olekg89 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja miałem kabanoski ,ale zapakowane :cool3:W opakowaniu próżniowym:cool3:Więc się nie psuły.:cool3::cool3::cool3: boże zloooooooooooot chce JUŻ.:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
basiapron Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 ładowarka do akumulatorków, w razie gdyby aparacik potrzebował:) pianka do włosów, ewentualnie lakier, żel pod prysznic, balsam do ciała, pasta do zebów, mydło, myjka, ręcznik, coś na owady, plasterki, nożyczki, penseta, lusterko, jakieś biżu, tusz do rzęs, perfumy, antyperspirant długopis, czasem się przydaje:) kubeczek, garnuszek, może i patelnia, sztućce, a nawet talerzyk:) kawa koniecznie, jakies sosy w proszku itp nieciężkie produkty, reszta jedzeniowa na miejscu w biedronce dokumenty, karta bankomatowa (jakby w jakimś drzewie bankomat był), pieniądze kostium, okularki do pływania pod wodą ubrania-ze 3 spódniczki, sukienka, spodnie i takie tam, bluzki wszelkiej długości rękawów, bielizna rzecz jasna ale te rzeczy to dzień przed-co będzie świeżo wyprane śpiworek, buty-zwykłe, sandały, balerinki psa nie biorę wiec jej akcesoriów nosić nie muszę nie wiem co jeszcze wezmę, przemyśle przed wyjazdem dokładnie Quote
basiapron Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Karilka']szczotka do włosów jak ktos włosy ma...:diabloti:[/quote] no tak , to koniecznie!! i jakieś akcesoria-gumki do włosów, opaska, spineczki, wsówki itp Quote
Karilka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Karilka'][CENTER][SIZE=3][B][U]Oficjalna Lista:[/U][/B][/SIZE] [B]Bluzy ze 3 spodnie 3 [COLOR=Black]koszulki z 10[/COLOR] [SIZE=2][COLOR=Black]majtki [/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black] skarpety [/COLOR][/SIZE] klapki ręczniki strój kąpielowy kubeczek, garnuszek, może i patelnia, sztućce, a nawet talerzyk[/B] [B] miska na zupke chińską pieniądze:cool3: ksiązeczke szczepień psa szczoteczka do zębów i pasta pampersy (podobno ktoś używa?? Nie wnikajmy :D) Szampon, żel pod prysznic. krata VIPów kawa Ręcznik Koc 2 pary butów Psa (jak ktoś ma nie jebniętego) jedzenie dla psa miski 2 dla psa smycz, obrożę komplet zapasowy smyczy i obroży. aparat srajtaśma wagon fajek ładowarka do telefonu szczotka do włosów proszek do prania w razie "wypadku" zupki chinskie , kisle, budynie i wszystko co da sie zrobic w miare szybko i nie wymaga za duzo umiejetnosci[/B][B] płatki śniadaniowe wasa wafle ryżowe[/B] [LEFT]Czego jeszcze brakuje? [/LEFT] [/CENTER] [/quote] Aktualizacja. Basiapron Olka w balerinkach nie widze :P Quote
olekg89 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Boże w spódniczkach i sukienkach będzie laatać no chyba padne na ryj:lol::lol::lol: Quote
rose Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Mysia_']o bleeeee... Anka nie zaczynajmy tematu kabanosów :evil_lol::eviltong: [/quote] teraz mi sie ten zapach przypomniał jak to wszyscy żarli:evil_lol: bleeee [quote name='basiapron']no tak , to koniecznie!! i jakieś akcesoria-gumki do włosów, opaska, spineczki, wsówki itp[/quote] gumki nie tylko do włosów:eviltong: jakby ktoś chciał:diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 przydałoby się, żeby chociaż jedna osoba miała porządną apteczke...;) w razie, gdyby niedźwiedzie z sierakowa przeszły do sulistrowic :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Mysia_'][B]aprat[/B], żeby było w ciul fotek ze zlotu:loveu::loveu::loveu: i jeszcze to czego zawsze brakuje - [B]srajtaśma[/B] :diabloti::evil_lol: i moze jeszcze coś wymyślę :lol:[/QUOTE] ja będę robić zjdęcia, ja :multi: :diabloti: [quote name='basiapron']no tak , to koniecznie!! i jakieś akcesoria-gumki do włosów, opaska, spineczki, wsówki itp[/QUOTE] szczotkę? ja nie czesałam włosów od hmm... 1,5 roku? :diabloti: jak się uczeszę mam szopę, jak się nie uczeszę mam niepuszącą się szopę :diabloti: [QUOTE]Psa (jak ktoś ma nie jebniętego)[/QUOTE] nie mogę wziąć szczura :placz::placz: a z tymi miskami... ja myślę że na domek 2 z wodą wystarczą, bo chyba nie ma takich psów coby nie chciały pić wody z cudzej miski :diabloti: po prostu bez sensu żeby stało 10 misek, bo by się coś ciągle rozlewało a psy i tak skorzystaja z pierwszej lepszej ;) Quote
olekg89 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Wiadro w naszym domku postawimy bo na tyle psów to miska nie starczy:lol: Quote
Karilka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja mam w domu 8,5 litrową miske:evil_lol:. Jak to zoo sie dorwie... Dolar wody po kimś nie chce pić:mad: Quote
gops Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='olekg89']8,5l miske JASNEEEEE.[/quote] jej pewnie chodzilo o naczynie uchodzace za miske :lol: najwieksze miski widzialam 6 l :cool3: Quote
olekg89 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja mam 3l i jest duuża.A co dopiero 3 razy taka Quote
gops Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='olekg89']Ja mam 3l i jest duuża.A co dopiero 3 razy taka[/quote] ja mam 1,5 l i tez jest duza :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='gops']ja mam 1,5 l i tez jest duza :evil_lol:[/QUOTE] ale 1,5l to troche mniej niż karton soku :evil_lol: Quote
gops Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Unbelievable']ale 1,5l to troche mniej niż karton soku :evil_lol:[/quote] to mala ? czy jak ? :lol::eviltong: az sprawdzilam , ma rozmair 3 i 1,5l :eviltong: niewiem jak twoj pies pije ale moim bywa ,ze miska starcza na caly dzien na dwa psy ;) Quote
Karilka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Nie wierzycie? Zrobie zdjęcia, albo wezme ze sobą, tylko nei wiem, czy mi sie zmieści.:evil_lol: Na zamówienie ściągałam z hurtowni, największą jaką mieli. Quote
Unbelievable Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='gops']to mala ? czy jak ? :lol::eviltong: az sprawdzilam , ma rozmair 3 i 1,5l :eviltong: niewiem jak twoj pies pije ale moim bywa ,ze miska starcza na caly dzien na dwa psy ;)[/QUOTE] mojemu 0,5 l starcza na dwa/trzy dni :diabloti: Quote
gops Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Unbelievable']mojemu 0,5 l starcza na dwa/trzy dni :diabloti:[/quote] bosze biedny pies :evil_lol: jestes zua i nie dobra :mad::lol::eviltong: zartuje ,ale naprawde malo pije :crazyeye: Quote
polciuaa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Dzięki tym lista uzmysławiacie mi ile rzeczy bede ze soba taszczyć + gitara.:diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='gops']bosze biedny pies :evil_lol: jestes zua i nie dobra :mad::lol::eviltong: zartuje ,ale naprawde malo pije :crazyeye:[/QUOTE] [quote name='olekg89']0,5l to na raz dla Czarka:lol:[/QUOTE] mój pies po paru godzinach spędzonych na słońcu nie napił się nic, są świadkowie :diabloti: ale to jest plus, mniej sika, no i nie muszę mu na spacery taszczyć butelki z wodą i miski : P Quote
Rahl Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ja mam w domu miskę która stoi na pokaz :diabloti:. Mój maleńki pije tylko bidetówkę :loveu:. Quote
gops Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Marta_Ares']mnie prosze juz oficjalnie zapisać na pokój:lol: jesli jeszcze są wolne.... Przeleje kasę później jak wróce do domu;) Jadą ja+ osoba + 2 psy, z Kowala:eviltong:[/quote] wkoncu :multi: sila go tam zaciagniesz najwyzej :evil_lol: Quote
Recommended Posts