Rinuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='KaRa_']A główno mnie obchodzą dogomaniacy, którzy mają psy które ledwo się na nogach trzymają, mają wielką ranę na karku, zaropiałe oczy...i twierdzą że z takim psem wstyd już iść do weterynarza, a drugiegi psa trzymają na metrowym łańcuchu który depcze po swoich kupach. Może zdjęcia mam dać?[/quote] [I][B]nie pomyliłaś wątków z tym tematem?:cool1:[/B][/I] Quote
komar Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='olekg89']A przepraszam ty trzymasz psy w kojcu na łańcuchu.w garażu i wszędzie gdzie tylko można.To jest humanitarne według ciebie?:diabloti:[/quote] I żeby tylko psy:p Quote
KaRa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='KaRa_']A główno mnie obchodzą dogomaniacy, którzy mają psy które ledwo się na nogach trzymają, mają wielką ranę na karku, zaropiałe oczy...i twierdzą że z takim psem wstyd już iść do weterynarza, a drugiegi psa trzymają na metrowym łańcuchu który depcze po swoich kupach. Może zdjęcia mam dać?[/QUOTE] tego oczywiście nikt nie skrytykuje a ponoć dogomania;) Quote
Karilka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Zdjęcie przedstawia dość zadbanego psa na łańcuchu, na pewno nie 1 metrowym. Mój pies też siedział na łańcuchu na Zlocie i do TOZu nikt nie zgłosił:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='KaRa_']tego oczywiście nikt nie skrytykuje a ponoć dogomania;)[/QUOTE] nie uda ci się zmienić tematu :diabloti: Quote
olekg89 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Nie widzę kup po ktorych AC depta.:diabloti: Quote
KaRa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='olekg89']A przepraszam ty trzymasz psy w kojcu na łańcuchu.w garażu i wszędzie gdzie tylko można.To jest humanitarne według ciebie?:diabloti:[/QUOTE] W kojcu w ocieplanuch budach, w domu, no i fakt jedna na dworze na łańcuchu lecz na noc w domu ;) A tutaj Ani sunia jak jeszcze była w dobrej kondycji;) [IMG]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/bbb/c17.jpg[/IMG] Teraz pilnie jest jej potrzebna wizyta u weterynarza... więc może namówicie Anie by w końcu poszła? jesli jesteście dobrymi dogomaniakami bo mi mówi ciągle jedno i to samo "że wstyd iść z nią do weterynarza". Na prawdę jest z nią źle i nie żartuje... Quote
Basia i Barni Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='rose']chcecie zobaczyć moje psy, proszę, zapraszam, adres jest podany na pierwszej stronie wątku, niczego sie nie wstydzę zaproszę nawet na kawe:p mam wstawić zdjęcie Twojej delty przywiązanej do drzewa??[/quote] mmmmm mniami :roll: Quote
olekg89 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Kara teraz napisz coś o moich psach ,bo czuje się zapomniany:( Quote
komar Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 hmm... Jak bywałem u Ani to jakoś tenże piesek nie był na łańcuchu tylko sobie chodził po ogródku, przed domem:) no chyba że ja mam coś nie tak z oczami:) aaaa... i jakoś sobie nie przypominam by delta bywała często w domu:P Quote
olekg89 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Nie każdy pies starzeje się w tym samym tempie.:razz: Poza tym nie wygląda na zagłodzoną ,kup nie widzę.Łańcuch dłuższy niż 1m z tego co widzę.:shake: Quote
KaRa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Karilka']KaRa może mój pies nie jest z jakimiś zaje.istymi papierami, nie jest zbyt doskonały, ma czasem jakieś odpały ale kocham go nad życie. Mój pies jest dla mnie najlepszy. Nie potrzebuje mieć rodowodu i pięknej sierści abym go kochała. Ropienie oczu w jego wypadku to niedobór masy... Nie musi Ci sie podobać. Wystarczy że ubóstwiam go ja... Takiego, jakim jest:loveu:[/QUOTE] Mi się dollar podoba bo bardzo zawadiacko wygląda ;) ale ja nie pisze o chorym Twoim psie, a Ani bo jest stanie bardzo ciężkim. a moje prośby i jeszcze jednej dogomaniaczki niestety nie wiele dają... Quote
Karilka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 KaRa to działaj, jako prawowita dogomaniaczka. Skoro masz tak bliziutko... Quote
KaRa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='komar']hmm... Jak bywałem u Ani to jakoś tenże piesek nie był na łańcuchu tylko sobie chodził po ogrudku, przed domem:) no chyba że ja mam coś nie tak z oczami:)[/QUOTE] No tak doprysowałam sobie łańcuch zapomniałam:lol: a Maksia widziałeś? ostatnio ja Ani psa z ulicy ściągałam bo prawie samochód ją potrącił bo szła na śmietniki. Quote
rose Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 chcecie zobaczyć moje psy, proszę, zapraszam, adres jest podany na pierwszej stronie wątku, niczego sie nie wstydzę zaproszę nawet na kawe:p mam wstawić zdjęcie Twojej delty przywiązanej do drzewa?? Quote
basia bonnie Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 kara, może zamiast wizyty u weta psa Ani ,Tobie bardziej przyda się wizyta u psychologa:shake: Quote
Rinuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [I][B]Kara czemu piszesz takie rzeczy teraz?a wcześniej byłaś zajebistą przyjaciółką Anki? bo wszyscy się od Ciebie odwracają bo nareszcie zobaczyli jaka jesteś?tracisz grunt pod nogami i starasz się pogrążyć Ankę, ale coś kiepsko Ci to idzie :p[/B][/I] Quote
KaRa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Karilka']Zdjęcie przedstawia dość zadbanego psa na łańcuchu, na pewno nie 1 metrowym. Mój pies też siedział na łańcuchu na Zlocie i do TOZu nikt nie zgłosił:evil_lol:[/QUOTE] To zrobie jej na dniach zdjęcie jak będę szła do sklepu;) Pies ma świeżb, oczy zapadnięte w ropie, rane na karku która od roku się nie goi (komar musiał ją jeszcze widzieć), cycki do ziemi, i wydaje mi się,że doszedł jej reumatyzm bo dziwnie kuśtyka, mam porównanie do mojej suki w tym samym wieku. Quote
KaRa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='rose']chcecie zobaczyć moje psy, proszę, zapraszam, adres jest podany na pierwszej stronie wątku, niczego sie nie wstydzę zaproszę nawet na kawe:p mam wstawić zdjęcie Twojej delty przywiązanej do drzewa??[/QUOTE] Przepraszam ona ma do budy, no i ma z deczka dłużyszy łańcuch;) nawet z Asią rozmawialiśmy jak wiązać łańcuchy bo ona też ma doświadczenie przy Arnim, by łańcuchy się nie wykręcały ;) na zlocie też Delta była wiązana na łańcuchu, więc Karilka nie byłaś pierwsza tylko,że ona miała troszkę lżejszy bo takiego jak miał Dollar to by nie udzwigła :evil_lol: Quote
rose Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='KaRa_']To zrobie jej na dniach zdjęcie jak będę szła do sklepu;) Pies ma świeżb, oczy zapadnięte w ropie, rane na karku która od roku się nie goi (komar musiał ją jeszcze widzieć), cycki do ziemi, i wydaje mi się,że doszedł jej reumatyzm bo dziwnie kuśtyka, mam porównanie do mojej suki w tym samym wieku.[/quote] zrób zdjęcie, AC Ci pięknie za pozuje;) a Tobie polecam wizytę u psychiatry bo na psychologa już za późno!! Quote
Basia i Barni Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 dobra fajnie sie bawiłam spadam lulu - ale podobaja mi sie te sweetaśne wspomnienia hahahahah Quote
Estera Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='KaRa_']Przepraszam ona ma do budy, no i ma z deczka dłużyszy łańcuch;) nawet z Asią rozmawialiśmy jak wiązać łańcuchy bo ona też ma doświadczenie przy Arnim, by łańcuchy się nie wykręcały ;) na zlocie też Delta była wiązana na łańcuchu, więc Karilka nie byłaś pierwsza tylko,że ona miała troszkę lżejszy bo takiego jak miał Dollar to by nie udzwigła :evil_lol:[/quote]błagam pisz chociaż po polsku i poprawnie :shake: UDŹWIGNĘŁA. Quote
KaRa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Estera']błagam pisz chociaż po polsku i poprawnie :shake: UDŹWIGNĘŁA.[/quote] mam dysortografie, a na siostry komputerze nie mam podkreślania błędów;) Przepraszam za off , jutro założę stosowny temat o psie, który potrzebuje wizyty u weterynarza bo jednak zima jej nie służy. Quote
Recommended Posts