Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']niestety wracają nam do hotelu 2 psiaki! maja bedzie musiała poczekać az chociaż jedno miejsce się zwolni :-([/quote]
aż dwa? wraca Hektorek, a drugi psiak to który?:crazyeye::-o jakaś niedoinformowana jestem:oops::oops: będzie miejsce dla Majeczki?:placz:

Posted

Trudno, musimy czekać, może akurat Maja wydobrzeje. Bierze antybiotyki, ona źle znosi operacje. Nie ma temperatury, ma apetyt, chce wychodzić, ale ta jej tusza nie sprzyja operacjom. Trzymam kciuki żeby hotelik wypalił....

Posted

Majeczko, jak sie dzisiaj miewasz? Prosze informujcie o wszystkim. Wspieram Majke calym sercem.

Nie wiem, na pewno nie umaszczeniem, na pewno nie ta sama rasa ale chyba zachowaniem ;) Majka przypomina mi mojego Chestera lub Czesia (reaguje na oba). Tak bardzo zalezy mi by byla bezpieczna. Martwia mnie te operacje.

Posted

Miejmy nadzieję, że hotel szybko się zwolni.
A jak sprawy finansowe (bazarki) ?
A może jakieś allegro cegiełkowe ??? Ktoś coś takiego robił, widziałam, nawet wpłaty po 5 zł, ale od dużej ilości osób przyniosły by niezłą sumę.

Posted

Proponowalam kiedys by zamiescic pelna liste osob deklarujacych sie, dochody z allegro i bazarkow czy innych akcji [B]na pierwszej stronie. [/B]Niestety jak w gluche kamienie ...:-(

W ten sposob kazdy zagladajacy na watek mialby przejrzyste kwoty do wgladu i tym samym [B][COLOR=red]wieksza motywacje do pomocy[/COLOR][/B].

Ile jest stalych deklaracji a ile jednorazowek ... tego nie wie nikt. W tym celu trzeba latac po calym watku, a wiec wertowac 22 strony.

Pzdr

Posted

Freya ma rację, Red trzeba edytować pierwszy post:cool3: wszystko będzie jasne i przejrzyste. Jak chcesz to ja mogę to zrobić jak nie masz kiedy bo mam Twoje hasło.

Posted

[quote name='red']Tula, faktycznie brak mi czasu....[/quote]
Kochana prosze dopisz w pierwszym watku stale deklaracje. czyli
[SIZE=3]Freya73-20zl[/SIZE]
[SIZE=3]Jaco-placo-20zl[/SIZE]

to sa deklaracje stale plus bazarki od cudownych cioteczek.

Posted

[quote name='ab-agnieszka']

[SIZE=3]Freya73-20zl[/SIZE]
[SIZE=3]Jaco-placo-20zl[/SIZE]

to sa deklaracje stale plus bazarki od cudownych cioteczek.[/quote]

Jezu, tylko tyle i zadnych jednorazowek???:crazyeye:

Posted

Edytowałam pierwszy post, ale robiłam takie podsumowanie pierwszy raz, dlatego bardzo proszę zobaczcie i napiszcie czy coś zmienić, a chętnie to zrobię.

Posted

[quote name='Freya73']Jezu, tylko tyle i zadnych jednorazowek???:crazyeye:[/quote]

Ja niestety w tej chwili kaski dorzucic nie mogę, ale z bazarków - tak na oko - powinno byc nieco ponad 350 zł :multi: A bazarki jeszcze trwają...

Ach, i jeszcze z bazarku cioteczki papuni co nieco dla Majeczki skapnie :)