Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja was pozdrawiam z wiochy zabitej dechami pod Kielcami
w porywach tu internet dziala
moze ktos ma ochote mnie odwiedzic bo zdeka tu nudno
dobrze ze chociaz moj psiak sie nie nudzi i jest przeszczesliwy ze moze sie wybiegac:)

Posted

A ja będe pracować w sąsiedniej wiosce przy konikach prawdopodobnie. :evil_lol:

Nie wiem jak psa przetransportuje z Łodzi na Zlot na tego 20 :shake:.
Zobaczymy jeszcze jak ta jego dysplazja.:roll:

Posted

[quote name='Karilka']A ja będe pracować w sąsiedniej wiosce przy konikach prawdopodobnie. :evil_lol:[/quote]
o jaaa :loveu: weź mnie też :placz:

ja już mam pociągi dopasowane, wszystko zgrane i w ogóle :evil_lol: teraz tylko czekać na zlooot :loveu: i kupić tube, zeby przetransportować dogo twistera :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']A ja czekam na prezenty bo 3dni przed zlotem kończe 20lat!!!:diabloti:[/quote]

ostatniego dnia zlotu mam imieniny:diabloti: to tak w ramach przypomnienia:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']A ja czekam na prezenty bo 3dni przed zlotem kończe 20lat!!!:diabloti:[/quote]
e tam,to nic takiego. Co innego jakbyś miał urodziny w któryś dzień zlotu.:eviltong:

[quote name='rose']ostatniego dnia zlotu mam imieniny:diabloti: to tak w ramach przypomnienia:evil_lol:[/quote]
no to już inna gadka,nastawie sobie przypomnienie w tel. żeby nie zapomnieć.:diabloti:

Posted

o to ja też czekam, 4dni PO zlocie kończe 16lat:diabloti:

Posted

[quote name='rose']ostatniego dnia zlotu mam imieniny:diabloti: to tak w ramach przypomnienia:evil_lol:[/quote]

na prezenty od ślązaków nie masz co liczyć :shake: u nas imienin się nie obchodzi :eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Mysia_']na prezenty od ślązaków nie masz co liczyć :shake: u nas imienin się nie obchodzi :eviltong::diabloti:[/quote]

Świnie!!:-( myślalam, że dostane jakies nowe majtki z podpisami:-(:eviltong:

Posted

[quote name='Karilka']Ile to dni zostało?

Basia nie wiesz co mówisz. Toż to harówka.[/quote]

Nie zniechecaj mi wnuczki :eviltong:

Posted

[quote name='Karilka']
Basia nie wiesz co mówisz. Toż to harówka.[/quote]
Wiem moja droga :eviltong: przy koniach już harowałam, w gospodarstwie z krowami i świniami też.. :eviltong:;)
[quote name='rose']Nie zniechecaj mi wnuczki :eviltong:[/quote]
moja troskliwa babunia :loveu:

Posted

Baśka jest ze wsi to się na koniach zna :diabloti::evil_lol::razz:

[quote name='olekg89']za 14dni wyniki matur:lol::lol::lol:[/quote]

dobrze wiedzieć :razz: nie wiesz koło której godziny? ciekawe czy poprawiłam :roll:

Posted

[quote name='olekg89']
Kasia-co boisz sie że nie zdałaś?:lol:[/quote]

prędzej tego na ile zdałam:cool3:
mi się tam studia marzą ...

ale zdawanie biologi mając 39,5 stopnia gorączki nie jest dobrym rozwiązaniem, szczególnie jeśli ten przedmiot liczy się przy rozpatrywaniu wniosków:razz: