Karilka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 KaRa może przez to, ze teraz większość Zlotowiczów sie już zna?;) Quote
KaRa_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Karilka']KaRa może przez to, ze teraz większość Zlotowiczów sie już zna?;)[/QUOTE] Wtedy też wiele osob sie dobrze znało;) nikt wtedy nie patrzył jakie masz psy czy cuś. Maiło to swoje plusy no i minusy ( sauna :evil_lol:) Quote
Karilka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='KaRa_']Wtedy też wiele osob sie dobrze znało;) nikt wtedy nie patrzył jakie masz psy czy cuś. Maiło to swoje plusy no i minusy ( sauna :evil_lol:)[/quote] No w sumie racja. Mnie tam wisi jakie kto ma psy, byleby pilnował, zeby mojego nie zjadły:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']ja też się zbuntuję! nie chce 8os:placz: nie chce Estery:placz:i co teraz?:diabloti:[/quote]Twój wybór :diabloti: Ja od początku byłam w 4-osobowym domku i nie mam zamiaru tego zmieniac Quote
dog193 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Mi wystarczy, że będę z gordonową, reszta mi obojętna ;) Quote
Karilka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Rose podzielimy domek 8os. na 2 x 4os bez prysznica :diabloti: Quote
rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 ja też się zbuntuję! nie chce 8os:placz: nie chce Estery:placz:i co teraz?:diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']ja też się zbuntuję! nie chce 8os:placz: nie chce Estery:placz:i co teraz?:diabloti:[/QUOTE] Wylatujesz :evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Izabela :lol: ciekawe w jakiej 8 masz niby być, skoro jedną mają VIPy a druga została zamieniona na dwie czwórki :cool3: nauczcie się ludzie czytać dokładnie :diabloti::eviltong: Quote
rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Tinka:)']Wylatujesz :evil_lol::evil_lol:[/quote] nie ja tylko Estera:evil_lol: kto jest za?:razz::diabloti: Quote
Patikujek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ja tam już na nic nie narzekam, jeśli o mnie chodzi to i w 8 bym wytrzymała niestety luca nie tak też ja mogę być w 4 i jest jeszcze lepiej a kto z nami to wszystko jedno w morsku jak w ogóle problemu nie miałam bo jeździłam pod namiot i miałam całe domostwo dla siebie i BORY Ej dziewczyny a ktoś z borą rozmawiał kiedyś może ostatnio?? szkoda że nie jedzie Quote
Unbelievable Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']nie ja tylko Estera:evil_lol: kto jest za?:razz::diabloti:[/QUOTE] patrzcie ją jaka wygodna:diabloti: Quote
Patikujek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ciekawe co niej ja do niej pisałam jakoś w okolicy nowego roku smsa ale nie wiem czy mam jej aktualny numer i też żadnej odpowiedzi Quote
rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Patikujek'] Ej dziewczyny a ktoś z borą rozmawiał kiedyś może ostatnio?? szkoda że nie jedzie[/quote] pisałam jej kiedyś na nk, ale nie odp..:-( Quote
Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']ja też się zbuntuję! nie chce 8os:placz: nie chce Estery:placz:i co teraz?:diabloti:[/quote] :obrazic:To ja też się zbuntuję i chcę być wszędzie byle z Anką, coby na złość jej zrobić :evil_lol::loveu: [quote name='Tinka:)']Wylatujesz :evil_lol::evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to było słodziutkie :loveu: [quote name='basia bonnie']Izabela :lol: ciekawe w jakiej 8 masz niby być, skoro jedną mają VIPy a druga została zamieniona na dwie czwórki :cool3: nauczcie się ludzie czytać dokładnie :diabloti::eviltong:[/quote]o to to... Do szkoły a nie przy kompie! :mad:Basia do szkoły ładnie popierdziela i proszę- czytać umie! [quote name='rose']nie ja tylko Estera:evil_lol: kto jest za?:razz::diabloti:[/quote]Przykleję się do Ciebie jak rzep psiego ogona i jak wylecimy to razem :loveu: Quote
Unbelievable Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Estera'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to było słodziutkie :loveu: o to to... Do szkoły a nie przy kompie! :mad:[B]Basia do szkoły ładnie popierdziela i proszę- czytać umie! [/B][/QUOTE] :loveu: i te stwierdzenie od niedawna jest prawdą :evil_lol: ciekawe na jak długo:evil_lol: Quote
Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Tinka:)']:loveu: i te stwierdzenie od niedawna jest prawdą :evil_lol: ciekawe na jak długo:evil_lol:[/quote]na chwilę :evil_lol: Co za dużo to nie zdrowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Burza mózgów, szał ciał itd, ręka noga mózg na ścianie, oko na widelcu, ale wymyśliłyśmy. Niech no ktoś zacznie się burzyć, że mu nie pasi :mad::mad::mad: Quote
rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]MYŚLAŁYŚMY.. MYŚLAŁYŚMY.. I WYMYŚLIŁYŚMY.. 1.[/B][/COLOR] Domek-VIP[COLOR=Magenta][B][SIZE=3]:evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR]-8-osobowy 1/2. Kara i Michał:evil_lol: 3. [B][COLOR=Magenta]Mysia[/COLOR][/B] 4. komar 5. [B][COLOR=Red]Oleczek[/COLOR][/B] 6. [B][COLOR=Red]basia_bonnie[/COLOR][/B] 7. Asia 8. Tinka [B][COLOR=DarkOrchid][COLOR=DarkOrange]2.[/COLOR] [/COLOR][/B]Domek 4-osobowy 1. & Gloria & 2. Lorien 3.[COLOR=Red][B] Patikujek [/B][COLOR=Black]4.[/COLOR][B] [COLOR=Magenta]Manixsa [/COLOR][/B][COLOR=black]5. Karilka[/COLOR][B][COLOR=Magenta] [/COLOR] [/B][/COLOR] [COLOR=DarkOrange][B]3.[/B][/COLOR] Domek 4-osobowy 1. [B][COLOR=Red]gordonowa[/COLOR][/B] 2/3. [COLOR=Magenta][B]baffi2[/B][/COLOR]+[B][COLOR=Red]osoba[/COLOR][/B] 4.[COLOR=Magenta][B]globalnydog193[/B][/COLOR] [B][COLOR=DarkOrchid][COLOR=DarkOrange]4.[/COLOR] [/COLOR][/B]Domek 4-osobowy 1. [B][COLOR=Red]Ana_Zbyśka[/COLOR][/B] 2. [B][COLOR=Magenta]Macho[/COLOR][/B] 3.[B][COLOR=Magenta] cybianka[/COLOR][/B] 4. [B][COLOR=Magenta]Atkaaa[/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkOrange]5.[/COLOR][/B] Domek 4-osobowy 1/2. [B][COLOR=Magenta]Kasia&Rika+osoba[/COLOR][/B] 3.[B][COLOR=Magenta] dogg[/COLOR][/B] 4. [B][COLOR=Red]Dozia13[/COLOR][/B] [COLOR=DarkOrange][B]6.[/B][/COLOR] Domek 4-osobowy 1.[COLOR=Navy][COLOR=Black] [B][COLOR=Red]Sweetaśna[/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR] 2/3.[COLOR=Blue] [COLOR=Black][COLOR=Magenta][B]Acctiually+osoba[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR] 4. [B][COLOR=Magenta]Isia & Chester[/COLOR][/B] 5. [B][COLOR=Magenta]Martunia[/COLOR][/B] [B] [COLOR=DarkOrange]7.[/COLOR][/B] Domek 4-osobowy 1. [B][COLOR=Magenta]Izabela124[/COLOR][/B] 2. [B][COLOR=Magenta]maksowa17[/COLOR][/B] 3/4.[COLOR=Red] [B]gops+osoba[/B][/COLOR] [B][COLOR=DeepSkyBlue]POKOJE:[/COLOR][/B] [COLOR=Black][B]1[/B][/COLOR]. [B][COLOR=Red]rodzice gops[/COLOR][/B] [B]2.[/B] [B][COLOR=Magenta]rodzice Atki [COLOR=Black]3.[/COLOR] Estera i [COLOR=Red]rose[/COLOR] [/COLOR][/B] Quote
Unbelievable Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']Tinka kasa doszła;)[/QUOTE] szybko:diabloti: mi nie pasuje:placz::placz: ja nie chcem kary, ja się jej boję:placz: Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Dozia13 miała byc ze mną wpokoju :roll: Quote
Kasia&Rika Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 kim jest[B][COLOR=Red] Dozia13[/COLOR][/B], nie ma jej w spisie użytkowników... nie przekręcona literówka? Quote
Recommended Posts