Daga&Maks Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 podziel się trochę tym słońcem :) ja od 2 tygodni słońca nie widziałam, nic tylko chmury Quote
Infortune. Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Dla mnie to co się dzieje na śląski to coś niewyobrażalnego bo mieszkam w Poznaniu, który zawsze (na szczeście) unika takich tragedii. Ale teraz też może nas zalać. :shake: Strrrasznie mi smutno jak myślę o tym biednych zwierzakach... :shake: Quote
Karolina. Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Dzięki dziewczyny za odwiedziny! :) [quote name='*kleo*'][URL]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1870.jpg[/URL] jeszcze ogon w górę i pozycja wystawowa jak ta lala ;)[/QUOTE] No też sobie o tym pomyślałam, ale on coś załamał śmiesznie ten ogonek :cool3: [quote name='Agata_Roki']Świetny Lakusiasty :loveu: I.. niedługo wystawa :diabloti:[/QUOTE] No właśnie, co z tą wystawą? Jedziemy czy nie jedziemy??? Trzeba już powoli ustalać co i jak :multi:[SIZE=1] I już nie mogę się doczekać :loveu:[/SIZE] A jedziemy jeszcze w jakiś weekend do Lbl, czy już nic nie planujesz? Dzisiaj u nas cały dzień gorąco, nareszcie, bo już tęskniłam za słońcem ;) Ale humor mam nie za dobry, więc siedzę z domu i nigdzie się nie ruszam :roll: Zdjęcia nowe dopiero będę musiała porobić, może jutro się wybiorę z L. na dłuższą wycieczkę jak pogoda dopisze. No to tyle, mykam do Was zobaczyć co tam słychać :) Quote
.Agata. Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 No ja pojadę prawdopodobnie w ostatni weekend maja albo 1 czerwca do hodowli ale możliwe,że samochodem i bez psa.Może się załapie pooglądać trening albo może i nie więc pewnie my się już spotkamy w drodze na wystawę :eviltong: Jechać jadę,bo jestem zgłoszona już :diabloti: A ustalić to musimy na gg jakoś w końcu ;) Quote
Karolina. Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 A, no to ok, czyli jedź i ćwicz, cobyś potem dobre miejsce zajęła :cool3: No to dobrze że się zgłosiłaś, teraz możemy spokojnie ustalać co i jak :multi: Ale to gdzieś na początku czerwca ustalimy wszystko, chociaż jak co to ja jestem teraz na gg, więc możesz pisać ;) Quote
laurin Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Cześć Karolinko:multi: Lakuś jak zwykle super zadowolony spacerowicz :loveu: Podoba mi się jego róziowa obróżka:loveu: Quote
Ppx Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1870.jpg[/url] czego wypatruje (; ? Quote
*Jot* Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Cześć Karolcia :multi::multi: [url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1875.jpg[/url] baaaaardzo podoba mi się ta fotka :loveu::loveu: Lucky jak zawsze śliczniutki.:loveu: Quote
chrupcia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Czesc Karolina:) u mnie tez już od wczoraj pogoda do wytrzymania:) słoneczko świeci i dworze cały dzień siedzimy, trzeba korzystać:) nawet grill będzie;) Quote
Karolina. Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='laurin']Cześć Karolinko:multi: Lakuś jak zwykle super zadowolony spacerowicz :loveu: Podoba mi się jego róziowa obróżka:loveu:[/QUOTE] Cześć Aniu, miło Cię tu znowu widzieć :) Mi też się podoba jego obróżka, chociaż to chłopak, ale ciii.... ;) [quote name='Ppx'][URL]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1870.jpg[/URL] czego wypatruje (; ?[/QUOTE] A nie wiem, pewnie coś tam w oddali wypatrzył :) [quote name='jot11']Cześć Karolcia :multi: [URL]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1875.jpg[/URL] baaaaardzo podoba mi się ta fotka :loveu: Lucky jak zawsze śliczniutki.:loveu:[/QUOTE] Dzięki Jolu :) [quote name='laurin']Witam w sobotnie południe :multi:[/QUOTE] Witamy :multi: [quote name='chrupcia']Czesc Karolina:) u mnie tez już od wczoraj pogoda do wytrzymania:) słoneczko świeci i dworze cały dzień siedzimy, trzeba korzystać nawet grill będzie;)[/QUOTE] Ooo, no to super :) Ja się przymierzałam wczoraj do grila z znajomymi, ale jednak nie wypaliło ;) U nas gorąco, straszne upały są :multi: [quote name='karkakarka']Hej Karolek :D Kaj się podziewasz??[/QUOTE] Cześć :grins: A na dworze siedzę, taka ładna pogoda u nas, to trzeba korzystać :) ---------------- Byłam dzisiaj w mieście, nalatałam się trochę, oprócz karmy dla Lakusiastego nic prawie nie kupiłam ;) No i przed sekundą zamówiłam paczkę. Kupiłam trzy rodzaje karm [Brit, Acana, RC], jakieś smaczki, krople odkleszczowe, saszetkę tą o którą się kiedyś pytałam, kilka innych dupereli, i jakoś tak kasa rosła rosła, aż urosła do 120zł :roll: Przez tego psa niedługo zbankrutuję :mad: Dzisiaj na spacer z Lucky'm nie chciało mi się brać aparatu, więc dam Wam wczorajsze zdjęcia z wcinania kolacji ;) [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1848.jpg[/IMG] Pyszne było :D [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1842.jpg[/IMG] Idę zaraz kąpać tego małego smrodka :evil_lol: Pozdrawiamy wszystkich :loveu: Quote
Infortune. Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Panicz na dywanie je. :evil_lol: Jak już wpadniesz w kąpielowy wir możesz wykąpać też mojego śmierdziela. :siara: :diabloti: Quote
chrupcia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Karolina u mnie jest to sano, coś się tam kupi i narośnie taka kwota że hoho;) a trzy rodzaje karm to po co?:) będziesz próbowała która lepsza?:) a widać że jedzonko mu baaaardzo smakowało;) nawet z dywanu zbiera:) Quote
*Agnieszka* Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Infortune.']Panicz na dywanie je. :evil_lol: Jak już wpadniesz w kąpielowy wir możesz wykąpać też mojego śmierdziela. :siara: :diabloti:[/QUOTE] O to mojego Weścia też wykąpiesz?????? Co do zakupów to tak samo jak i u mnie!!!Niedawno robiłam zakupy w amber haus,kupowałam kosmetyki,papiloty,i jeszcze parę dupereli i wydałam..........350 zł!!!masakra!!!a dziś jeszcze zapas karmy i kolejna stówka!!!no ja nie długo pójdę z torbami!!!! Quote
chrupcia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='agamewa']O to mojego Weścia też wykąpiesz?????? Co do zakupów to tak samo jak i u mnie!!!Niedawno robiłam zakupy w amber haus,kupowałam kosmetyki,papiloty,i jeszcze parę dupereli i wydałam..........350 zł!!!masakra!!!a dziś jeszcze zapas karmy i kolejna stówka!!!no ja nie długo pójdę z torbami!!!![/QUOTE] Aga, ale co się nie robi dla naszych pociech;) Quote
*Agnieszka* Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='chrupcia']Aga, ale co się nie robi dla naszych pociech;)[/QUOTE] Dokładnie:)ostatnio zauważyłam że jemu więcej kupuję niż sobie....ale najdrożej to wychodzą kosmetyki .......:( Quote
Connected Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 oj ile pieniędzy idzie na te nasze małe skarby to ho ho . Chrupcia ma racje , i tak zrobimy dla nich wszystko :-D Quote
Izuuus Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ja jestem chyba jakaś inna, bo nigdy tyle kasy nie wydałam na psa naraz. Chyba, że u weterynarza, ale to ok 80zł. :diabloti: I nawet nie ciągnie mnie by mój pies miał milion obroży, on napewno woli, by pańcia coś ładnego sobie kupiła, a jemu coś smacznego, bo my głównie smaczki kupujemy:loveu: A czemu 3 karmy? Lakuś wybredny? :cool3: Quote
Karolina. Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Infortune.']Panicz na dywanie je. :evil_lol: Jak już wpadniesz w kąpielowy wir możesz wykąpać też mojego śmierdziela. :siara: [/QUOTE] No a jak, musi mieć mięciutko pod stópkami ;) Nie nie nie, chyba-raczej-na pewno nie będę zainteresowana :evil_lol: [quote name='laurin']A co takiego wcina? wygląda to jak musli:lol:[/QUOTE] To jest karma Kober's. Zamówiłam od nich próbki, przysłali mi z 8 torebek różnych rodzajów próbek, i testujemy ;) Tylko że ta karma jest o tyle specyficzna, że składa się z tak jakby płatków kukurydzianych, otrębów i krokiecików. Taki mix, który rzeczywiście wygląda jak musli :) Wsypuje się to do miski, zalewa wodą, i gotowe :lol: Karmy nie będziemy kupować, no ale jak dawali darmowe próbki to trzeba było brać ;) [quote name='chrupcia']Karolina u mnie jest to sano, coś się tam kupi i narośnie taka kwota że hoho a trzy rodzaje karm to po co?będziesz próbowała która lepsza?:) a widać że jedzonko mu baaaardzo smakowało nawet z dywanu zbiera:)[/QUOTE] Dokładnie, chcę spróbować innej karmy :) Zapewne i tak zostaniemy przy RC, chociażby dlatego że u nas w sklepach zoologicznych taka tylko jest z tych lepszych, no ale spróbować trzeba, może akurat coś podpasuje temu niejadkowi. ;) [quote name='agamewa']O to mojego Weścia też wykąpiesz?????? Co do zakupów to tak samo jak i u mnie!!!Niedawno robiłam zakupy w amber haus,kupowałam kosmetyki,papiloty,i jeszcze parę dupereli i wydałam..........350 zł!!!masakra!!!a dziś jeszcze zapas karmy i kolejna stówka!!!no ja nie długo pójdę z torbami!!!![/QUOTE] A co to ja myjnia jestem? :diabloti: Wystarczą mi przygody z tym moim kudłaczem, bo to to takie wiercące, kręcące, ruszające się, że potem wychodzę cała mokra z łazienki :diabloti: No... kasy idzie multum. A najgorsze jest to że ja osoba niepracująca jestem, więc kasa raz jest raz nie ma :mad: Tzn. na psa zawsze znajdę, ale odłożyć coś jest ciężko :placz: A ja mam niestety drogie marzenia (jedno za 2000zł, a drugie za 1000zł). I weź tu nazbieraj :P Pies po kąpieli, i po remoncie. Trochę mu kapcie przycięłam, bo już taki zaroślak chodził ;) Ale tylko w przednich łapach, bo potem już się wiercił łobuz mały :mad: Jeszcze w kolejce czekają tylne łapy (z nimi zawsze mam kłopot), uszy (tam mu ostatnio jakoś wolno rośnie włos, ale to dobrze, mam mniej roboty ;) Aczkolwiek już by się przydało coś z nimi zrobić), doopalonek, i włosy przy oczach. O, widzę że nowe osoby się wpisały, pozwólcie że Was nie zacytuję, tylko odpowiem inaczej ;) : [B]Chrupcia[/B],[B] Connected[/B] - no wydaje się, wydaje, ale cóż zrobić ;) Trzeba i koniec :eviltong: [B]Iza[/B] - bo ty nie masz yoraska :diabloti: A tak na poważnie, to wiadomo, że tobie odchodzą np. koszty szamponów, odżywek (ok. 100zł), bo kąpiesz psa kilka razy w roku, a my kąpiemy co tydzień :razz: Mi jakoś też nie zależy na 20 obrożach, mamy dwie firmowe, które używamy, i na tym na razie koniec ;) Nie mówię że inne mi się nie podobają, bo wiele wzorów chciałabym mieć, ale na razie nie mam kasy na takie rzeczy, mam inne wydatki ;) Ale za to kupuję mnóstwo innych rzeczy... szczególnie 'psio-edukacyjnych' typu linki szkoleniowe, klikery, saszetki, książki o tej tematyce itd. Co do karm, to tak jak pisałam wyżej --> chcemy spróbować nowości, a jeśli karma będzie wybitnie smakowała pieseczkowi, to pańcia sprytnie to wykorzysta :diabloti: Tzn. weźmie tą karmę jako smaczki na przykład :cool3: O proszę, błysk połysk i jedwabistość - czyli Lucky po kąpieli (z przyciętymi krzywo łapami...) [IMG]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1832.jpg[/IMG] Idę polować na te tylne łapy ; ) Quote
Izuuus Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [QUOTE]Iza - bo ty nie masz yoraska A tak na poważnie, to wiadomo, że tobie odchodzą np. koszty szamponów, odżywek (ok. 100zł), bo kąpiesz psa kilka razy w roku, a my kąpiemy co tydzień Mi jakoś też nie zależy na 20 obrożach, mamy dwie firmowe, które używamy, i na tym na razie koniec Nie mówię że inne mi się nie podobają, bo wiele wzorów chciałabym mieć, ale na razie nie mam kasy na takie rzeczy, mam inne wydatki Ale za to kupuję mnóstwo innych rzeczy... szczególnie 'psio-edukacyjnych' typu linki szkoleniowe, klikery, saszetki, książki o tej tematyce itd.[/QUOTE] E no, bez przesady - kąpiemy często, ponieważ Fiodor to taki kanapowiec i często mi na łóżku leży, na kanapie. Kąpiemy może nie co tydzień, a co miesiąc. Oczywiście pomijając zimę, bo wtedy staram się go w ogóle nie kąpać z wiadomych przyczyn. Linkę i kaganiec też musimy zakupić, a mój pies jest bee i ma kliker w nosie. O książki, może chcesz jakąś kupić, bo staram się pozbyć :cool3: Quote
laurin Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [url]http://i736.photobucket.com/albums/xx1/K-arolina/Lucky/DSC_1832.jpg[/url] :loveu:(...TU: ochy i achy...) wielkie oczyska czarny nochal :loveu::loveu::loveu: jejciu ale on jest kochany:loveu::loveu::loveu: Quote
chrupcia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Lucky śliczny, a łapki wcale nie krzywo obcięte;) mój tez niestety jest taki niejadek:( u mnie tez nie ma innych lepszych karm tylko RC, myślałam że zmienię na acane, ale wtedy niebyło jak mi sie akurat skończyła i musiałam kupić RC.. :) u mnie też jest dość dużo wydatków dla psa, ostatnio zamówiłam odrzywkę, no i jak przyszedł do mnie to był szał zakupowy i też troche się tej kasy wydało, ostatnio chciałam kupić jakiś fajny komplet smycz i obroża, ale niestety musimy troche na nie poczekać..;) a moje następne marzenia też są dość kosztowne więc kase znowu trzeba zbierać tylko tu coś trzeba kupić tam też i co sie nazbiera to zaraz ni ma... :) Quote
Recommended Posts