basia bonnie Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='dogomanka_']Ty Brutusie przeciwko mnie? :mad::mad::mad:[/quote] Ty jesteś basiakondom? :hmmmm: Quote
basia bonnie Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='olekg89']Jedną przywale basikondom w łebek:loveu::loveu:[/quote] Ja pomogę :multi::loveu: Quote
polciuaa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='basia bonnie']Ja pomogę :multi::loveu:[/QUOTE] Ty Brutusie przeciwko mnie? :mad::mad::mad: Quote
Unbelievable Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 yyy... pozostało mniej dni do zlotu! [SIZE="7"][COLOR="Magenta"]13/14 lub 12/13![/COLOR][/SIZE] :evil_lol::loveu: Quote
komar Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [SIZE="4"][COLOR="DarkOrange"]12/13[/COLOR][/SIZE]:cool1::cool1::diabloti::diabloti: Quote
basiapron Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 hmmm chyba sie pogubiłam ale najwidoczniej kondomanka chce dostać za mnie, z miłą chęcią oddam jej te zaszczyty:eviltong: Quote
olekg89 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Już za parę dni (za 12ście) weźmiesz plecak swój i pół litra ,sialalal lalala :evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='olekg89']Już za parę dni (za 12ście) weźmiesz plecak swój i pół litra ,sialalal lalala :evil_lol:[/quote] i gitarę! a nie pół litra.:mad::evil_lol: tzn. pół litra też,ale najpierw ma być gitara.:diabloti: Basiukondom-ja nie chce za nikogo dostać,jak mam dostać to za swoje winy.:evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Olek,Olek...im starszy tym głupszy.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Kondomanko-ty też możesz dostać:evil_lol:Nerwowy człowiek jestem więc wszystkim można mi podpaść:lol: Quote
basia bonnie Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Pobij wszystkich Olek, przynajmniej nudno nie będzie :multi: Quote
Dog Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ohhh tak, Olkor bokser :evil_lol: czego mamy sie bać? :evil_lol: Olek obroni ;) Quote
olekg89 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Olek morderca i jego mordercze bestie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:wrrrrr Quote
Asia & Ginger Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='rose']Asiu nie wiem czy jesteś tego świadoma, ale ja Ci w poniedziałek nie prześle kasy za koszulki z mojego konta, bo mnie przecież nie ma do niedzieli:eviltong: a nie wiem jak to bedzie z netem..[/quote] Ktoś wie do której niedzieli? Do wczorajszej? Czy do następnej? :roll: [quote name='Unbelievable']a z tymi miskami... ja myślę że na domek 2 z wodą wystarczą, bo chyba nie ma takich psów coby nie chciały pić wody z cudzej miski :diabloti: po prostu bez sensu żeby stało 10 misek, bo by się coś ciągle rozlewało a psy i tak skorzystaja z pierwszej lepszej ;)[/quote] Moja Gingerka też po innym psie się nie napije. :eviltong: [quote name='basia bonnie']to jest bardzo ważne! gdyby znów jacyś erotomani sie przyplątali znad jeziora :placz:[/quote] Ty mi o erotomanach znad jeziora nawet nie mów. Trochę się ich naoglądałyśmy z Esti w ten weekend w Sulistowicach. :-o [quote name='olekg89']Grzeczny szczur:lol:[/quote] Chyba chciałeś napisać: Dooobra suka! :cool3: Quote
Dog Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='olekg89']Olek morderca i jego mordercze bestie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:wrrrrr[/quote] za dużo Avenged się nasłuchałeś i teledysków naoglądałeś :diabloti: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Ty mi o erotomanach znad jeziora nawet nie mów. Trochę się ich naoglądałyśmy z Esti w ten weekend w Sulistowicach. :-o[/quote] czyli Czarek i tym razem na zlocie będzie niezbędny :cool3: [quote name='Asia & Ginger']Chyba chciałeś napisać: Dooobra suka! :cool3:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Marta_Ares']nadal mnie nie ma na liscie:mad: :mad:[/quote] bo nie ma rose :eviltong: Quote
olekg89 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Wszyscy wpłacający bd zaczerwieniani jak wróci Rose:cool3: Quote
Mysia_ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ładniej jest na różowo :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Marta_Ares Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 wydawało mi sie ze gdzies mi tu migneła rose:evil_lol: Quote
basiapron Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Marta_Ares']wydawało mi sie ze gdzies mi tu migneła rose:evil_lol:[/quote] ona wyjechała nad morze i zdaje sie wróci w niedziele najbliższą czyli 12 lipca, cierpliwości, ja też czekam na zaczerwienienie Quote
Karilka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Kurcze a ja jade 10 nad morze, 18 wracam i 20 wyjeżdżam:diabloti:. Ciuchy będe suszyć na Zlocie po praniu :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [CENTER][SIZE=4][COLOR=#ff8c00][SIZE=6][COLOR=magenta][B]:loveu: :loveu: :loveu: 11/12 :loveu: :loveu: :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Recommended Posts