Karilka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 .. i bijesz się o łopatkę w piaskownicy:evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Skąd wiesz?:-(O ty to pewnie twoja sprawka ,że moja łopatka zaginęła :-(:evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Tu jak zawsze miło, przyjemnie, miłość kwitnie:loveu::eviltong: u mnie na 100% nic się nie da zrobic, wolne to będę miała jak się zwolnię:angryy::-( a że 150 zł piechota nie chodzi to mam nadzieje że ktoś na moje miejsce wskoczy, może ktoś jeszcze chce sobie osobę towarzyszącą zabrać??:cool3: Quote
basiapron Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='olekg89']Zniżyłem się do poziomu mojej nowej koleżaneczki:loveu:[/quote] żeby się zniżyć trzeba najpierw go mieć jak napisała Barabara ja chyba się uzależniłam od tego wątku-zawsze najpierw tu zaglądam wchodząc na neta no nic, spacer z psem był, teraz czas pomyć naczynia i ogarnąć wszystko bo mama przyjeżdża. kto mi pomoże?Olek może jesteś chętny, przeszkole Cię na służącego:P Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Barbara pisała to apropos twojej osoby:cool3: Quote
basiapron Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='olekg89']Barbara pisała to apropos twojej osoby:cool3:[/quote] a ja piszę a propos Twojej, to chyba oczywiste Quote
Unbelievable Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Karilka']Olek zachowujesz sie jak przedszkolak:roll:. O co Ci znowu chodzi?[/QUOTE] karilka, się nie przejmuj ;) on będzie tak zawsze, wszędzie, taki olusia urok. Albo się pogodzisz albo będziesz toczyć walkę z wiatrakiem ;) Quote
komar Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 no właśnie niestety Olek tak ma:roll: jak to czytam wszystko to mi aż ręce opadają, lecz mam (pewnie znikomą) nadzieję że na zlocie Oleczek sie uspokoi, bo średnio mi sie chce jechać na te 3 dni oglądać nienawiść Olka do wszystkiego co się rusza, co tylko powie coś nie tak..:shake::shake: Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Dobra rozejm basiu [SIZE=1][COLOR=Wheat]do zlotu[/COLOR]:diabloti:[/SIZE] Quote
basiapron Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='komar']no właśnie niestety Olek tak ma:roll: jak to czytam wszystko to mi aż ręce opadają, lecz mam (pewnie znikomą) nadzieję że na zlocie Oleczek sie uspokoi, bo średnio mi sie chce jechać na te 3 dni oglądać nienawiść Olka do wszystkiego co się rusza, co tylko powie coś nie tak..:shake::shake:[/quote] nie tak czyli nie po jego myśli:) a poza tym ja nie jestem co tylko kto:P Oleczku, słonko, do zlotu mówisz (widziałam te nadziubdziane literki), się zobaczy, ale skoro ty już tak masz to będę musiała się przyzwyczaić i nauczyć się odpowiednio dużo cietych ripost coby nie być gorsza Quote
Mysia_ Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='basiapron']Oleczku, słonko, do zlotu mówisz (widziałam te nadziubdziane literki), się zobaczy, ale skoro ty już tak masz to będę musiała się przyzwyczaić i nauczyć się odpowiednio dużo cietych ripost coby nie być gorsza[/quote] tego nie można sie nauczyć :shake: to trzebać mieć we krwi, Aleksander urodził się z tym :loveu::loveu::loveu::diabloti: a tu jak zawsze milutko :multi: Quote
Asia & Ginger Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='komar']no właśnie niestety Olek tak ma:roll: jak to czytam wszystko to mi aż ręce opadają, lecz mam (pewnie znikomą) nadzieję że na zlocie Oleczek sie uspokoi, bo średnio mi sie chce jechać na te 3 dni oglądać nienawiść Olka do wszystkiego co się rusza, co tylko powie coś nie tak..:shake::shake:[/quote] Komarku, jak możesz pisać takie rzeczy o Olku. :-o Narażasz się w ten sposób na jego zemstę. Oluś przestanie Cię loffciać. :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=lightblue]A tak serio, to jest w tym co napisałeś trochę racji.[/COLOR][/SIZE] ;) Quote
Asia & Ginger Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='olekg89']Asiu,Komarku:shake:[/quote] Wiem, że i tak nas loffciasz. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Karilka-masz pecha:cool3::cool3::cool3:Bo jade na zlot autkiem:cool3:I zapasy bd miał ze sobą:cool3: Quote
Karilka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Nie martwcie się. Do biedronki ma daleko, więc zanim obróci z dostawą VIPÓW to troche spokoju będzie:evil_lol: Quote
Bewarka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Patikujek'] u mnie na 100% nic się nie da zrobic, wolne to będę miała jak się zwolnię:angryy::-( a że 150 zł piechota nie chodzi to mam nadzieje że ktoś na moje miejsce wskoczy, może ktoś jeszcze chce sobie osobę towarzyszącą zabrać??:cool3:[/quote] Ja kce jechać...:razz: Ym...no cóż, jeszcze o tym z rodzicami nie gadałam, ale czemu nie...a bierze ktoś suszarke do włosów? :cool3: Hm...:diabloti: Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Bierzemy maszynke do włosów i pobawimy sie w oświęcim:diabloti: Quote
rose Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Komar z Asia niczym siostra Antonina z rozlewni wody święconej:eviltong: Quote
dog193 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='basia bonnie'][B][SIZE=7][COLOR=Magenta]29/30 [/COLOR][/SIZE][/B] jejeje wygrałam :loveu:[/quote] Gdybym była złośliwa... [COLOR=Pink] [/COLOR][SIZE=1][COLOR=Pink]29/30 [/COLOR] :evil_lol: [/SIZE] Quote
basia bonnie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='dog193']Gdybym była złośliwa... [COLOR=Pink] [/COLOR][SIZE=1][COLOR=Pink]29/30 [/COLOR] :evil_lol: [/SIZE][/quote] nieee, mój post był o równiutkiej 00:00 :loveu: a to, że Twój skoczył przed mój to każdy głupi wie :eviltong: Quote
basia bonnie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [B][SIZE=7][COLOR=Magenta]29/30 [/COLOR][/SIZE][/B] jejeje wygrałam :loveu: Quote
dog193 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='basia bonnie']nieee, mój post był o równiutkiej 00:00 :loveu: a to, że Twój skoczył przed mój to każdy głupi wie :eviltong:[/quote] Ale dogo pokazuje 00:05 :razz: Wiem przecież, żartuje sobie tylko ;) Edit: Ale, że mozna przeskoczyć samego siebie, to nie wiedziałam :-o Quote
Recommended Posts