Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maksowa- to mozemy się umówić w Katowicach i pojechać razem.;) Ja tak samo musze dojechac z Olkusza do Katowic.;PP Jakoś pare minut po 9 z tego co pamiętam mamy pociąg do Wrocka.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Basia mów za siebie ja tam po nikogo nie wychodze:evil_lol:[/quote]
oj, cichoo! :evil_lol::eviltong: miało się nie wydać! :evil_lol: Tak na prawdę to Estera tylko będzie chodzić :diabloti: ona to wymyśliła, więcej chętnych nie było :diabloti: No, ja ewentualnie po Tinkę wyjde:loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']oj, cichoo! :evil_lol::eviltong: miało się nie wydać! :evil_lol: Tak na prawdę to Estera tylko będzie chodzić :diabloti: ona to wymyśliła, więcej chętnych nie było :diabloti: No, ja ewentualnie po Tinkę wyjde:loveu:[/quote]
no wiesz co?! po mnie nie wyjdziesz? <foch> ;dd

Posted

No, jakby schudła to wreszcie by nie trzeba było odstępować całego pokoju, żeby Esterka mogła spać :diabloti:
Olek, przecież Esterka nas lofcia kofcia i wie, że 'my tak mamy' :loveu: a jak się obrazi to uj jej w cyce :lol:

Posted

Hej. Tu Estera. :multi:
Asia czytała mi wszystko co Wy powypisywaliście. Oczywiście, że się nie obrażam. Miałyśmy przy tym niezły ubaw. :lol: Niestety Ukraińców żadnych nie ma, są tylko Ukrainki. :placz:
O ile pamięć mnie nie myli, to razem Basiu wymyśliłyśmy to chodzenie po ludzi, ale jeśli nie chcecie, to pochodzę sama (z Asią jak się zgodzi). :eviltong:
A co do truskawek to zbieram na klęczkach a nie wypięta, także nie wyobrażać sobie. :mad: :eviltong:

Loffciam kofciam siściuśkich :loveu: :loveu: :loveu:
Ofiara Waszych plotek i bujnej wyobraźni Esti :p

Posted

[quote name='dogomanka_']Maksowa- to mozemy się umówić w Katowicach i pojechać razem.;) Ja tak samo musze dojechac z Olkusza do Katowic.;PP Jakoś pare minut po 9 z tego co pamiętam mamy pociąg do Wrocka.[/quote]

hmmm a to tak wcześnie jedziemy taa?:cool3: no tak jest pociąg pośpieszny 9:39 o tym wspomniałaś :eviltong:?

Posted

Asia nie może schudnąć ,bo będzie za szczuplutka i zrobią się jej zmarszczki jak każdej szanującej sie 30latce:lol:
Esti i za to cię lubie ,takie chillotowe podejście do świata.

Posted

[quote name='olekg89']
Esti i za to cię lubie ,takie chillotowe podejście do świata.[/quote]

ach już ją lubisz?:evil_lol: facet zmiennym jest:evil_lol:

Posted

[quote name='maksowa17']hmmm a to tak wcześnie jedziemy taa?:cool3: no tak jest pociąg pośpieszny 9:39 o tym wspomniałaś :eviltong:?[/quote]
tak tak,chyba o tym.;p Bo wiem,ze musze o 8.20 wyjechac z Olkuza zeby na ten pociag zdazyc.;p

Posted

tak ten pociąg, bus z Wrocławia mamy 14:15,a jeszcze trzeba go zlokalizować i w ogóle więc myśle ze czas akurat.jeśli któraś z was bierze psa to tym bardziej akurat na odpoczynek dla niego.
aaa ja mojej nie wezmę,bo sobie przypomniałam ze ona dietę ma a żarłok z niej straszny i cokolwiek innego zeżre (np ukradnie) to bedzie rzygać itp a ja nie mam ochoty za nią biegac i sprzątac co chwile.już teraz 2 wyjazdy z nia zaliczam.

Posted

a Wy tu już o pociągach :cool3: cholera, a ja dalej nie wiem jak jechać...Czy prosto z Jarocina, ale jakoś tego nie widze... czy pojechać jeszcze do domu i na zlocie pojawić się dzień później, bo wczesniejszy powrót z festiwalu nie wchodzi w grę, bo za wiele fajnych występów mnie ominie :eviltong:
Anka, o której Ty będziesz z Poznania wyruszała? :razz:

Posted

[quote name='Mysia_']a Wy tu już o pociągach :cool3: cholera, a ja dalej nie wiem jak jechać...Czy prosto z Jarocina, ale jakoś tego nie widze... czy pojechać jeszcze do domu i na zlocie pojawić się dzień później, bo wczesniejszy powrót z festiwalu nie wchodzi w grę, bo za wiele fajnych występów mnie ominie :eviltong:
Anka, o której Ty będziesz z Poznania wyruszała? :razz:[/quote]

nie wiem jeszcze zależy od Estery:eviltong: bo nie chciałam z nią jechać;)

Posted

[quote name='olekg89']Asia nie może schudnąć ,bo będzie za szczuplutka i zrobią się jej zmarszczki jak każdej szanującej sie 30latce:lol:
Esti i za to cię lubie ,takie chillotowe podejście do świata.[/quote]Ale ja nie karzę Asi chudnąć, weźmiemy przekąski na spacerek, ona będzie wpierdziulać :evil_lol: :cool3:
:loveu: :loveu: :loveu: Wyznaję zasadę "nie ważne co mówią, ważne by mówili" znaczy, że nie jestem obojętna i pamiętają :lol:

[quote name='basia bonnie']Je,je :multi: Pierwszy w życiu mądry i od serca post Esterki :loveu:

pokrętło już prawie gotowe:diabloti: samo pokrętło :eviltong:[/quote]Od serca to często są, a że nie mądre to inna bajka :eviltong: Ten mądry bo pisany na pół z Dżoaną :diabloti:
[quote name='rose']nie wiem jeszcze zależy od Estery:eviltong: bo nie chciałam z nią jechać;)[/quote]Jeśli chcesz być fajna i zabawna to chyba Ci nie wyszło :p
Ja jadę tym samym pociągiem co zawsze, bo mam tylko dwa bez przesiadek- 7:20 z Bydgoszczy, o 12:20 we Wrocławiu ;)