olekg89 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ja tam w ogole nie pamiętam co to jest gimnazjum:lol:Dobrze ,że edukacje mam już za sobą.Ale to już było znikło gdzieś za nami... tralalala:evil_lol: Quote
basiapron Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='olekg89']Ja tam w ogole nie pamiętam co to jest gimnazjum:lol:Dobrze ,że edukacje mam już za sobą.Ale to już było znikło gdzieś za nami... tralalala:evil_lol:[/quote] mój drogi,JA mogę nie pamiętać albo nawet niewiedzieć co to gimnazjum bo byłam ostatnim rocznikiem który nie musiał przez to kretyństwo przechodzić:evil_lol: Quote
komar Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 No to zrobię się troszkę aktywny w temacie;) Już ustaliłem, że przyjadę na 2-3 dni;) czyli, że zjawie się tak jak wszyscy czyli 20 lipca i 23 bede sie zmywał;) Na 99% bedę jechał autkiem z okolic Świebodzina:P Albo przez Poznań albo przez Zieloną Górę:P Jeżeli ktoś chciałby się załapać na transport to myśle że 2 osoby+2 psy gdzieś pomieszczę;) Quote
Karilka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jak to przez Poznań ze Świebodzina? Tak na łobkrętke?:evil_lol: Quote
komar Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jeżeli ktoś z okolic Zielonej Góry bedzie chciał sie zabrać to przez zieloną;P a jak z Poznania to przez poznań;P Quote
basia bonnie Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Mysia_']dopiero w liceum na przedsiębiorczości bedziesz sie tego uczyła, o ile w ogóle do liceum pójdziesz :lol: :eviltong: mi się wydaje, że bardzie pasuje z o.o. - z ograniczoną odpowiedzialnością :evil_lol::diabloti:[/quote] może pójde, ale do plastyka :P [quote name='komar']czyli, że zjawie się tak jak wszyscy czyli 20 lipca [/quote] Ooo, no to Estera już nie ma kłopotu ze znalezieniem osoby z samochodem po zakupy :evil_lol::diabloti:;) Quote
basiapron Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ooo super, ktoś bedzie po zakupy jeździł:evil_lol: [SIZE=1]a przy okazji-zapraszam do zobaczenia sesji zdjęciowej - 2 panów i jedna pani:cool3: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f553/kudlata-na-fotoblogu-lata-123225/index6.html#post12434824[/url][/SIZE] Quote
komar Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 nie nieee:angryy::angryy: to ja myślałem że wy sie ucieszycie z mojej osoby:placz: a tu że po zakupy jeździć bede:mad::mad: nonono:mad: Quote
basia bonnie Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Basia, komar robi zakupy tylko dla VIPów haha :diabloti: Wy będziecie mieć tylko mały sklepik :P do którego jest daleko :cool3: Alez oczywiście że się cieszymy :loveu: że będzie miał kto zalać dupke, znaczy zupkę olkowi :evil_lol: :evil_lol: Quote
komar Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ooo;P to może dam sie przekupić za dobre obiadki:diabloti::diabloti::cool3::cool3: Quote
basia bonnie Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='basiapron']oj,ty uważaj co mówisz-zastrzegam sobie że mam niebywałą umiejętnośc gotowania dobrych rzeczy,nawet z niczego:P[/quote] hmm daj przykład jakiejś dobrej potrawy to pomyślimy :evil_lol: Quote
basiapron Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='basia bonnie']Basia, komar robi zakupy tylko dla VIPów haha :diabloti: Wy będziecie mieć tylko mały sklepik :P do którego jest daleko :cool3: [/quote] oj,ty uważaj co mówisz-zastrzegam sobie że mam niebywałą umiejętnośc gotowania dobrych rzeczy,nawet z niczego:P Quote
komar Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='komar']ooo;P to może dam sie przekupić za dobre obiadki:diabloti::diabloti::cool3::cool3:[/quote] post przeskoczył Quote
polciuaa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='basiapron']oj,ty uważaj co mówisz-zastrzegam sobie że mam niebywałą umiejętnośc gotowania dobrych rzeczy,nawet z niczego:P[/quote] no to ja już wiem kto bedzie u nas w domku gotował.:diabloti: Quote
olekg89 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 O nie.Esterke się wyśle na zakupki:evil_lol: Poćwiczy troche zrzuci kilka kg:evil_lol: Quote
basiapron Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='dogomanka_']no to ja już wiem kto bedzie u nas w domku gotował.:diabloti:[/quote] jak sobie zasłużysz to pomyślimy:evil_lol:zobaczymy co z pomocy kuchennych uda mi się do bagaża wepchnąć Quote
komar Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='basiapron']zobaczymy co z pomocy kuchennych uda mi się do bagaża wepchnąć[/quote] hmm;P jak bedzie trzeba to sie dostarczy:D o ile sie załapie na dobre obiadki;);) Quote
olekg89 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Judasz a jak ci zupkę zalewałem to źle było ,źle:-(:evil_lol: Quote
basiapron Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkRed][B]38:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
olekg89 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 wow czas leci:crazyeye:jak zostanie 3dni to zaczynam sie pakować:evil_lol: Quote
rose Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='komar']No to zrobię się troszkę aktywny w temacie;) Już ustaliłem, że przyjadę na 2-3 dni;) czyli, że zjawie się tak jak wszyscy czyli 20 lipca i 23 bede sie zmywał;) Na 99% bedę jechał autkiem z okolic Świebodzina:P Albo przez Poznań albo przez Zieloną Górę:P Jeżeli ktoś chciałby się załapać na transport to myśle że 2 osoby+2 psy gdzieś pomieszczę;)[/quote] a 19ego nie możesz jechać?:eviltong: z Esterką byśmy sie zabrały:evil_lol::evil_lol: Quote
Dog Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='olekg89']Auto tyle ton nie uciągnie.:diabloti:[/quote] he, he, Olek jakiś Ty milutki :evil_lol: Quote
Recommended Posts