esperanza Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Tak bardzo zawodziła na schroniskowym wybiegu, że zdrowy rozsądek wsadziłyśmy w kieszeń i wróciła z nami do W-wy. Sunia ma niecałe 2 lata, waży 8kg. Jest bardzo przyjazna, lgnie do człowieka niesamowicie. Wobec innych psów jest uległa. Jej berbeć ma ponad 2 miesiące i jest niesamowicie puchaty, niczym mały pomeranian. Ponieważ maluch jest już wystarczająco duży, powinien zostać od matki odłączony. Biedaczka ma rany na sutkach od jego ząbków. Nie mamy jednak dla niego dt :shake: Kto przyjmie kluska? Quote
esperanza Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Na zdjęciu tego nie widać, ale mały ma wprost kwadratowy ryjek. Cały szerszy jest niż większy. :evil_lol: Quote
re_ves Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 może maluszek zostanie po prostu Kluskiem?? to chyba najbardziej do niego pasuje :) a sunia... może Kofi?? mi się to imię bardzo podoba a do suńki chyba pasuje, ale to nie mi oceniać Quote
esperanza Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Kofi jest ok :p to teraz jeszcze dla malucha nowe imię potrzebne (przydomek Klusek zostaje :razz:) Quote
Aleksandra_B Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 no to machnęłam Kofi allegro Sunia KOFI - mała, kochana pieszczocha. (524665720) - Aukcje internetowe Allegro Quote
esperanza Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Super, dzięki :multi: Przydałoby się nam więcej zdjęć suni i malucha. Martwię się ma szczeniaka, bo podobno troszkę niemrawy jest. Może to wina temperatury. Quote
re_ves Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 może dla malucha "Krecik"?? znalazłam takie imię w ogłoszeniach "zaginione/ukradzione" i wydaje mi się że jak ulał dla Kluska :) Klusek to chyba chłopczyk tak?? Quote
Aleksandra_B Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [SIZE=2]Podniosę rodzinkę..... A coś z tą Panią, do której dawałam kontakt wyszło? Quote
re_ves Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 super :) no to Kofi i Krecik do góry po domki!!! :loveu: Quote
Owieczka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Tak czekałam na ten wątek :multi: esperanza :Rose: mamusia ( Kofi ) waży 8 kilo bo jest podpasiona :cool3: jej rzeczywista waga powinna wynosić ok 6 kg . Wydaje mi sie że mało miała ruchu bo ją psiaki ganiały i mało wychodziła z budy a poza tym napewno siedziała z maluchem i go pilnowała. Kochana mamusia z niej. Tak bardzo pragnęła do nas wyjśc , że przecisnęła się przez siatke i dorwały ja duże psy... dobrze , że tylko lekko dostała po grzbiecie :shake: no jak mogłysmy jej nie zabrać. Quote
Owieczka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 esperanza napisał(a):Super, dzięki :multi: Przydałoby się nam więcej zdjęć suni i malucha. Martwię się ma szczeniaka, bo podobno troszkę niemrawy jest. Może to wina temperatury. A jak z robalami ?? Może sie przypchał :-o Jak się załatwia ? Ja mam jeszcze takie zdjęcia jak ona na rekach się mieści Kofi ma tak cudny charakter że ktos kto ja weżmie bedzie naprawdę zadowolony Quote
Owieczka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 A tu Kofi w śród małych psiaków ( kto pierwszy do siatki, może mnie zabiorą...) Kofi obok dużego psa ( wielkości ONa ) Quote
esperanza Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ależ Blue Moon zrobiła słodkie oczy :loveu: Małemu bardzo przydałby się tymczas, bo on niechętnie wychodzi i nie jest zbytnio z ludźmi oswojony Quote
Owieczka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pomóżcie proszę :placz: Mam tez by chętnie w ciepłym tymczasie posiedziała :-( Trzeba ogłoszenia zrobić :roll: kto chętny ?? :modla::modla::modla: Quote
esperanza Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Krecik na widok człowieka chowa się w budzie. Trzeba go stamtąd wyciągać siłą. Jest bardzo płochliwy i bardzo potrzebuje socjalizacji :placz: Quote
jayo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A mama znow plakala jak ja zostawialysmy w kojcu :placz::placz: Quote
Bazyliah Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Krecik już u mnie... Przyjaźń się rozwija. Gębę mam wylizaną. Teraz śpi na kolankach :p Quote
Owieczka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Bazyliah napisał(a):Krecik już u mnie... Przyjaźń się rozwija. Gębę mam wylizaną. Teraz śpi na kolankach :p To znaczy że mama ( kofi ) pojechała do domu ??!! :multi::multi::multi: Quote
Owieczka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Bazyliah nie daj się prosić i wrzuć parę fotek Krecika :lol: Quote
Recommended Posts