, że na słowa 'koniec zabawy' przestaje gryźć, odchodzi i zajmuje się czym innym... i działa to w 100% :) [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1909.jpg?t=1275342791[/IMG] Na porwane porozrzucane kartony nie patrzeć, to radosna twórczość tego pana powyżej ;) Quote
*Agnieszka* Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Witamy:)ale Ty masz dobrze!dlaczego mi ten okres szkolny tak szybko uleciał???oj....:( Quote
*kleo* Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']No i stało się. Przed chwilą zarejestrowałam się w systemie, i wybrałam LO, do których chciałabym iść... :loveu: Teraz tylko muszę jutro wydrukować podanie w szkole, i dostarczyć je do liceum pierwszego wyboru. A potem czekać czekać czekać aż mnie przyjmą :cool3:[/QUOTE] Łomatkobosko, jak ja składałam papiery do LO to inaczej się to odbywało... Chyba już też jestem stara :evil_lol: [quote name='Karolina&Lucky']Mam nadzieję, że ten prezencik z okazji dnia dziecka (bo jakby nie patrzeć to moje dziecko jedne jedyne najukochańsze jest :lol:) mu się spodoba. :loveu: Na porwane porozrzucane kartony nie patrzeć, to radosna twórczość tego pana powyżej ;)[/QUOTE] Oł yea, nie jestem sama!!! Czy na Ciebie też patrzą jak na czubka, jak mówisz o Luckym 'dziecko'? Ze mnie już się sąsiedzi nabijają, kiedyś jak wracałam skądś z dziewuchami i zaparkowałam auto pod domem to krzyczeli do mnie 'tylko swoich dzieci nie zapomnij!!' :evil_lol: Radosna twórczość cudowna :p Quote
chrupcia Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cześc Karolina mój tez tak gryzie ręce, ale na komende puść się uspokaja i jest spokój:) Quote
Daga&Maks Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']A, ok, dzięki za info. Bo nie wiedziałam czy mam teraz lecieć do fotografa, czy jeszcze się wstrzymać z tymi zdjęciami :evil_lol: A ty też się rejestrowałaś przez ten kseon czy jak mu tam?[/QUOTE] też na jakieś stronie musieliśmy się rejestrować, ale na śląsku mamy inną stronę do tego ;) Quote
Karolina. Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='agamewa']Witamy:)ale Ty masz dobrze!dlaczego mi ten okres szkolny tak szybko uleciał???oj....:([/QUOTE] No nie wiem czy tak dobrze, czasami już mam dosyć tego wszystkiego, tej ciągłej nauki, eh :shake: [quote name='*kleo*']Łomatkobosko, jak ja składałam papiery do LO to inaczej się to odbywało... Chyba już też jestem stara :evil_lol: Oł yea, nie jestem sama!!! Czy na Ciebie też patrzą jak na czubka, jak mówisz o Luckym 'dziecko'? Ze mnie już się sąsiedzi nabijają, kiedyś jak wracałam skądś z dziewuchami i zaparkowałam auto pod domem to krzyczeli do mnie 'tylko swoich dzieci nie zapomnij!!' :evil_lol: Radosna twórczość cudowna :p[/QUOTE] A no od tamtego roku wszystko odbywa się elektronicznie ;) Taa, mam to samo :diabloti: A nawet jeszcze lepiej, bo wyobrażasz sobie chyba jak ja gimnazjalistka mówię np. że muszę iść, bo dziecko czeka? :diabloti: Oj, miny ludzi są bezcenne :evilbat: [quote name='chrupcia']Cześc Karolina mój tez tak gryzie ręce, ale na komende puść się uspokaja i jest spokój:)[/QUOTE] Ja Lucky'ego specjalnie nie uczyłam tej komendy, tylko zawsze jak już zaczynał za mocno mnie gryźć to mówiłam 'koniec zabawy' i z czasem sam załapał o co chodzi :) [quote name='Daga & Maks']też na jakieś stronie musieliśmy się rejestrować, ale na śląsku mamy inną stronę do tego ;)[/QUOTE] Aha ;) [CENTER] *** Druknęłam już sobie w szkole podanie, teraz tylko muszę się popodpisywać, i zanieść do LO. :multi: I druga dobra wiadomość - dekielki już są wysłane, więc może na jutro zdążą dojść :loveu: *** Cześć dziewczyny :multi: Dzisiaj mam dobry humor, chciałam zabrać kudłacza na dłuugi spacer, ale zaczyna się chmurzyć, i pewnie zaraz zacznie padać :-( Więc chyba już nie ma sensu gdzieś dalej wychodzić... No nic, lecę się przebrać i coś zjeść, bo głodna ze szkoły wróciłam ;) [/CENTER] Quote
chrupcia Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 U mnie za to pogoda fatalna, pare dni temu było jakoś fajnie bo była ładna pogoda, a pod wieczór zaczęło padać, a teraz cały czas pada..:( Quote
*kleo* Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Taa, mam to samo :diabloti: A nawet jeszcze lepiej, bo wyobrażasz sobie chyba jak ja gimnazjalistka mówię np. że muszę iść, bo dziecko czeka? :diabloti: Oj, miny ludzi są bezcenne :evilbat: Dzisiaj mam dobry humor, chciałam zabrać kudłacza na dłuugi spacer, ale zaczyna się chmurzyć, i pewnie zaraz zacznie padać :-( Więc chyba już nie ma sensu gdzieś dalej wychodzić... [/QUOTE] Wyobrażam sobie :evil_lol: Tylko wiesz, w Twoim przypadku to mogą się uśmiechnąć pod nosem jak już wiedzą o jakie 'dziecko' chodzi. A ja już stara baba 22 lata, to przecież powinnam se swoje zrobić, a nie dziwaczeć i psa lulać, a to wszystko wskazuje na to, że czeka mnie staropanieństwo :eviltong: Tylko że ja jakoś nad tym nie ubolewam :evil_lol: A ja dziś byłam z Graculą u nas na wydziale a potem nad rzeką :p Spotkałyśmy jednego yorka z którym trochę pobiegała :p Ogólnie chyba życie jedynaczki jej służy :lol: Quote
*Jot* Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cześć Karola !! Zdjęcia wilka świetne.Myslałam,że prawdziwy tylko mi ten śnieg o tej porze nie pasował.:evil_lol: [url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1909.jpg?t=1275342791[/url] :loveu::loveu::loveu: Quote
megi82 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [I][COLOR=purple]cześć[/COLOR][/I] [I][COLOR=purple]i jak tam-podanie wypełnione?[/COLOR][/I] [I][COLOR=purple]wpadnij do nas-str.102 i 103 nowe fotki[/COLOR][/I] Quote
laurin Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cześć Karolinko:multi: A świadectwo z paseczkiem będzie :cool3: czy teraz też już pozmieniali:roll: Quote
Infortune. Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Hej Wam. :multi: życzę dostania się do szkoły pierwszego wyboru! Mnie się nie udało, brakło jakoś 1,5pkta ale szczerze mówiąc w ogóle nie żałuję, a nawet się cieszę. :evil_lol: A co do życia w liceum, oj jest fajnie, aż za... Dwa lata minęły jak jeden dzie i za niecały rok matura. :mdleje: :diabloti: Lucky ma bardzo fajną pozę na tym zdjęciu. :loveu: Quote
Karolina. Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Cześć dziewczyny! Aktualnie jestem chora i nie do życia :shake: Poza tym to u nas ciągle burze, deszcz, a nawet grad... Lakuś ma się dobrze, większość czasu przesypia razem ze mną, a w przerwach znajduje moje chusteczki i rozrywa je na strzępy ;) Chyba nie muszę dodawać w jakim stanie jest obecnie mój pokój :roll: Ale przejść się da, co prawda slalomikem, ale się da, więc nie jest źle :evil_lol: Muszę wrócić do formy do poniedziałku, bo od poniedziałku zaczyna się masakra... Sprawdziany, kartkówki, zaliczenia - i tak przez calutki tydzień, bez chwili odpoczynku :-( Ale za to po tym okropnym tygodniu w niedzielę pojadę sobie na wystawę :loveu::loveu::loveu: Już nie mogę się doczekać :multi: Quote
Katie Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Czesc bidoku :eviltong: trzymam kciuki, zebys dostala sie tam, gdzie chcesz ;) no, a tej wystawy to ci zazdroszcze, tez bym sobie poszla :eviltong: Quote
laurin Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cześć :) co te psiule mają taką frajdę z targania :D moje też tak robią, nic nie może leżeć na podłodze bo inaczej jest w strzępach ;) Quote
*Jot* Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cześć Karola i Lucky :loveu: Wracaj szybciutko do zdrówka.:cool3: Quote
karkakarka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 hej :) Wracaj szybko do zdrowia :) Życzę powodzenia na tych wszystkich zaliczeniach ;) Ja też 13 jadę na wystawę - chyba heh Quote
chrupcia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Cześć Karolina:) szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę!!:) a Lucuś niech Ci towarzysz:) u mnie to samo co u Ciebie... zaliczenia pomału się zaczynają... najgorzej to z fizyki u mnie...:( Quote
Karolina. Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Cześć dziewczyny! :) Ja nadal nie do życia, ale przed chwilą był u mnie miły starszy pan, i przyniósł nam paczuszkę :cool3: A w paczuszce talerzyki :loveu: Próbowałam rzucać Lucky'emu trochę, i jest wniebowzięty :p Już nieważne że jestem chora, bo chętnie poszłabym porzucać je na boisku, ale ta pogoda - ciągle leje:roll: Lecę ogarnąć trochę pokój :razz: edit: Jednak deszcze nam nie straszne - byliśmy na boisku :p Co prawda Lucky średnio był zainteresowany talerzykami, bo: - na boisku było mnóstwo kałuż, więc niezbyt dało się biegać i rzucać - przyszła do nas mała dziewczynka, która jadła paluszki ;) I już zabawa dyskami zeszła na drugi tor, bo Lucky chciał paluszka :mad: Wróciliśmy całkiem przemoczeni, ale zadowoleni :lol: Quote
laurin Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 najważniejsze że zadowoleni :) a ubrania i futro wyschną ;) u nas też leje... Ja chcę słoneczko :( Quote
Tequila1017 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Witamy się po baardzo dużej nieobecności. ;) Quote
Recommended Posts