rose Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='metaxa']Hmmmm... :cool3: Witam czy są jeszcze jakieś miejsca? ??[/quote] jeśli satysfakcjonuje Cię spanie na ziemi?:eviltong: albo wskoczysz komuś do łóżeczka:evil_lol: bo niestety łóżek wolnych nie ma.. Quote
basia bonnie Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='dogomanka_']to jak jedziesz do Katowic to mozesz o Olkusz zahaczyc po drodze.:evil_lol::loveu:[/quote] Olkusz zupełnie nie po drodze;) ale Ty możesz wpaść do Katowic! haha :evil_lol: Quote
polciuaa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Dobra,dobra. Tylko powiedz kiedy i gdzie. :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='dogomanka_']Dobra,dobra. Tylko powiedz kiedy i gdzie. :evil_lol:[/quote] wiesz co, przenieśmy się na gg :evil_lol: bo będzie, że spamujemy :diabloti: 3413955 Quote
Bewarka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [url]http://img269.imageshack.us/img269/3308/62025781.jpg[/url] Świetne! :klacz: Quote
Mysia_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='olekg89']Hahha Mysia my jesteśmy slonskie patrioty:loveu::cool3:[/quote] wiadomo :cool3::lol: [quote name='olekg89']Asia-Estera pewnie tym waszym ukraińcom się sprzedaje:evil_lol:[/quote] [quote name='olekg89']:lol::lol::lol::lol: w sumie zbierając truskawki i tak się musi nachylić:evil_lol:Więc 2 in 1:evil_lol:[/quote] [quote name='rose']o jaa:evil_lol::evil_lol: własnie sobie to wyobraziłam:evil_lol::evil_lol:[/quote] ale Wy macie tematy :shake::shake::shake: <aniołek> Quote
basiapron Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='rose']jeśli satysfakcjonuje Cię spanie na ziemi?:eviltong: albo wskoczysz komuś do łóżeczka:evil_lol: bo niestety łóżek wolnych nie ma..[/quote] olek na pewno chetnie Cię do łózka zaprosi,razem ze swoim ptaszkiem co go głaskać pozwala,ale tylko 2 razy:evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ja śpie SAM ,bo laski się za bardzo na mnie zwieszają i jest mi niewygodnie.Śpie z psami :evil_lol:Bynajmniej higienicznie :lol: Quote
metaxa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='rose']jeśli satysfakcjonuje Cię spanie na ziemi?:eviltong: albo wskoczysz komuś do łóżeczka:evil_lol: bo niestety łóżek wolnych nie ma..[/quote] Zalezy jakiej ziemi :p Takiej ziemistej - trawiastej ?? to nieee.. Chyba ze ziemi- podlodze :cool3: A co do wskakiwania to ja lubię na tawrdym :evil_lol: Quote
rose Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='metaxa']Zalezy jakiej ziemi :p Takiej ziemistej - trawiastej ?? to nieee.. Chyba ze ziemi- podlodze :cool3: A co do wskakiwania to ja lubię na tawrdym :evil_lol:[/quote] nie no na takiej podłodze drewnianej:] Oluś a nie będzie spania razem jak w sylwka?:evil_lol: ja nie Asia ja sie nie uwieszam, tez potrzebuje swobody:evil_lol::diabloti: Quote
olekg89 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 :diabloti:Nie będzie ,nic wspólnego z sylwkiem nie będzie:roll::cool3: Quote
rose Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='olekg89']:diabloti:Nie będzie ,nic wspólnego z sylwkiem nie będzie:roll::cool3:[/quote] jeszcze zobaczymy:diabloti: i tak Cie kocham:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='olekg89']Ja śpie SAM ,bo laski się za bardzo na mnie zwieszają i jest mi niewygodnie.Śpie z psami :evil_lol:Bynajmniej higienicznie :lol:[/quote] kłaczki!!! :shake: [quote name='olekg89']:diabloti:Nie będzie ,nic wspólnego z sylwkiem nie będzie:roll::cool3:[/quote] Olek czyżby nowy etap w życiu? :lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 tak dobrze to mysia ujęłaś nowy etap:evil_lol: Rose-ja ciebie też na odległość:diabloti: Quote
olekg89 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [COLOR=Cyan][SIZE=7][FONT=Arial Black]41:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
IzabelaB Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 jedzie ktoś przez Wrocław? ;> bo nie wiem jak mam się dostać z Wrocławia do tego ośrodka... jeżdża tam jakieś autobusy :P? Byłam tam kiedyś ale to autem, a teraz mam mały problemik, jade pociagiem :) jeśli ktoś ma wolne miejce w aucie to chętnie bym się zabrała, oczywiście zapłace ;-) Quote
basia bonnie Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='maksowa17']jedzie ktoś przez Wrocław? ;> bo nie wiem jak mam się dostać z Wrocławia do tego ośrodka... jeżdża tam jakieś autobusy :P? Byłam tam kiedyś ale to autem, a teraz mam mały problemik, jade pociagiem :) jeśli ktoś ma wolne miejce w aucie to chętnie bym się zabrała, oczywiście zapłace ;-)[/quote] Z Wrocławia do Sulistrowic jedzie pks :) spod dworca pkp ;) Kosztuje ok.5zl, Rose wie ile dokładnie. Najlepiej poumawiajcie się po kilka osób, żeby być o tej samej godzinie na dworcu i jedźcie razem pksem, my, tzn. organizatorzy wyjdziemy po Was na przystanek w Sulistrowicach ;) Quote
IzabelaB Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='basia bonnie']Z Wrocławia do Sulistrowic jedzie pks :) spod dworca pkp ;) Kosztuje ok.5zl, Rose wie ile dokładnie. Najlepiej poumawiajcie się po kilka osób, żeby być o tej samej godzinie na dworcu i jedźcie razem pksem, my, tzn. organizatorzy wyjdziemy po Was na przystanek w Sulistrowicach ;)[/quote] ok, dzięki wielkie;) Quote
basia bonnie Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='maksowa17']ok, dzięki wielkie;)[/quote] [url]http://rozklady.com.pl/main.php?page=polacz_3&czas_min=3&czas_maks=90&[/url] tu jest rozkład :eviltong: przystanek to Sulistrowice Skrzyżowanie :loveu: Quote
basiapron Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 jakoś 14:15 jest z tego co pamiętam ten pks, my wjeżdżamy o 12:45 na dworzec we Wrocławiu pociągiem-my tzn dogomanka ja i globalnydog. Quote
basiapron Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 wygląda na to że z Katowic, w każdym razie ja i dogomanka napewno z Katosów, nie wiem jak globalnydog ale nie sądzę żeby pociąg jej pod dom podjeżdżał wiec pewnie tez z tej samej wsi co my Quote
IzabelaB Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='basiapron']jakoś 14:15 jest z tego co pamiętam ten pks, my wjeżdżamy o 12:45 na dworzec we Wrocławiu pociągiem-my tzn dogomanka ja i globalnydog.[/quote] a z jakiego miasta wyjezdzacie razem:cool3: Quote
basiapron Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 w związku z przeskakującymi postami dogo-odpowiedź masz wyżej Quote
IzabelaB Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='basiapron']wygląda na to że z Katowic, w każdym razie ja i dogomanka napewno z Katosów, nie wiem jak globalnydog ale nie sądzę żeby pociąg jej pod dom podjeżdżał wiec pewnie tez z tej samej wsi co my[/quote] też jadę z Katowic :evil_lol: tylko najpierw muszę się tam dotułać z Rybca :eviltong: Quote
Recommended Posts