Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak bardzo zawodziła na schroniskowym wybiegu, że zdrowy rozsądek wsadziłyśmy w kieszeń i wróciła z nami do W-wy.
Sunia ma niecałe 2 lata, waży 8kg. Jest bardzo przyjazna, lgnie do człowieka niesamowicie. Wobec innych psów jest uległa.
Jej berbeć ma ponad 2 miesiące i jest niesamowicie puchaty, niczym mały pomeranian.

Ponieważ maluch jest już wystarczająco duży, powinien zostać od matki odłączony. Biedaczka ma rany na sutkach od jego ząbków. Nie mamy jednak dla niego dt :shake:

Kto przyjmie kluska?

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może maluszek zostanie po prostu Kluskiem?? to chyba najbardziej do niego pasuje :) a sunia... może Kofi?? mi się to imię bardzo podoba a do suńki chyba pasuje, ale to nie mi oceniać

Posted

może dla malucha "Krecik"?? znalazłam takie imię w ogłoszeniach "zaginione/ukradzione" i wydaje mi się że jak ulał dla Kluska :) Klusek to chyba chłopczyk tak??

Posted

Tak czekałam na ten wątek :multi: esperanza :Rose:

mamusia ( Kofi ) waży 8 kilo bo jest podpasiona :cool3: jej rzeczywista waga powinna wynosić ok 6 kg . Wydaje mi sie że mało miała ruchu bo ją psiaki ganiały i mało wychodziła z budy a poza tym napewno siedziała z maluchem i go pilnowała. Kochana mamusia z niej.

Tak bardzo pragnęła do nas wyjśc , że przecisnęła się przez siatke i dorwały ja duże psy... dobrze , że tylko lekko dostała po grzbiecie :shake:
no jak mogłysmy jej nie zabrać.

Posted

esperanza napisał(a):
Super, dzięki :multi:

Przydałoby się nam więcej zdjęć suni i malucha.
Martwię się ma szczeniaka, bo podobno troszkę niemrawy jest. Może to wina temperatury.

A jak z robalami ?? Może sie przypchał :-o Jak się załatwia ?

Ja mam jeszcze takie zdjęcia jak ona na rekach się mieści

Kofi ma tak cudny charakter że ktos kto ja weżmie bedzie naprawdę zadowolony

Posted

Bazyliah napisał(a):
Krecik już u mnie... Przyjaźń się rozwija. Gębę mam wylizaną. Teraz śpi na kolankach :p

To znaczy że mama ( kofi ) pojechała do domu ??!!

:multi::multi::multi: