Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czasowa napisał(a):
Swieta prawda. Czasem sie dziwię czemu Fudziowi nie przeszkadza, że Lucy wchodzi mu na głowę.

No .. to już naprawdę peis musi mieć anielską cierpliwość.
Mój Andy nie lubi małych skaczących nad nim psów i zawsze od nich ucieka. Jak mieliśmy przez kilka dni yorka znajomej i jak się tak pastwił nad Andym to w pewnym momencie nie wytrzymał i na niego warknął. A ten na chwile dał spokój a później znowu :lol:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania :) napisał(a):
No .. to już naprawdę peis musi mieć anielską cierpliwość.
Mój Andy nie lubi małych skaczących nad nim psów i zawsze od nich ucieka. Jak mieliśmy przez kilka dni yorka znajomej i jak się tak pastwił nad Andym to w pewnym momencie nie wytrzymał i na niego warknął. A ten na chwile dał spokój a później znowu :lol:

Biedny Andy :shake:

Posted

Nati28 napisał(a):
Jak slodko :loveu: Super :lol:

:loveu:

Agata_Roki napisał(a):
u mnie też już nie,zaraz idziemy z Rokim na rower chociaż dzisiaj dalej odsypia - nawet na żarcie nie przyszedł i trzeba go rozruszać :evil_lol:

A teraz u mnie pada :cool1: Lucky też odsypia, trochę wstał, pouczyliśmy się targetowania (:cool3:) i znowu poszedł w kimono :loveu: Ach wymęczyłysmy te nasze piesy :lol:

Gosia2406 napisał(a):
Cześć Karolinko,przyszłyśmy się przywitać.Dziękujemy ze nas odwiedzaliście :loveu:

Witamy :multi:

Czasowa napisał(a):
http://images44.fotosik.pl/169/14948b07904bdc77med.jpg

Ja bym tak zostawić ubrań nie mogła. Wszystko na jednej kupce, albo po tym xD

Eee tam. Tam ludzi w ogóle nie było, nie mówiąc o psach. Czysto tam było, żadnych śmieci czy kup. Nawet się kładłam na tej trawie (w celu robienia zdjęć) i nic mi nie jest :eviltong: A na jednej kupce by się nie dało, bo my co 5 minut wyciągałyśmy coś z plecaków: a to wodę, zabawkę, frisbee, aparaty, parówki i kilka innych rzeczy :p

Ania :) napisał(a):
http://images37.fotosik.pl/164/465d135dff9f8179med.jpg podziwiam Rokiego za cierpliwość :evil_lol::evil_lol:

Ja też :loveu:

Próba dobrania się do parówek :evil_lol:

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
:loveu:Eee tam. Tam ludzi w ogóle nie było, nie mówiąc o psach. Czysto tam było, żadnych śmieci czy kup. Nawet się kładłam na tej trawie (w celu robienia zdjęć) i nic mi nie jest :eviltong: A na jednej kupce by się nie dało, bo my co 5 minut wyciągałyśmy coś z plecaków: a to wodę, zabawkę, frisbee, aparaty, parówki i kilka innych rzeczy :p

U nas też, ale Lucy by od razu wzięła, co innego Fudzi :roll: O.o witaj w klubie, ja też się kładę do robienia zdjęć, ale tylko tam gdzie czysto :evil_lol: Jakie macie frisbee> My DogStar;Standard;Red

Posted

Czasowa napisał(a):
U nas też, ale Lucy by od razu wzięła, co innego Fudzi :roll: O.o witaj w klubie, ja też się kładę do robienia zdjęć, ale tylko tam gdzie czysto :evil_lol: Jakie macie frisbee> My DogStar;Standard;Red

No tam było czysto, tylko w jednym miejscu były takie kłujące cosie :evil_lol:
My mamy takie materiałowe, o takie: klik
Ale Agata miała jeszcze frisbee, sztuk dwie, o takie: klik

Podkradłam od Agaty kilka zdjęć :evil_lol:
Takie mamy frisbee

Z czymś na głowie ;)

Tu z Rokiego frisbee

Posted

Będę skręcać ten Wasz filmik ale Ty tam też będziesz - no bo to normalne :cool3:
Na większości i tak ja jak się bawię z nim frisbee :evil_lol:

Posted

Nati28 napisał(a):
Jak on grzecznie z frisbee chodzi :lol:

No, nawet przynosił :cool3:

Tu jeszcze piłeczkę przynosił Agacie

Z profilu

Dobra, starczy na dzisiaj tych zdjęć :lol:
Uciekam, bo burza jest.

Posted

Czasowa - Pa ;)
Ania - :loveu:
Bianka - No spotkanie bardzo udane :cool3: Planujemy powtórzyć, ale piesy muszą najpierw te odespać :lol:
Karolina - Hej. Dzięki ;)
Iza - Jesteście :sweetCyb:No ba, obiecałam że po twoim powrocie będzie dużo zdjęć :eviltong:
karkakarka - Dzięki, mi też się to zdjęcie bardzo podoba :loveu:
Martyna - On nie tylko przy Rokim jest mały :eviltong:

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Iza - Jesteście :sweetCyb:No ba, obiecałam że po twoim powrocie będzie dużo zdjęć :eviltong:

I już tak zawsze mam rozumieć? :cool3: