BUDRYSEK Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='UBOCZE']Nawet jeden wujek...;)[/QUOTE] to cieszymy się jeszcze bardziej ;) ***** proszę pomóżmy razem Wizuskowi...brakuje mu 190 zł na hotel...:( proszę kup cegiełkę...i pomóż temu biednemu ON-kowi [url]http://www.dogomania.pl/threads/184718-POMOCY!!!-WIZUS-stan-TRAGICZNY!Prosimy-o-deklaracje-brakuje-190-z%C5%82-%C5%BBywiec[/url] [url]http://www.allegro.pl/item1087568340_owczarek_niemiecki_wizus_o_godne_dni_ostatnie.html[/url] Quote
BasiaD Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Cykorku wracaj na początek przypominac o sobie cioteczkom... Quote
cyranka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='BUDRYSEK']siedzi samotny w schronisku:([/QUOTE] Kochani, nie mogę pojąć dlaczego rozdziela się długoletnich przyjaciół, jak to miało miejsce w przypadku Cykorka ? To tak samo jakby rozdzielać rodzeństwo z domu dziecka - jedno i drugie jest niemoralne! A może ta osoba , która zabrała ze schroniska towarzyszkę Cykorka , mogłaby zdobyć się na szlachetny uczynek i zabrać też jego ? Wiem, że jestem za bardzo marzycielska ale tylko taki cud miałby prawdziwe dobre zakończenie cierpienia jakie odczuwa Cykorek ! Proszę , odpowiedzcie mi , czy nie ma takiej możliwości ? Może ta osoba , u której przebywa suczka Tina / dawna towarzyszka Cykorka/ wzięłaby go za uzbierane deklaracje na hotelik ? Cykorek byłby szczęśliwy ! Warto spróbować mimo, że to jest trudne do załatwienia. Wielka szkoda, że pozwolono na rozdzielenie Cykorka z Tiną - tak nie powinno się robić ! :( Quote
BUDRYSEK Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='cyranka']Kochani, nie mogę pojąć dlaczego rozdziela się długoletnich przyjaciół, jak to miało miejsce w przypadku Cykorka ? To tak samo jakby rozdzielać rodzeństwo z domu dziecka - jedno i drugie jest niemoralne! A może ta osoba , która zabrała ze schroniska towarzyszkę Cykorka , mogłaby zdobyć się na szlachetny uczynek i zabrać też jego ? Wiem, że jestem za bardzo marzycielska ale tylko taki cud miałby prawdziwe dobre zakończenie cierpienia jakie odczuwa Cykorek ! Proszę , odpowiedzcie mi , czy nie ma takiej możliwości ? Może ta osoba , u której przebywa suczka Tina / dawna towarzyszka Cykorka/ wzięłaby go za uzbierane deklaracje na hotelik ? Cykorek byłby szczęśliwy ! Warto spróbować mimo, że to jest trudne do załatwienia. Wielka szkoda, że pozwolono na rozdzielenie Cykorka z Tiną - tak nie powinno się robić ! :([/QUOTE] pierwsza przyjaciólka Cykorka juz dawno poszła do adopcji druga przyjaciółka Tincia umarła.... w schronie nie patrzą, czy zwierzaki przyjaznią się...jest chetny na adopcję to psiak idzie i tyle.... Quote
BUDRYSEK Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Cykorku maszerujemy na samiutka górę....moze ktoś cie wypatrzy? Quote
Olena84 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 A może warto poszukać hotelu za 300zł albo i gdzies byl za 270zł, to w tytule byłoby że potrzeba poniżej 200zł i ktos jak to zobaczy, to widzi większa szanse na wyciagniecie e schronu psa niz 315:(. Quote
mari23 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='cyranka']Kochani, nie mogę pojąć dlaczego rozdziela się długoletnich przyjaciół, jak to miało miejsce w przypadku Cykorka ? To tak samo jakby rozdzielać rodzeństwo z domu dziecka - jedno i drugie jest niemoralne! A może ta osoba , która zabrała ze schroniska towarzyszkę Cykorka , mogłaby zdobyć się na szlachetny uczynek i zabrać też jego ? Wiem, że jestem za bardzo marzycielska ale tylko taki cud miałby prawdziwe dobre zakończenie cierpienia jakie odczuwa Cykorek ! Proszę , odpowiedzcie mi , czy nie ma takiej możliwości ? Może ta osoba , u której przebywa suczka Tina / dawna towarzyszka Cykorka/ wzięłaby go za uzbierane deklaracje na hotelik ? Cykorek byłby szczęśliwy ! Warto spróbować mimo, że to jest trudne do załatwienia. Wielka szkoda, że pozwolono na rozdzielenie Cykorka z Tiną - tak nie powinno się robić ! :([/QUOTE] znam przypadek rozdzielenia rodzeństwa..... a kto by sie psem przejmował - w schronisku to rutyna (nie w każdym oczywiście) ale Tina umarła, więc Cykorek został sam... a może do kikou.... u niej staruszki mają raj za życia Quote
dudson13 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Kochane cioteczki, mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie. Proszę o dane do przelewu na prv. śliczny pysio!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='dudson13']Kochane cioteczki, mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie. Proszę o dane do przelewu na prv. śliczny pysio!!![/QUOTE] pw wysłane :) bardzo dziękujemy :) [COLOR=yellowgreen][COLOR=yellowgreen][COLOR=yellowgreen][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][I][B]Stałe deklaracje na hotelikowanie Cykorka:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/COLOR] [COLOR=yellowgreen][I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- ketunia [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- mercy - 10 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- Beata19 - 5 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- Doda_ - 20 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- Agnieszka103 - 10 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- czerda - 20 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- BasiaD - 20 zł/mies - Gonia13 - 10 zł/mies przez 4 miesiące[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]- [/SIZE][SIZE=4]dudson13 - 10 zł/mies[/SIZE][/B][/I][I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]_________________[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]co daje 95zł/mies :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][/COLOR] Quote
beataczl Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 suma sie nie zgadza... jest wiecej - 105 zł ;) Quote
BUDRYSEK Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='beataczl']suma sie nie zgadza... jest wiecej - 105 zł ;)[/QUOTE] faktycznie :) skopiowałam ja z 1 posta m- 85 i + 10 zł a tut taka niespodzianka :) gorzej jakby było w druga strone :) Quote
dudson13 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Pieniążki przelane. Cosik wolno nam idzie zbieranie pieniążków. Powysyłam trochę na prv, może ktoś się zlituje nad Cykorkiem?? Quote
kameralna Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 To jeszcze dodaj moje 10 zł :) Na razie jednorazowa wpłata. Głaski i mizianka dla Cykorka. Quote
BUDRYSEK Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='kameralna']To jeszcze dodaj moje 10 zł :) Na razie jednorazowa wpłata. Głaski i mizianka dla Cykorka.[/QUOTE] super :) wielkie dzięki :) [COLOR=yellowgreen][COLOR=yellowgreen][COLOR=yellowgreen][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][I][B]Stałe deklaracje na hotelikowanie Cykorka:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/COLOR] [COLOR=yellowgreen][I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- ketunia [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- mercy - 10 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- Beata19 - 5 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- Doda_ - 20 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- Agnieszka103 - 10 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- czerda - 20 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- BasiaD - 20 zł/mies - Gonia13 - 10 zł/mies przez 4 miesiące[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4]- [/SIZE][SIZE=4]dudson13 - 10 zł/mies [/SIZE][/B][/I][I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]_________________[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]co daje 105zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][/COLOR] [COLOR=RoyalBlue][I][B]deklaracja jednorazowa[/B][/I][/COLOR]: [COLOR=Red]kameralna-10 zł[/COLOR] Quote
Olena84 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Cykorek o sobie przypomina! Ja też go oczywiście wesprę, ale niestety jednorazowo na razie, już nie mogę się na stałe zobowiązać:(. Quote
BUDRYSEK Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='marra']Cykorek dziadku trzymaj się ![/QUOTE] dziadziuś ale trzyma sie jak młodziak ;) Quote
kameralna Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Jak cioteczki dorzucą jeszcze troszkę grosików, to on nie tylko wymłodnieje ale jeszcze wyzdrowieje :) Po 1 - 5 zł choćby! Warto :) Quote
dudson13 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Cykorku kochany pysiaczku, jeszcze trochę i będziesz w cudnownym domku Quote
kameralna Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='dudson13']Cykorku kochany pysiaczku, jeszcze trochę i będziesz w cudnownym domku[/QUOTE] Za to trzymam kciuki :happy1: Quote
Recommended Posts