Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='metaxa']Hmmmm... :cool3: Witam czy są jeszcze jakieś miejsca? ??[/quote]
jeśli satysfakcjonuje Cię spanie na ziemi?:eviltong: albo wskoczysz komuś do łóżeczka:evil_lol: bo niestety łóżek wolnych nie ma..

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dogomanka_']to jak jedziesz do Katowic to mozesz o Olkusz zahaczyc po drodze.:evil_lol::loveu:[/quote]
Olkusz zupełnie nie po drodze;) ale Ty możesz wpaść do Katowic! haha :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Hahha Mysia my jesteśmy slonskie patrioty:loveu::cool3:[/quote]
wiadomo :cool3::lol:

[quote name='olekg89']Asia-Estera pewnie tym waszym ukraińcom się sprzedaje:evil_lol:[/quote]

[quote name='olekg89']:lol::lol::lol::lol: w sumie zbierając truskawki i tak się musi nachylić:evil_lol:Więc 2 in 1:evil_lol:[/quote]

[quote name='rose']o jaa:evil_lol::evil_lol: własnie sobie to wyobraziłam:evil_lol::evil_lol:[/quote]

ale Wy macie tematy :shake::shake::shake:
<aniołek>

Posted

[quote name='rose']jeśli satysfakcjonuje Cię spanie na ziemi?:eviltong: albo wskoczysz komuś do łóżeczka:evil_lol: bo niestety łóżek wolnych nie ma..[/quote]
olek na pewno chetnie Cię do łózka zaprosi,razem ze swoim ptaszkiem co go głaskać pozwala,ale tylko 2 razy:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']jeśli satysfakcjonuje Cię spanie na ziemi?:eviltong: albo wskoczysz komuś do łóżeczka:evil_lol: bo niestety łóżek wolnych nie ma..[/quote]

Zalezy jakiej ziemi :p Takiej ziemistej - trawiastej ?? to nieee.. Chyba ze ziemi- podlodze :cool3:
A co do wskakiwania to ja lubię na tawrdym :evil_lol:

Posted

[quote name='metaxa']Zalezy jakiej ziemi :p Takiej ziemistej - trawiastej ?? to nieee.. Chyba ze ziemi- podlodze :cool3:
A co do wskakiwania to ja lubię na tawrdym :evil_lol:[/quote]
nie no na takiej podłodze drewnianej:]

Oluś a nie będzie spania razem jak w sylwka?:evil_lol: ja nie Asia ja sie nie uwieszam, tez potrzebuje swobody:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']:diabloti:Nie będzie ,nic wspólnego z sylwkiem nie będzie:roll::cool3:[/quote]

jeszcze zobaczymy:diabloti: i tak Cie kocham:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='olekg89']Ja śpie SAM ,bo laski się za bardzo na mnie zwieszają i jest mi niewygodnie.Śpie z psami :evil_lol:Bynajmniej higienicznie :lol:[/quote]

kłaczki!!! :shake:

[quote name='olekg89']:diabloti:Nie będzie ,nic wspólnego z sylwkiem nie będzie:roll::cool3:[/quote]

Olek czyżby nowy etap w życiu? :lol::evil_lol:

Posted

jedzie ktoś przez Wrocław? ;> bo nie wiem jak mam się dostać z Wrocławia do tego ośrodka... jeżdża tam jakieś autobusy :P? Byłam tam kiedyś ale to autem, a teraz mam mały problemik, jade pociagiem :) jeśli ktoś ma wolne miejce w aucie to chętnie bym się zabrała, oczywiście zapłace ;-)

Posted

[quote name='maksowa17']jedzie ktoś przez Wrocław? ;> bo nie wiem jak mam się dostać z Wrocławia do tego ośrodka... jeżdża tam jakieś autobusy :P? Byłam tam kiedyś ale to autem, a teraz mam mały problemik, jade pociagiem :) jeśli ktoś ma wolne miejce w aucie to chętnie bym się zabrała, oczywiście zapłace ;-)[/quote]
Z Wrocławia do Sulistrowic jedzie pks :) spod dworca pkp ;) Kosztuje ok.5zl, Rose wie ile dokładnie. Najlepiej poumawiajcie się po kilka osób, żeby być o tej samej godzinie na dworcu i jedźcie razem pksem, my, tzn. organizatorzy wyjdziemy po Was na przystanek w Sulistrowicach ;)

Posted

[quote name='basia bonnie']Z Wrocławia do Sulistrowic jedzie pks :) spod dworca pkp ;) Kosztuje ok.5zl, Rose wie ile dokładnie. Najlepiej poumawiajcie się po kilka osób, żeby być o tej samej godzinie na dworcu i jedźcie razem pksem, my, tzn. organizatorzy wyjdziemy po Was na przystanek w Sulistrowicach ;)[/quote]

ok, dzięki wielkie;)

Posted

[quote name='maksowa17']ok, dzięki wielkie;)[/quote]
[url]http://rozklady.com.pl/main.php?page=polacz_3&czas_min=3&czas_maks=90&[/url] tu jest rozkład :eviltong: przystanek to Sulistrowice Skrzyżowanie :loveu:

Posted

wygląda na to że z Katowic, w każdym razie ja i dogomanka napewno z Katosów, nie wiem jak globalnydog ale nie sądzę żeby pociąg jej pod dom podjeżdżał wiec pewnie tez z tej samej wsi co my

Posted

[quote name='basiapron']jakoś 14:15 jest z tego co pamiętam ten pks, my wjeżdżamy o 12:45 na dworzec we Wrocławiu pociągiem-my tzn dogomanka ja i globalnydog.[/quote]

a z jakiego miasta wyjezdzacie razem:cool3:

Posted

[quote name='basiapron']wygląda na to że z Katowic, w każdym razie ja i dogomanka napewno z Katosów, nie wiem jak globalnydog ale nie sądzę żeby pociąg jej pod dom podjeżdżał wiec pewnie tez z tej samej wsi co my[/quote]

też jadę z Katowic :evil_lol: tylko najpierw muszę się tam dotułać z Rybca :eviltong: