Agasia Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 To nie jedziecie wreszcie? :( PS.Marta na modelke!!! Musisz zarobic na lalki i ubranka 8)
AgaCzips Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 :eek2: cudo cudo cudo cudo.... Wspaniałay piesek... Tylko pozazdrościć...
gwiezdny-wyslannik Posted October 22, 2004 Author Posted October 22, 2004 No własnie nie wiem czy jedziemy czy nie... Musze sie zorientować jeszcze z kim będe w klasie, z drugiej strony sędziną tez nie jestem zachwycona.. Zobaczymy:P P.S. My ze Spike'm protestujemy! :D
Agasia Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 Tak tak Spike wcale nie protestuje - jego ukrytym marzeniem jest bycie modelem, tylko wstydzi sie tobie powiedziec :D Pojedz pojedz ;)
gwiezdny-wyslannik Posted October 22, 2004 Author Posted October 22, 2004 E tam Spike nie chce byc modelem! On będzie pieskiem do Junior Handling! :D I Agatka będzie TYLKO Spike'go wystawiać (to jej ukryte marzenie :D) :P
Gidget Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 Spike na modela i juz :P on sie nie wstydzi, tylko sie boi ze go Marta za to zabije :lol: a na jh tez sie nadaje ;):P
Agasia Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 A Agatce tak idzie wystawianie Spikiego ze..... :P Juz chyba lepiej moja siostra by go wystawila :lol: Chyba ze mnie ktos nauczy :lol:
gwiezdny-wyslannik Posted October 22, 2004 Author Posted October 22, 2004 Spike się nie boi, on woli sobie spac na moim łóżeczku, a nie pozowac do zdjęć! :P A ja agatke moge nauczyć, ale Agatka nie chce.... :( Może ty Asiu chcesz mojego spike'go na MP?:P Ja zawsze mówiłam że Justyna to dobra dziewczyna i Spike;go też by wystawiła! :P
gordonka Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Witam wszystkich.Gwiezdnego Wyslannika znam oczywiscie spotkalam go na wystawach.Zareczam jest piekny w ruchu.Ja mam dwie gordonki. niestety nie mam w tej chwili zdjec poniewaz zniknelo wszystko z dysku(wirusik}alejak tylko porobie zdjeci to wam pokaze.
Gidget Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Marta no pewnie ze bym chciala :P:angel: jak bede mogla.... :> a gdzie sie wybieracie w przyszlym sezonie?? ;) bosh, super sie z nim biegnie!! :D:D nie rozumiem cie Agatka ;P trzeba cie nauczyc ;>
Agasia Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 Bo ja wybredna jestem ;) Nie no fajnie sie SPikiego wystawia - przeciez nie zaprzeczam :P Ale cos nie mam talentu do seterow :P
gwiezdny-wyslannik Posted October 24, 2004 Author Posted October 24, 2004 Witam wszystkich.Gwiezdnego Wyslannika znam oczywiscie spotkalam go na wystawach.Zareczam jest piekny w ruchu.Ja mam dwie gordonki. niestety nie mam w tej chwili zdjec poniewaz zniknelo wszystko z dysku(wirusik}alejak tylko porobie zdjeci to wam pokaze. Dziękuje bardzo za komplementy! :D A Ty jakiego masz psa? Chodzi mi o nazwe rodowodową! :D
gwiezdny-wyslannik Posted October 24, 2004 Author Posted October 24, 2004 Asiu mój Spike jest do Twojej dyspozycji:P Zaręczam, że nie będziesz miała z nim żadnych problemów :) Ale juz chyba z nim trenowałaś w Sopocie, prawda?:P No to wiesz jak się z nim obchodzić. Od przyszłego roku to zaczynamy jeździć z nim do Czech, ale będziemy też na wystawach w Polsce, między innymi w Lesznie (Championów - luty), Katowice - międzynarodowa, Warszawa - międzynarodowa (będziemy we wszystkie 3 dni:P), Grudziądz - krajowa a dalej to zobaczymy:P Więc wybieraj na jakiej wystawie go chcesz i Spike jest Twój:) P.S A Agatka niech sobie szuka innego, jak nie chce mojego rudzielca :P Pozdrawiam, Marta
Gidget Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 trenowalam z nim w Sopocie- jest super!!! :D:D dziekuje ci bardzo :*:*:* Na pewno bede w Grudziadzu, moze w Wa-wie (nie wiem w jakie dni, moze we wszystkie 3 ;)), staram sie o katowice, ale to troche daleko :/ naprawde bardzo, bardzo, bardzo ci dziekuje :* oj Agatka, nie wiesz co tracisz ;):lol:
gwiezdny-wyslannik Posted October 25, 2004 Author Posted October 25, 2004 Oj asiu zaszalaś z tymi postami:P Więc na najblizszej wystawie Spike jest Tój!:P Agatko nie wiesz co tracisz :D Pozdrawiam
Agasia Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 No trudno - niech strace :P Nie no moze kieedyś jeszcze ze Spikiem pojde :P Ale ty Marta mi go pewnie nie dasz ;( Bala sie bedziesz :P A Asia dala super-produkcje :P
Gidget Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 o bosh.... byla 1 wersja- caly czas blad :/ to zrobilam 2 wersje (1 sie zmazala :P) i caly czas blad.... to wysylam, wysylam, wysylam, wysylam.... :lol::P bosh.... straszne :P
gwiezdny-wyslannik Posted October 25, 2004 Author Posted October 25, 2004 No pewnie Agata ze się będe bała, bo jeszcze Spike'mu ogon wyręcisz jak bedziesz go próbowała ustawić :D
Agasia Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 Pocwiczylabym jeszcze pare godzin i bym sie nauczyla trzymac Spike'owy ogonek :P Ale ty oczywiscie we mnie nie wierzysz ;(
gwiezdny-wyslannik Posted October 28, 2004 Author Posted October 28, 2004 Dobrze, więc poćwiczysz trzymania spike'owego ogonka i bedzie dobrze! :PWierze w ciebie, bo w przyszłości będziesz wysatwiac moje seterki jak ja będe juz stara i schorowana :D
Agasia Posted October 28, 2004 Posted October 28, 2004 Tak tak od kiedy ty we mnie wierzysz :>:P? No ty taka schorowana bedziesz, a ja bede z seterkami latala bo szkola sportowa 8)
gwiezdny-wyslannik Posted October 28, 2004 Author Posted October 28, 2004 Od zawsze w ciebie wierze! :) No szkoła sportowa:P
Agappe Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 mi też tak źle szło ustawienie spikiego? :p hehe
gwiezdny-wyslannik Posted November 25, 2004 Author Posted November 25, 2004 Dziewczynki, ale wy pięknie wystawiacie mojego championka. Ładny pies to nawet Mateo i Dagusia by go ładnie wystawili 8)
Recommended Posts