Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm to ja jeszcze preferuje zwracanie się do mnie per Zosia bądź Poziomka jesli już będziemy imiennie nierozpoznawalne.albo możecie jeszcze per magister inżynier:P i żadne meggie:P

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia bonnie']Gordonowa jest najmłodsza! :eviltong: poza tym jakieś 13latki też chyba jadą :cool3: już nie róbcie znowu ze mnie takiej zUej:placz:[/quote]

no tak jeszcze gordonowa :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

A po za tym wcale nie będę najstarsza. :eviltong:[/quote]

Ale rodziców nie bierzemy pod uwagę:diabloti:

Posted

[quote name='Iś & Chester'][COLOR=SandyBrown][B][SIZE=4]44[/SIZE][/B][/COLOR] :loveu:[/quote]

yyy dziś jest 43:D i Olek już dawno to napisał:diabloti:

Posted

A tak na marginesie.. jedzie ktoś ze mną w środku zlotu na małą jednodniową wycieczkę do Poznania?:diabloti:

[CENTER][SIZE=7][COLOR=Purple][U][I][B]42
:p:p:p
[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='Mysia_']pfy... do Poznania? :eviltong:
chyba nie ma chętnych :evil_lol:
jakby o Śląsk spytać to pewnie wszyscy by chcieli :diabloti::lol:[/quote]

koziołków nikt nie chce zobaczyć?:-( Kary nikt nie chce odwiedzić?:-(

Posted

[quote name='olekg89']
Asia-Estera pewnie tym waszym ukraińcom się sprzedaje:evil_lol:[/quote]

podwójna robota, nie ma to tamto:evil_lol: dobrze, dobrze, będzie nam wszystkim stawiać na zlocie:diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']:lol::lol::lol::lol: w sumie zbierając truskawki i tak się musi nachylić:evil_lol:Więc 2 in 1:evil_lol:[/quote]

o jaa:evil_lol::evil_lol: własnie sobie to wyobraziłam:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basiapron']a do tego Poznania to po co i czym (jakim środkiem transportu?)[/quote]

mam małą sprawę do załatwienia i niestety muszę się zjawić osobiście.. pks i pociąg:eviltong:

Posted

[quote name='basiapron']powinniśmy Ci jeść zakazac póki nie skończysz:eviltong:[/quote]
pff :diabloti: to nie będzie koszulek! :eviltong: jutro albo pojutrze przejadę się do Katowic to kupię farby do ubrań i coś pomyślę z koszulkami:cool3:

Posted

[quote name='basia bonnie']pff :diabloti: to nie będzie koszulek! :eviltong: jutro albo pojutrze przejadę się do Katowic to kupię farby do ubrań i coś pomyślę z koszulkami:cool3:[/quote]
to jak jedziesz do Katowic to mozesz o Olkusz zahaczyc po drodze.:evil_lol::loveu: