Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg89']Lecąc tym poglądem musiałbym wypierdzielić z domu jednego psa,bo żrą się między sobą prawie codziennie o byle gówno.:diabloti:[/quote]

mi raczej o to chodziło, że psa nie przekonasz, żeby innego pokochał :eviltong: bo żyć z tym przecież można :diabloti:
Wika z Kają żyją pod jednym dachem 3 lata, a Wika jakby mogła to by Kaję zeżarła, a tez nikogo z domu nie wywaliłam :evil_lol:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_']mi raczej o to chodziło, że psa nie przekonasz, żeby innego pokochał :eviltong: bo żyć z tym przecież można :diabloti:
Wika z Kają żyją pod jednym dachem 3 lata, a Wika jakby mogła to by Kaję zeżarła, a tez nikogo z domu nie wywaliłam :evil_lol:[/quote]

Hm...u mnie Dolar udaje, że Iwana nie ma, chociaż ten często sam z siebie z nerwów wychodzi i staje obok:evil_lol:.

Nawet jak przyprowadziłam dorosłego dobermana do domu - Dolar uznał, że on nie istnieje:loveu:.

Natomiast jak Dolaro był "świeżak", to szczury były - złe, koty - zło i wszyscy "nowi" - złooo.
Mysia - także, uważam, że psa można wiele rzeczy nauczyć.
Może nie przyjaźni ale tolerancji - jak najbardziej.;)

Posted

[quote name='Karilka']U mnie Dolar udaje, że Iwana nie ma, chociaż ten często sam z siebie z nerwów wychodzi i staje obok:evil_lol:.

Nawet jak przyprowadziłam dorosłego dobermana do domu - Dolar uznał, że on nie istnieje:loveu:.[/quote]

pozazdrościć takiego psa :evil_lol:

Posted

[quote name='MPCiacho']jak coś Dagi nie bedzie tylko ja a jednego zawsze sie jakoś upchnie :P:diabloti:[/quote]

hehe :lol: kto Cię będzie pilnował? :diabloti:

Napewno się jakoś pomieścimy... Jak znam życie i tak połowa znów bedzie spała na podłodze :eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']hehe :lol: kto Cię będzie pilnował? :diabloti:

Napewno się jakoś pomieścimy... Jak znam życie i tak połowa znów bedzie spała na podłodze :eviltong:[/quote]

albo jeden na drugim :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']:diabloti:To ja na komarze:diabloti::diabloti:Albo on na mnie to już do negocjacji:evil_lol:[/quote]

ja między Wami:loveu: jako kiełbaska w hot dogu:diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Chyba oszalałaś.Możesz być co najwyżej ketchupem wystającym nam spod stóp.:diabloti:[/quote]

:placz::placz:a przed chwilą za mną tęskniłeś:-(

Posted

[quote name='rose']albo jeden na drugim :evil_lol:[/quote]

też tak może się skończyć :diabloti::evil_lol:

Olek, ale czy Komar będzie chciał? :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']

Olek, ale czy Komar będzie chciał? :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

no właśnie:eviltong:
a ja z nim jadę SAMA na zakupy w lutym i będzie "brał cie w aucie":diabloti::evil_lol:

Posted

[CENTER][B]Widze, że musze juz pieniadze kobinowac na wyjazd. ;)[/B]

[B]:evil_lol:Lufka bardzo teskni za Kaja, już nie możę doczekac sie spotkania.:diabloti:Ciekawe czy jakies pieski znów ucierpia ( oby nie :mad:)[/B]

[B]Olek jak moi rodzice nigdzie nie beda jechac to moge ci pomuc z Kaja. Zlot zapowiada się rewelacyjnie więc zabawa bedzie lepsza niz w zeszłym roku.:multi:[/B][/CENTER]

Posted

[quote name='rose']no właśnie:eviltong:
a ja z nim jadę SAMA na zakupy w lutym i będzie "brał cie w aucie":diabloti::evil_lol:[/quote]

ojjj... to Olek będzie baaaardzo zazdrosny :diabloti:

Manixsa pewnie, że będzie jeszcze lepiej :loveu::multi:

Posted

[CENTER][B][I]Tak, możesz mnie zapisac, jesli chodzi o psa to nie jestem pewna bo to zależy od rodziców ( gdzie indziej nie zostawie Lufki, a może pani Aniela by się ni zaopiekowała ?? :diabloti:).[/I][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='Manixsa'][CENTER][B][I] ( gdzie indziej nie zostawie Lufki, a może pani Aniela by się ni zaopiekowała ?? :diabloti:).[/I][/B][/CENTER]
[/quote]

obawiam się, że nie :eviltong:

Posted

I masz peszka:diabloti:Aniusiu ,bo komarek mi sam pisał z siebie ,że będe z nim jadł ,gadał ,popierdzielał na Ślężę ,JEŹDZIŁ po ZAKUPY.:loveu::loveu::loveu:Tak mnie kofffa widzisz,a Ty jesteś nic nie znaczącym błędem w jego życiu:evil_lol:(mam nadzieje ,że to zdanie doprowadziło cię do łez:-():evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol::loveu:

Posted

[quote name='olekg89']I masz peszka:diabloti:Aniusiu ,bo komarek mi sam pisał z siebie ,że będe z nim jadł ,gadał ,popierdzielał na Ślężę ,JEŹDZIŁ po ZAKUPY.:loveu::loveu::loveu:Tak mnie kofffa widzisz,[B]a Ty jesteś nic nie znaczącym błędem w jego życiu[/B]:evil_lol:(mam nadzieje ,że to zdanie doprowadziło cię do łez:-():evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol::loveu:[/quote]

dzięki..
bląd to on popełnił, ale podejmując inna decyzje:eviltong: no cóż bywa..:eviltong: