basiapron Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 hmm to ja jeszcze preferuje zwracanie się do mnie per Zosia bądź Poziomka jesli już będziemy imiennie nierozpoznawalne.albo możecie jeszcze per magister inżynier:P i żadne meggie:P Quote
polciuaa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 plusem tego zlotu jest to,ze nie bede najmlodsza.:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='basia bonnie']Gordonowa jest najmłodsza! :eviltong: poza tym jakieś 13latki też chyba jadą :cool3: już nie róbcie znowu ze mnie takiej zUej:placz:[/quote] no tak jeszcze gordonowa :cool3: Quote
rose Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Asia & Ginger'] A po za tym wcale nie będę najstarsza. :eviltong:[/quote] Ale rodziców nie bierzemy pod uwagę:diabloti: Quote
Avaloth Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [COLOR=SandyBrown][B][SIZE=4]44[/SIZE][/B][/COLOR] :loveu: Quote
Mysia_ Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='rose']Ale rodziców nie bierzemy pod uwagę:diabloti:[/quote] o tym samym pomyślałam :lol: Quote
Avaloth Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='rose']yyy dziś jest 43:D i Olek już dawno to napisał:diabloti:[/quote] a ja inteligentnie nie zobaczyłam 3 ostatnich stron :grab: Quote
rose Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Iś & Chester'][COLOR=SandyBrown][B][SIZE=4]44[/SIZE][/B][/COLOR] :loveu:[/quote] yyy dziś jest 43:D i Olek już dawno to napisał:diabloti: Quote
rose Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 A tak na marginesie.. jedzie ktoś ze mną w środku zlotu na małą jednodniową wycieczkę do Poznania?:diabloti: [CENTER][SIZE=7][COLOR=Purple][U][I][B]42 :p:p:p [/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Mysia_ Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 pfy... do Poznania? :eviltong: chyba nie ma chętnych :evil_lol: jakby o Śląsk spytać to pewnie wszyscy by chcieli :diabloti::lol: Quote
rose Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Mysia_']pfy... do Poznania? :eviltong: chyba nie ma chętnych :evil_lol: jakby o Śląsk spytać to pewnie wszyscy by chcieli :diabloti::lol:[/quote] koziołków nikt nie chce zobaczyć?:-( Kary nikt nie chce odwiedzić?:-( Quote
olekg89 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Hahha Mysia my jesteśmy slonskie patrioty:loveu::cool3: Asia-Estera pewnie tym waszym ukraińcom się sprzedaje:evil_lol: Quote
rose Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='olekg89'] Asia-Estera pewnie tym waszym ukraińcom się sprzedaje:evil_lol:[/quote] podwójna robota, nie ma to tamto:evil_lol: dobrze, dobrze, będzie nam wszystkim stawiać na zlocie:diabloti: Quote
olekg89 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 :lol::lol::lol::lol: w sumie zbierając truskawki i tak się musi nachylić:evil_lol:Więc 2 in 1:evil_lol: Quote
rose Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='olekg89']:lol::lol::lol::lol: w sumie zbierając truskawki i tak się musi nachylić:evil_lol:Więc 2 in 1:evil_lol:[/quote] o jaa:evil_lol::evil_lol: własnie sobie to wyobraziłam:evil_lol::evil_lol: Quote
basiapron Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 a do tego Poznania to po co i czym (jakim środkiem transportu?) Quote
rose Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='basiapron']a do tego Poznania to po co i czym (jakim środkiem transportu?)[/quote] mam małą sprawę do załatwienia i niestety muszę się zjawić osobiście.. pks i pociąg:eviltong: Quote
basia bonnie Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 kur... ja tu chipsy jem, a Wy o nachyleniu Estery :/ ide po woreczek :P Quote
basia bonnie Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='basiapron']trzabyło nie czytać:P[/quote] spoko, schudne:diabloti::eviltong: jak dojem idę robić cz. 2 :eviltong: bo wczoraj tylko zaczęłam:placz: Quote
basiapron Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='basia bonnie']kur... ja tu chipsy jem, a Wy o nachyleniu Estery :/ ide po woreczek :P[/quote] trzabyło nie czytać:P Quote
basiapron Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 powinniśmy Ci jeść zakazac póki nie skończysz:eviltong: Quote
basia bonnie Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='basiapron']powinniśmy Ci jeść zakazac póki nie skończysz:eviltong:[/quote] pff :diabloti: to nie będzie koszulek! :eviltong: jutro albo pojutrze przejadę się do Katowic to kupię farby do ubrań i coś pomyślę z koszulkami:cool3: Quote
metaxa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Hmmmm... :cool3: Witam czy są jeszcze jakieś miejsca? ?? Quote
polciuaa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='basia bonnie']pff :diabloti: to nie będzie koszulek! :eviltong: jutro albo pojutrze przejadę się do Katowic to kupię farby do ubrań i coś pomyślę z koszulkami:cool3:[/quote] to jak jedziesz do Katowic to mozesz o Olkusz zahaczyc po drodze.:evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts