Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Zobaczysz Estere to będziesz wiedziała o czym mówie:diabloti::evil_lol::lol:[/quote]

nie strasz mnie:eviltong: aż tak źle wygląda?:evil_lol:

Posted

[quote name='Dog']he, he, Olek jakiś Ty milutki :evil_lol:[/quote]

jak zawsze :cool3: :loveu:
ale nie ma co się dziwić - nie dosyć, że ślązak to jeszcze z Sośnicy :evil_lol:

Posted

to ja na rozluźnienie proponuje taką miłą, spokojną pioseneczkę :evil_lol: zwłaszcza teledysk jest the best :evil_lol: Avenged Sevenfold - A Little Piece Of Heaven :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='olekg89']prawie taka gruba jak Ty:diabloti:[/quote]

ojej to będziemy sie wylewać po dwóch stronach samochodu, jednak chyba zrezygnujemy:eviltong:

Posted

[quote name='olekg89']Dog-kocham tą piosenke teledysk też:diabloti:Jest genialny:loveu:[/quote]

oj tak :evil_lol: teledysk najlepszy :loveu:

Posted

[quote name='olekg89']:lol::lol::lol: chyba ty:evil_lol::evil_lol: A nocami grasz na masajskim flecie:multi:[/quote]

kurcze skąd wiedziałeś?:evil_lol: przyznaj sie podglądałeś?:eviltong:

Posted

[quote name='olekg89']słucham tego co najlepsze:cool3::diabloti:[/QUOTE]

Olek zajebista jest ta piosenka :loveu: zakochałam sie :loveu: masz jeszcze jakies tytuły tego zespołu? :loveu:

Posted

[quote name='olekg89']Seize the day teledysk jest w pyte. hmm Bat country:loveu:[/QUOTE]

hmm... bardziej taki hardcore ale równiez, fajna, lecz nie ukrywam,że zakocha łam się w dear god i little piece ;) :loveu:

Posted

Co do Estery to tak schudła, że musi wcześniej od Asi wrócić, bo jest na skraju wychudzenia i nie da rady już pracować :diabloti:
Co do muzyki to się zgadzam, że Avenged Sevenfold i System of a down są 'w pytkę' :evil_lol: :loveu: Dog, musisz nauczyć się grać na gitarze :evil_lol:
[SIZE=1]
p.s. działa Wam gg? :angryy:[/SIZE]

Posted

[quote name='olekg89']Mysia-ty ślązara i też chamowata.Więc to chyba cecha regionalna:lol:[/quote]

ja chamowata? a gdzie tam :shake: ja to anioł jestem ;)
:diabloti:

:-(:-(:-(
a teraz mniej fajna część mojego postu... Do zlotu jeszcze sporo czasu, mama nadzieje, że jeszcze mi się to jakoś poukłada, ale mój wyjazd na zlot stanął pod znakiem zapytania... Z moją psicą jest bardzo źle - musi mieć zabieg, a po zabiegu będzie potrzebowała odpowiedniej opieki i rehabilitacji, niestety na moją rodzinę nie mam co liczyć... Wika musi też sporo schudnąć (przy moich domownika to będzie bardzo trudne:angryy:), no i napewno mój budżet zostanie bardzo nadszarpnięty i czas też... Piszę o tym wcześniej, ale nie wiem na dzień dzisiejszy jak to będzie, a na zlot bardzo chcę jechać, oby mi się jednak udało.