Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Już za parę dni (za 12ście) weźmiesz plecak swój i pół litra ,sialalal lalala :evil_lol:[/quote]
i gitarę! a nie pół litra.:mad::evil_lol: tzn. pół litra też,ale najpierw ma być gitara.:diabloti:

Basiukondom-ja nie chce za nikogo dostać,jak mam dostać to za swoje winy.:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Asiu nie wiem czy jesteś tego świadoma, ale ja Ci w poniedziałek nie prześle kasy za koszulki z mojego konta, bo mnie przecież nie ma do niedzieli:eviltong: a nie wiem jak to bedzie z netem..[/quote]
Ktoś wie do której niedzieli? Do wczorajszej? Czy do następnej? :roll:

[quote name='Unbelievable']a z tymi miskami... ja myślę że na domek 2 z wodą wystarczą, bo chyba nie ma takich psów coby nie chciały pić wody z cudzej miski :diabloti: po prostu bez sensu żeby stało 10 misek, bo by się coś ciągle rozlewało a psy i tak skorzystaja z pierwszej lepszej ;)[/quote]
Moja Gingerka też po innym psie się nie napije. :eviltong:

[quote name='basia bonnie']to jest bardzo ważne! gdyby znów jacyś erotomani sie przyplątali znad jeziora :placz:[/quote]
Ty mi o erotomanach znad jeziora nawet nie mów. Trochę się ich naoglądałyśmy z Esti w ten weekend w Sulistowicach. :-o

[quote name='olekg89']Grzeczny szczur:lol:[/quote]
Chyba chciałeś napisać: Dooobra suka! :cool3:

Posted

[quote name='olekg89']Olek morderca i jego mordercze bestie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:wrrrrr[/quote]

za dużo Avenged się nasłuchałeś i teledysków naoglądałeś :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ty mi o erotomanach znad jeziora nawet nie mów. Trochę się ich naoglądałyśmy z Esti w ten weekend w Sulistowicach. :-o[/quote]
czyli Czarek i tym razem na zlocie będzie niezbędny :cool3:

[quote name='Asia & Ginger']Chyba chciałeś napisać: Dooobra suka! :cool3:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']nadal mnie nie ma na liscie:mad: :mad:[/quote]
bo nie ma rose :eviltong:

Posted

[quote name='Marta_Ares']wydawało mi sie ze gdzies mi tu migneła rose:evil_lol:[/quote]
ona wyjechała nad morze i zdaje sie wróci w niedziele najbliższą czyli 12 lipca, cierpliwości, ja też czekam na zaczerwienienie