& Gloria & Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Karilka']Dolar niestety ale śpi zawsze ze mną i koniecznie na łóżku. Inaczej nie uśnie. Ale to jest tak, ze 2 miejsca są na dole i 2 na górze? Hm?[/quote] Ja zaklepuje miejsce na dole:multi: Quote
Karilka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Dolar niestety ale śpi zawsze ze mną i koniecznie na łóżku. Inaczej nie uśnie. Ale to jest tak, ze 2 miejsca są na dole i 2 na górze? Hm? Quote
Ana_Zbyska Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='M&T']a co, on taki zazdrośnik? :evil_lol:[/quote] hehe, można to tak ująć;) Quote
Estera Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='olekg89']Ja się ciesze ,że schody są strome:razz:Ja będe spał na górze ,a moje pieski na dole:diabloti:I będą stróżować ,żeby nam się nikt do domku nie włamał:cool3:[/quote] Moje u góry, z nami aby nikt mi ich nie zeżarł :diabloti: My, ma się rozumieć, znowu w 9-tkę u góry, a na dole będą stały puste łóżka? :diabloti: Quote
komar Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 to zamieszka w WC:D i nie bedzie miała problemu:D a z tego co pamietam to w WC i tak mieliśmy spotkania wieloosobowe;D Quote
olekg89 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Tak ,a moje psy na łóżkach i fotelach na dole:diabloti: Anka na 100% sama siku nie zejdzie:evil_lol::lol:Będe ćwiczył jej pęcherz :lol: Quote
MargaretS Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Czy są jeszcze miejsca na zlot? :) pozdrawiam Quote
olekg89 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 OO to jest myśl:diabloti:Tylko wtedy estera będzie codziennie robić kupe między butelkami:evil_lol: Quote
MargaretS Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 to super! a do kiedy można sie zgłaszać? :) Quote
rose Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Tinka:)']do kiedy można się zgłaszać nie jest napisane :razz: chyba że jest to równoczesne z rozpoczęciem zlotu, a nie sądzę ;)[/quote] nie, ale równoczesne z terminem wpłacania zaliczki, a to jest na 1 stronie;) Olek to będziemy chodzić razem do kibelka:loveu: Quote
Unbelievable Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='komar']wszystko na pierwszej stronie;)[/QUOTE] do kiedy można się zgłaszać nie jest napisane :razz: chyba że jest to równoczesne z rozpoczęciem zlotu, a nie sądzę ;) Quote
Mysia_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 dzień dobry :lol: byle do zlotu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
rose Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Mysia_']dzień dobry :lol: byle do zlotu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] no właśnie byle do zlotu.. bo dopiero na zlocie Was zobaczę:placz: Quote
Lionees Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Czy wolny byłby jeszcze domek 4-ro osobowy? Chciałabym zapisać siebie,Tz-ta i 2 dzieci,no i chyba 3 małe psy:p Quote
olekg89 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 W jakim wieku dzieci?Bo z góry mówie ,że k...ami rzucam :diabloti: Quote
Lionees Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='olekg89']W jakim wieku dzieci?Bo z góry mówie ,że k...ami rzucam :diabloti:[/QUOTE] 12 i 17 lat(chłopaki)...mój mąż też rzuca,kurde ja czasem też:shake: Nieraz jak pójde do szkoły,to nawet u tego młodszego w szkole różne słówka na przerwach słychać.Dzieci mam nie bluzgające(chociaż kto to wie?),ale niestety obsłuchane w tym temacie:roll: Quote
komar Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 jak Olek bedzie za bardzo "wygadany" to go na Ślężę poślemy:D:D okrężną drogą;D:D Quote
rose Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='komar']jak Olek bedzie za bardzo "wygadany" to go na Ślężę poślemy:D:D okrężną drogą;D:D[/quote] co Ty to po powrocie będzie kur...ał podwójnie:diabloti: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Renata5']Czy wolny byłby jeszcze domek 4-ro osobowy? Chciałabym zapisać siebie,Tz-ta i 2 dzieci,no i chyba 3 małe psy:p[/quote] Renatko :loveu: :cool3: Prysia i Elię sobie zobaczę :loveu: Quote
olekg89 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A to spoko :diabloti:Bo ja sie nie hamuje:evil_lol: A jak zobaczycie kogoś niepełnoletniego walącego wóde dzwonicie po policje?Bo już mieliśmy takich "emerytów" co byli bliscy wzywaniu pał:evil_lol:Ale nie będę was obrażał ,bo TYSZANIE to gorszy gatunek ludzi:evil_lol: Quote
olekg89 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Tabletki antyalergiczne mi sie skończyły :diabloti:Nic na to nie poradzę na wiosne klnę na brzozy a zimą na Tyszan:evil_lol: drapu drap ;) Quote
basia bonnie Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='M&T']Olek, przestań tak obrażać ludzi ;][/quote] ale Olek tylko wyraża własne zdanie :lol: to chyba nie grzech?;) Quote
Recommended Posts