Freya73 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dlaczego u Majki taka cisza? Jak sie Majunia czuje? Czy hotelik jest juz dla Majki zaklepany? Jak to wyglada? Quote
agaga21 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 niestety wracają nam do hotelu 2 psiaki! maja bedzie musiała poczekać az chociaż jedno miejsce się zwolni :-( Quote
Alicja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [FONT=Arial][B]Majeczko ...poczekasz :-([/B][/FONT] Quote
papunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='agaga21']niestety wracają nam do hotelu 2 psiaki! maja bedzie musiała poczekać az chociaż jedno miejsce się zwolni :-([/quote] aż dwa? wraca Hektorek, a drugi psiak to który?:crazyeye::-o jakaś niedoinformowana jestem:oops::oops: będzie miejsce dla Majeczki?:placz: Quote
agaga21 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 kaśka wraca.moze ab-agnieszce uda się coś przyspieszyć...a moze nie. musimy tez podliczyc czy stać nas na utrzymanie wszystkich psów na raz. Quote
papunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ale nie kaśka od Luiska (tak ją sobie nazywam) tylko Gruba Kaśka? kurcze dziewczynka tyle czasu nie mogła domu znaleźc:-(, a dlaczego wraca:placz:? Quote
agaga21 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 tak, kaśka kariatyda a nie od luisa. poczytaj jej watek, nie zaśmiecajmy u maji. Quote
red Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Trudno, musimy czekać, może akurat Maja wydobrzeje. Bierze antybiotyki, ona źle znosi operacje. Nie ma temperatury, ma apetyt, chce wychodzić, ale ta jej tusza nie sprzyja operacjom. Trzymam kciuki żeby hotelik wypalił.... Quote
Freya73 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Majeczko, jak sie dzisiaj miewasz? Prosze informujcie o wszystkim. Wspieram Majke calym sercem. Nie wiem, na pewno nie umaszczeniem, na pewno nie ta sama rasa ale chyba zachowaniem ;) Majka przypomina mi mojego Chestera lub Czesia (reaguje na oba). Tak bardzo zalezy mi by byla bezpieczna. Martwia mnie te operacje. Quote
Monday Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Miejmy nadzieję, że hotel szybko się zwolni. A jak sprawy finansowe (bazarki) ? A może jakieś allegro cegiełkowe ??? Ktoś coś takiego robił, widziałam, nawet wpłaty po 5 zł, ale od dużej ilości osób przyniosły by niezłą sumę. Quote
Freya73 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Proponowalam kiedys by zamiescic pelna liste osob deklarujacych sie, dochody z allegro i bazarkow czy innych akcji [B]na pierwszej stronie. [/B]Niestety jak w gluche kamienie ...:-( W ten sposob kazdy zagladajacy na watek mialby przejrzyste kwoty do wgladu i tym samym [B][COLOR=red]wieksza motywacje do pomocy[/COLOR][/B]. Ile jest stalych deklaracji a ile jednorazowek ... tego nie wie nikt. W tym celu trzeba latac po calym watku, a wiec wertowac 22 strony. Pzdr Quote
tula Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Freya ma rację, Red trzeba edytować pierwszy post:cool3: wszystko będzie jasne i przejrzyste. Jak chcesz to ja mogę to zrobić jak nie masz kiedy bo mam Twoje hasło. Quote
ab-agnieszka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='red']Tula, faktycznie brak mi czasu....[/quote] Kochana prosze dopisz w pierwszym watku stale deklaracje. czyli [SIZE=3]Freya73-20zl[/SIZE] [SIZE=3]Jaco-placo-20zl[/SIZE] to sa deklaracje stale plus bazarki od cudownych cioteczek. Quote
Freya73 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='ab-agnieszka'] [SIZE=3]Freya73-20zl[/SIZE] [SIZE=3]Jaco-placo-20zl[/SIZE] to sa deklaracje stale plus bazarki od cudownych cioteczek.[/quote] Jezu, tylko tyle i zadnych jednorazowek???:crazyeye: Quote
ab-agnieszka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Freya73']Jezu, tylko tyle i zadnych jednorazowek???:crazyeye:[/quote] Niestety nie. Quote
tula Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Edytowałam pierwszy post, ale robiłam takie podsumowanie pierwszy raz, dlatego bardzo proszę zobaczcie i napiszcie czy coś zmienić, a chętnie to zrobię. Quote
eski Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Freya73']Jezu, tylko tyle i zadnych jednorazowek???:crazyeye:[/quote] Ja niestety w tej chwili kaski dorzucic nie mogę, ale z bazarków - tak na oko - powinno byc nieco ponad 350 zł :multi: A bazarki jeszcze trwają... Ach, i jeszcze z bazarku cioteczki papuni co nieco dla Majeczki skapnie :) Quote
anastacia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 hoooopaj śliczna mordeczko do góry :multi::multi::multi: Quote
Freya73 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Na razie kwota jest przygnebiajaca. Licze, ze sie to zmieni. Czy Majka ma ogloszenia wszedzie i czy sa one aktualne? Quote
red Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Dziękuję Tula.....moim zdaniem świetnie to zrobiłaś. Martwię się o Maję... Quote
Recommended Posts