Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia, bleeee:shake:

[quote name='Patikujek']Podarujmy im choć trochę miłości w tym ich krótkim żywocie, [B]nie bądźmy aż tacy wredni[/B][/quote]
mów za siebie!! :diabloti:

btw. to nie w tym wątku miał być off...:evil_lol:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesteście nienormalni xD:evil_lol:

Kontynuując: mama twierdzi, że w tym roku chce jechac na zlot i tam tez spac... z gordonowej mamą przeżyliście to może z moimi rodzicami też przeżyjecie?:lol: Za rok przynajmniej pojadę sama i nie będzie tego problemu co teraz- "że to są obcy ludzie!":p.

Posted

To myslę, że jednak pozostaje miec tą nadzieje xD
Kurcze wszyscy, mama, mama i mama a tata? :diabloti:
nie no będzie dobrze :D, Komar narysuje im mapkę Wrocławia ze wszystkimi drogami "na okolo" :D To raczej tak szybko nie wrócą z wycieczki:cool3:

Posted

[quote name='olekg89']Hahah padłem na ryj teraz:lol: Komar ma taki talent ,że jak chce jechać jak najszybszą drogą to i tak jedziemy okrężną:evil_lol:(komarku i tak cie koffam:lol:)[/quote]

haha dokładnie:evil_lol::evil_lol:

Posted

bo jak to sie mówi:P skrót to najkrótszy odcinek łączący punkty A i B zajmujący najwiecej czasu:D

Spoko;D coś się wymyśli do zwiedzania Wrocławia:D np. wkręci sie coś ze muszą zaliczyć wszystkie Wrocławskie mosty:D:D a jest ich jedynie 117 :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']przecież będą rodzice :diabloti: no choćby Estera jest mamą Basi :eviltong::evil_lol:[/quote]
:loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='basia bonnie']Martyna:loveu: mówi o rodzicach,a nie o jakiejś pożalsiębożektórynieistniejesz matce alkoholiczce:roll:[/quote]:mad: :mad: :mad: ktoś tu na du** chce oberwać

[quote name='Mysia_']Basiu nie ładnie! czy alkoholiczka czy nie to zawsze mama :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]:loveu: :loveu: :loveu:

Tyle co mam do powiedzenia, na ten temat. A teraz idę do kąta popłakusiać sobie przez Was :placz:

Posted

[quote name='Atkaaaa']ojej:evil_lol:
aha jest jeszcze w domku jakims miejsce? Bo rodzicow sie do tych 2pokoi wyeksmituje...[/quote]
a chciałabyś być ze mną, pusiakową, gordonową i moją osobą tow. i jeszcze kilkoma osobami w 8 osobowym domku? :evil_lol:
bo my się chyba jednak zdecydowałyśmy :evil_lol:

Posted

[quote name='baffi2']a chciałabyś być ze mną, pusiakową, gordonową i moją osobą tow. i jeszcze kilkoma osobami w 8 osobowym domku? :evil_lol:
bo my się chyba jednak zdecydowałyśmy :evil_lol:[/quote]
baffi,nie wiesz na co sie piszesz!! ten drugi domek 8os. jest zaraz obok nas:diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Emo już tak mają:mad:[/quote]:evil_lol:
[quote name='basia bonnie']baffi,nie wiesz na co sie piszesz!! ten drugi domek 8os. jest zaraz obok nas:diabloti:[/quote]Za blisko nas :diabloti: Jeszcze Ani się pomyli i pójdzie do Was 2metrowego szukać :roll:

Posted

[quote name='baffi2']a chciałabyś być ze mną, pusiakową, gordonową i moją osobą tow. i jeszcze kilkoma osobami w 8 osobowym domku? :evil_lol:
bo my się chyba jednak zdecydowałyśmy :evil_lol:[/quote]

To utworzyć Wam domek 8-os?;)

Posted

[quote name='Estera']:evil_lol:
Za blisko nas :diabloti: Jeszcze Ani się pomyli i pójdzie do Was 2metrowego szukać :roll:[/quote]

a może Aśka zacznie przeszukiwać lodówkę w nadziei, że znajdzie tam bez brwiowego?:diabloti:

Posted

:evil_lol::evil_lol:no to ja już chce zlot xD
To Asia od Ginger jest takim zagrożeniem? Jak sie spotkałyśmy to robiła bardzo dobre wrażenie, grzeczna, miła :lol::diabloti:

Myslę, że ten 8-osobowy będzie ok, Baffi?

Posted

[quote name='Atkaaaa']:evil_lol::evil_lol:no to ja już chce zlot xD
To Asia od Ginger jest takim zagrożeniem? Jak sie spotkałyśmy to robiła bardzo dobre wrażenie, grzeczna, miła :lol::diabloti:
[/quote]

to tylko pozoryyyy :diabloti: