JOLY Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jeśli mogłabyś sprawdzić stawkę bearded collie, z góry dziękuję!:lol: Quote
Steffano Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Witam Wszystkich:) Mam pytanie czy przypadkiem ktoś ma wolne miejsce dla jednej osoby i jednego psa. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam:) Quote
narisowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='JOLY']Jeśli mogłabyś sprawdzić stawkę bearded collie, z góry dziękuję!:lol:[/quote] w sumie 4 sztuki: psy: kl. młodzieży - labanc volgyi boss kl.pośrednia: labanc volgyi gentelmann oba w rękach rumuna z bukaresztu kl.championów - arlem de chester suki kl. championów - wookiee gang buterfly pies i suka z championów w rekach białorusinki z mińska Quote
JOLY Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Stawka szokująca nie jest, zobaczymy w tym roku.Jeszcze raz dziękuję bardzo:lol: Quote
blaira Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Sluchajcie... z powodu niestety nie oczekiwanych wydarzen moja znajoma szuka pilnie miejsca 1 osoba + pies na wystawe (suczka) pies przyjazny i do ludzi i psiakow [SIZE=6][COLOR=Red]PILNE[/COLOR][/SIZE] Quote
EwaEK Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='narisowa']my mieliśmy większy domek, u nas było 5 łóżek - 3 osoby i 2 psy - każdy miał swoje wyrko :evil_lol: w domku jedno wielkie pomieszczenie, ale sporo miejsca. łazienka tak jak kasia pisała - w tym żółtym budynku. z parkingiem nie ma problemu - wjeżdża się i staje gdzie kto chce :lol: megnum - spokojnie ;)[/quote] A czy mogłabyś podpowiedzieć jak to zarezerwować!!! Będziemy wdzięczni i "jakoś" się zrewanżujemy;) Quote
Steffano Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='blaira']Sluchajcie... z powodu niestety nie oczekiwanych wydarzen moja znajoma szuka pilnie miejsca 1 osoba + pies na wystawe (suczka) pies przyjazny i do ludzi i psiakow [SIZE=6][COLOR=red]PILNE[/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=6][COLOR=seagreen]Ja moge zabrać 1 osobe + psa - prosze o kontakt[/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=seagreen][/COLOR][/SIZE] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
narisowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='EwaEK']A czy mogłabyś podpowiedzieć jak to zarezerwować!!! Będziemy wdzięczni i "jakoś" się zrewanżujemy;)[/quote] na ich stronie masz zakładkę rezervari: [url=http://www.baileacas.unio.ro/]Baile Termale Acas[/url] napisz maila ;) Quote
skubi Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='JOLY']Orientujecie się może, czy podają wcześniej jakąś stawke. Czy spis wystawców? Czy to u nich na zasadzie niespodzianki.[/quote] Jola, zastanawiałam się, czy nie zrobić niespodzianki ;) - ale dla niecierpliwych i nie lubiących niespodzianek, mały 'bonus' :evil_lol: - my będziemy: psy, klasa championów: Blues :eviltong: [quote]na ich stronie masz zakładkę rezervari: [URL="http://www.baileacas.unio.ro/"][COLOR=#000000]Baile Termale Acas[/COLOR][/URL] napisz maila ;-) [/quote] Narisowa, wiesz może, w jakim języku maila napisać, by zrozumieli? Quote
JOLY Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Fajnie Agnieszko, że będziecie.:lol:Ciekawe ile birdi zjedzie? No to do miłego zobaczenia.:multi: Quote
narisowa Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='skubi'] Narisowa, wiesz może, w jakim języku maila napisać, by zrozumieli?[/quote] póki co to napisałam do nich po angielsku, ale jak znasz rumuński, byłoby lepiej ;) na razie nie odpisali.... jak się nie odezwą, bedę dzwonić Quote
skubi Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Rumuński?... To prawie jak po chińsku :diabloti: Będzie po angielsku... zobaczymy, czy zrozumieją... ;) Mam jeszcze jedno pytanie - jak wygląda przekraczanie granicy węgierski-rumuńskiej? I może ma ktoś jakieś sprawdzone noclegi w innych rumuńskich miastach - po wystawie planujemy pozwiedzać trochę... Quote
pieski2 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Na granicy sprawdzają tylko dowody osobiste .Psów nawet nie zobaczyli i nie interesowali się.Ja po prostu nic o nich nie mówiłam.- Quote
narisowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='skubi'] jak wygląda przekraczanie granicy węgierski-rumuńskiej? I może ma ktoś jakieś sprawdzone noclegi w innych rumuńskich miastach - po wystawie planujemy pozwiedzać trochę...[/quote] granica - bezproblemowa ;) na zwiedzanie polecam transylwanię z trasą transfogarską, jest co oglądać !!! noclegi: [url=http://www.ruraltourism.ro/]Rural tourism in ROMANIA[/url] to stronka rumuńskiej agroturystyki. myśmy spali w giura raului u mari macrea, czy jakoś tak... własnie z tego portalu i w poenari - u stóp prawdziwego zamku drakuli, ale tu to zajechaliśmy do pierwszego lepszego pensjonaty - do wyboru do koloru w miasteczku. jest jeszcze taka stronka: [url=http://www.antrec.ro/]Agroturism Romania Turism Rural ANTREC | Budget Romania accommodation in Romania tourism ANTREC[/url] w górach przy drodze stoją stragany , a na nich "dziwne" napoje w butelkach po coca coli , sprite, czy tam innych - polecam - wyśmienite trunki !!! afine i palinka:drinka: no i ser!!! palce lizać, czasem w słoikach baranie jaja - smakowite i kiełbaski z osiołka :sabber: Quote
MEGNUM Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 No my jednak spimy w hotelu Astoria. Kogo tam spotkamy?:cool3: Quote
narisowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='MEGNUM']No my jednak spimy w hotelu Astoria. Kogo tam spotkamy?:cool3:[/quote] a w jakiej cenie ta astoria, jeśli można spytać, bo to samo centrum satu mare ? Quote
MEGNUM Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='narisowa']a w jakiej cenie ta astoria, jeśli można spytać, bo to samo centrum satu mare ?[/quote] My za dwójkę + dostawka płacimy 78 euro. Mamy wielki pokój z wejściem na górę, taki jakby 2 poziomowy, z własną łazienką i psy są za free oczywiście w pokoju i parking strzeżony. Quote
Marihuana Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='MEGNUM']My za dwójkę + dostawka płacimy 78 euro. Mamy wielki pokój z wejściem na górę, taki jakby 2 poziomowy, z własną łazienką i psy są za free oczywiście w pokoju i parking strzeżony.[/quote] hoho my tezzz :) Takze sie widzimy. I polska ekipa baaaalllluuujeeee :eviltong: Quote
MEGNUM Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Marihuana']hoho my tezzz :) Takze sie widzimy. I polska ekipa baaaalllluuujeeee :eviltong:[/quote] Hohohohoooooo no to będzie się działo:multi: My na 2 noce piątek/sobota i sobota/niedziela. Kogo zabierasz? Tylko młodą czy jeszcze może Leonka? Quote
narisowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 a ja się pochwalę :eviltong: znam swoją stawkę :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Reni Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Pochwal sie skąd!!!! Plizzzzz Właśnie szperam po ich stronie i nie mogę znaleźć stawek w rasach. Masz może gr. VI? Quote
MEGNUM Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='narisowa']a ja się pochwalę :eviltong: znam swoją stawkę :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] O Żeszszsz..... ja też tak chcę:placz: Quote
efra-husky Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ja też znam swoją stawkę ilościową :evil_lol: Quote
Recommended Posts