Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='UBOCZE']Nawet jeden wujek...;)[/QUOTE]

to cieszymy się jeszcze bardziej ;)

proszę pomóżmy razem Wizuskowi...brakuje mu 190 zł na hotel...:(

proszę kup cegiełkę...i pomóż temu biednemu ON-kowi

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184718-POMOCY!!!-WIZUS-stan-TRAGICZNY!Prosimy-o-deklaracje-brakuje-190-z%C5%82-%C5%BBywiec[/url]

[url]http://www.allegro.pl/item1087568340_owczarek_niemiecki_wizus_o_godne_dni_ostatnie.html[/url]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']siedzi samotny w schronisku:([/QUOTE]

Kochani, nie mogę pojąć dlaczego rozdziela się długoletnich przyjaciół, jak to miało miejsce w przypadku Cykorka ? To tak samo jakby rozdzielać rodzeństwo z domu dziecka - jedno i drugie jest niemoralne! A może ta osoba , która zabrała ze schroniska towarzyszkę Cykorka , mogłaby zdobyć się na szlachetny uczynek i zabrać też jego ? Wiem, że jestem za bardzo marzycielska ale tylko taki cud miałby prawdziwe dobre zakończenie cierpienia jakie odczuwa Cykorek ! Proszę , odpowiedzcie mi , czy nie ma takiej możliwości ? Może ta osoba , u której przebywa suczka Tina / dawna towarzyszka Cykorka/ wzięłaby go za uzbierane deklaracje na hotelik ? Cykorek byłby szczęśliwy ! Warto spróbować mimo, że to jest trudne do załatwienia. Wielka szkoda, że pozwolono na rozdzielenie Cykorka z Tiną - tak nie powinno się robić ! :(

Posted

[quote name='cyranka']Kochani, nie mogę pojąć dlaczego rozdziela się długoletnich przyjaciół, jak to miało miejsce w przypadku Cykorka ? To tak samo jakby rozdzielać rodzeństwo z domu dziecka - jedno i drugie jest niemoralne! A może ta osoba , która zabrała ze schroniska towarzyszkę Cykorka , mogłaby zdobyć się na szlachetny uczynek i zabrać też jego ? Wiem, że jestem za bardzo marzycielska ale tylko taki cud miałby prawdziwe dobre zakończenie cierpienia jakie odczuwa Cykorek ! Proszę , odpowiedzcie mi , czy nie ma takiej możliwości ? Może ta osoba , u której przebywa suczka Tina / dawna towarzyszka Cykorka/ wzięłaby go za uzbierane deklaracje na hotelik ? Cykorek byłby szczęśliwy ! Warto spróbować mimo, że to jest trudne do załatwienia. Wielka szkoda, że pozwolono na rozdzielenie Cykorka z Tiną - tak nie powinno się robić ! :([/QUOTE]

pierwsza przyjaciólka Cykorka juz dawno poszła do adopcji
druga przyjaciółka Tincia umarła....

w schronie nie patrzą, czy zwierzaki przyjaznią się...jest chetny na adopcję to psiak idzie i tyle....

Posted

A może warto poszukać hotelu za 300zł albo i gdzies byl za 270zł, to w tytule byłoby że potrzeba poniżej 200zł i ktos jak to zobaczy, to widzi większa szanse na wyciagniecie e schronu psa niz 315:(.

Posted

[quote name='cyranka']Kochani, nie mogę pojąć dlaczego rozdziela się długoletnich przyjaciół, jak to miało miejsce w przypadku Cykorka ? To tak samo jakby rozdzielać rodzeństwo z domu dziecka - jedno i drugie jest niemoralne! A może ta osoba , która zabrała ze schroniska towarzyszkę Cykorka , mogłaby zdobyć się na szlachetny uczynek i zabrać też jego ? Wiem, że jestem za bardzo marzycielska ale tylko taki cud miałby prawdziwe dobre zakończenie cierpienia jakie odczuwa Cykorek ! Proszę , odpowiedzcie mi , czy nie ma takiej możliwości ? Może ta osoba , u której przebywa suczka Tina / dawna towarzyszka Cykorka/ wzięłaby go za uzbierane deklaracje na hotelik ? Cykorek byłby szczęśliwy ! Warto spróbować mimo, że to jest trudne do załatwienia. Wielka szkoda, że pozwolono na rozdzielenie Cykorka z Tiną - tak nie powinno się robić ! :([/QUOTE]

znam przypadek rozdzielenia rodzeństwa..... a kto by sie psem przejmował - w schronisku to rutyna (nie w każdym oczywiście)
ale Tina umarła, więc Cykorek został sam...

a może do kikou.... u niej staruszki mają raj za życia

Posted

[quote name='dudson13']Kochane cioteczki, mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie. Proszę o dane do przelewu na prv. śliczny pysio!!![/QUOTE]

pw wysłane :) bardzo dziękujemy :)

[COLOR=yellowgreen][COLOR=yellowgreen][COLOR=yellowgreen][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][I][B]Stałe deklaracje na hotelikowanie Cykorka:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- ketunia [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- mercy - 10 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- Beata19 - 5 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- Doda_ - 20 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- Agnieszka103 - 10 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- czerda - 20 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- BasiaD - 20 zł/mies
- Gonia13 - 10 zł/mies przez 4 miesiące[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4]- [/SIZE][SIZE=4]dudson13 - 10 zł/mies[/SIZE][/B][/I][I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]_________________[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]co daje 95zł/mies

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='beataczl']suma sie nie zgadza... jest wiecej - 105 zł ;)[/QUOTE]

faktycznie :)
skopiowałam ja z 1 posta m- 85 i + 10 zł a tut taka niespodzianka :)

gorzej jakby było w druga strone :)

Posted

[quote name='kameralna']To jeszcze dodaj moje 10 zł :) Na razie jednorazowa wpłata. Głaski i mizianka dla Cykorka.[/QUOTE]

super :) wielkie dzięki :)

[COLOR=yellowgreen][COLOR=yellowgreen][COLOR=yellowgreen][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][I][B]Stałe deklaracje na hotelikowanie Cykorka:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- ketunia [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- mercy - 10 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- Beata19 - 5 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- Doda_ - 20 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- Agnieszka103 - 10 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- czerda - 20 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]- BasiaD - 20 zł/mies
- Gonia13 - 10 zł/mies przez 4 miesiące[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4]- [/SIZE][SIZE=4]dudson13 - 10 zł/mies
[/SIZE][/B][/I][I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]_________________[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]co daje 105zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][/COLOR]

[COLOR=RoyalBlue][I][B]deklaracja jednorazowa[/B][/I][/COLOR]:
[COLOR=Red]kameralna-10 zł[/COLOR]