rose Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='olekg89']Auto tyle ton nie uciągnie.:diabloti:[/quote] schudłam! Estera też, więc spokojnie:eviltong: Quote
olekg89 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Zobaczysz Estere to będziesz wiedziała o czym mówie:diabloti::evil_lol::lol: Quote
rose Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='olekg89']Zobaczysz Estere to będziesz wiedziała o czym mówie:diabloti::evil_lol::lol:[/quote] nie strasz mnie:eviltong: aż tak źle wygląda?:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='olekg89']prawie taka gruba jak Ty:diabloti:[/QUOTE] oluś, to, że jesteś szczupłym chłopcem nie upoważnia cię do jechania po grubasach :diabloti: Nas jest więcej! :diabloti: Quote
Mysia_ Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Dog']he, he, Olek jakiś Ty milutki :evil_lol:[/quote] jak zawsze :cool3: :loveu: ale nie ma co się dziwić - nie dosyć, że ślązak to jeszcze z Sośnicy :evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Mysia-ty ślązara i też chamowata.Więc to chyba cecha regionalna:lol: Quote
Dog Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 to ja na rozluźnienie proponuje taką miłą, spokojną pioseneczkę :evil_lol: zwłaszcza teledysk jest the best :evil_lol: Avenged Sevenfold - A Little Piece Of Heaven :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
rose Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='olekg89']prawie taka gruba jak Ty:diabloti:[/quote] ojej to będziemy sie wylewać po dwóch stronach samochodu, jednak chyba zrezygnujemy:eviltong: Quote
olekg89 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Dog-kocham tą piosenke teledysk też:diabloti:Jest genialny:loveu: Quote
Dog Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='olekg89']Dog-kocham tą piosenke teledysk też:diabloti:Jest genialny:loveu:[/quote] oj tak :evil_lol: teledysk najlepszy :loveu: Quote
Dog Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 a tego nie słyszałam edit: zajebista piosenka, :) wpada w ucho :) zupełne przeciwieństwo " a little piece" Quote
rose Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='olekg89']słucham tego co najlepsze:cool3::diabloti:[/quote] feel przeplatany z dodą:diabloti::evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 :lol::lol::lol: chyba ty:evil_lol::evil_lol: A nocami grasz na masajskim flecie:multi: Quote
rose Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='olekg89']:lol::lol::lol: chyba ty:evil_lol::evil_lol: A nocami grasz na masajskim flecie:multi:[/quote] kurcze skąd wiedziałeś?:evil_lol: przyznaj sie podglądałeś?:eviltong: Quote
Dog Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='olekg89']słucham tego co najlepsze:cool3::diabloti:[/QUOTE] Olek zajebista jest ta piosenka :loveu: zakochałam sie :loveu: masz jeszcze jakies tytuły tego zespołu? :loveu: Quote
olekg89 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Seize the day teledysk jest w pyte. hmm Bat country:loveu: Quote
polciuaa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 apropo muzyki tego typu mnie się podoba to: Avenged Sevenfold - A Little Piece Of Heaven i ogólnie to kocham System Of A Down.;D Quote
Dog Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='olekg89']Seize the day teledysk jest w pyte. hmm Bat country:loveu:[/QUOTE] hmm... bardziej taki hardcore ale równiez, fajna, lecz nie ukrywam,że zakocha łam się w dear god i little piece ;) :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Co do Estery to tak schudła, że musi wcześniej od Asi wrócić, bo jest na skraju wychudzenia i nie da rady już pracować :diabloti: Co do muzyki to się zgadzam, że Avenged Sevenfold i System of a down są 'w pytkę' :evil_lol: :loveu: Dog, musisz nauczyć się grać na gitarze :evil_lol: [SIZE=1] p.s. działa Wam gg? :angryy:[/SIZE] Quote
Mysia_ Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='olekg89']Mysia-ty ślązara i też chamowata.Więc to chyba cecha regionalna:lol:[/quote] ja chamowata? a gdzie tam :shake: ja to anioł jestem ;) :diabloti: :-(:-(:-( a teraz mniej fajna część mojego postu... Do zlotu jeszcze sporo czasu, mama nadzieje, że jeszcze mi się to jakoś poukłada, ale mój wyjazd na zlot stanął pod znakiem zapytania... Z moją psicą jest bardzo źle - musi mieć zabieg, a po zabiegu będzie potrzebowała odpowiedniej opieki i rehabilitacji, niestety na moją rodzinę nie mam co liczyć... Wika musi też sporo schudnąć (przy moich domownika to będzie bardzo trudne:angryy:), no i napewno mój budżet zostanie bardzo nadszarpnięty i czas też... Piszę o tym wcześniej, ale nie wiem na dzień dzisiejszy jak to będzie, a na zlot bardzo chcę jechać, oby mi się jednak udało. Quote
basia bonnie Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Mysza kurna :placz: musisz jechać! trzymam kciuki za Wikę! i żeby Ci się poukładało, nie wyobrażam sobie vipowskiego domku bez Ciebie :shake: :calus: Quote
polciuaa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Kciukasy zacisnięte za Wikę.:kciuki: :( Mysza informuj nas w miare na bierząco co z małą. Quote
Recommended Posts