Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karilka']Dolar niestety ale śpi zawsze ze mną i koniecznie na łóżku.
Inaczej nie uśnie.

Ale to jest tak, ze 2 miejsca są na dole i 2 na górze? Hm?[/quote]

Ja zaklepuje miejsce na dole:multi:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Ja się ciesze ,że schody są strome:razz:Ja będe spał na górze ,a moje pieski na dole:diabloti:I będą stróżować ,żeby nam się nikt do domku nie włamał:cool3:[/quote]
Moje u góry, z nami aby nikt mi ich nie zeżarł :diabloti: My, ma się rozumieć, znowu w 9-tkę u góry, a na dole będą stały puste łóżka? :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']do kiedy można się zgłaszać nie jest napisane :razz: chyba że jest to równoczesne z rozpoczęciem zlotu, a nie sądzę ;)[/quote]

nie, ale równoczesne z terminem wpłacania zaliczki, a to jest na 1 stronie;)

Olek to będziemy chodzić razem do kibelka:loveu:

Posted

[quote name='Mysia_']dzień dobry :lol: byle do zlotu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

no właśnie byle do zlotu.. bo dopiero na zlocie Was zobaczę:placz:

Posted

[quote name='olekg89']W jakim wieku dzieci?Bo z góry mówie ,że k...ami rzucam :diabloti:[/QUOTE]

12 i 17 lat(chłopaki)...mój mąż też rzuca,kurde ja czasem też:shake:
Nieraz jak pójde do szkoły,to nawet u tego młodszego w szkole różne słówka na przerwach słychać.Dzieci mam nie bluzgające(chociaż kto to wie?),ale niestety obsłuchane w tym temacie:roll:

Posted

[quote name='komar']jak Olek bedzie za bardzo "wygadany" to go na Ślężę poślemy:D:D okrężną drogą;D:D[/quote]

co Ty to po powrocie będzie kur...ał podwójnie:diabloti:

Posted

[quote name='Renata5']Czy wolny byłby jeszcze domek 4-ro osobowy?
Chciałabym zapisać siebie,Tz-ta i 2 dzieci,no i chyba 3 małe psy:p[/quote]

Renatko :loveu: :cool3:
Prysia i Elię sobie zobaczę :loveu:

Posted

A to spoko :diabloti:Bo ja sie nie hamuje:evil_lol:
A jak zobaczycie kogoś niepełnoletniego walącego wóde dzwonicie po policje?Bo już mieliśmy takich "emerytów" co byli bliscy wzywaniu pał:evil_lol:Ale nie będę was obrażał ,bo TYSZANIE to gorszy gatunek ludzi:evil_lol: