Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę Cię kiedy ty szalałaś.Nigdy nie byłaś i nie będziesz discodupeczką.To ,że poleżałaś pod pralką uważasz za szalenie?I co uważam ,ze wydoroślałaś?hmmm nie sądze zachowujesz się jak gówniara mimo 21lat na karku.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa przepraszam ale nie znam Cię na tyle, aby Cię oceniać... Po prostu wstrzymuję się od jakichkolwiek opinii na Twój temat. Przepraszam, czy to źle?
Nie rozumiem w tym momencie Twojej postawy...:roll:

Posted

[quote name='olekg89']Karina-niestety nie można nikomu ufać:angryy:I po kilku latach znajomości osoba ,może pokazać się z całkiem innej strony.;)
Ja uważam ,że może nie zawsze Karolino bylaś toksyczna ale od co najmniej roku jesteś fałszywa,i nakręcasz wszystkich ,żeby być tą fajną.Żal mi cię.Ale cóż...[/QUOTE]
Aleksandrze człowiek czasem dorasta i zmienia podejście do niektórych spraw ;). Nie wiem przeszło mi to upijanie co kiedyś uwielbiałam, troszkę uspokoiłam się, już nie szaleje tak jak kiedyś ;) Nie wiem może praca mnie zmieniła bo w końcu w śród ludzi, a nie wśród usherów ;)

Posted

[quote name='Karilka']KaRa przepraszam ale nie znam Cię na tyle, aby Cię oceniać... Po prostu wstrzymuję się od jakichkolwiek opinii na Twój temat. Przepraszam, czy to źle?
Nie rozumiem w tym momencie Twojej postawy...:roll:[/QUOTE]
Karilka nie powiedziałam tego w formie złości czy czegoś podobnego ;) a tego iż tak to zabrzmiało jakbyśmy się na oczy nie widziały a mielismy do tego dwie okazje ;) A,że nasze pieski się nie lubią to już legenda :lol:

Posted

[quote name='olekg89']Za to Djuczek w ogóle nie darł mordy na marka i w ogóle nie chciał go użreć.Socjal po byku jak widać.Twój 6 pies i 6 którego NIE POTRAFISZ wychować.
Czarek nie jest święty ,Kaja też ale nie stwarzają zagrożenia dla NIKOGO bez mojej zgody.[/quote]

jest prawda w tym:)

Posted

[quote name='Karilka']
[SIZE=1]Olek, Tyszanie jak dla mnie są ok, mimo wszystko co o nich sądzisz...
Natomiast KaRy nie znam i oceniać nie będe;)[/SIZE].
[SIZE=1]...Za to znam troszke Diuczka:diabloti:[/SIZE][/quote]

mnie też nie znasz, a według Ciebie jestem ponoć dziwna i sceny odwalam:diabloti:

Posted

[quote name='rose']mnie też nie znasz, a według Ciebie jestem ponoć dziwna i sceny odwalam:diabloti:[/quote]

No nie wiem. Nie podpiszę się na dzień dzisiejszy pod tym zdaniem.
Nie ukrywam, że chciałabym Cię poznać troszke bardziej.

Posted

KaRa na wystawie to psy sie całkiem fajnie bawiły.. Co z reszta napisałaś potem na watku Zlotowym w zeszłym roku;).

Nic na to nie poradze, że Diuczek młody i upierdliwy troche pod względem zabawy, natomiast Dolar nie lubi jak ktoś mu na łeb włazi...
Dostał szczeniak bure od starego wyjadacza (dosłownie i w przeniośni:evil_lol:).
Nic nikomu sie nie stało, przeprosiłam i Diuczek przestał być natarczywy w stosunku do Dolara ...i wszyscy byli szczęśliwi.
Nie rozumiem, po co rozpamiętujesz, skoro podczas samego faktu tego nie przezyłaś nawet zbyt szczególnie...

Posted

[quote name='olekg89']Proszę Cię kiedy ty szalałaś.Nigdy nie byłaś i nie będziesz discodupeczką.To ,że poleżałaś pod pralką uważasz za szalenie?I co uważam ,ze wydoroślałaś?hmmm nie sądze zachowujesz się jak gówniara mimo 21lat na karku.[/QUOTE]
Discodupeczką być nie chcę i być nigdy nie chciałam ( z resztą widać to po mnie:evil_lol:). Wiesz by być fajnym nie trzeba mięć figury osy i ważyć 45kg, i mieć mózg jak ziarnko gorczycy ;). A szalało się w życiu szalało, ale nie w takim sensie by upić się na umór i nie pamiętać wczoraj ;) przepraszam ja se nie robię zdjęć z kiełbasą tak by wyglądała na męski członek <- to jest dziecinne ;) Lecz to nie wątek na przepychanki, tylko VIIzlotu dogomaniaków

Posted

[quote name='olekg89']Karina-niestety nie można nikomu ufać:angryy:I po kilku latach znajomości osoba ,może pokazać się z całkiem innej strony.;)
Ja uważam ,że może nie zawsze Karolino bylaś toksyczna ale od co najmniej roku jesteś fałszywa,[B]i nakręcasz wszystkich ,żeby być tą fajną.Żal mi cię.Ale cóż...[/B][/quote]
[I][B]Byłam tego ofiarą :placz::placz::placz::placz::placz::placz:
[/B][/I]

:diabloti:

Posted

Droga Karolino o ile dobrze pamiętam to wypisałaś się ze zlotu, więc skoro na niego nie jedziesz to proszę nie udzielaj się na tym wątku, bo niepotrzebnie go zaśmiecasz..
Dziś powiedziałaś mi że dogomaniacy Cię gówno obchodzą więc jak Cie nie obchodzą to po co zaczynasz..

Posted

Jako usher tego forum mogę się i tutaj wypowiadać,jesli widze coś na swój temat ;) a nie powiedziałam,że wszyscy a niektórzy ;) a temat zlotu mnie bardzo interesuje więc sobie go poczytuje ;)

Posted

[quote name='olekg89']Rinuś powiem ci ,ze na sylwestra nadal byłaś...Całe szczęście tylko 2dni ,bo potem kara zrobiła papa pod śmiesznym pretekstem i pojechała do domu.:loveu:[/quote]
[I][B]Kara za co Ty mnie tak nienawidzisz? zazdrościsz mi czegoś ? :evil_lol::evil_lol::eviltong:
To jak nie będzie Cię na zlocie to chyba jednak wpadnę na weekend :evil_lol:[/B][/I]

Posted

KaRa może mój pies nie jest z jakimiś zaje.istymi papierami, nie jest zbyt doskonały, ma czasem jakieś odpały ale kocham go nad życie.
Mój pies jest dla mnie najlepszy. Nie potrzebuje mieć rodowodu i pięknej sierści abym go kochała. Ropienie oczu w jego wypadku to niedobór masy...
Nie musi Ci sie podobać.
Wystarczy że ubóstwiam go ja...
Takiego, jakim jest:loveu:

Posted

[I][B]Kara przepraszam bardzo ale o co Ty się teraz przypie*****asz do Karilki i Dolara?Czy ja mam pretensje do Olka i Karilki o to że nasze psy się pogryzły i Brutus nie mógł chodzić przez 2 dni ? weź się puknij w główkę widłami.[/B][/I]

Posted

A główno mnie obchodzą dogomaniacy, którzy mają psy które ledwo się na nogach trzymają, mają wielką ranę na karku, zaropiałe oczy...i twierdzą że z takim psem wstyd już iść do weterynarza, a drugiegi psa trzymają na metrowym łańcuchu który depcze po swoich kupach. Może zdjęcia mam dać?

Posted

[quote name='olekg89']Rinuś-ty nigdy nie musiałaś mieć wyimaginowanego chłopaka.A Kara jak najbardziej:)[/quote]
:roflt:
[I][B]chyba przesadziłeś :evil_lol:[/B][/I]