Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tu jak zawsze miło, przyjemnie, miłość kwitnie:loveu::eviltong:

u mnie na 100% nic się nie da zrobic, wolne to będę miała jak się zwolnię:angryy::-(
a że 150 zł piechota nie chodzi to mam nadzieje że ktoś na moje miejsce wskoczy, może ktoś jeszcze chce sobie osobę towarzyszącą zabrać??:cool3:

Posted

[quote name='olekg89']Zniżyłem się do poziomu mojej nowej koleżaneczki:loveu:[/quote]
żeby się zniżyć trzeba najpierw go mieć jak napisała Barabara
ja chyba się uzależniłam od tego wątku-zawsze najpierw tu zaglądam wchodząc na neta
no nic, spacer z psem był, teraz czas pomyć naczynia i ogarnąć wszystko bo mama przyjeżdża.
kto mi pomoże?Olek może jesteś chętny, przeszkole Cię na służącego:P

Posted

[quote name='Karilka']Olek zachowujesz sie jak przedszkolak:roll:.
O co Ci znowu chodzi?[/QUOTE]

karilka, się nie przejmuj ;) on będzie tak zawsze, wszędzie, taki olusia urok. Albo się pogodzisz albo będziesz toczyć walkę z wiatrakiem ;)

Posted

no właśnie niestety Olek tak ma:roll:

jak to czytam wszystko to mi aż ręce opadają, lecz mam (pewnie znikomą) nadzieję że na zlocie Oleczek sie uspokoi, bo średnio mi sie chce jechać na te 3 dni oglądać nienawiść Olka do wszystkiego co się rusza, co tylko powie coś nie tak..:shake::shake:

Posted

[quote name='komar']no właśnie niestety Olek tak ma:roll:

jak to czytam wszystko to mi aż ręce opadają, lecz mam (pewnie znikomą) nadzieję że na zlocie Oleczek sie uspokoi, bo średnio mi sie chce jechać na te 3 dni oglądać nienawiść Olka do wszystkiego co się rusza, co tylko powie coś nie tak..:shake::shake:[/quote]
nie tak czyli nie po jego myśli:) a poza tym ja nie jestem co tylko kto:P
Oleczku, słonko, do zlotu mówisz (widziałam te nadziubdziane literki), się zobaczy, ale skoro ty już tak masz to będę musiała się przyzwyczaić i nauczyć się odpowiednio dużo cietych ripost coby nie być gorsza

Posted

[quote name='basiapron']Oleczku, słonko, do zlotu mówisz (widziałam te nadziubdziane literki), się zobaczy, ale skoro ty już tak masz to będę musiała się przyzwyczaić i nauczyć się odpowiednio dużo cietych ripost coby nie być gorsza[/quote]

tego nie można sie nauczyć :shake: to trzebać mieć we krwi, Aleksander urodził się z tym :loveu::loveu::loveu::diabloti:

a tu jak zawsze milutko :multi:

Posted

[quote name='komar']no właśnie niestety Olek tak ma:roll:

jak to czytam wszystko to mi aż ręce opadają, lecz mam (pewnie znikomą) nadzieję że na zlocie Oleczek sie uspokoi, bo średnio mi sie chce jechać na te 3 dni oglądać nienawiść Olka do wszystkiego co się rusza, co tylko powie coś nie tak..:shake::shake:[/quote]
Komarku, jak możesz pisać takie rzeczy o Olku. :-o
Narażasz się w ten sposób na jego zemstę. Oluś przestanie Cię loffciać. :evil_lol:

[SIZE=1][COLOR=lightblue]A tak serio, to jest w tym co napisałeś trochę racji.[/COLOR][/SIZE] ;)

Posted

[quote name='Patikujek']
u mnie na 100% nic się nie da zrobic, wolne to będę miała jak się zwolnię:angryy::-(
a że 150 zł piechota nie chodzi to mam nadzieje że ktoś na moje miejsce wskoczy, może ktoś jeszcze chce sobie osobę towarzyszącą zabrać??:cool3:[/quote]
Ja kce jechać...:razz: Ym...no cóż, jeszcze o tym z rodzicami nie gadałam, ale czemu nie...a bierze ktoś suszarke do włosów? :cool3: Hm...:diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie'][B][SIZE=7][COLOR=Magenta]29/30 [/COLOR][/SIZE][/B]

jejeje wygrałam :loveu:[/quote]
Gdybym była złośliwa...
[COLOR=Pink]
[/COLOR][SIZE=1][COLOR=Pink]29/30
[/COLOR]
:evil_lol:
[/SIZE]

Posted

[quote name='dog193']Gdybym była złośliwa...
[COLOR=Pink]
[/COLOR][SIZE=1][COLOR=Pink]29/30
[/COLOR]
:evil_lol:
[/SIZE][/quote]
nieee, mój post był o równiutkiej 00:00 :loveu: a to, że Twój skoczył przed mój to każdy głupi wie :eviltong:

Posted

[quote name='basia bonnie']nieee, mój post był o równiutkiej 00:00 :loveu: a to, że Twój skoczył przed mój to każdy głupi wie :eviltong:[/quote]
Ale dogo pokazuje 00:05 :razz:

Wiem przecież, żartuje sobie tylko ;)

Edit: Ale, że mozna przeskoczyć samego siebie, to nie wiedziałam :-o