Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][SIZE=5][B][COLOR=DarkOrange]:diabloti:Uwaga komunikat:diabloti:

[COLOR=Black][SIZE=2]W związku z tym, iż wyjeżdżam w lipcu i wrócę krótko przed rozpoczęciem zlotu, proszę aby wszyscy Ci którzy nie zapłacili jeszcze całości uregulowali zaległości nie później niż do 12 lipca;)

[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='rose']co nie co jest, ale trzeba uważać, bo Pani się stresuje jak za dużo osób na raz przyjdzie i jej się ręce trzęsą:eviltong:[/quote]

to moze wcale nie od stresu :lol:

Posted

[quote name='Karilka']Klimatyczne..
A w okolicznych sklepach coś więcej niż ocet jest w ofercie?[/quote]

co nie co jest, ale trzeba uważać, bo Pani się stresuje jak za dużo osób na raz przyjdzie i jej się ręce trzęsą:eviltong:

Posted

I do sklepu jest daleko :diabloti: trzeba obejść na około pół wsi :cool3:

Wiecie co, ja jestem taka dobroduszna i myślę o wszystkich :loveu: I dorobie drugie prześcieradło w łapki, coby więcej osób mogło jednocześnie grać :loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']I do sklepu jest daleko :diabloti: trzeba obejść na około pół wsi :cool3:
[/quote]

gdyby się Anusi posłuchało to by nie trzeba okrążać wioski :eviltong:

Posted

[quote name='rose']gdyby się Anusi posłuchało to by nie trzeba okrążać wioski :eviltong:[/quote]
cicho!! Oni mają nie wiedzieć! oni mają obejść całą! :evil_lol: znaczy reszta zlotowiczów:eviltong:

Posted

haahah mieli iść na około:lol::evil_lol:Jaka ty basiu jesteś dobra:loveu:
A ja sobie biore materacyki do pływania na jeziorku:loveu:I sobie wypłynę daleko :loveu:

Posted

[quote name='olekg89']haahah mieli iść na około:lol::evil_lol:Jaka ty basiu jesteś dobra:loveu:
A ja sobie biore materacyki do pływania na jeziorku:loveu:I sobie wypłynę daleko :loveu:[/quote]

i nie wrócisz:loveu::loveu:

Posted

[quote name='olekg89']haahah mieli iść na około:lol::evil_lol:Jaka ty basiu jesteś dobra:loveu:
A ja sobie biore materacyki do pływania na jeziorku:loveu:I sobie wypłynę daleko :loveu:[/quote]
hahaha no i już się wszystko wydało :evil_lol: dzieci śląska tak mają , prawda? :loveu:
tak,tak nie zapomnij kółka sobie wziąć, żebyś się nie utopił :cool3:

Posted

spacerek jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodził;D nawet na Ślęże weszliśmy bardzo dookoła:D jakaś 2-3 razy dłuższą drogą:D

no bo to jeziorko jest mega wielkie:D jak wypłyniesz w najdalszy punkt od brzegu to kamienie i tak dolecą;D

Posted

[quote name='komar']hmm

[CENTER][SIZE=6][COLOR=yellow]:cool1::cool1:35[/COLOR][/SIZE]:cool3::cool3:[/CENTER]
[/quote]
:angryy::angryy::angryy: specjalnie się zawracałam :angryy::angryy::angryy: