Jump to content
Dogomania

25-26.04.2009 2xCACIB SATU MARE - Rumunia

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JOLY']Jeśli mogłabyś sprawdzić stawkę bearded collie, z góry dziękuję!:lol:[/quote]

w sumie 4 sztuki:
psy:
kl. młodzieży - labanc volgyi boss
kl.pośrednia:
labanc volgyi gentelmann
oba w rękach rumuna z bukaresztu
kl.championów - arlem de chester
suki kl. championów - wookiee gang buterfly
pies i suka z championów w rekach białorusinki z mińska

Posted

Sluchajcie... z powodu niestety nie oczekiwanych wydarzen moja znajoma szuka pilnie miejsca 1 osoba + pies na wystawe (suczka) pies przyjazny i do ludzi i psiakow [SIZE=6][COLOR=Red]PILNE[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='narisowa']my mieliśmy większy domek, u nas było 5 łóżek - 3 osoby i 2 psy - każdy miał swoje wyrko :evil_lol:
w domku jedno wielkie pomieszczenie, ale sporo miejsca. łazienka tak jak kasia pisała - w tym żółtym budynku. z parkingiem nie ma problemu - wjeżdża się i staje gdzie kto chce :lol:
megnum - spokojnie ;)[/quote]
A czy mogłabyś podpowiedzieć jak to zarezerwować!!! Będziemy wdzięczni i "jakoś" się zrewanżujemy;)

Posted

[quote name='blaira']Sluchajcie... z powodu niestety nie oczekiwanych wydarzen moja znajoma szuka pilnie miejsca 1 osoba + pies na wystawe (suczka) pies przyjazny i do ludzi i psiakow [SIZE=6][COLOR=red]PILNE[/COLOR][/SIZE][/quote]

[SIZE=6][COLOR=seagreen]Ja moge zabrać 1 osobe + psa - prosze o kontakt[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=seagreen][/COLOR][/SIZE]

[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

[quote name='EwaEK']A czy mogłabyś podpowiedzieć jak to zarezerwować!!! Będziemy wdzięczni i "jakoś" się zrewanżujemy;)[/quote]
na ich stronie masz zakładkę rezervari:
[url=http://www.baileacas.unio.ro/]Baile Termale Acas[/url]
napisz maila ;)

Posted

[quote name='JOLY']Orientujecie się może, czy podają wcześniej jakąś stawke. Czy spis wystawców? Czy to u nich na zasadzie niespodzianki.[/quote]

Jola, zastanawiałam się, czy nie zrobić niespodzianki ;) - ale dla niecierpliwych i nie lubiących niespodzianek, mały 'bonus' :evil_lol: - my będziemy: psy, klasa championów: Blues :eviltong:

[quote]na ich stronie masz zakładkę rezervari:
[URL="http://www.baileacas.unio.ro/"][COLOR=#000000]Baile Termale Acas[/COLOR][/URL]
napisz maila ;-) [/quote]

Narisowa, wiesz może, w jakim języku maila napisać, by zrozumieli?

Posted

[quote name='skubi']
Narisowa, wiesz może, w jakim języku maila napisać, by zrozumieli?[/quote]

póki co to napisałam do nich po angielsku, ale jak znasz rumuński, byłoby lepiej ;)
na razie nie odpisali....
jak się nie odezwą, bedę dzwonić

Posted

Rumuński?... To prawie jak po chińsku :diabloti:

Będzie po angielsku... zobaczymy, czy zrozumieją... ;)

Mam jeszcze jedno pytanie - jak wygląda przekraczanie granicy węgierski-rumuńskiej?

I może ma ktoś jakieś sprawdzone noclegi w innych rumuńskich miastach - po wystawie planujemy pozwiedzać trochę...

Posted

[quote name='skubi'] jak wygląda przekraczanie granicy węgierski-rumuńskiej?

I może ma ktoś jakieś sprawdzone noclegi w innych rumuńskich miastach - po wystawie planujemy pozwiedzać trochę...[/quote]
granica - bezproblemowa ;)
na zwiedzanie polecam transylwanię z trasą transfogarską, jest co oglądać !!!
noclegi:
[url=http://www.ruraltourism.ro/]Rural tourism in ROMANIA[/url]
to stronka rumuńskiej agroturystyki. myśmy spali w giura raului u mari macrea, czy jakoś tak... własnie z tego portalu i w poenari - u stóp prawdziwego zamku drakuli, ale tu to zajechaliśmy do pierwszego lepszego pensjonaty - do wyboru do koloru w miasteczku.
jest jeszcze taka stronka:
[url=http://www.antrec.ro/]Agroturism Romania Turism Rural ANTREC | Budget Romania accommodation in Romania tourism ANTREC[/url]
w górach przy drodze stoją stragany , a na nich "dziwne" napoje w butelkach po coca coli , sprite, czy tam innych - polecam - wyśmienite trunki !!! afine i palinka:drinka:
no i ser!!! palce lizać, czasem w słoikach baranie jaja - smakowite i kiełbaski z osiołka :sabber:

Posted

[quote name='MEGNUM']No my jednak spimy w hotelu Astoria.
Kogo tam spotkamy?:cool3:[/quote]
a w jakiej cenie ta astoria, jeśli można spytać, bo to samo centrum satu mare ?

Posted

[quote name='narisowa']a w jakiej cenie ta astoria, jeśli można spytać, bo to samo centrum satu mare ?[/quote]

My za dwójkę + dostawka płacimy 78 euro. Mamy wielki pokój z wejściem na górę, taki jakby 2 poziomowy, z własną łazienką i psy są za free oczywiście w pokoju i parking strzeżony.

Posted

[quote name='MEGNUM']My za dwójkę + dostawka płacimy 78 euro. Mamy wielki pokój z wejściem na górę, taki jakby 2 poziomowy, z własną łazienką i psy są za free oczywiście w pokoju i parking strzeżony.[/quote]

hoho my tezzz :) Takze sie widzimy. I polska ekipa baaaalllluuujeeee :eviltong:

Posted

[quote name='Marihuana']hoho my tezzz :) Takze sie widzimy. I polska ekipa baaaalllluuujeeee :eviltong:[/quote]

Hohohohoooooo no to będzie się działo:multi:
My na 2 noce piątek/sobota i sobota/niedziela.
Kogo zabierasz? Tylko młodą czy jeszcze może Leonka?

Posted

[quote name='narisowa']a ja się pochwalę :eviltong:
znam swoją stawkę :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

O Żeszszsz..... ja też tak chcę:placz: