basia bonnie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='basiapron'] a nie tak jak wy-banda dzieciaków:eviltong:[/quote] taa i może to też było tylko do Olka? :evil_lol: na nikogo nie mówiłas, że dzieciaki i gówniarze, tylko na Olka :diabloti: Olek, dobrze wiedzieć że jesteś liczbą mnogą :lol: Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='olekg89']Jesli okreslenie dupa jest dla ciebie obrażliwe to bardzo mi przykro:-( Wiesz wolałbym ,żeby miała 30 lubie dojrzałe:diabloti: I nie tylko do mnie pisałaś gówniarzu więc teraz nie ściemniaj. Muszę ci powiedzieć ,że ze zlotu zrobie ci piekło uwierz mi ,zresztą nie tylko ja:)Jaką bronią wojujesz od takiej giniesz moja droga:)A ja potrafię się mścić wierz mi:)[/quote] mogę nei jechać, tyle że zaliczki nie zwracają a to byłby dla mnie problem bo jak już pisałam moje źródła utrzymania nie są najlepsze mogę jechać i poznać Cię osobiście, tyle że to już zalezy od Ciebie czy od razu reagujesz agresywnie na ludzi do których się zraziłeś, ja z reguły nie bo już mnie nauczono że moje pierwsze wrażenie zawsze jest mylne (drugie często też) trzecia sprawa-jak widzisz,staram się w miarę możliwości wszystko odkręcić stosując jakieś argumenty nei wiem czy zauważyliście ale jadę na zlot pierwszy raz (bądź nie jadę) i myślałam że skoro nabijacie się ze wszystkich (że Esterka jest gruba i takie tam do innych) to że nabijanie się jest dozwolone, może mylnie odczytałam więc [B]przepraszam[/B] jeśli kogoś uraziłam, dodatkowo uprzedzam że nie umiem przepraszać na żywo, i że często się zdaża że coś palnę co potem wychodzi gorzej niż myślałam następnym razem nie będę się nabijać bo widzę że tu ograniczone grono ma do tego prawa:oops: Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='basia bonnie']taa i może to też było tylko do Olka? :evil_lol: na nikogo nie mówiłas, że dzieciaki i gówniarze, tylko na Olka :diabloti: Olek, dobrze wiedzieć że jesteś liczbą mnogą :lol:[/quote] post wyżej-błędnie zrozumiałam że mozna się tu ponabijać z jakichś cech.hmmm w sumie tak sobie przemyślałam, i powiedzmy że nie było by tego że ja się nabijałam (bo przecież innym wolno) tylko inni by zaczęli się nabijać ze mnie że jestem stara. nie wzięłabym tego do siebie tylko ponabijała się też z siebie (jestem tego pewna) owszem-jest jedna rzecz z której jakbyście się u mnie nabijali to bym to bardzo do siebie wzięła:oops: Quote
polciuaa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='basia bonnie']taa i może to też było tylko do Olka? :evil_lol: na nikogo nie mówiłas, że dzieciaki i gówniarze, tylko na Olka :diabloti: Olek, dobrze wiedzieć że jesteś liczbą mnogą :lol:[/quote] No Baśka wiesz co?! Nie wiedziałaś,że Olka sklonowali?!:diabloti: Quote
rose Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='basiapron'] to że się ucieszyłam że komar ma 23 lata to zrozumiałe-powiedzmy że na którymś z pokazanych zdjęć zobaczyłeś panienkę która wpadła w Twoje gusta, wolałbyś żeby miała 30 lat lub 12 lat czy żeby była w [/quote] ja w takim wypadku wolałabym, żeby facet moich westchnień był starszy ode mnie :diabloti: [quote name='basiapron'] i jeszcze raz do rose-stypendium naukowe to moje źródło utrzymania i się nim nie chwale,znajdz mi cytat (nie wyrwany z kontekstu) gdzie się nim pochwaliłam. i posłuchaj sobie piosenki otto (bo już dawno pisałam że to że jestem sprytna i wybitna się z niej wzięło)-[/quote] no już lece przegrzebywać wszystkie strony:eviltong: wiesz tyle razy było przez Ciebie wspominane o tym stypendium ze już to sie nudne robiło:eviltong: [quote name='basiapron']ona pociesznie wpada w ucho i sama stwierdzisz że też jesteś sprytna i wybitna.można sobie podśpiewywać:)[/quote] nie przymilaj się:diabloti: Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 nie przymilam się, stwierdzam fakt o sprawie stypendium gadałam z Karliką na wątku i była to zwykła dyskusja z nią tak samo jak ktoś tu dialogował o sprzedaży telefnu. drugi raz wspomniałam znów o nim jak mówiłaś żeby pieniądze wpłacać-powiedziałam że czekam na stypendium i było to raczej stwierdzenie faktu żebyś wiedziała że mogę później wpłacić. umiem się przyznawać do błędów (mam czasem takie przebłyski inteligencji) i tak jak już wspomniałam-brnęłam w głupotę myśląc że nabijanie się jest dozwolone. Quote
Karilka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='basiapron']niestety chyba nie ja,ja mam coś innego o czym zapomniałaś pewnie już dawno,a ja tego nie wystawiłam drugi raz bo jakoś się nie zeszło [/quote] Ahh... a już myślałam...:shake: Zgubiłam kogoś z perfumami, za które zapłaciłam 5 mies. temu.:oops: Tej, tej. Stadko! Wyluzujta troszku!:mad: Przecież to ZLOT DOGOMANIAKÓW nie prywatnej grupki. Ja tam chce Basie na Zlocie [COLOR=Silver]bo coś dla mnie ma[/COLOR] :evil_lol: Dodam, jeszcze, że wszyscy co się z siebie tu nabijają, znają się w realu. Rozmawiali ze sobą na żywo i nie sa postaciami wirtualnymi. Z racji tego, ze Basiu jedziesz pierwszy raz, nikt nie wie jaka jesteś, kim jesteś, jakie masz poczucie humoru.. A tak ogólnie... zmieńmy temat, co? Quote
olekg89 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Twoja obecne tłumaczenie się jest żałosne.Przestraszyłaś się tego ,że zniszczę ci psychikę i cały wyjazd.I na przeprosiny ci się zebrało. Od razu cię nie pojadę obiecuję:):cool3:Może Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='olekg89']Twoja obecne tłumaczenie się jest żałosne.Przestraszyłaś się tego ,że zniszczę ci psychikę i cały wyjazd.I na przeprosiny ci się zebrało. Od razu cię nie pojadę obiecuję:):cool3:Może[/quote] ej, wytłumacz mi czemu jest "żałosne" nie chodzi o to że się przestraszyłam (już nie wiem który raz o tym wspominasz) ale tak jak dogomanka mówi-nie chce żebyśmy zjebali wyjazd wszystkim przepraszam bo rzeczywiście zrozumiałam że przesadziłam myśląc że można się tu ponabijać (a stąd sie to wszystko wzięło,to nie było celowe) co do pojechania mnie-chcesz,to mozemy wyjaśnić sprawę na zjezdzie, przy piwie,dla mnie to nie problem, nie wiem jak ty [B]na forum po raz kolejny podkreślam że to nie było celowe tylko chwyciłam waszego bakcyla nabijania się ze wszystkiego [/B]bo mi to obojętne w jakim wieku są ludzie, myślałam że mogę tak jak inni :shake: Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Karilka'] Dodam, jeszcze, że wszyscy co się z siebie tu nabijają, znają się w realu. Rozmawiali ze sobą na żywo i nie sa postaciami wirtualnymi. Z racji tego, ze Basiu jedziesz pierwszy raz, nikt nie wie jaka jesteś, kim jesteś, jakie masz poczucie humoru.. A tak ogólnie... zmieńmy temat, co?[/quote] chcę wyjaśnić sprawę,poki jest świeża jaka jestem-no właśnie, jestem osobą ironiczną i sarkastyczną,i takie też mam poczucie humoru, uprzedzam żeby nikt się nie czuł urażony na zjeździe jak znów rzucę jakieś hasło,prosze mówić od razu że się coś nie podoba bo ja na przykład na stwierdzenie typu "fajne masz kolczyki" odpowiadam "wiem,bo moje" co ktoś znów moze uznać za wywyższanie się i takie tam ps. powtarzam sie jeśli chodzi o słownictwo bo mam ograniczony zasób słów ps2.idę z piesem na tą obrzydliwą pogodę ps3. wrócę bo chce dokończyć temat Quote
olekg89 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 :cool3::cool3:Jak ja z Basią pokażemy ci sarkazm i ironie to zobaczysz co to sarkazm i irinia.:cool3::cool3: Quote
Asia & Ginger Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Olek, czy Ty czasem nie przesadzasz? Koniecznie chcesz znaleźć sobie jakąś ofiarę? Czepiacie się jak rzep psiago ogona. :cool1: Trochę więcej luzu. :cool3: Ten wyjazd ma być przyjemny, a już się robi niefajnie. :shake: Chyba muszę przetrzepać komuś skórę. :mad: Quote
Karilka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Basia, nie ma raczej ograniczonych umysłowo ludzi na Zlocie, każdy będzie umiał Cie poznać.:evil_lol: Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='olekg89']:cool3::cool3:Jak ja z Basią pokażemy ci sarkazm i ironie to zobaczysz co to sarkazm i irinia.:cool3::cool3:[/quote] wiesz, tylko odróżnij to od hamstwa bo o dziewczynie/kobiecie dupa się nie mówi.chyba że sobie tego życzy. i już daj sobie spokój z tym odgryzaniem się-chciałam się wytłumaczyć nawet jesli wg Ciebie to jest "żałosne" ale popełniłam błąd, przyznaje się do tego, nie chcę urazić ludzi widocznie nabijanie się z innych jest dozwolone dla elity tylko wiecie, zlot ma być dla wszystkich... Quote
polciuaa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Olek, czy Ty czasem nie przesadzasz? Koniecznie chcesz znaleźć sobie jakąś ofiarę? Czepiacie się jak rzep psiago ogona. :cool1: Trochę więcej luzu. :cool3: Ten wyjazd ma być przyjemny, a już się robi niefajnie. :shake: Chyba muszę przetrzepać komuś skórę. :mad:[/quote] Dokładnie tak samo uważam. Dodałabym coś jeszcze,ale nie chce się pchac w bezsneensowne przepychanki słowne.:roll: Amen. Quote
olekg89 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 A Estera i Ania lubią jak się o nich mówi dupa:cool3: Quote
rose Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Karilka']Basia, nie ma raczej o[B]graniczonych umysłowo ludzi na Zlocie,[/B] każdy będzie umiał Cie poznać.:evil_lol:[/quote] nie byłabym tego taka pewna:diabloti: Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='rose']nie byłabym tego taka pewna:diabloti:[/quote] czyli znowu zaczyna[B]cie[/B] nabijanie się z innych? nie włączam się bo znów będzie afera [quote name='olekg89']A Estera i Ania lubią jak się o nich mówi dupa:cool3:[/quote] a ile znasz dziewczyn które to lubią? bo widzisz,to tak jakbym na Ciebie powiedziała kutas.przynajmniej wg mnie. bez urazy znowu.przedstawiam SWOJE zdanie ps. nienawidze skaczących postów:shake: Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='dogomanka_']Wiesz,ale to inaczej brzmi jak znasz tę osobę a jak praktycznie nico niej nie wiesz.;) W sumie ja np. jakby powiedział tak do mnie stary przyjaciel to bym to olala,ale jakby powiedział to obcy koleś to mogłabym całkiem inaczej zareagowac.;)[/quote] tak,to ma duże znaczenie chociaż ja znajomym też nie pozwoliłabym, TŻ-towi tym bardziej rose-a jaki to zawód? to co? dostanę zaliczkę z powrotem czy musze z wami wytrzymac na zjeździe? Quote
rose Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='basiapron']czyli znowu zaczyna[B]cie[/B] nabijanie się z innych? nie włączam się bo znów będzie afera [/quote] zboczenie zawodowe po prostu:eviltong: Quote
polciuaa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='olekg89']Hmmm chyba wszystkie moje kolezanki:)[/QUOTE] Wiesz,ale to inaczej brzmi jak znasz tę osobę a jak praktycznie nico niej nie wiesz.;) W sumie ja np. jakby powiedział tak do mnie stary przyjaciel to bym to olala,ale jakby powiedział to obcy koleś to mogłabym całkiem inaczej zareagowac.;) Quote
olekg89 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Anka jest ssakiem leśnym.I baaaardzo płochliwym stworzonkiem ,które na widok radiowozu ucieka w las:)Bo boi się piesków:cool3: Quote
polciuaa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='rose']zboczenie zawodowe po prostu:eviltong:[/quote] wada fabryczna.:evil_lol: Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='olekg89']Anka jest ssakiem leśnym.I baaaardzo płochliwym stworzonkiem ,które na widok radiowozu ucieka w las:)Bo boi się piesków:cool3:[/quote] to pewnie [U]jeż[/U] zgadłam? dobra, ja idę spać, jutro świadkuje i musze wszystko na ostatnią chwile przygotowac sobie (nie chwalę się!!!) nie cierpię skaczących postów:/ Olek-ty zawsze taki agresywny jesteś? bo nabijanie się nabijaniem,ironia i sarkazm też ok, ale taka agresja w tym wszystkim? nie uważam teraz że już jest "po" ale sądzę że skoro już wyjaśniłam dlaczego tak postąpiłam to zostało to zrozumiane,przynajmniej w większości i po namyśle dobranoc wszystkim złym i dobrym niech wam się przyśni biedronka Quote
Recommended Posts