olekg89 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ty mnie nie irytuj nawet!!!:angryy: Trzymamy kciuki za Wike:-( Quote
Dog Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='basia bonnie']Co do Estery to tak schudła, że musi wcześniej od Asi wrócić, bo jest na skraju wychudzenia i nie da rady już pracować :diabloti: Co do muzyki to się zgadzam, że Avenged Sevenfold i System of a down są 'w pytkę' :evil_lol: :loveu: [B]Dog, musisz nauczyć się grać na gitarze :evil_lol: [SIZE=1][/B] p.s. działa Wam gg? :angryy:[/SIZE][/Q co nie co umiem, ale jeszcze mi brakuje :cool3: narazie gitarki nie mam, sprzedalam aby miec na Balta operacje, ale niedlugo zakupuje :evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi: edit: Olek ta piosenka... hmm, zawładneła moim sercem :D a tak szczerze jest zajebista! slucham jej non stop ;) Quote
Dog Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='dogomanka_']Dog- jak sie zabiore to ja moge wziaść gitare to bedziesz sobie na niej grać.:evil_lol:[/QUOTE] DOGOMANKA, JA cIE PROSZE ZABIERZ SIE :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dog Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 HA HA HA poza tym to jestem zamknieta w domu, bo towarzystwo stwierdzilo ze jestem zbyt pijana na balet i mnie zzamkneli :shke: Dogomanka jaką masz gitarke? powiedz, tzn napisz, że akustyka :loveu::loveu::loveu: Quote
polciuaa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Dog- jak sie zabiore to ja moge wziaść gitare to bedziesz sobie na niej grać.:evil_lol: Quote
Dog Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 +dogomanka biezrzesz gitarke i nie ,a bata :loveu: sottki za moja pisownie sle mnie uwiezli :shake: dziekowaxc Quote
Mysia_ Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='basia bonnie']Mysza kurna :placz: musisz jechać! trzymam kciuki za Wikę! i żeby Ci się poukładało, nie wyobrażam sobie vipowskiego domku bez Ciebie :shake: :calus:[/quote] [quote name='dogomanka_']Kciukasy zacisnięte za Wikę.:kciuki: :( Mysza informuj nas w miare na bierząco co z małą.[/quote] [quote name='olekg89']Ty mnie nie irytuj nawet!!!:angryy: Trzymamy kciuki za Wike:-([/quote] wiecie, że bardzo bardzo chcę jechać i zrobię wszystko, żeby na zlocie się pojawić... ale sytuacja naprawde jest nieciekawa :-( Dziekuję za kciuki za Wikę, oby pomogły... Bardzo się o nią martwię :-( Quote
rose Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [CENTER][COLOR=Red][SIZE=7][B]37 [SIZE=2][COLOR=Black]nie pomyliłam się?:eviltong:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]Mysia oby wszystko było dobrze [/COLOR][/SIZE]:calus: [/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER] Quote
Dog Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='rose'][CENTER][COLOR=Red][SIZE=7][B]37 [SIZE=2][COLOR=Black]nie pomyliłam się?:eviltong:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]Mysia oby wszystko było dobrze [/COLOR][/SIZE]:calus: [/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER][/QUOTE] Rose myslslam ze choć raz pierwsza bede :shake: Quote
basiapron Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 ooo ale żeście się rozpisali w ciągu mojej nieobecności:crazyeye: dogomanka,ty systemu słuchasz,super, to widzę że wreszcie pojadę gdzieś gdzie mi pozwolą puszczać moją muzykę [U]a Manson??[/U] (polecam Coma White na uspokojenie:) ) właśnie piję sobie miętę i dochodze do siebie po imprezie urodzinowej kolegi (fakt faktem kolega ten całą imprezę przesiedział w kuchni ze swoją dziewczyną). Pomyslałam że na zjazd też sie przyda miętowa herbatka:) dogomanko-moze masz ochote jechać jutro do kielc do dudziaczka,bo akurat ze Sławkowa samochodem tam jedziemy i jak coś to się wciśniesz.a wracam pociągiem z mamą w czwartek. no to tyle. edit:nie podoba mi sie ta wasza muzyka,posłuchałam ale to nie to Quote
olekg89 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Nie znasz się. Masona nie znosze.Za sam ryj:evil_lol: Quote
basiapron Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='olekg89']Nie znasz się. Masona nie znosze.Za sam ryj:evil_lol:[/quote] po prostu uwielbiam ludzi którzy twierdzą że nie słuchają czyjejś muzyki bo ten ktoś tak i tak wygląda (albo wg plotek zjada koty). ja posłuchałam na spróbowanie waszej piosenki. Quote
olekg89 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Z ryjem to żart:) Słuchałem słuchałem ,ale nie podpasowała mi jego muzyka. Quote
polciuaa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Basiu- to będziemy się razem lansic przy systemie.:evil_lol: A co tych Kielc to nie dam rady jechac.;p Olek-ja tez nie lubie Mansona chociaż podoba mi się,że chociaz jest kretynem to tego nie kryje.:eviltong::diabloti: Quote
basiapron Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='dogomanka_'] Olek-ja tez nie lubie Mansona chociaż podoba mi się,że chociaz jest kretynem to tego nie kryje.:eviltong::diabloti:[/quote] to na pewno ironicznie, Olku,dogomanka pewnie twierdzi że jesteś kretynem który to kryje:evil_lol: Quote
polciuaa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='olekg89']ja też nie kryje swojego debilizmu:evil_lol:[/quote] no i to w Tobie lubie.:diabloti: Quote
rose Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='dogomanka_']no i to w Tobie lubie.:diabloti:[/quote] Olek uważaj polubiła Cie, robi się niebezpiecznie:evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 A ja ponawiam moje pytanie... [B][SIZE="3"][COLOR="Magenta"]KTO JEDZIE POCIĄGIEM Z WARSZAWY?[/COLOR][/SIZE][/B] bo jak nikt to i mnie nie będzie :roll: Quote
rose Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Tinka:)']A ja ponawiam moje pytanie... [B][SIZE=3][COLOR=Magenta]KTO JEDZIE POCIĄGIEM Z WARSZAWY?[/COLOR][/SIZE][/B] bo jak nikt to i mnie nie będzie :roll:[/quote] z tego co widze baffi2 jest z Warszawy :p Quote
olekg89 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Rose-nie strasz już mam tyle fanek ,że wystarczy:evil_lol: Quote
rose Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='olekg89']Rose-nie strasz już mam tyle fanek ,że wystarczy:evil_lol:[/quote] no właśnie tylko pozazdrościć:evil_lol: czy ja się kiedyś doczekam zlotu na który pojada sami faceci i ja?:diabloti: Quote
polciuaa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='olekg89']Rose-nie strasz już mam tyle fanek ,że wystarczy:evil_lol:[/quote] nie martw się,ja napewno nie zostane Twoja fanka.:eviltong::evil_lol: [quote name='rose']Olek uważaj polubiła Cie, robi się niebezpiecznie:evil_lol::evil_lol:[/quote] ależ ja wcale nie napisałam,ze go lubie.:mad::razz: Quote
olekg89 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Wszystkie tak mówią ,a potem nie moge sie opędzić:diabloti::diabloti: Quote
rose Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='olekg89']Wszystkie tak mówią ,a potem nie moge sie opędzić:diabloti::diabloti:[/quote] i siedzą tak rozmarzone z paluszkiem (słonym:evil_lol:) w buzi:eviltong: Quote
Recommended Posts