basiapron Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Estera']Kochanie dzwonić może każdy, nikomu nie zabronimy ;) Ale to mnie znają po głosie, i to ja mam zawsze do nich dzwonić. I to ja mam zniżkę. Nie wyobrażam sobie żeby teraz każdy dzwonił i mówił, że jest z tej i tej grupy i jedzie tam i tam i chce to i to :shake: Skoro wyjazd zorganizowany to niech załatwia jedna osoba, bo potem robi się mętlik nie potrzebny :shake: Zresztą rezerwacja jest na moje imie, moje nazwisko, mój numer dowodu. Ale jak ktoś chce samemu- proszę bardzo. Ale niech nie powołuje się na Estere i zlot dogomaniacki. Nie pamięam niku, ale osobo ćwierć wieku starsza od nas :evil_lol:, jest miejsce w domku: [B][COLOR=DarkOrange]7.[/COLOR][/B] Domek 4-osobowy 1. 2. [B][COLOR=Magenta]maksowa17[/COLOR][/B] 3. [B][COLOR=Magenta]basiapron [/COLOR][/B][COLOR=Black]4. [B][COLOR=Red]dogomanka_[/COLOR][/B][/COLOR][B][COLOR=Magenta] [/COLOR][/B]Skontaktuj się z manixą albo Patikujek, im przelej kasę, a dziewczyny niech się najlepiej kasą podzielą.[/quote] dzięki Esterko, taki ton rozumiem jest ok, juz sie nie kłóce nie cierpię skaczących postów, nie cierpię jak mi komp muli to powyżej co napisałaś było do [COLOR=Red][B]marty925[/B][/COLOR] Quote
basiapron Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Estera'] Tym bardziej, że Pan nie jest łatwym kompanem do rozmów. Przekonałam go uśmiechem :loveu: [/quote] ooo widzę tu podobnego na tym wątku który wszczyna kłótnie o byle głupotę Quote
olekg89 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Widzę tutaj typową blondynkę.Kto zgadnie która to? Quote
Marta_Ares Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='olekg89']Widzę tutaj typową blondynkę.Kto zgadnie która to?[/quote] od blondynek wara:mad: Quote
Marta_Ares Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='olekg89']Marta proszę czytaj uważnie:lol::lol:Typowe czyli takie z kawałów.Czyli takie jak baśkakondom[/quote] oj tam znowu sie mnie czepiasz:-( ja zrozumialam ze to do wszystkich sie odnosi:lol: Quote
olekg89 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Marta proszę czytaj uważnie:lol::lol:Typowe czyli takie z kawałów.Czyli takie jak baśkakondom Quote
dog_master Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [B][COLOR=Green]Niedługo wyjaśnicie sobie wszystko na zlocie (albo na PW). Usuwam kłótnię, proszę o zejście z tonu. [/COLOR][/B] Quote
basiapron Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ciekawe czy cała bedzie usunieta czy tylko moje fragmenty a to o szatanie i pacierzu to się do kłótni przeciez nie miało a też poszło w niepamięć teraz to pewnie sie pozmienia cały sens wypowiedzi:shake: a ja sobie z Olkiem nic wyjaśniac nie zamierzam, bo to nie jest osoba odpowiednia do jakichkolwiek dialogów Quote
basia bonnie Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='basiapron']a ja sobie z Olkiem nic wyjaśniac nie zamierzam, bo to nie jest osoba odpowiednia do jakichkolwiek dialogów[/quote] nie prowokuj kolejnej kłótni... czasem lepiej się ugryźć w język niż pisać bez sensu :cool3: koniec tematu, bo nas wszystkich zbanują:diabloti: Quote
basiapron Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Karilka']Bijcie sie, bijcie sie!:multi:[/quote] i tak sie chyba nie załapałaś na całość tematu, chyba że sledziłaś w ukryciu Basiu-nie mogłam się powstrzymać, ale dziś to chyba już spac pójdę, jutro muszę jechać do Gliwic wiec trzeba nabrac sił gdybym przypadkiem na swej drodze spotkała Olka:evil_lol: Quote
basiapron Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 u Was też taaaaaaka burza była koło 3 w nocy? (pytam ślązaków głównie) ile to mamy dni, kto tam liczy? bosh, troszke sie nie wyspałam bo musiałam psa uspokajac podczas burzy Quote
basiapron Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='olekg89']Basiupron-psu trzeba pokazać ,że burza to nic strasznego i zachowywać się normalnie,a nie dawać mu do zrozumienia że to coś strasznego.Widzę ,że 0pojęcia o psach:cool3:[/quote] nie mam go od małego a poza tym to nie mój pies a ta burza wcale nei była przyjemna i weź daj na luz bo nikomu i tak nie imponujesz Quote
olekg89 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Basiupron-psu trzeba pokazać ,że burza to nic strasznego i zachowywać się normalnie,a nie dawać mu do zrozumienia że to coś strasznego.Widzę ,że 0pojęcia o psach:cool3: Quote
gops Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='olekg89']Basiupron-psu trzeba pokazać ,że burza to nic strasznego i zachowywać się normalnie,a nie dawać mu do zrozumienia że to coś strasznego.Widzę ,że 0pojęcia o psach:cool3:[/quote] ja mam mojego od malego i tez sie boi :eviltong: to nie zalezy od wychowania tylko od psa :eviltong: wkoncu ktos tu zrobil porzadek :lol: ale cos mi sie zdaje ze nie na dlugo :evil_lol: Quote
gops Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='olekg89']Ja tylko ci dałem dobrą rade ,nie unoś się tak.Ja tak częściowo Czarka nauczyłem olewać grzmoty i petardy.:cool3: Byle do zlotu:diabloti:[/quote] :evil_lol: byle do zlotu .... zobaczymy jak to bedzie naprawde Quote
olekg89 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja tylko ci dałem dobrą rade ,nie unoś się tak.Ja tak częściowo Czarka nauczyłem olewać grzmoty i petardy.:cool3: Byle do zlotu:diabloti: Quote
basiapron Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='olekg89']Ja tylko ci dałem dobrą rade ,nie unoś się tak.Ja tak częściowo Czarka nauczyłem olewać grzmoty i petardy.:cool3: Byle do zlotu:diabloti:[/quote] to mnie możesz na zlocie poinstruować jak to się robi to powiem właścicielom Quote
basiapron Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Marta_Ares'] Gorzej jak sama w domu jest, ostatnio uciekła (w kojcu akurat byla) to ze 4 godziny ja szukalismy:shake: w pokoju jak byla sama to pozrywala wszystkie plakaty z drzwi bo chciala wyjsc. Ale wystarczy odwrocic jej uwage, piłka, smakołyki, zabawa+ włączone radio i raczej nie zwraca uwagi na grzmoty. No i oczywiscie nie ma mowy o zadnym nianczeniu typu: ojej biedny piesek boi sie burzy nie boj sie itp, bo to psa jeszcze bardziej nakreca ze dzieje sie coś złego[/quote] w środku nocy ja jej nie będę piłki rzucać i radia włączać, z reguły kładzie się blisko mojego łózka (bo na łózku nei wolno) i ja ją głaszcze, albo idzie do łazienki bo tam okien nie ma i nie słyszy (u nas w domu wszędzie są pootwierane okna bez względu na pogodę) Quote
Marta_Ares Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mayka mojego TZta strasznie boi sie burzy, ale zauważyłam ze pomaga odwracanie jej uwagi, ostatnio jak zaczynało grzmieć, bylismy nad jeziorem, biegala za piłka z drugim psem i wogole sie nie przejmowała, poniej schowalismy sie w samohodzie, wlaczylismy radio i tez byl spokoj. Gorzej jak sama w domu jest, ostatnio uciekła (w kojcu akurat byla) to ze 4 godziny ja szukalismy:shake: w pokoju jak byla sama to pozrywala wszystkie plakaty z drzwi bo chciala wyjsc. Ale wystarczy odwrocic jej uwage, piłka, smakołyki, zabawa+ włączone radio i raczej nie zwraca uwagi na grzmoty. No i oczywiscie nie ma mowy o zadnym nianczeniu typu: ojej biedny piesek boi sie burzy nie boj sie itp, bo to psa jeszcze bardziej nakreca ze dzieje sie coś złego Quote
Marta_Ares Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='olekg89']Brawo Marta właśnie o takim czymś mówie.[/quote] a o tym tez usłyszałam od naszej Pani trener z agility (Ty dobrze wiesz o kogo chodzi:evil_lol:) Tak samo bylo w przypadku nauczenia na agility hustawki jak bal sie uderzenia, nie chcial wchodzic no to ja automatycznie: chodz nie boj sie itp itd, to mi sie oberwało ze nic tym nie osiagne a jeszcze bardziej pogrążam strach Quote
basiapron Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 w sumie my prócz burzy i petard nie mamy specjalnych problemów jeśli chodzi o banie się (no może prócz wchodzenia na posesje na której kiedyś pilnowała) Kudłatą mozna odkurzać odkurzaczem i ona jest spokojna całkowicie, pozwala przy sobie robic wszystko-nie wyrywa się podczas golenia, jest bardzo ciekawska (zawsze szuka źródła nowych dźwięków itp) więc zostaje nam jedynie ta burza i petardy, chociaż mysle że odwracanei uwagi by pomogło ale na pewno nei o trzeciej w nocy:) dzięki za radę,przekaże właścicielce:) Quote
Asia & Ginger Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A tu jak zwykle miło i rodzinnie. :loveu: Może zmienię temat. :cool3: [B]Osoby chętne na koszulki zlotowe:[/B] basia bonnie - damska M, czarna, basia bonnie Kasia&Rika - męska M, czarna, Kasia&Rika Mysia_ - damska S, czarna, Mysia gops - damska M, czarna, gops gordonowa - damska S, czarna, gordonowa Anula & Bono - męska S, czarna, Anula & Bono Martunia - damska M, czarna, Martunia Sweet - damska XL, czarna, Sweet Marta_Ares - męska S, czarna, Marta_Ares Asia & Ginger - damska ????? Estera - ????? [B]Czy kogoś jeszcze pominęłam?[/B] [B]Czy ktoś nie zapłacił?[/B] Chciałabym wysłać dzisiaj tą listę, żeby koszulki można było już produkować, bo przesyłka musi dotrzeć do mnie do przyszłego piątku. Quote
Karilka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dolar nie boi sie burzy ale znowu zaczął bać sie petard, odkąd jakieś durne dzieciaki w niego rzucały w parku. Opier**liłam od góry do dołu biedne dzieci ale psu to opi...e ich nie pomogło:roll:. Nie jest to jakiś paniczny strach... ale mój pies nie może się niczego bać:evil_lol:.:eviltong: Quote
Recommended Posts