Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia bonnie']Co do Estery to tak schudła, że musi wcześniej od Asi wrócić, bo jest na skraju wychudzenia i nie da rady już pracować :diabloti:
Co do muzyki to się zgadzam, że Avenged Sevenfold i System of a down są 'w pytkę' :evil_lol: :loveu: [B]Dog, musisz nauczyć się grać na gitarze :evil_lol:
[SIZE=1][/B]
p.s. działa Wam gg? :angryy:[/SIZE][/Q

co nie co umiem, ale jeszcze mi brakuje :cool3: narazie gitarki nie mam, sprzedalam aby miec na Balta operacje, ale niedlugo zakupuje :evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi:

edit: Olek ta piosenka... hmm, zawładneła moim sercem :D a tak szczerze jest zajebista! slucham jej non stop ;)

Posted

[quote name='dogomanka_']Dog- jak sie zabiore to ja moge wziaść gitare to bedziesz sobie na niej grać.:evil_lol:[/QUOTE]

DOGOMANKA, JA cIE PROSZE ZABIERZ SIE :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

HA HA HA poza tym to jestem zamknieta w domu, bo towarzystwo stwierdzilo ze jestem zbyt pijana na balet i mnie zzamkneli :shke:

Dogomanka jaką masz gitarke? powiedz, tzn napisz, że akustyka :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']Mysza kurna :placz: musisz jechać! trzymam kciuki za Wikę! i żeby Ci się poukładało, nie wyobrażam sobie vipowskiego domku bez Ciebie :shake:
:calus:[/quote]

[quote name='dogomanka_']Kciukasy zacisnięte za Wikę.:kciuki: :(
Mysza informuj nas w miare na bierząco co z małą.[/quote]

[quote name='olekg89']Ty mnie nie irytuj nawet!!!:angryy:
Trzymamy kciuki za Wike:-([/quote]

wiecie, że bardzo bardzo chcę jechać i zrobię wszystko, żeby na zlocie się pojawić... ale sytuacja naprawde jest nieciekawa :-(
Dziekuję za kciuki za Wikę, oby pomogły... Bardzo się o nią martwię :-(

Posted

[CENTER][COLOR=Red][SIZE=7][B]37
[SIZE=2][COLOR=Black]nie pomyliłam się?:eviltong:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=Black]Mysia oby wszystko było dobrze [/COLOR][/SIZE]:calus:
[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]

Posted

[quote name='rose'][CENTER][COLOR=Red][SIZE=7][B]37
[SIZE=2][COLOR=Black]nie pomyliłam się?:eviltong:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=Black]Mysia oby wszystko było dobrze [/COLOR][/SIZE]:calus:
[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]

Rose myslslam ze choć raz pierwsza bede :shake:

Posted

ooo ale żeście się rozpisali w ciągu mojej nieobecności:crazyeye:
dogomanka,ty systemu słuchasz,super, to widzę że wreszcie pojadę gdzieś gdzie mi pozwolą puszczać moją muzykę
[U]a Manson??[/U] (polecam Coma White na uspokojenie:) )
właśnie piję sobie miętę i dochodze do siebie po imprezie urodzinowej kolegi (fakt faktem kolega ten całą imprezę przesiedział w kuchni ze swoją dziewczyną). Pomyslałam że na zjazd też sie przyda miętowa herbatka:)
dogomanko-moze masz ochote jechać jutro do kielc do dudziaczka,bo akurat ze Sławkowa samochodem tam jedziemy i jak coś to się wciśniesz.a wracam pociągiem z mamą w czwartek.
no to tyle.

edit:nie podoba mi sie ta wasza muzyka,posłuchałam ale to nie to

Posted

[quote name='olekg89']Nie znasz się.
Masona nie znosze.Za sam ryj:evil_lol:[/quote]
po prostu uwielbiam ludzi którzy twierdzą że nie słuchają czyjejś muzyki bo ten ktoś tak i tak wygląda (albo wg plotek zjada koty). ja posłuchałam na spróbowanie waszej piosenki.

Posted

Basiu- to będziemy się razem lansic przy systemie.:evil_lol: A co tych Kielc to nie dam rady jechac.;p

Olek-ja tez nie lubie Mansona chociaż podoba mi się,że chociaz jest kretynem to tego nie kryje.:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='dogomanka_']

Olek-ja tez nie lubie Mansona chociaż podoba mi się,że chociaz jest kretynem to tego nie kryje.:eviltong::diabloti:[/quote]
to na pewno ironicznie, Olku,dogomanka pewnie twierdzi że jesteś kretynem który to kryje:evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']no i to w Tobie lubie.:diabloti:[/quote]

Olek uważaj polubiła Cie, robi się niebezpiecznie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']A ja ponawiam moje pytanie...

[B][SIZE=3][COLOR=Magenta]KTO JEDZIE POCIĄGIEM Z WARSZAWY?[/COLOR][/SIZE][/B]
bo jak nikt to i mnie nie będzie :roll:[/quote]

z tego co widze baffi2 jest z Warszawy :p

Posted

[quote name='olekg89']Rose-nie strasz już mam tyle fanek ,że wystarczy:evil_lol:[/quote]

no właśnie tylko pozazdrościć:evil_lol: czy ja się kiedyś doczekam zlotu na który pojada sami faceci i ja?:diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Rose-nie strasz już mam tyle fanek ,że wystarczy:evil_lol:[/quote]
nie martw się,ja napewno nie zostane Twoja fanka.:eviltong::evil_lol:

[quote name='rose']Olek uważaj polubiła Cie, robi się niebezpiecznie:evil_lol::evil_lol:[/quote]
ależ ja wcale nie napisałam,ze go lubie.:mad::razz:

Posted

[quote name='olekg89']Wszystkie tak mówią ,a potem nie moge sie opędzić:diabloti::diabloti:[/quote]

i siedzą tak rozmarzone z paluszkiem (słonym:evil_lol:) w buzi:eviltong: