olekg89 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Skoczyłaś!!!!!!!! Nienawidze cię mała glizdo... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basiapron Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='olekg89']Bo jestem zaje..y:evil_lol:[/quote] dopisz sobie to koniecznie na n-k:) tylko hmmm może nie ze słowem ociekający, może byc na przykład opruszony:) Quote
basia bonnie Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Odezwało się stare próchno :loveu::loveu::loveu: [quote name='basiapron']dopisz sobie to koniecznie na n-k:) tylko hmmm może nie ze słowem ociekający, może byc na przykład opruszony:)[/quote] czy Ty masz jakąś obsesje na punkcie nk? :lol: to już chyba drugi czy trzeci post, gdzie piszesz, że ktoś ma sobie coś dopisać na nk :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [SIZE=3][COLOR=black][B]To ja przed wyjazdem na Zlot spanielowy do Sulistrowic podam jeszcze tylko, że koszulki można zamówić w następujących kolorach:[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B]CZARNY [COLOR=white]BIAŁY[/COLOR][/B] [COLOR=red][B]CZERWONY[/B][/COLOR] [B][COLOR=royalblue]NIEBIESKI[/COLOR][/B] (autostradowy) [B][COLOR=green]ZIELONY JASNY[/COLOR][/B] (flaga Brazyli) [B][COLOR=darkgreen]ZIELONY CIEMNY[/COLOR][/B] (butelkowy) [COLOR=yellow][B]ŻÓŁTY[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]CIEMNO-GRANATOWY[/COLOR][/B] [SIZE=3][B][COLOR=magenta]Różowych[/COLOR][COLOR=black] niestety nie ma. :shake:[/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][B]Czy ktoś chce zmienić kolor koszulki? [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Przypominam o wpłatach za koszulki do poniedziałku. :cool3:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
gops Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Karilka']To dawaj Twoją listę.[/quote] juz mnie uprzedzili :lol: za szybko chodze spac :evil_lol: zapomnieli o stroju kapielowym :cool3: Quote
gops Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 uwaga teraz padna wazne pytanie jak jest w osrodku z parkingiem na samochody ? jak ktos jedzie samochodem to gdzie samochod zostawi ? placi sie za ten parking ? Quote
Dog Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='gops']juz mnie uprzedzili :lol: za szybko chodze spac :evil_lol: zapomnieli o stroju kapielowym :cool3:[/quote] przecież Olek pisał o stroju kąpielowym :cool3: Quote
rose Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='gops']uwaga teraz padna wazne pytanie jak jest w osrodku z parkingiem na samochody ? jak ktos jedzie samochodem to gdzie samochod zostawi ? placi sie za ten parking ?[/quote] jest duży parking przy ośrodku;) bezpłatny;) Asiu nie wiem czy jesteś tego świadoma, ale ja Ci w poniedziałek nie prześle kasy za koszulki z mojego konta, bo mnie przecież nie ma do niedzieli:eviltong: a nie wiem jak to bedzie z netem.. Quote
dog193 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='gops']zapomnieli o stroju kapielowym :cool3:[/quote] Wcale nie: [quote name='olekg89']Bluzy ze 3 spodnie 3 koszulki z 10 majtki skarpety klapki ręczniki [B]strój kąpielowy [/B] łyżeczki(bo była 1 w domku) miska na zupke chińską pieniądze:cool3: ksiązeczke szczepień psa i wsio co mi wpadło na myśl[/quote] Quote
olekg89 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Dzięki oba Dogi :loveu::cool3: Gosp i co i co łyso ci teraz??:evil_lol::multi: Quote
gops Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='olekg89']Dzięki oba Dogi :loveu::cool3: Gosp i co i co łyso ci teraz??:evil_lol::multi:[/quote] oj lyso,lyso :oops: wogole jaaaa. jaki wstyd :oops: :evil_lol::eviltong: to dobrze, ze sie za parking nie placi :lol: Quote
Karilka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [CENTER][SIZE=3][B][U]Oficjalna Lista:[/U][/B][/SIZE] [B]Bluzy ze 3 spodnie 3 [COLOR=Black]koszulki z 10[/COLOR] [SIZE=2][COLOR=Black]majtki [/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black] skarpety [/COLOR][/SIZE] klapki ręczniki strój kąpielowy kubeczek, garnuszek, może i patelnia, sztućce, a nawet talerzyk[/B] [B] miska na zupke chińską pieniądze:cool3: ksiązeczke szczepień psa szczoteczka do zębów i pasta podpaski i pampersy Szampon, żel pod prysznic. krata VIPów kawa Ręcznik Koc 2 pary butów Psa (jak ktoś ma nie jebniętego) jedzenie dla psa miski 2 dla psa smycz, obrożę komplet zapasowy smyczy i obroży. aparat srajtaśma wagon fajek ładowarka do telefonu szczotka do włosów proszek do prania w razie "wypadku" zupki chinskie , kisle, budynie i wszystko co da sie zrobic w miare szybko i nie wymaga za duzo umiejetnosci[/B][B] płatki śniadaniowe wasa wafle ryżowe[/B] [LEFT]Czego jeszcze brakuje? [/LEFT] [/CENTER] Quote
Unbelievable Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Karilka'] [LEFT]Czego jeszcze brakuje? [/LEFT] [/QUOTE] skoro są majtki to podpaski i papmersy(dla niektórych):diabloti: Quote
Marta_Ares Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 lista sie przyda;) poprosze jeszcze o liste co do jedzenia zabrac:lol: prócz dupek chinskich Quote
gops Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 2 pary butow jakby byl deszcz i jedne przemokly :lol: oprocz zupek chinski , kisle, budynie i wszystko co da sie zrobic w miare szybko i nie wymaga za duzo umiejetnosci (chyba ze takowe posiadasz ;)) Quote
olekg89 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 karina-punkt ostatni najlepszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Karilka! nie zapisałaś piłek dla psów :diabloti: Olek się pogniewa! :shake: Quote
Mysia_ Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [B]aprat[/B], żeby było w ciul fotek ze zlotu:loveu::loveu::loveu: i jeszcze to czego zawsze brakuje - [B]srajtaśma[/B] :diabloti::evil_lol: i moze jeszcze coś wymyślę :lol: Quote
rose Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Mysia_'] i jeszcze to czego zawsze brakuje - [B]srajtaśma[/B] :diabloti::evil_lol: [/quote] jakby Kara jechała to by zabrała, ona zawsze miała tego dużo w zapasie:evil_lol: dobrze, że ja nie pisałam na forum mojej listy ubrań, które zabieram bo byście się przestraszyli:diabloti: ej jeszcze jakiś antyperspirant żeby nie śmierdzieć:evil_lol: maszynki do golenia:eviltong: waciki, co by Estera nie płakała, że każdy używa jej:evil_lol: a z jedzenia to płatki śniadaniowe wasa wafle ryżowe dla nie wegetarian kiełbasy na ognisko (ja mogę komuś potrzymać kijek:evil_lol:) Quote
rose Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='olekg89']wagon fajek:lol:[/quote] będę się częstować:loveu: bo na sylwka ktoś mi moje zarąbał:angryy: Quote
olekg89 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Kiełbasy sie kupi na miejscu.Trzeba być idiotą ,żeby je ze sobą wozić :) Quote
rose Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='olekg89']Kiełbasy sie kupi na miejscu.Trzeba być idiotą ,żeby je ze sobą wozić :)[/quote] ja pisałam co ogólnie sie przyda na zlocie:eviltong: a w zeszłym raku ktoś miał ze soba kiełbasę czy też kabanosy nie pamiętam.. to nie był czasem Komar?:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 o bleeeee... Anka nie zaczynajmy tematu kabanosów :evil_lol::eviltong: trzeba jeszcze pamiętać o ładowareczce do telefonu :cool3: a ja sobie może (pewnie i tak zapomnę:eviltong:) wezmę proszek do prania w razie co :diabloti::diabloti::diabloti: żeby znów w szamponie do włosów nie prać ciuchów :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts