olekg89 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Basiu zadarłaś z nami :razz:Więć gorzko tego pożałujesz. Bo my jesteśmy hardcory Quote
Estera Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='basia bonnie'] Jak ja Cię lofciam kofciam za szczerość :loveu:[/quote]Mam syndrom Twojej mamy- nie ważne za co, ważne, że w ogóle loffciasz :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='olekg89']Basiu zadarłaś z nami :razz:Więć gorzko tego pożałujesz. Bo my jesteśmy hardcory[/quote] VIPmafia :evil_lol: Quote
rose Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Ale będzie fajnie:D jak ja lubie takie akcje:D Quote
Estera Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='rose']Ale będzie fajnie:D jak ja lubie takie akcje:D[/quote] Przyjmujemy zakłady! Kto wygra? :cool3: SłitOlek&SłitBasia vs Basiapron Daje 100 zł na Słitaśnych :loveu: Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Estera']Przyjmujemy zakłady! Kto wygra? :cool3: SłitOlek&SłitBasia vs Basiapron Daje 100 zł na Słitaśnych :loveu:[/quote] lol:) ale miss mokrego podkoszulka to na pewno będzie moja działka:P nie no,za stara jestem na takie zabawy:evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Masz jakiś problem związany ze swoim wiekiem widze.:shake:Bo ciągle podkreślasz ,że masz te żałosne 23lata. Quote
rose Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='olekg89']Masz jakiś problem związany ze swoim wiekiem widze.:shake:Bo ciągle podkreślasz ,że masz te żałosne 23lata.[/quote] I ciągle dajesz nam do zrozumienia, że jesteśmy młodsi.. jeśli sadzisz, że jedziesz na zlot z przedszkolem, rozwydrzonymi dzieciakami, to niestety, ale masz mylne wrażenie.. Quote
olekg89 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Niech se myśli co chce... Ale na pewno takim podejściem nie będzie się bawić tak jak my. Grupa Vipów ma dużą rozpiętośc wiekową 14-26lat i wszyscy się potrafią dogadać. Może jej czegoś brakuje?? Bo "baba bez bolca dostaje pier...lca":lol: Quote
Estera Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ktoś ma tu jakieś kompleksy... Jeżeli to co mówimy i robimy jest dla Ciebie dziecinne, to nie wiem co ma powiedzieć Asia :cool3: Która umie dogadać się z każdym i nie twierdzi "jestem za stara" . Zresztą wiek o niczym nie świadczy, czego jesteś dobrym przykładem :) I chyba nie będziesz się dobrze bawić na zlocie....z bandą dzieci :roll: Quote
Unbelievable Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 A tu zawsze jakieś kłótnie :loveu: jak ja was kocham :loveu: Quote
olekg89 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Tinka dlatego pasujesz do naszego domku:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='rose']chętnie bym pojechała, tylko, ze ja w piątek nie dam rady, a wtedy są najlepsze koncerty..:-([/quote] ojjj... ja mam nadzieje, że w ogóle będę miała kase, żeby jechać :roll: [quote name='basia bonnie']z Czarkiem, Dolarem i Mopem nie wygrasz :cool3:[/quote] z Czarkiem i Dolarem może jakimś cudem... ale z mopem napewno nie :shake: [quote name='Estera']Niektórzy mają taką taktykę :eviltong: Ale Basia chyba jeszcze nie wie i nie zdaje sobie sprawy jakie są nasze pupilki :loveu: Już się nie mogę doczekać tego odegrania :loveu: W sumie z naszego domku to tylko Asi nie trzeba się bać. Ja samym wyglądem odstraszam :evil_lol:[/quote] sama prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Tinka:)']A tu zawsze jakieś kłótnie :loveu: jak ja was kocham :loveu:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: musze jechać.... bo widze, że będzie ostra jazda :evil_lol::diabloti: Quote
gops Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ej ale to wy w jakis sposob troche najechaliscie na Basie , ona tylko nie wiedziala co odpisac i tak wyszlo dziwnie ;) takie jest moje skromne zdanie mi tam luzik ,nie przeszkadza mi kto w jakim wieku jest ;) Quote
gops Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='olekg89']Gops-ona z 5razy pisała cały czas ,że z gówniarzami na zlocie będzie.Bo ona ma 23 lata łaaał.Sama się prosiła.[/quote] no ja wiem , czytam wszystko ale moim zdaniem ona tak napisala tylko dlatego bo nie wiedziala jak wybrnac z sytuacji ktora sie dziala ;) ale moge sie mylic a ja mam 17 lat i z gowniarzami sie nie zadaje :cool3::eviltong::lol: szkoda ze prawie wszyscy sa odemnie starsi :shake::lol: Quote
olekg89 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Gops-ona z 5razy pisała cały czas ,że z gówniarzami na zlocie będzie.Bo ona ma 23 lata łaaał.Sama się prosiła. Quote
gops Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Estera']Gops Basia Ci płaci ? :cool3: Wiesz, że adwokat może sporo zarobić? Jeśli nie, to czemu bronisz DOROSŁĄ osobę, "starą" jak sama to określiła? :cool3:[/quote] niestety mi nie placi :lol: ale mi szkoda jak kilka osob jedzie po jednej nawet jak zasluzyla , jak mi powie ze jestem gowniara bo wkoncu mlodsza od niej o 6 lat to wtedy sie wkurze i tez najade , ale ona to mowila pol zartem ;) koniec bo jeszcze mi sie dostanie :eviltong: Quote
Estera Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='gops']no ja wiem , czytam wszystko ale moim zdaniem ona tak napisala tylko dlatego bo nie wiedziala jak wybrnac z sytuacji ktora sie dziala ;) ale moge sie mylic a ja mam 17 lat i z gowniarzami sie nie zadaje :cool3::eviltong::lol: szkoda ze prawie wszyscy sa odemnie starsi :shake::lol:[/quote]Gops Basia Ci płaci ? :cool3: Wiesz, że adwokat może sporo zarobić? Jeśli nie, to czemu bronisz DOROSŁĄ osobę, "starą" jak sama to określiła? :cool3: Quote
olekg89 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ona 1 zaczęła pisać po tym jak komar dał swoją fote ,że w końcu ktoś w jej wieku itd. Dopiero po tym zaczęliśmy po niej jechać ,a nawet nie ,dopiero jak któryś raz napisała to samo. 1 raz jedzie na zlot i kozaczy jak nie wie nawet co na zlotach się dzieje i jak wyglądają od podszewki :angryy: Quote
Estera Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Oleczku-skarbeczku nie denerwuj się tak :loveu: Jeśli Wy to nazywacie jazdą, to ja nie wiem co oni ze mną kiedyś robili :loveu: :evil_lol: Quote
Estera Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='gops']niestety mi nie placi :lol: ale mi szkoda jak kilka osob jedzie po jednej nawet jak zasluzyla , jak mi powie ze jestem gowniara bo wkoncu mlodsza od niej o 6 lat to wtedy sie wkurze i tez najade , ale ona to mowila pol zartem ;) koniec bo jeszcze mi sie dostanie :eviltong:[/quote] :calus: Wiesz pół żartem czy nie pół żartem, pisanie tego w co drugim poście jest irytujące ;) Tym bardziej, że jak już Rose pisała, wiek o niczym nie świadczy. Quote
basia bonnie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='gops'] a ja mam 17 lat i z gowniarzami sie nie zadaje :cool3::eviltong::lol: szkoda ze prawie wszyscy sa odemnie starsi :shake::lol:[/quote] Hm czyli ze mną rozmawiać nie będziesz, bo jestem 2 lata młodsza od Ciebie, a więc gówniara? :roll: [quote name='olekg89']Ona 1 zaczęła pisać po tym jak komar dał swoją fote ,że w końcu ktoś w jej wieku itd. Dopiero po tym zaczęliśmy po niej jechać ,a nawet nie ,dopiero jak któryś raz napisała to samo. 1 raz jedzie na zlot i kozaczy jak nie wie nawet co na zlotach się dzieje i jak wyglądają od podszewki :angryy:[/quote] Oluś, pojazd to to jeszcze nie był..:evil_lol: my umiemy lepiej, prawda? :loveu: Ja nie chcę tu żadnego chamskiego pojazdu itp. bo jakoś nie mam ochoty żeby potem na zlocie była spieprzona atmosfera..:roll: No ale rzeczywiście coś jest nie tak. Basiu, jak już ktoś zauważył cały czas piszesz, że Ty taka stara, że my młodzi, gówniarze itd. ... skoro Ci nie odpowiada towarzystwo to po prostu się z nami nie zadawaj, a nie wymądrzaj się ciągle,jaka to Ty nie jesteś, bo masz 23 lata a inni mniej.. Na zlotach jest duża rozbieżność wiekowa (w tamtym roku było 12-25 nie licząc rodziców) i wiesz, jakoś nikt ani razu nie zwracał uwagi na to ile ktoś ma lat :roll: i nie było takich sytuacji, że np. Asia, która ma 26 stwierdziła, że nie będzie rozmawiać z Gordonową która ma bodajże 13.. Ideą zlotu jest się spotykać w większym dogomaniackim gronie, bez względu na to, czy ktoś ma lat 14 czy 23... I uwierz, że 13latki świetnie dogadywały się z 22 latkami :diabloti: Quote
rose Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Estera']:calus: Wiesz pół żartem czy nie pół żartem, pisanie tego w co drugim poście jest irytujące ;) Tym bardziej, że jak już Rose pisała, wiek o niczym nie świadczy.[/quote] Ale Esterka pamiętasz, że Basia jest najpiękniejsza i najmądrzejsza, bo w końcu dostawała stypendium naukowe przez 5 lat studiów o czym swojego czasu można było przeczytać także w co drugim poście..:roll::eviltong::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='rose']Ale Esterka pamiętasz, że Basia jest najpiękniejsza i najmądrzejsza, bo w końcu dostawała stypendium naukowe przez 5 lat studiów o czym swojego czasu także w co drugim poście..:roll::eviltong::evil_lol:[/quote] Anka dowaliłaś teraz :evil_lol::evil_lol: Basia już chyba zniechęcona do zlotu tak jak to było swego czasu z Gossią :evil_lol: Quote
Estera Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='rose']Ale Esterka pamiętasz, że Basia jest najpiękniejsza i najmądrzejsza, bo w końcu dostawała stypendium naukowe przez 5 lat studiów o czym swojego czasu można było przeczytać także w co drugim poście..:roll::eviltong::evil_lol:[/quote] Anka leże i kwicze :lol: Quote
Recommended Posts