Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znalazłam takie ogłoszenie
"Dobrzy ludzie" wywieźli przed świętami ok 3 letniego psa (czarnej maści) i ok 4-ro letnią suczkę (tri kolor). Pieski bardzo cierpią, płaczą i czekają na właścicieli.Niestety nie wracają...
Dotychczas opiekowały się nimi dzieci szkolne.
Ponieważ psiaki nie mogą zostać przy szkole poszukujemy nowych opiekunów.
Pieski są bardzo przyjazne i kochają dzieci.
Wszelkie informacje pod nr tel.513-018-849 lub 22/780-78-27
Otwock Wielki jest koło Karczewa a Karczew koło Otwocka
Dowiedziałam się że jeden piesek znalazł domek. Został ten czarny biedaczek

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze ze sunię ktoś już wziął. Wieczorem zadzwonię do dziewczyny na stacjonarny i będę z nia rozmawiać.Na komórke to za drogo a stacjonarny po 18 mam za darmo

Posted

Fizia a Alba jest już w domku od wczoraj. Jest wysterylizowana , a rano po spacerze wskoczyła juz do łóżka, choć po sterylce nie wolno jej skakac.Sygnalizuję potrzebe wyjscia i już polizała rece Pana.Wybieram się do niej w tym tygodniu to będa zdjęcia

Posted

Boze on zamarznie:(:(:placz::placz::placz: musimy go ratowac!!!! przeciez nie moze siedziec na dworze!!!! jak mogę pomoc? nie znam nikogo z tamtąd ale trzeba cos zorganizowac:placz::placz:

Posted

On nie moze byc na tym mrozie -LITOSCI , w mojej szkole pies zimował w " stróżówce"-czy nie mozna tak...,jakiś ,garaz,tymczas,i trzeba porobić mu ogłoszeni TAK NA CITO!!!
JEZELI KTOS ZROBI MU ALLEGRO -TEKST NAPISZE -PLISSSSSSSSSSSS!!!!!
ALE ON MUSI MIEC SWÓJ TYMCZASOWY" MELDUNEK" -DO OGŁOSZEŃ
Wtatara -popatrz na mapie dogo i porozsyłaj wiesci do tamtajszych dogomanaików
A tym ludziom,którzy wyrzucili wszystkiego,.... co okrutne i złe...

Posted

niestety tylko wątek moge podniesc..... a czy kolo tej szkoly nie ma jakiegos stroza....nie wiem....kogos kto by go na noc przygarnał :placz::placz:

a szukałas na mapie dogo kto jest z tamtych okolic ????

Posted

wtatara -nie moge na to patrzeć...chryste...: koniecznie poszukaj osoby z tamtych terenów

BRYSIO-uff,jak dobrze -jutro wieczorem będzie tekst -mocno sie przyłoze - ale należałoby sprawdzić ,do kiedy ma allegro ,te o którym pisze wtatara
( post przed edycją dotyczył tej bullowatej suni-ups!!!)

Posted

jeszcze raz piszę obydwa ogłoszenia mam z Allegro.
Ja po prostu codziennie przeglądam Allegro-pieski za 1ł i wyłapuję takie gdzie ludzie nie wiedza jak im pomóc, są zagubieni. Założyłam już wiele takich wątków.
Dzięki Waszej pomocy w większości pieski znalazły domki. Dziękuję Wam
[SIZE=2]
Do Dody już napisałam. Zobaczymy