Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Ja tam w ogole nie pamiętam co to jest gimnazjum:lol:Dobrze ,że edukacje mam już za sobą.Ale to już było znikło gdzieś za nami... tralalala:evil_lol:[/quote]
mój drogi,JA mogę nie pamiętać albo nawet niewiedzieć co to gimnazjum bo byłam ostatnim rocznikiem który nie musiał przez to kretyństwo przechodzić:evil_lol:

Posted

No to zrobię się troszkę aktywny w temacie;) Już ustaliłem, że przyjadę na 2-3 dni;) czyli, że zjawie się tak jak wszyscy czyli 20 lipca i 23 bede sie zmywał;)

Na 99% bedę jechał autkiem z okolic Świebodzina:P

Albo przez Poznań albo przez Zieloną Górę:P

Jeżeli ktoś chciałby się załapać na transport to myśle że 2 osoby+2 psy gdzieś pomieszczę;)

Posted

[quote name='Mysia_']dopiero w liceum na przedsiębiorczości bedziesz sie tego uczyła, o ile w ogóle do liceum pójdziesz :lol: :eviltong:

mi się wydaje, że bardzie pasuje z o.o. - z ograniczoną odpowiedzialnością :evil_lol::diabloti:[/quote]
może pójde, ale do plastyka :P

[quote name='komar']czyli, że zjawie się tak jak wszyscy czyli 20 lipca [/quote]
Ooo, no to Estera już nie ma kłopotu ze znalezieniem osoby z samochodem po zakupy :evil_lol::diabloti:;)

Posted

ooo super, ktoś bedzie po zakupy jeździł:evil_lol:

[SIZE=1]a przy okazji-zapraszam do zobaczenia sesji zdjęciowej - 2 panów i jedna pani:cool3:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f553/kudlata-na-fotoblogu-lata-123225/index6.html#post12434824[/url][/SIZE]

Posted

Basia, komar robi zakupy tylko dla VIPów haha :diabloti:
Wy będziecie mieć tylko mały sklepik :P do którego jest daleko :cool3:

Alez oczywiście że się cieszymy :loveu: że będzie miał kto zalać dupke, znaczy zupkę olkowi :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='basiapron']oj,ty uważaj co mówisz-zastrzegam sobie że mam niebywałą umiejętnośc gotowania dobrych rzeczy,nawet z niczego:P[/quote]
hmm daj przykład jakiejś dobrej potrawy to pomyślimy :evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Basia, komar robi zakupy tylko dla VIPów haha :diabloti:
Wy będziecie mieć tylko mały sklepik :P do którego jest daleko :cool3:

[/quote]
oj,ty uważaj co mówisz-zastrzegam sobie że mam niebywałą umiejętnośc gotowania dobrych rzeczy,nawet z niczego:P

Posted

[quote name='basiapron']oj,ty uważaj co mówisz-zastrzegam sobie że mam niebywałą umiejętnośc gotowania dobrych rzeczy,nawet z niczego:P[/quote]
no to ja już wiem kto bedzie u nas w domku gotował.:diabloti:

Posted

[quote name='dogomanka_']no to ja już wiem kto bedzie u nas w domku gotował.:diabloti:[/quote]
jak sobie zasłużysz to pomyślimy:evil_lol:zobaczymy co z pomocy kuchennych uda mi się do bagaża wepchnąć

Posted

[quote name='basiapron']zobaczymy co z pomocy kuchennych uda mi się do bagaża wepchnąć[/quote]

hmm;P jak bedzie trzeba to sie dostarczy:D o ile sie załapie na dobre obiadki;);)

Posted

[quote name='komar']No to zrobię się troszkę aktywny w temacie;) Już ustaliłem, że przyjadę na 2-3 dni;) czyli, że zjawie się tak jak wszyscy czyli 20 lipca i 23 bede sie zmywał;)

Na 99% bedę jechał autkiem z okolic Świebodzina:P

Albo przez Poznań albo przez Zieloną Górę:P

Jeżeli ktoś chciałby się załapać na transport to myśle że 2 osoby+2 psy gdzieś pomieszczę;)[/quote]

a 19ego nie możesz jechać?:eviltong: z Esterką byśmy sie zabrały:evil_lol::evil_lol: