Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote]Aleksandrossa, najpierw czytaj wątek, potem zadawaj durne pytania, na pierwszej stronie jest wszystko, miejsc już nie ma. [/quote]Nie wiem czemu się dziwicie... Całego wątku nie da się przeczytać bo 2/3 to same OT są... :/

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Estera']Oh, tego właśnie potrzebowałam :loveu:

No to teraz idę sobie pozmywać i pokój posprzątać :eviltong:[/quote]

sprzątej sprzątej dziołcha :cool3::cool3::cool3: jo zaraz ida do wyrka :cool3::cool3::cool3::loveu: bo byłam troszku za dużo wypiłam i padam na ry... twarz :lol::evil_lol:

Aleksandrossa nikt Ci nie każe czytać całego wątku, tylko pierwszy post :razz:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Nie wiem czemu się dziwicie... Całego wątku nie da się przeczytać bo 2/3 to same OT są... :/[/quote]W takich wątkach zawsze informacje są w pierwszych postach :p

Mysza pozmywałam, posprzątałam, teraz odpoczywam :loveu:
Przygotowuję się do zlotu, znowu będę za Was zmywać i sprzątać :loveu: Tylko szmaty jakieś wezmę, żeby znowu nie szukać i nie słyszeć gł....dziwnych tekstów :evil_lol:

Posted

Nienawiść znam, sumienie nie mam pojęcia(w końcu ślunsk), znam jeszcze zawiść i zUo! :cool3:

[quote name='basiapron']buahaha nawet nie wiesz ile dni zostało:evil_lol:
32 będzie wg moich obliczeń[/quote]
Wg moich 31 :diabloti:

Posted

[quote name='basiapron']a bo takie pozytywne wrażenie robi. i w moim wieku jest, a nie tak jak wy-banda dzieciaków:eviltong:[/quote]

haha wielce stara się odezwała:eviltong: wiek życia nie jest zawsze na równi z wiekiem rozwojowym:eviltong: często ten drugi jest poniżej przeciętnej:diabloti:

[quote name='Estera']Dla mnie tez 31 :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

a może nawet 30:diabloti: pojedziemy z Mychą do jarocina:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']haha wielce stara się odezwała:eviltong: wiek życia nie jest zawsze na równi z wiekiem rozwojowym:eviltong: często ten drugi jest poniżej przeciętnej:diabloti:
[/quote]
:roflt:Ale subtelna aluzja :loveu::loveu:

[quote name='rose']
a może nawet 30:diabloti: pojedziemy z Mychą do jarocina:evil_lol:[/quote]Aniu dla nas 29 :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysia_']no no :cool3::cool3::cool3::loveu:[/quote]

chętnie bym pojechała, tylko, ze ja w piątek nie dam rady, a wtedy są najlepsze koncerty..:-(

Posted

[quote name='basiapron']nie przestraszyłam sie tylko nie mam cały czas neta pod ręką
właśnie w Krakowie jestem u kumpeli w akademcu
oj, nie wytrzymacie ze mną na zlocie, odegram się:eviltong:[/quote]
z Czarkiem, Dolarem i Mopem nie wygrasz :cool3:

Posted

[quote name='basiapron']nie przestraszyłam sie tylko nie mam cały czas neta pod ręką
właśnie w Krakowie jestem u kumpeli w akademcu
oj, nie wytrzymacie ze mną na zlocie, odegram się:eviltong:[/quote]

co Ty tak nas sobą straszysz?:P gwarantuje Ci, że Olek jednym zdaniem Cię zgasi:D

Posted

[quote name='rose']co Ty tak nas sobą straszysz?:P gwarantuje Ci, że Olek jednym zdaniem Cię zgasi:D[/quote]
Niektórzy mają taką taktykę :eviltong: Ale Basia chyba jeszcze nie wie i nie zdaje sobie sprawy jakie są nasze pupilki :loveu:
Już się nie mogę doczekać tego odegrania :loveu:

W sumie z naszego domku to tylko Asi nie trzeba się bać. Ja samym wyglądem odstraszam :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']A baśka jednym słowem ją zgasi jak kipa:razz:[/quote]
na przykład takim na wyp.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Estera'] Ja samym wyglądem odstraszam :evil_lol:[/quote]
Jak ja Cię lofciam kofciam za szczerość :loveu: