polciuaa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Maksowa- to mozemy się umówić w Katowicach i pojechać razem.;) Ja tak samo musze dojechac z Olkusza do Katowic.;PP Jakoś pare minut po 9 z tego co pamiętam mamy pociąg do Wrocka. Quote
olekg89 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Basia mów za siebie ja tam po nikogo nie wychodze:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='olekg89']Basia mów za siebie ja tam po nikogo nie wychodze:evil_lol:[/quote] oj, cichoo! :evil_lol::eviltong: miało się nie wydać! :evil_lol: Tak na prawdę to Estera tylko będzie chodzić :diabloti: ona to wymyśliła, więcej chętnych nie było :diabloti: No, ja ewentualnie po Tinkę wyjde:loveu: Quote
olekg89 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 OOO może schudnie jak pobiega tam i nazad :lol::evil_lol: Esterko mam nadzieję ,że się nie obrazisz za nasz czarny humor:diabloti: Quote
polciuaa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='basia bonnie']oj, cichoo! :evil_lol::eviltong: miało się nie wydać! :evil_lol: Tak na prawdę to Estera tylko będzie chodzić :diabloti: ona to wymyśliła, więcej chętnych nie było :diabloti: No, ja ewentualnie po Tinkę wyjde:loveu:[/quote] no wiesz co?! po mnie nie wyjdziesz? <foch> ;dd Quote
basia bonnie Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 No, jakby schudła to wreszcie by nie trzeba było odstępować całego pokoju, żeby Esterka mogła spać :diabloti: Olek, przecież Esterka nas lofcia kofcia i wie, że 'my tak mamy' :loveu: a jak się obrazi to uj jej w cyce :lol: Quote
olekg89 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Nie możemy się już tak śmiać Estereczki ,bo będzie jej przykrusio :-(:shake: Quote
basia bonnie Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 I znów będzie się cięła żyletkami? :( :( chyba mnie sumienie gryzie.. ja już nie będę :placz: boże, wybacz! ja nie chciałam! :placz: Quote
Karilka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Po mnie też nikt nie wyjdzie? Zamieszkamy na przystanku pks z Dolarem:placz:. Ktoś może będzie jechał jakimś ciapągiem, jadącym przez Łódź? Quote
basia bonnie Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Karilka, Estera bardzo chętnie po Ciebie przyjdzie:) Quote
Asia & Ginger Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Hej. Tu Estera. :multi: Asia czytała mi wszystko co Wy powypisywaliście. Oczywiście, że się nie obrażam. Miałyśmy przy tym niezły ubaw. :lol: Niestety Ukraińców żadnych nie ma, są tylko Ukrainki. :placz: O ile pamięć mnie nie myli, to razem Basiu wymyśliłyśmy to chodzenie po ludzi, ale jeśli nie chcecie, to pochodzę sama (z Asią jak się zgodzi). :eviltong: A co do truskawek to zbieram na klęczkach a nie wypięta, także nie wyobrażać sobie. :mad: :eviltong: Loffciam kofciam siściuśkich :loveu: :loveu: :loveu: Ofiara Waszych plotek i bujnej wyobraźni Esti :p Quote
IzabelaB Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='dogomanka_']Maksowa- to mozemy się umówić w Katowicach i pojechać razem.;) Ja tak samo musze dojechac z Olkusza do Katowic.;PP Jakoś pare minut po 9 z tego co pamiętam mamy pociąg do Wrocka.[/quote] hmmm a to tak wcześnie jedziemy taa?:cool3: no tak jest pociąg pośpieszny 9:39 o tym wspomniałaś :eviltong:? Quote
olekg89 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Asia nie może schudnąć ,bo będzie za szczuplutka i zrobią się jej zmarszczki jak każdej szanującej sie 30latce:lol: Esti i za to cię lubie ,takie chillotowe podejście do świata. Quote
basia bonnie Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Je,je :multi: Pierwszy w życiu mądry i od serca post Esterki :loveu: pokrętło już prawie gotowe:diabloti: samo pokrętło :eviltong: Quote
rose Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='olekg89'] Esti i za to cię lubie ,takie chillotowe podejście do świata.[/quote] ach już ją lubisz?:evil_lol: facet zmiennym jest:evil_lol: Quote
polciuaa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='maksowa17']hmmm a to tak wcześnie jedziemy taa?:cool3: no tak jest pociąg pośpieszny 9:39 o tym wspomniałaś :eviltong:?[/quote] tak tak,chyba o tym.;p Bo wiem,ze musze o 8.20 wyjechac z Olkuza zeby na ten pociag zdazyc.;p Quote
basiapron Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 tak ten pociąg, bus z Wrocławia mamy 14:15,a jeszcze trzeba go zlokalizować i w ogóle więc myśle ze czas akurat.jeśli któraś z was bierze psa to tym bardziej akurat na odpoczynek dla niego. aaa ja mojej nie wezmę,bo sobie przypomniałam ze ona dietę ma a żarłok z niej straszny i cokolwiek innego zeżre (np ukradnie) to bedzie rzygać itp a ja nie mam ochoty za nią biegac i sprzątac co chwile.już teraz 2 wyjazdy z nia zaliczam. Quote
Mysia_ Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 a Wy tu już o pociągach :cool3: cholera, a ja dalej nie wiem jak jechać...Czy prosto z Jarocina, ale jakoś tego nie widze... czy pojechać jeszcze do domu i na zlocie pojawić się dzień później, bo wczesniejszy powrót z festiwalu nie wchodzi w grę, bo za wiele fajnych występów mnie ominie :eviltong: Anka, o której Ty będziesz z Poznania wyruszała? :razz: Quote
rose Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Mysia_']a Wy tu już o pociągach :cool3: cholera, a ja dalej nie wiem jak jechać...Czy prosto z Jarocina, ale jakoś tego nie widze... czy pojechać jeszcze do domu i na zlocie pojawić się dzień później, bo wczesniejszy powrót z festiwalu nie wchodzi w grę, bo za wiele fajnych występów mnie ominie :eviltong: Anka, o której Ty będziesz z Poznania wyruszała? :razz:[/quote] nie wiem jeszcze zależy od Estery:eviltong: bo nie chciałam z nią jechać;) Quote
Estera Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='olekg89']Asia nie może schudnąć ,bo będzie za szczuplutka i zrobią się jej zmarszczki jak każdej szanującej sie 30latce:lol: Esti i za to cię lubie ,takie chillotowe podejście do świata.[/quote]Ale ja nie karzę Asi chudnąć, weźmiemy przekąski na spacerek, ona będzie wpierdziulać :evil_lol: :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Wyznaję zasadę "nie ważne co mówią, ważne by mówili" znaczy, że nie jestem obojętna i pamiętają :lol: [quote name='basia bonnie']Je,je :multi: Pierwszy w życiu mądry i od serca post Esterki :loveu: pokrętło już prawie gotowe:diabloti: samo pokrętło :eviltong:[/quote]Od serca to często są, a że nie mądre to inna bajka :eviltong: Ten mądry bo pisany na pół z Dżoaną :diabloti: [quote name='rose']nie wiem jeszcze zależy od Estery:eviltong: bo nie chciałam z nią jechać;)[/quote]Jeśli chcesz być fajna i zabawna to chyba Ci nie wyszło :p Ja jadę tym samym pociągiem co zawsze, bo mam tylko dwa bez przesiadek- 7:20 z Bydgoszczy, o 12:20 we Wrocławiu ;) Quote
Kasia&Rika Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 to może się jakoś razem zgadamy,ja z moją koleżanką i dwoma psami będę we wrocku o 11.50 :) Quote
Estera Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Kasia pogadamy na gadu jak wrócę do siebie :cool3: Do zlotu jeszcze kupa czasu. Quote
rose Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Estera'] Jeśli chcesz być fajna i zabawna to chyba Ci nie wyszło :p [/quote] o co Ci teraz chodzi?:roll: Quote
rose Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=Navy]40 :cool1::cool1::cool1: [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Recommended Posts